Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

ΑΤΛΑΝΤΕΣ & ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ -ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ (μέρος 2ο)

Τα πλοία των καστανοκίτρινων-ινδιάνων της Ατλαντίδος ήταν τόσο καλά που αναφέρει ο Όμηρος στο διάλογο Αλκίνοου -Οδυσσέα (Παρατηρείστε το ΑΛΚΙΝΟΟΣ ως αναγραμματισμό του ΝΙΚΟΛΑΟΣ προστάτη των ναυτικών και  αντικαταστάτη του Θεού Ποσειδώνα)  :
«Πες μου, την πατρίδα σου, τον δήμο σου και την πόλη σου για να σε πάνε εκεί κατ’ ευθείαν τα καράβια μας που έχουν σκέψη και νου. Γιατί δεν έχουν τα καράβια των Φαιάκων κυβερνήτες, ούτε και πηδάλια, σαν όλα τα άλλα πλοία, αλλά γνωρίζουν από μόνα τους τη σκέψη και τις διαθέσεις των ανθρώπων και ξέρουν τις πόλεις όλων, ως και τα καρπερά χωράφια ξέρουν κι είναι τόσο γοργά, ώστε ταχύτατα περνούν τις θάλασσες καλυμμένα με πυκνή ομίχλη και καταχνιά, κι ούτε φοβούνται πως θα χαθούν ή θα πάθουν κανένα κακό». (Οδ. θ΄555-569)
Τα ίδια λέει και ο Απολλόδωρος για το πλοίο Αργώ στα αργοναυτικά(το καράβι μπορούσε να μιλά)!
Τα παραπάνω δε δείχνουν απλά την εξελιγμένη ναυσιπλοΐα των καστανοκίτρινων μινωιτών(φαια-άκων) αλλά μια άλλη ικανότητα που είχαν αναπτύξει τη χρήση μυστικών,ανώτερων δυνάμεων της φύσης.Ήταν μάγοι,μεγάλοι μάγοι.Η μεγάλη μητέρα τους έδωσε δύναμη και κυριαρχία επί των φυσικών δυνάμεων και είχαν αναπτύξει ανώτερες αισθήσεις όπως ενόραση,διαίσθηση κ.α.Κάποιοι ερευνητές αναφέρουν τη χρήση αερόπλοιων,ενώ τα ινδικά έπη μιλάνε ακόμη και για διαστημόπλοια(vimanas) που έφταναν στο φεγγάρι-όσο και αν φαίνεται απίστευτο !(αναφορές περί ανεύρεσης τέτοιου διαστημόπλοιου στο φεγγάρι ίσως να μην είναι απάτη..)βλ.http://www.youtube.com/watch?v=_FIL1LbkYFo
Κανείς δεν ήταν ικανός να αντισταθεί σε τέτοια δύναμη.Εκτός από τους μελαψούς Αθηναίους,τον γενναίο και ευγενικό λαό της Αιθιοπίας και της Αιγύπτου που κατοικούσε και σε   περιοχές της τότε Ελλάδος όπως την Πελοπόννησο την Αττική καιτη Μικρά Ασία.Αρχαιολογικά ευρήματα έχουν δείξει την ύπαρξη μαύρης φυλής στην Ελλάδα!
Η μέλαινα φυλή χαρακτηριζόταν από την δικαιοσύνη της και ο Ζευς σύμφωνα με τον Όμηρο πολλές φορές λάμβανε μέρος στα δείπνα τους.Δεν είχαν τη ναυτική δύναμη της Κρήτης-Ατλαντίδας,όμως είχαν αξιόμαχο στρατό με οργανωτικές ικανότητες .Η Νηιθ θεά της Αιγύπτου παραπέμπει στην Αθηνά και Σουέζ στο Ζευς και το Ναυς στο Σινα και η Θηβα και το Σαιδ-Δίας και η αιθιοπική Μερόη ,αλλά και ο Ωγύγης ως βασιλιάς της Αθήνας-Αιγύπτου κατά τον Σταγειρίτη,όλα αυτά τα τοπωνύμια παραπέμπουν στη διαφορετική Αττική της εποχής που περιγράφει ο Πλάτων.Αριθμολεξικά το ΑΤΤΙΚΗ=ΑΦΡΙΚΗ! και ΑΤΤΙΚΗ ΕΣΤΙ=ΕΣΠΕΡΟΣ δηλ. ο πλανήτης Αφροδίτη όταν δύει.Ήταν δυτικά η Αφρική-Αττική για τους ανατολίτες Άτλαντες.
