Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

κατωτερη επικοινωνια(αναδημοσίευση με αλλάγές από κατοχικα νέα)

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ.ΕΥΚΟΛΑΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ  ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ. 
ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΑΠΟ ΤΙΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 20.. ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 20.. ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΟΜΗ.ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.ΜΗΝΥΜΑ ΣΕΙΡΙΟΥ: ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ. Η ΓΑΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ. ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ. ΤΑΞΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ.
 Α Ν Ω Τ Ε Ρ Η .
Η ΓΑΙΑ ΑΝΕΒΗΚΕ. ΜΕ 
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ. ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΗΔΗ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ(είναι πτωχοί τω πνεύματι σαν παιδιά). ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΘΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΜΕΜΟΜΩΜΕΝΑ.Η ΓΑΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.

ΜΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΓΕΩΦΥΣΙΚΑ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. ΖΩΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΠΟΥ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ. ΠΑΝΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ. (ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΠΟΤΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ). ΔΑΣΗ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ(θα αναστρέψουν την ερημοποίηση του πλανήτη με chematrails). ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ. ΝΕΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ. ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ, ΣΤΗΝ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. Ο ΘΕΟΣ ΜΙΛΗΣΕ: ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ.ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΘΑ ΣΥΝΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ. ΟΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΡΧΟΝΤΕ. ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, ΠΛΟΙΑ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ.

Η ΓΑΙΑ ΧΩΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΙΑ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΥΠΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΕΛΗ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ Ή ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ, ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ(λογικότατο!). ΠΟΛΛΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΔΙΧΩΣ ΨΥΧΗ.ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΞΥΓΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ(εννοεί φυσική ύλη). ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΑΦΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ. ………ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ(ισχύει). …….. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΝΟΣ.(πρόκειται για κατασκοπους της λευκης αδελφότητος). ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΘΗ, ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.
ΠΟΛΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΥΠΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ. ΟΣΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ. ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ (ΑΛΛΟΙ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΣΥΛΗΨΕΙΣ), ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΩΣ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ. ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΠΟΛΛΑ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟ ΡΥΘΜΟ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΣΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ.

ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ. ΕΚΕΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΝΟΜΙΑ. ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΓΗΙΝΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΩΘΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.

Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΚΟΤΟΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ. ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ. ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ. ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ. ΘΑ ΞΑΝΑΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΝ ΑΛΛΟΥ. ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ.ΟΣΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΗΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΕΒΑΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ. ΜΕ ΕΣΑΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΠΛΑ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΛΙΩΣ(αφορά τους διαφωνούντες σκοτεινούς).

Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΠΛΕΟΝ. Η ΓΑΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ. ΗΔΗ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΣΑΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΕΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΝΕΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΘΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ. ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΔΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ. ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΙΚΗ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ. Η ΔΟΜΗ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ. Η ΥΓΕΙΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ, ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΣΑΣ. ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΑΚΑ ΣΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ(πιο υλικά στέρεη εννοεί). ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ. ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΧΡΟΝΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ. ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΟΜΩΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ.

ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΓΑΙΑ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΩΡΕΣ, ΜΕΡΕΣ, ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑΓΗ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΣΚΟΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΜΑΥΡΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ. ΔΙΑΔΟΣΗ ΣΚΟΤΟΥΣ. ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΚΟΤΟΥΣ. ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΚΟΤΟΥΣ.
ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΗΔΗ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΑΝΑΘΜΙΣΗ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΙΚΗΣ ΠΗΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΑΦΗ.

ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΗΙΝΩΝ. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΙΣ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΠΥΡΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΕΤΥΧΕ(μισούν τους κομμουνιστές και τους εβραίους). ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΑΙΩΝΕΣ ΩΤΣΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΝΕΧΩΣ ΕΔΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ. ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΙΣΟΥΝ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ. 

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΗΔΗ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ. ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΝΕΧΕΙΑ ΝΕΑ ΜΑΣ. ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΣ. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΥΠΟΜΕΝΕΤΙΚΑ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ (ΓΗΙΝΑ) ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΟΣΟ ΜΠΑΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΝΟΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΣΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΑΣ ΩΣ ΓΗΙΝΟΙ ΤΡΙΤΟΔΙΑΣΤΑΤΟΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ. ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΟΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΟΣΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΜΩΡΟΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, ΑΠΡΑΓΟΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ. Η ΘΕΙΚΗ ΠΗΓΗ ΜΙΛΗΣΕ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

ΣΥΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ. ΘΕΛΗΣΑΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΨΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΑΝ ΘΥΜΟΣΑΣΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ ΠΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΑΥΤΗ ΓΙΝΑΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΔΡΟΜΟ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΑΚΙΡΙΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΟΘΕΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΓΗΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.Η ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. Ή ΕΝΩΝΕΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ή ΤΕΛΟΣ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ. ΜΕΤΑ ΕΚΤΟΣ ΓΗΣ(κάπου στον α-Κενταύρου ή στην Ευρώπη σαν μέδουσες). ….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ:
ΣΥΝΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΟΥ. ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΜΕ. ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 14 – 15 – 16 ΚΑΙ 17 – 18 ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ Ο ΕΥΑΤΟΣ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΜΒΗ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ. ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΑ. ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕΣ ΠΡΙΝ. ΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ. ΔΙΧΩΣ ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΔΙΧΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ. ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΣΟΥ? ΕΙΧΕΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ, ΕΝΩ ΕΝΙΩΘΕΣ ΣΥΝΝΕΧΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΚΟΠΩΣΗ. ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΤΕΙ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΑΠΛΑ ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΟ? ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ? ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ ΣΑΓΧΑΡΟ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕΣ.

ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ?ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΕΣ  ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ(σαν τον μεγάλο Κωσταντίνο). ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ? ΕΝΩ ΓΗΙΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ? ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ? ΕΙΧΕΣ ΗΔΗ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΠΗΓΗ.Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΣ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΤΙΣ 13/04 ΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ ΓΥΡΩ ΣΟΥ?ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕΣ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΣ? ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΣΥΝΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.

ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΘΥΜΩΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΙΛΗΣΕΣ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΧΑΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΒΑΘΙΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ. ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΕΠΡΕΠΕ ΣΕ ΓΗΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΝΙΟΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ. ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΣ. ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΣΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΣ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΕΙΚΑ ΚΑΛΟ. Η ΠΗΓΗ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΚΟΙΝΩΝΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ.
ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΣΤΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ(για να μη νιώθεις μόνος).ΠΑΨΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΣΩ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΩΡΑ.ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΜΑΣ. ΖΩΝΤΑΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ.
ΕΜΕΙΣ ΣΟΥ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΣΤΟ ΑΦΤΙ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΕΝΑΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΑΚΟΥΣΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΡΩΤΕ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΙΩΣΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟΣ ΕΖΗΣΕΣ.ΣΕ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΩΣ ΦΩΤΕΙΝΟ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΗΙΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΟΥ. ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ. ΑΠΕΦΕΥΓΕΣ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΣ. ΤΑ ΧΑΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.

ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΧΑΙΔΕΥΕΣ ΣΥΝΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ? ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΟΥ? ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΟΥ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ(ξεχώρισες το τρίγωνο στο μέτωπο σου)? ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΕΥΑΤΟΣ ΣΟΥ?ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΕΛΑΤΩΜΑΤΑ? ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΣ., ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. 

ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΕΝΤΟΝΟΣ ΘΥΝΟΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΘΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΟΛΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ. ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ(ετοιμαστείτε για τελετές μαύρησ μαγείας)

ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΕΝΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΣΑΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ. ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΝΕΧΕΙΑ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΣ.
ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΥΤΑΡΑ. ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΟ ΦΩΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ. ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΥΧΤΑ- ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΣΥΝΝΕΧΟΜΕΜΗ ΜΕΡΑ. ΤΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ, ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΜΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΩΜΑ. ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΣΟΥ ΕΔΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ. ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΘΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΘΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΤΕ.ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΛΑ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΦΟΡΑ. ΘΥΜΗΣΟΥ. ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ. ΔΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΜΕΙΝΕ ΕΔΩ ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ……ΕΛΑ ΓΡΑΨΕ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΩΓΗ ΑΥΤΗ. Η ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ. ΕΤΣΙ. ΤΩΡΑ ΕΙΔΕΣ? ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΠΛΟ ΗΤΑΝ? ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΝΕ ΤΡΕΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ, ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ?ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΗΜΕΙΟ? ΘΕΣ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΓΗΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟ? ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ? ΟΚ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ.ΜΠΟΡΕΙΣ.ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙΣ. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΕΠΣΤΡΕΨΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ.ΖΗΤΗΣΕ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΟΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ. ΠΟΛΛΟΥΣ. ΘΑ ΗΓΗΘΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΑΘΕΣΑΜΕ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΞΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΜΕΑ. ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΜΑΣ.ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ. ΕΙΔΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝ? ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ. 

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΠΟ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΜΩΣ. ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ. ΟΣΟΙ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ. ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ.Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ ΕΦΤΑΣΕ. ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΜΩΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΤΕΡΕΣ.ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ.5Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΓΑΙΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΑΣ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ. ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΘΗΚΕ Η ΘΕΙΚΗ ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΝΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ.ΣΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ. ΑΠΟΜΟΝΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ. ΕΤΣΙ ΧΑΘΗΚΕ Η ΣΥΝΝΕΧΕΙΑ. ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ!!!ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!

ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ!!!ΧΩΡΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑ!!!

ΑΠΟ ΕΜΑΙΛ ΧΡΗΣΤΗ

Αναδημοσίευση με κάποιες αλλαγές (αντι φωτός έβαλα σκότοσ και αντι σκοτεινών ,φωτεινων κοκ....) απο το μπλογκ κατοχικα νεα της 28/4/12) Οι σχολιασμοί σε μπλέ είναι από μένα!