Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΟΙ (Ο Αιώνιος πόλεμος σε άλλη μορφή)

 Ξεκινώντας θα πούμε ότι η αρχαία ελληνική μυθολογία δεν είναι μυθολογία ή μάλλον η προϊστορία ενός λαού του ελληνικού,αλλά είναι η παγκόσμια πλανητική μυθολογία και των τριών φυλών των ανθρώπων και δεν εξελίσσεται βέβαια μόνο στην περιοχή της Ελλάδας και της Μ.Ασίας αλλά σε όλον τον πλανήτη και πέρα απ' αυτόν.Τέλος  δεν αφορά μόνο το φυσικό,υλικό πυκνό επίπεδο αλλά και τους 3 ουρανούς που θα μιλήσει αργότερα ο Απόστολος Παύλος.Τον γήινο,τον αστρικό και το νοητό κόσμο!
Η Αργώ ήταν ένα αξιοθαύμαστο πλοίο.Εκτός από τη σταθερότητα και την ευελιξία του ήταν ελαφρύ! ,ενώ είχε και ένα κλωνάρι βελανιδιάς από τη Δωδώνη στην πλώρη,που το έδωσε η Αθηνά και έδινε οδηγίες πλεύσης σαν ένα σύγχρονο navigator!
Το ναυπήγησε ο Άργος ο γιός του Φρίξου,γιός του Αθάμαντα,γιός του Αιόλου,γιος του Δευκαλίωνα γιος του Μίνωα,γιος του Δία και
συγγενής του θεού Αιόλου γιού του Ποσειδώνα και της
Άρνης,βασιλιάς της χάλκινης νήσου Αιολίας που δεν έιναι παρά η μητρόπολη της Ατλαντίδος στον Ειρηνικό ωκεανό.Γνωστή η ιστορία του διωγμού του Φρίξου και της Έλλης από την Ινώ κόρη του φοίνικα Κάδμου και μητέρα του Μελκάρτ-Μελικέρτη.Ήταν η εποχή που είχαν κατέλθει οι  λευκοί Ίωνες από το βορρά και έδιωχναν τον γηγενή πελασγικό και λελεγειακό πληθυσμό.
Αργότερα και οι 3 φυλές ενωμένες θα εκκαθάριζαν τις παράλιες περιοχές της μεσογείου από τα παλαιά υπολείμματα των Ατλάντων(κίτρινων)  και "Αθηναίων"(μαύρων) για να ιδρύσουν δικές τους ελληνικές πλέον αποικίες.Σε αυτά τα πλαίσια του πρώτου ελληνικού αποικισμού διεξάγεται η Αργοναυτική εκστρατεία!
Οι Αργοναύτες θα έφερναν το χρυσόμαλλο δέρας από την Κολχίδα του Πόντου,την Αία που βασίλευε ο Αιήτης,γηγενής και σύμφωνα με τον Ηρόδοτο βασιλιάς μέλανας-αιγυπτιακής φυλής.Ήταν 55 κατα τον Απολλώνιο τον Ρόδιο με αρχηγό τον Ιάσονα τον αγαπητό της θεάς Ήρας και απόγονο του θεού Αίολου,του βασιλιά της Ατλαντίδος.
Γνωστή η αρπαγή του δέρατος μαζί με την Μήδεια την εγγονή
του Ήλιου.
Η εγκατάλειψη της μελανής Μήδειας από τον Ιάσονα για χάρη της γαλανομάτας Γλαύκης ή Κρέουσας(Κρέουσα ήταν και η γηγενής λευκή μητέρα του Ίωνα-Ιανού γιού του Ξούθου),δηλαδή της νέας φυλής των Ιώνων δείχνει τον προσεταιρισμό της αιολικής στην ιωνική φυλή κάτι που φαίνεται και στη συμμαχία αργότερα των Ιώνων-Αθηναίων με τους Αιολέις της Λέσβου(Αθηναική Συμμαχία).Η Μήδεια καταφεύγει στην Αθήνα στο βασιλιά Αιγέα(πιθανά τίτλος των Αθηναίων βασιλέων),ομόφυλο προφανώς του λαού της Αίας και μετά με άρμα που είχε φτερωτούς δράκοντες στο γιό της Μήδο στην Περσία.Με το θάνατο της θα γίνει σύζυγος του πελασγού Αχιλλέα!