Η ανάπτυξη της τεχνολογίας αφορούσε και τους Αιθίοπες-Αιγύπτιους-Αθηναίους.Είχαν και αυτοί όπως αναφέρει ο Πλάτων στον Κριτία μεγάλο πολιτισμό.Το χτίσιμο πυραμίδων για παραγωγή ενέργειας,μιας άλλης μορφής ενέργειας ανώτερης της ηλεκτρομαγνητικής,ίσως και της πυρηνικής αναφέρεται από τον ερευνητή Douglas. Πυραμίδεςχρησιμοποιήθηκαν χιλιάδες χρόνια αργότερα από τον Βίλχελμ Ράιχ για την παραγωγή της οργόνης μιας ειδικής μορφής ενέργειας,που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για διαστημικά ταξίδια!
(Ο επανεφευρέτης της ενέργειας αυτής πέθανε το 1957 στις αμερικάνικες φυλακές καταδικασμένος για απάτη.Ήταν κομμουνιστής και Εβραίος και επί εποχή Μακάρθυ δεν ήταν και ότι καλύτερο να είσαι!).
Η μέλαινα φυλή των τότε Αθηναίων είχε μεγάλο ύψος όπως οι σημερινοί Ζουλου ,ενώ δεν υστερούσε στη χρήση υπερφυσικών,παραψυχικών δυνάμεων (σίντις) όπως οι Κρήτες Άτλαντες.Λάτρευαν τη θεά Αθηνά,τη μαύρη Κάλι των ινδών και τον Ήφαιστο-Άγκνι το θεό της φωτιάς και είχαν σύμβολο την ελιά και το λωτό.
Η αποικία τους στη σημερινή Αθήνα ήταν όπως είπαμε υποταγμένη στο Μίνωα(τοπικό διοικητή της Ατλαντίδος στην Μεσόγειο) και χορηγούσε στρατό και πλοία για τα τους άτλαντες.Αποικίες οι μελαψοί Αιθίοπες-Αιγύπτιο-Αθηναίοι είχαν και στον Εύξεινο πόντο.Η Κολχίδα κατά τον Ηρόδοτο είχε Αιγύπτιους κατοίκους,ενώ τα ονόματα Αιήτης,Αία,Μήδεια δείχνουν γηγενή-αιγιακή προέλευση.
Πιθανά οι  14 νέοι Αθηναίοι-Αθηναιες που αναφέρεται ότι παρέδιδαν οι Αθηναίοι του Αιγέα στο Μίνωα κάθε χρόνο να χρησιμοποιούνταν ως δότες της σεξουαλικής ενέργειας (οργόνης) ή  θυσιάζονταν σε απόκρυφη τελετή μαγείας,στο λαβύρινθο του Μινώταυρου ,για τη χρήση της ζωτικής τους ενέργειας (πράνα) προς πολεμικό σκοπό!
Αυτή ήταν η εκφύλιση της μεγάλης εκείνης αυτοκρατορίας και η ηθική παρακμή της με ανθρωποθυσίες στο τέλος του πολιτισμού της κάπου το 1800 π.χ.,όπως έχουν βρεθεί ,υπολείμματα στην Κρήτη,
και τη χρήση της σεξουαλικής ενέργειας (οργόνη του Vilhelm Reih) για καταστροφικούς σκοπούς.Με λίγα λόγια μαύρη μαγεία όπως την περιγράφει η Ε.Π.Μπλαβάτσκυ στο Μυστική Δοξασία!
Οι Αθηναίοι κατάφεραν να ενώσουν σε αντιατλαντικό μέτωπο τους λαούς της Αφρικής,της Ασίας ,των Βαλκανίων και της Μαύρης Θάλασσας εναντίον των ασεβών,ατλάντων.Ο πόλεμος είχε πολλά μέτωπα,από τον Ειρηνικό στο νησί του Πάσχα μέχρι την Καραϊβική!
Ήταν ο πρώτος παγκόσμιος πλανητικός πόλεμος με αντίπαλους στην ουσία δύο φυλές τη μέλαινα "αθηναική" και την κίτρινη "κρητική".
Το θεό Ποσειδώνα-Σίβα των ατλάντων-πολυνησίων εναντίον της θεάς Αθηνάς-Κάλι των αιθιόπων-ινδών!         εικ.Ο μέλανας Ηρακλής αντιμετωπίζει τον κίτρινο Ανταίο.  
.   Ένας πόλεμος που θα διεξαγόταν με όχι απλή χρήση συμβατικών ναυτικών και στρατιωτικών δυνάμεων αλλά κυρίως "μαγικών" δυνάμεων,ότι πιο καταστροφικό θα μπορούσαν να κάνουν. Ηταν χειρότερο και από τη χρήση πυρηνικών όπλων!
