Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

ΘΡΑΚΗ-Η μελλοντική πλανητική πρωτεύουσα της αδελφότητος του Λύκου


Η Θράκη ήταν η χώρα που έζησε και έδρασε ο πανάρχαιος μύστης Ορφεύς.Οι αρχαίοι Βρύγες-Φρύγες φαίνεται ότι ήταν οι πρώτοι κάτοικοι.Ο Ηρόδοτος λέει ότι ήταν ο πιο αρχαίος λαός του κόσμου.
Όλα ξεκίνησαν με ένα πείραμα του Φαραώ της Αιγύπτου Ψαμμήτιχου Α΄ από τον 7ο αιώνα π.Χ. Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο ο Ψαμμήτιχος ήθελε να ανακαλύψει το μυστικό της γλώσσας, και συγκεκριμένα ποια από τις γλώσσες που ομιλούνταν στην εποχή του ήταν η πρώτη γλώσσα. Ο Φαραώ διέταξε να του φέρουν δύο νεογέννητα σε μία παρακείμενη καλύβα. Ένας βοσκός έπρεπε να προσέχει τα παιδιά ενώ του είχε απαγορευτεί με αυστηρότητα να πει έστω και μία λέξη.
Σύμφωνα με τις φήμες, μετά από δύο χρόνια ένα από τα παιδιά άρχισε να μιλάει. Με τη λέξη «βεκός», τη λέξη για το ψωμί των Φρυγίων, χαιρέτησε το βοσκό. Για τον Ψαμμήτιχο το ερώτημα σχετικά με την πρωτογλώσσα είχε απαντηθεί.
Οι Φρύγες ήταν Πελασγοί και όχι Ινδοευρωπαίοι που είναι οι νεότεροι Αίμονες και Οδδρυσοί που κατέλαβαν τη χώρα.Η Ήρα Ρησκυνθίς που λατρευόταν στην κορυφή του Ρησκυνθιου όρους(μάλλον ο Αίμος όπου υπήρχε μαντείο) ,η λατρεία της Μεγάλης Μητέρας-Κυβέλης ή Νανα (εξού και Νόνα στη γλώσσα μας αυτή που βαπτίζει το παιδί) του γιου της Άττι-Άδωνι,του Μην-Μάνη που θα δώσει αργότερα τον Μανιχαισμό στην Περσία και τους Βογομίλους στο Βυζάντιο,των Κορυβάντων (Αξίερσος-Αξιέρσα) που πέρασε στη Σαμοθράκη με το Δάρδανο γιο του Άτλαντα, η παλιά ονομασία Πέρκα,όλα αυτά δείχνουν την πελασγική(κίτρινη φυλή) καταγωγή των Θρακών.

*Τα διπλά σύμφωνα νθ,νδ,σσ,ττ και τα ονόματα εις -ευς (Οδυσσεύς,Αχιλλεύς,Κισσεύς) είναι προελληνικά,μη ινδοευρωπαϊκά χαρακτηρστικά της πελασγικής-λελεγειακής γλώσσας!Οι Πελασγοί της Αρκαδίας αυτοαποκαλούταν Προσέλληνες,όχι επειδή υπήρχαν πριν τη Σελήνη (από εκεί άλλωστε κατέβηκαν οι ψυχές των προγόνων τους-πίτρις) ήταν προελληνικό φύλο-ομόαιμο ,μαζί με τους Λέλεγες των Γραικών και των Σελλών.
Οι Έλληνες είναι η μίξη των παλαιών κατοίκων της χώρας με τους νέους Ίωνες ή Λάπιθες με αρχηγό τον Κεναία που σημαίνει καινός-νέος,όπως και ο
Ιξ-ΙΩΝ που δηλώνει τους έξωθεν Ίωνες απόγονους του Ξούθου.Οι ντόπιοι ειρηνικοί ορεινοί Πελασγοί της Θράκης και της Αρκαδίας,όπως και οι μελαχρινοί ,αλιείς-Λέλεγες των νησιών και των παραλίων-ακτών τους δέχθηκαν φιλό-ΞΕΝ-α τους ξένους λευκούς,αλλά αυτοί φιλοπόλεμοι γάρ παιδιά του Άρη τους υπέταξαν με το σπαθί και το τσεκούρι που έκοβαν τα ξύλα στα δάση όπου έμεναν.Σύμφωνα με τον μαρξιστή ιστορικό-φιλόσοφο G.Thompson οι Πελασγοί κατοικούσαν κυρίως στο Βορρά την ηπειρωτική Ελλάδα και οι Λέλεγες τα νότια της χώρας.                                                                 Στην ουσία ήταν ο ίδιος ομόαιμος λαών πρόγονοι   των δύο φυλών της αιολικής και της δωρικής αντίστοιχα!