Αυτά όλα απεικονίζουν την ιστορία στα χρόνια μετά τον Ατλαντικό πόλεμο.Δηλαδή μετά το 1800 π.χ. περίπου που κατεστράφη η Ατλαντική-μινωική αυτοκρατορία.Κατά τον Αθ.Σταγειρίτη το 1529 π.χ. έγινε ο κατακλυσμός του Δευκαλίωνα ως αποτέλεσμα του λιωσίματος των παγετώνων που προήλθαν από τον ηφαιστειακό χειμώνα της γενικευμένης ηφαιστειακής δραστηριότητος όλου του πλανήτη κατά τον Ατλαντικό πόλεμο.Επίσης μιλάμε και για μετά την εκστρατεία στην πελασγική Τροία των λευκών Δαναών(1100 π.χ.),ίσως ως αποτέλεσμα της ολυμπιακής θρησκευτικής μεταρρύθμισης του 776 π.χ.Πιθανά ήταν η πρώτη πανελλήνια εκστρατεία με εκπροσώπους και από τις 3 φυλές και ο αριθμός 55 των αργοναυτών προκύπτει από το άθροισμα των αρχικών γραμμάτων των 3 φυλών,Α=1 της αιολικής,Δ=4 της δωρικής και Ν=50 της νέας ιωνικής φυλής.Αν βάλουμε Ι=10 αντι Ν, τότε έχουμε το 15=ΕΙ δηλ.το "ΕΙ" εν Δελφοίς του Πλούταρχου!
Θα εξετάσουμε ,στη συνέχεια,τη συμβολική σημασία της ιστορίας.
Οι Αργοναύτες 55 τον αριθμό (αριθμολεξικά 55=ΕΝ) φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερες θεϊκές οντότητες που αντιστοιχούν στην ιεραρχία του Διονυσίου Αρεοπαγίτη στις Αρχές ή πνεύματα προσωπικότητος και είναι αυτά που κατερχόμενα στον υλικό-πυκνό κόσμο φτιάχνουν το αστρικό σώμα των ανθρώπων.Θα αναφέρουμε τον Αγκαίο βασιλιά των Λελέγων της Σάμου και πρόγονο του Πυθαγόρα,τον μάντη Αμφιάραο,τον Μύστη Ορφέα,τον ενορατικό Λυγγέα ,τον Ηρακλή
για να καταλάβουμε ότι είχαν υπερφυσικές ικανότητες!
Η αργώ είναι ένα  νοερό αστρόπλοιο,φτιαγμένο από ελαφρά θεία ύλη,που οδεύει από το νοητό χώρο την θεική ατραπό προς τον αστρικό χώρο της Κάμα-Λόκα ή περιοχή του ουροβόρου Όφι ή OD.Είναι η ομαδική ψυχή θα λέγαμε των Θείων αυτών πλασμάτων ,των Αρχών που με οδηγό τη θεά Αθηνά που ανήκει σε μία ανώτερη τάξη τις Κυριότητες ή Ντέβα τους οδηγεί στην αποστολή τους!
Η αρπαγή του χρυσόμαλλου δέρατος δηλώνει την κατασκευή του χρυσού σώματος της αύρας που μας περιβάλλει σαν χρυσό αυγό.
Η μάγισσα Μήδεια κόρη της σκοτεινής Εκάτης -Σελήνης και εγγονή του Ήλιου αποκαλύπτει τον ιερό γάμο της αγάπης με τον λόγο και ο τεμαχισμός του αδελφού της Άψυρτου(αιθερικό σώμα-2ο περίβλημα αμέσως μετά το φυσικό σώμα) και του Πελλία -θειόυ του ιερού δαίμονα Ιάσωνα,και εντολέα της αργοναυτικής εκστρατείας για να ξαναγίνει νέος(σαφής αναφορά στη μετενσάρκωση της ωχρής-πελδινής-γέρικης ψυχής και στην εξάντληση του κάρμα της) και το λουτρό του πρώτου στη θάλασσα (ύδωρ και άλας) και του δεύτερου σε βραστό νερό,(ύδωρ και πυρ) ,κατά το τέλος της εκστρατείας,δείχνει την αλχημική διαδικασία το OPUS MAGNUM της αλχημίστριας Μήδειας,για να φτιάξει τα νέα  περιβλήματα-κόσα της ψυχής του νέου ανθρώπου.
Η εξόντωση του χάλκινου γίγαντα Τάλω στην Κρήτη είναι σαφή αναφορά στην πλήρη άποβολή του παλιού αστρικού 3ου περιβλήματος-manomaya kosa (σκέψεις,συναισθήματα,πάθη που τυρανούν τη ψυχή).