Τα αποτελέσματα καταστροφικά και για τους δύο αντιπάλους.Όπως περιγράφει ο Πλάτων και η Μπλαβάτσκυ εκτός των χιλιάδων νεκρών,ενεργοποιήθηκαν ηφαιστειακά ρήγματα με αποτέλεσμα εκτεταμένους σεισμούς και τσουνάμι σε όλο τον πλανήτη.Μέρη της Πολυνησίας βυθίστηκαν μαζί και η μητρόπολη της Ατλαντίδος στα νησιά του Σολομώντα,η Θήρα καταστράφηκε από έκρηξη του ηφαιστείου της(στην 1η έκρηξη γιατί μετά από 200 χρόνια θα ακολουθούσε και άλλη),τσουνάμι σάρωσε την Κρήτη και γκρέμισε τα πάντα,η Φοινίκη σαρώθηκε και οι πόλεις στη Νεκρά θάλασσα,Σόδομα και Γόμορρα βυθίστηκαν.Σεισμοί χτύπησαν το Μεξικό και τη Νότια Αμερική.
Πληγές όπως λέει η Παλαιά Διαθήκη χτύπησαν την Αίγυπτο και η Ερυθρά θάλασσα άνοιξε(αλλά εδώ κρύβεται ένα άλλο μυστήριο...).
Ενας νέος χειμώνας θα εμφανιζόταν και μετά παγετώνες και μετά κάποια χρόνια το λιώσιμο τους με τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα του γιού του Μίνωα που με λίγους αυτόχθονες μελαμψούς επιζώντες(όπως δηλώνει το όνομα Μελανθώ της κόρης του) της Κρήτης θα προσάραζε στον Παρνασσό κοντά στη σημερινή Δωρίδα,για να ξεκινήσει μια νέα ζωή με το νέο λαό των λελέγων τον πρόγονο της δωρικής φυλής.Οι Λέλεγες θα επικρατήσουν σε όλη τη νότια Ελλάδα πλην Αργολίδος και Αρκαδίας όπου θα επικρατήσουν οι κίτρινοι Πελασγοί.Θα γίνουν οι προπάτορες των λακώνων(o Λακεδαίμων είναι γιός του Λέλεγα) και η μαχητική τους παράδοση από τα χρόνια της ατλαντίδας θα περάσει στον ανίκητο σπαρτιατικό στρατό.
Παρόμοια λαοί της θάλασσας θα πλημμυρίσουν τα πελάγη και θα καταλάβουν τις παράκτιες περιοχές.Ονομάστηκαν πελασγοί(palesati) γιατί πελάζουν στα κύματα,ταξιδεύουν σαν τους πελαργούς και είναι οι πρόγονοι της αιολικής φυλής.
Θα εγκατασταθούν,εκ νέου, στους κάμπους της Λάρισας και της Ηλείας,στην Αργολίδα και την Αρκαδία σε όλη τη Θράκη και Μακεδονία όπου θα αναμιχθούν με τους λευκούς .
Μια νέα φυλή ,θα εμφανισθεί στο προσκήνιο της ιστορίας που έμελλε να κυριαρχήσει για τα υπόλοιπα 3000 τουλάχιστον χρόνια της ανθρωπότητος.Ο Ξούθος ο αδελφός του Δώρου και του Αίολου.Ο ξανθός-λευκός του βορρά,χάρη στο γιό του Ίωνα, που μετά την τελευταία μεγάλη καταστροφή που ακολούθησε τον ατλαντικό πόλεμο,βγήκε από τις σπηλιές και τα δάση της Ευρώπης και αναγκασμένος από την έλλειψη τροφής λόγω της περιόδου παγετώνα που επικράτησε στη Βόρεια Ευρώπη,άρχισε να κινείται ανεμπόδιστα,νότια για την εύρεση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης.Έτσι,με το όνομα ινδοευρωπαϊκή ή καυκάσια ή αρία φυλή άρχισε να επικρατεί  σε όλο τον πλανήτη!


παραπομπες:
http://www.mistiria.com/atlantida.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Toba_catastrophe_theory
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4521153
http://www.geodifhs.com/4/post/2010/7/155.html
http://www.physics4u.gr/articles/2005/originofhuman1.html
Edward Syre .Οι μεγάλοι Μύστες
Αθανάσιος Σταγειρίτης.Ωγυγία.
Ε.Π.Μπλαβατσκυ.Μυστικη Δοξασία.
Αντώνιος Φ.Χαλας.Αι εκπληκτικαί αποκαλύψεις επί της Αρχαίας Ελλάδος.
Martin Bernal.Black Athena.http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Athena