εικ.Εμφανής ο σωματικός φαινότυπος της κίτρινης φυλής στον πελασγό της εικόνας παρόμοιος με αυτόν των ινδιάνων της Αμερικής!

Οι Φρύγες ήταν ειρηνικός λαός σε αντίθεση με τους ύστερους κατακτητές Αιμονες-Ινδοευρωπαίους.Προστάτευαν τη γεωργία και τιμωρούσαν με θάνατο ,όποιον κατάστρεφε άροτρο ή σκότωνε Αγελάδα(ιερό ζώο της Ήρας,όπως της θείας μητέρας στην Ινδία σήμερα.).Γι'αυτό οι Ορφικοί ήταν χορτοφάγοι και μόνο σε συγκεκριμένη γιορτή της  Μεγάλης Μητέρας-Ήρας έτρωγαν ωμό κρέας νεαρού ταύρου(μοσχάρι).
Αναφέρεται και μέλαινα φυλή στη Θράκη με τον Εύμολπο που ήρθε από την Αιθιοπία,ο οποίος θα γίνει βασιλιάς και συνεχιστής των Ελευσινίων μετά τον  αιγύπτιο Τριπτόλεμο με τους απογόνους του ,ευμολπίδες να είναι ιεροφάντες,μαζί με τους πελασγικής καταγωγής,από την Άγλαυρο,κήρυκες.
Επίσης ο Μάρων γιός του θεού της Αιγύπτου Όσιρι ήταν βασιλιάς αρχαίος της Θράκης,όπως και ό άλλος γιός του Μακεδών της Μακεδονίας!
Η σοφία των θρακών είναι γνωστή έκτός της ορφικής επιστήμης από τη μύηση στα πανάρχαια μυστήρια του βασιλιά-Μίδα από τον Σάτυρο-Σειληνό,ένα μύστη λαικό ιερέα του θεού Διόνυσου στους βασιλικούς κήπους με τα εξηντάφυλλα αγριοτριαντάφυλλα.(Αυτά θα τα ημερέψουν αργότερα οι τέκτονες λευκοί στην "Κοιλάδα των Ρόδων" και τα  κάνουν γαλάζια!).
Ο βασιλιάς λεγόταν(τίτλος) Γόρδιος ή Μίδας και ήταν περιώνυμος για τον πλούτο του λόγω των χρυσορυχείων της χώρας.Αυτά θα ήταν αργότερα και η αιτία σύγκρουσης Περσών -Ελλήνων με την οικογένεια του μαραθωνομάχου Μιλτιάδη να κατέχει κάποια από αυτά όπως και του Κίμωνα και του ιστορικού του πελοποννησιακού πολέμου Θουκιδίδη!
Αυτά τα χρυσωρυχεία θα χρηματοδοτήσουν την εκστρατεία κατάκτησης της Ελλάδος από τον Μακεδόνα Φίλιππο και την ιμπεριαλιστική  εκστρατεία του μιξοέλληνα Αλέξανδρου (η μητέρα του Ολυμπιάς ήταν Ελληνίδα) στην Περσία!Όσο ήταν δυνατή η Περσία οι Μακεδόνες δε σκέφτηκαν ποτέ να περάσουν τον Όλυμπο!(Σήμερα όλες οι νέες χώρες πέραν του Ολύμπου είναι Ελληνικές).
 Η Θράκη με την έκπτωση της μητριαρχίας από την εκφύλιση της Ατλαντικής-Πελασγικής κοινωνίας και τη χρήση μαύρης μαγείας θα αντικαταστήσει τη θεά Ήρα με το γιο της Άρη και θα ονομαστεί  Αρία  προς τιμή του,ο οποίος θα γίνει και εθνικός θεός αργότερα αντικαθιστώντας  και το θεό Απόλλωνα των ορφικών!Οι ορφικοί θα διωχθούν και θα μαρτυρήσουν για την πίστη τους στο θεό Απόλλωνα και τη Μεγάλη-Μητέρα.