Η ολοκλήρωση του έργου δεν τελειώνει με την επιστροφή του χρυσού δέρατος δηλαδή την απόκτηση του  νέου αστρικού αλλά το πέταγμα της ψυχής ,της Μήδειας,αφού κάνει πλήρη απάρνηση(σανιάσα) της χώρας της,του άντρα της (ο Ιάσων είναι ο θείος δαίμων,άγγελος- οδηγός της) ,των παιδιών της ,της φυλής της (ψυχή φυλής), εξυψώνεται στο άρμα της ψυχής ως καθαρός νούς (budhi) με τέλειο δυνατό αστρικό-συναισθηματικό σώμα που δηλώνεται από τους φτερωτούς δράκους (συναισθήματα-σκέψεις) υπό πλήρη έλεγχο .
Η χώρα της Ανατολής του γιού της Μήδου δηλώνει την επιστροφή στον κόσμο του ανώτερο νοητού,των αρχέτυπων (ντεβαχάν) χωρίς να φτάσει στην πλήρη ένωση-απελευθέρωση(nirvana kalpi).Αργότερα εγκαταλέπει και το γιό της Μήδο δηλ. το σπόρο,το αιτιατό σώμα τον σάκκο με τις αναμνήσεις απ'όλες τις επίγειες ζωές (karina sarira)  και νυμφεύεται σε Ιερό θείο γάμο τον Ημίθεο πλέον Αχιλλέα ή Ηρακλή κατ'άλλους σε μυστική ένωση.
Μένουν να εξηγήσουμε τον δράκο που εμποδίζουν τον Ιάσονα και τη Μήδεια να πάρουν το δέρας,και τους στρατιώτες του πατέρα της Αιήτη που τους καταδιώκουν!Ποιοί είναι?:
Ο δράκος είναι η ομαδική εγωϊκή ψυχή,το θηρίο της Αποκάλυψης,αυτό που λέει ο Ιωάννης -666- που εμποδίζει την προσφορά,τη θυσία και την αφοσίωση (bakhti) στο σκοπό,στό σχέδιο του Θεού για την τελική απλευθέρωση της ψυχής από τις ψευδαισθήσεις -μάγια και την απόκτηση της χρυσής αύρας(σώμα-περίβλημα),δηλ.του χρυσόμαλλου δέρατος από τον αμνό-κριό(αθωοότης) που έφερε στην πλάτη του τα παιδιά της Νεφέλης (τις πρώτες εκείνες αγαθές ψυχές).
Οι στρατιώτες του Αιήτη,βασιλιά της Αίας δηλώνει τα πλάσματα της Γης(Αία),της ψευδαίσθησης -μάγια,τις λεγεώνες των δαιμονίων που αναφέρει ο Χριστός στο Ευαγγέλιο:
Οι μυστηριώδεις 'ΕΓΡΗΓΟΡΟΙ', όπως αναφέρονται στο βιβλίο του προφήτη ΕΝΩΧ (απόκρυφο της Π. Διαθήκης)  ή ΕΛΟΧΕΙΜ όπως αναφέρονται στην Π.Διαθήκη ή φλεγόμενοι  αγγέλοι (σχετική αναφορά των 7 φλεγόμενων αγγέλων υπάρχει σαφής στο Βιβλίο του ΕΝΩΧ) , είχαν την ικανότητα να υλοποιούνται και αποϋλοποιούνται κατά βούληση στην αστρική και υλική διάσταση. Αυτοί οι 201 πύρινοι φύλακες του σατανά και των δαιμόνων που είχαν ξεπέσει στην ύλη, είδαν τις γυναίκες των θνητών και συνουσιάσθηκαν μαζί τους.  Από τις γέννες των θνητών γυναικών προέκυψαν διάφορα πλάσματα , τα  ΓΟΡΓΟΝΕΙΑ όπως τα γνώριζαν στην αρχαία Ελλάδα ή ΝΕΦΕΛΕΙΜ όπως αναφέρονται στα Εβραικά κείμενα.  Τέτοια πλάσματα
και πλείστα όσα από αυτά αναφέρονται στην  Ελληνική μυθολογία,είναι όσα πυκνοποιήθηκαν στον αστρικό και φυσικό χώρο έχοντας πνευματική και  υλική υφή ταυτόχρονα.
Η αναφορά πολλών ερευνητών ,ότι κυκλοφορούν ανάμεσα μας,είναι αλήθεια.Πρόκειται για ενσαρκωμένα τελώνεια-δαιμόνια σε ανθρώπινα σώματα που πολλές φορές τα κατεχόμενα υποκείμενα δεν το γνωρίζουν και γίνονται άβουλα όργανα της λεγομένης μαύρης αδελφότητος ή στοάς ή αδελφότητος του Λύκου!