Οι νέοι ιερείς οι Μαινάδες δείχνουν την ποιότητα του νέου λαού που έρχεται από τη χώρα του Άρη στο Βορρά.Οι Αίμονες-Οδδρυσοί και οι Μυσοί-Muski-Αμαζόνες σκυθικός λαός θα παρεκτοπίσουν τους Πελασγούς στα παράλια και προς την Τροία.Ο Κισσεύς είναι πατέρας της Εκάβης συζύγου του Πρίαμου.Οι Κίκονες θα φιλοξενήσουν τον ομόφυλο τους Οδυσσέα μετά την άλωση της Τροίας και το ονομα Κίκονες-Cigogne του γένους Ciconia σημαίνει Πελαργοί ή Λελέκια ,στη λαική,δηλ.τον συγγενή γηγενή λαό των Λελέγων τους απογόνους του Δευκαλίωνα και της Πύρρας ,από λίθους ορμώμενοι!
**(υπενθυμίζεται ότι ο Οδυσσεύς και ο Αχιλλεύς,Πελασγοί-Αιολείς γαρ εξαναγκάσθηκαν να πολεμήσουν τους ομόφυλους τους της Τροίας,από τους λευκούς-Δαναούς.Δέστε την ομηρία του γιού του Οδυσσέα Τηλεμάχου και την άρνηση του Αχιλλέα να επιτεθεί με τους Μυρμιδόνες του.Τελικά άλωση της Τροίας δεν έγινε αλλά συνθήκη τερματισμού των εχθροπραξιών με πρωτεργάτες τους Πελασγούς ομόαιμους,Αχιλλέα,Οδυσσέα και Πρίαμο.Στην πραγματικότητα οι Δαναοί ηττήθηκαν και αναγκάσθηκαν να γυρίσουν πίσω όπου τους περίμεναν "με αγάπη" οι Δωριείς.Αυτός ήταν ο Δούρειος-Δωρικός  ίππος που τελείωσε την πολιορκία της Τροίας!Η ιστορική επανέλευσις των Ηρακλειδών-Δωριέων οπλισμένοι με νέο όπλο,το ατσάλι,όπως έδειξαν πρόσφατες επιστημονικές έρευνες).
Ο Αίμωνας βασιλιάς Διομήδης με τα ανθρωποφάγα άλογα του μένει στην ιστορία για την αφιλοξενία και τη σκληρότητα του.Θα τον εξοντώσει( 8ος άθλος-έχει σημασία το 8 όπως το 888=ΙΗΣΟΥΣ)
ο Ηρακλής και θα ιδρύσουν οι Δωριείς στην κάθοδο τους (μετά τον πόλεμο στην Τροία) τα Άβδηρα σε ανάμνηση του άθλου του προγόνου τους.Εκεί θα γεννηθεί ο πατέρας της Ατομικής θεωρίας Δημόκριτος.
Πελασγοί Θράκες εκτοπισμένοι από τους Αίμονες-Αμαζόνες θα πάνε στην Αβα Φωκίδος και μετά στην Εύβοια ως Άβαντες.Ο Τηρεύς βασιλιάς της Φωκίδος διωγμένος από τους Οδδρυσούς(ο βασιλιάς Σιτάλκης έλαβε τον τίτλο του γιου του Τηρέα όμως είναι εμφανής η βαρβαρότητα του ονόματος!) θα πάρει σύζυγο την κόρη του Πελασγού βασιλιά της Αττικής Πανδίονα.Θα εκτοπίσουν επίσης τους αιολείς-μινύες από τη Βοιωτία.Αμαζόνες θα εκστρατεύσουν μέχρι τηνΑττική.Ο Πελασγός βασιλιάς Θησεύς και ο δωριεύς Ηρακλής θα αντιμετωπίσουν τις Αμαζόνες.Η αμαζονομαχία θα απεικονισθεί όπως και η κενταυρομαχία στον Παρθενώνα από το Φειδία ,φίλο του Περικλή.Άραγε ήθελε να μείνει ως μνημείο των λευκών προγόνων του Αμαζόνων και Λαπιθών?  
Όλα αυτά δείχνουν την κάθοδο των λευκών Ιώνων από το Βορρά και την κατάληψη περιοχών από τους κίτρινους,Πελασγούς -προαιολείς και τους μελαχρινούς,Λέλεγες -προδωριείς!
Αργότερα περτο1000 π.χ.θα ανακαταληφθούν οι περιοχές από τους Αιολοδωριείς.