Σκοπός τους η παρεμπόδιση της κατασκευής του χρυσού σώματος(ανθρώπινη αύρα) από τις τάξεις των Αρχών μια βαθμίδα ανώτερες από τους Αρχαγγέλους και δύο από τους Αγγέλους.Οι Αρχές λοιπόν συμβολίζονται από τους 55 Αργοναύτες που παλεύουν με τα 201 Ελοχείμ τους βιαστικούς-εγρήγορους που σε άλλη παράδοση κατεβαίνουν ή ανεβαίνουν με τη μορφή των
καλικάντζαρων και πριονίζουν βιαστικά το δέντρο της Ζωής του πλανήτη Γη,εξαπατώντας τους ανθρώπους με σκοπό την πλήρη καταστροφή του πλανήτη με πολέμους, επιδημίες, σεισμούς, μετεωρολογικά φαινόμενα και την απώλεια των ανθρωπίνων ψυχών χωρίς να έχουν νικήσει το τέρας της αμφιβολίας,τον Μπαφομέτ ή Κέσι στα ινδικά ή Χίμαιρα στην αρχαία ελληνική μυθολογία.Οι εν αγνοία ευρισκόμενες ψυχές χωρίς να προλάβουν να κατασκευάσουν το χρυσόμαλλο δέρας,τη Χρυσή αύρα-αυγό που να τις περιβάλλει και να τις προστατεύει από τις Σειρήνες και τα Δαιμόνια, βρίσκονται στο έρμαιο της μαύρης στοάς που τις μαζεύει σαν τον Ψαρά με την απόχη για να τις χρησιμοποιήσει στο σχέδιο της,την πλήρη επικράτηση της Σύγχυσης και του Χάους του πρώτου θεού της πυκνής ύλης,του αρχαίου των ημερών.
Ο Μιχαήλ Άιβανχοφ αναφέρεται σε αυτά με την ονομασία Έγκρεγκορ,εγρηγοράτα στην ελληνική και αποδίδει ομαδικές ψυχές εθνών στον αστρικό χώρο με την ονομασία αυτή.Τέτοιες είναι ο αετός της Αμερικής ,ο Λύκος της Γερμανίας,η Αρκούδα της Ρωσίας,ο Τίγρης της Κίνας,ο Πετεινός της Γαλλίας κ.α.
Όλα αυτά τα αστρικά εγκρεγκόρ παλεύουν μεταξύ τους και τα αποτελέσματα αντανακλώνται στο φυσικό πεδίο.Παρόμοια τα 201 τάγματα Εγρήγορων-Δαιμόνων μάχονται με τα 55 τάγματα των Αρχών-Αργοναυτών και τους Αρχαγγέλους και Αγγέλους που ανήκουν σε αυτά.
Οι μάχες είναι αληθινές όπως αυτές των φυσικών επιπέδων και αποτελέσματα τους επιδρούν στο φυσικό,όπως αυτό που αναφέρει ο Ρ.Στάινερ το 1879 με νίκη των Αγγέλων εκτόπιση των Δαιμόνων-Ελοχείμ στο φυσικό επίπεδο.Το αποτέλεσμα ήταν μια σειρά νικηφόρων αποτελεσμάτων της μαύρης αδελφότητος στη Γη που ξεκίνησε με την νίκη των Άγγλων επί των Ζουλού στη Νότια Αφρική και τελείωσε ευτυχώς με τη νίκη του κόκκινου στρατού του Στάλιν επί του Νεφελείμ-Χίτλερ (ήταν άβουλο όργανο της μαύρης στοάς,χωρίς γνώση πιθανά του σχεδίου).
Η μάχη συνεχίζεται στις μέρες μας,πάνω και κάτω και εσείς μπορείτε να διαλέξετε το στρατόπεδο για να πολεμήσετε.Θα τελειώσω όχι αναφέροντας ονόματα αγγέλων που διεξάγουν μάχες αλλά ούτε και των Ελοχείμ-Δαιμονίων.Θα αναφέρω όμως  ένα βιβλίο που τα περιγράφει  πολύ καλά ,σαν την Σολομωνική, και γράφτηκε από ένα  Γερμανό γιατρό του Μεσαίωνα ,ο οποίος έγινε κεντρικό πρόσωπο ενός πασίγνωστου δράματος του μύστη Γκαίτε!
Το "περί Μαγείας"  του Δόκτορα Φάουστ!κωπηλάτης.