Οι λευκοί Ίωνες εκτός από την παλαιότητα του Φρυγικού λαού,τα ιερά μυστήρια,τη χρήση των μυστικών δυνάμεων για εγωιστικούς-κακούς σκοπούς χρησιμοποίησαν και τον Φρυγικό σκούφο που ήταν σύμβολο των απελεύθερων δούλων στη Ρώμη.Το χρησιμοποίησαν στην Αστική τους επανάσταση και σε σύμβολο της δήθεν αστικής ελευθερίας ,όπως την εννοούν ,μόνο για τους ανώτερους εκμεταλλευτές και "μύστες"-τέκτονες και όχι για τους αδαείς ανθρώπους του λαού.
Σήμερα γνωρίζοντας την ιστορία της Θράκης και τη μυστική ενέργεια που ακτινοβολεί η περιοχή τη θέλουν δική τους.Δε μπορεί να κατοικείται από μελανοκίτρινους την καταγωγή Βούλγαρους,Τούρκους και Έλληνες.
Η χώρα της Ήρας και του γιού της ,Άρη είναι δικιά τους.
Ο πρώτος γιός της Λύκαινας ο Ρώμος ίδρυσε την PAX-ROMANA τους στη Δύση με έδρα τη Ρώμη που τέλιωσε καιγόμενη από την ίδια τη φυλή τους ,τους γερμανούς του Αλάριχου.Ο δεύτερος γιός,ο Ρωμύλος ετοιμάζεται να ιδρύσει τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ τους στην Ανατολή ,με έδρα τη Ρωμυλία της σημερινής Βουλγαρίας!
Στο ρατσιστικό βιβλίο τους  "Η Κοιλάδα των Ρόδων" έχουν τη Θράκη ως μελλοντική πρωτεύουσα του πλανήτη με έδρα των σοφών τους.Βεβαίως κίτρινη και μαύρη φυλή δε θα υπάρχει,παρά μια κοινωνία μοντέρνων άβουλων δούλων που θα δουλεύουν αμισθί στα εργοστάσια-μονοπώλια τους με λίγους αρίστους -σοφούς να φιλοσοφούν και να αποφασίζουν κατά την"Πλάτωνος-Πολιτεία" , απογόνους όπως καταλαβαίνουμε των ήδη σήμερα κυρίαρχων -ισχυρών οικογενειών της Δύσης.
Όλα αυτά ,αντιγραφή, όπως έγραφε ο Θ.Αξιώτης του πλανήτη-μητρόπολη των λευκών στο Σείριο!
Οι άριοι Σκανδιναυοί και Γερμανοί θα έχουν θέσει τη βάση της κοινωνίας αυτής με τη γλώσσα ,τη λογοτεχνία τους,τη θρησκεία τους και την εμφάνιση τους βεβαίως!Στην Ελλάδα ,κάτω από την Ακρόπολη δε θα μιλάνε πια ελληνικά,γιατί οι Έλληνες θα αντικατασταθούν από καθαρούς άρειους-λευκούς βορειοευρωπαίους.Οι αυτοκτονίες που σήμερα γίνονται στους αδελφούς λαούς της Ιταλίας-Ελλάδας είχαν προ δεκαετιών σχεδιαστεί ,όπως γράφει η προφητεία του βιβλίου.Εκεί προφητεύεται και ο Γ.Π.Πόλεμος με την εξαφάνιση της κίτρινης-μαύρης φυλής με χρήση "μικρών" πυρηνικών!
Βεβαίως εξυμνείται και  η επιστροφή στα πάτρια εδάφη του ερυθρού πλανήτη με ίδρυση αποικίας λευκών.Κατά τα άλλα μια ωραία λυρική προφητεία-ιστορία 800 σελ.που τέρπει και εξυψώνει το πνεύμα του άρειου λευκού!
Αυτά για τη χώρα της Μεγάλης Μητέρας και του μέλαινα-Ορφέα ,τη Θράκη που σχεδιάζουν ήδη να γίνει ανεξάρτητο κράτος αποσπώντας κομμάτια από Τουρκία,Ελλάδα και Βουλγαρία κυρίως!
Ας προσευχηθούμε στη Μεγάλη-Μητέρα ή Παναγιά μας να μην γίνουν ποτέ πραγματικότητα οι "προφητείες" τους! παραπομπές:
Δομή-Λεξικό του Αρχαίου κόσμου
Αθανάσιου Σταγειρίτη-Ωγυγία.
Πάπυρος.Λαρούς.Μπριτάνικα-Θράκη-Φρύγες
Πάουλ Ντήναχ-Η Κοιλάδα των Ρόδων.                                
                                                                                                                               κωπηλάτης