Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΑΕΘΩΝ-Η ιστορία της Λευκής φυλής (μέρος Β')

Ανάλογοι θρύλοι της καταγωγής των λευκών από τα άστρα υπάρχουν σε όλους τους λαούς του πλανήτη.Στη Βόρεια Ιαπωνία αναφέρονται στη λευκή φυλή Αϊνού ,ενώ ιάπωνας ερευνητής είχε ισχυριστεί ότι κατείχε αγαλματίδιο από τον πλανήτη Φαέθοντα!Είναι περίεργο πάντως το πεπρωμένο αυτό του λαού του ανατέλλοντος Ήλιου με τις πυρηνικές εκρήξεις της Χιροσίμα,του Ναγκασάκι και πρόσφατα της Φουκουσίμα.Μοιάζει το κάρμα των "λευκών" ιαπώνων να έρχεται από πολύ παλιά και να μην έχει ακόμη εξαντληθεί!
Η Έλευσις στη Γη των λευκών φαέθοντων δεν αποκλείει τη γηγενή ύπαρξη της στη Γη.Στην ηπειρωτική Ευρώπη προ χιλιάδων ετών ζούσαν οι νεαντερτάλιοι λευκοί πληθυσμοί στα δάση και στις σπηλιές,στάσιμοι σχεδόν εξελικτικά,όταν στην Αφρική είχε ήδη εξελιχθεί ο νεάντερταλ σε homo-sapiens-sapiens.
O ευρωπαίος νεάντερταλ λόγω της ζωής του σε σκιερά και κρύα μέρη είχε έλλειψη της μελανίνης με αποτέλεσμα τον λευκό φαινότυπο!Πιστεύω ότι ήταν ο κατάλληλος πληθυσμός για διασταύρωση με τους εξωγενείς Φαέθοντες.Η τραγωδία "Ιων" του Ευριπίδη αφήνει κάποια ίχνη.Ο Ξούθος (ο έξωθεν λευκός) παντρεύεται την γηγενή Κρέουσα ,κόρη του Ερεχθέως, (πιθανά εννοεί τους γηγενείς λευκούς) και με πολλή δυσκολία και αφού επέμβει ο θεός της ιατρικής Απόλλων( εμφανής η δυσκολία διασταύρωσης που λύθηκε ,μάλλον τεχνολογικά),γεννά τον Ίωνα,και για άλλους τον Ιανό το διπρόσωπο Ρωμαίο θεό ,το γενάρχη της μεικτής πλέον λευκής φυλής.

Η λευκή φυλή θα επικρατήσει στο Βόρειο ημισφαίριο εκτός των πόλων όπου θα παραμείνουν οι γηγενείς κίτρινοι Εσκιμώοι και άλλοι Ινδιάνοι.Μετά τον καταστροφικό ατλαντικό πόλεμο μεταξύ των γηγενών κίτρινων-Ατλάντων και μαύρων-Αθηναίων,γύρω στο 2000-1800 π.χ. θα δοθεί η ευκαιρία στους ανανεωμένους γενετικά Ίωνες από βόρεια να κυριαρχήσουν σε αρκετές περιοχές και στους μυστηριώδεις Φοίνικες να κυριαρχήσουν στις θάλασσες μέχρι και την Αμερική!
Η επικράτηση της νέας λευκής φυλής δηλώνεται στη μάχη των Λαπιθών με τους παλαιούς κάτοικους Κένταυρους.Το Κένταυρος μάλλον είναι αλλοίωση του Gaia-Ταύρος,δηλωτικό της αυτοχθονίας αυτής της μέλαινας φυλής.Ο Σωκράτης παριστάνεται σαν Κένταυρος στο νότιο αέτωμα της Ακρόπολης να παλεύει με ένα Λάπιθα.Ο αρχηγός των Λαπιθών λέγεται Καινέας,δηλωτικός της καινής-νέας φυλής των Ιώνων αλλά και της συγγένειας με τους Καινεάτες-Χαναναίους-Φοίνικες!
Οι Φοίνικες ήταν ένας λαός συγγενής των Ιώνων,για την ακρίβεια ,οι νότιοι Ίωνες .Ο Αισχύλος στις Ικέτιδες δίνει πολλά στοιχεία ,ταυτίζοντας ουσιαστικά τους Δαναούς με τους Φοίνικες.Αρχαιολογικά ευρήματα στην Ουγκαρίτ επιβεβαιώνουν τον Αισχύλο ,όπως τα χρυσά νεκρικά προσωπεία,παρόμοια με αυτά των Μυκηνών.
Οι προσωπογραφίες Δαναών-Φοινίκων ταιριάζουν με τους Κέλτες βορειοευρωπαίους.Η μάχη στην Τροία έγινε μεταξύ των
ξανθών Δαναών-Φοινίκων και των μελανοκίτρινων πελασγών του Ίλιου με βασιλιά το γηραιό Πρίαμο.Η παρεμβολή του Ημίθεου Αχιλλέα,μάλλον είναι ομηρικός αναχρονισμός.
Οι Δαναοί και οι Φοίνικες γύρω στο 1100 π.χ. αντιμετώπιζαν τα υπολείμματα των κάποτε ανθηρών πολιτισμών των μαύρων Αθηναίων και των κίτρινων Ατλάντων.Όμοια το 1400 π.χ. είχαν κατακτήσει ότι είχε μείνει από την άλλοτε κραταιά ατλαντική-μινωική αυτοκρατορία,που διαλύθηκε πρώτα από τον μεγάλο πλανητικό ατλαντικό πόλεμο του 1800 π.χ.και μετά την ηφαιστιακή έκρηξη της Σαντορίνης το 1600 π.χ.
Έτσι κατάφεραν οι λευκοί δαναοί-φοίνικες μετέπειτα ίωνες να κυριαρχήσουν στην Ελλάδα και όλη την Ευρώπη!Η Αίγυπτος αντιστάθηκε και τελικά έδιωξε τους Υκσώς από τα εδάφη της.Οι δωριείς και αιολείς θα εκμεταλλευτούν την
εξασθένιση των δαναών-ιώνων από τη πολυετή μάχη της Τροίας για να ανακαταλάβουν τα ελλαδικά εδάφη από τους καταχτητές.(κάθοδος των Δωριέων).
Η λέξη Φοίνικες μάλλον προέρχεται από το "φοινός" που σημαίνει πορφυρός δηλαδή κόκκινος.Η παντελής έλλειψη μελανίνης είχε σαν αποτέλεσμα το κοκκίνισμα του δέρματος τους από τον Ήλιο,όπως οι λευκοί βορειοευρωπαίοι και Ρώσοι κοκκινίζουν όταν έρχονται το καλοκαίρι στη Μεσόγειο!
Η γλώσσα τους ήταν συγγενής των Ιλλυριών (σημερινών Αλβανών) και των Παιόνων της Βόρειας Μακεδονίας(Σκοπίων).
Η ταύτιση από τον Ντ. Άικι των Ουαλών-Κίμβρων με τους Γαλάτες ως συγγενείς των Φοινίκων,είναι σωστή.Πρόκειται λοιπόν για δειναρικούς λαούς με θεούς που ήταν παρόμοιοι με τους σκανδιναυικούς, μυκηναικούς και κέλτικους θεούς όπως ο Βάαλ-Μπέλ-Απόλλων ή ο Χαντάτ-Δίας με κεραυνό,η Αστάρτη-Αφροδίτη κ.α. Ο Μελκάρτ δεν αντιστοιχεί στον δωρικό ημίθεο και γενάρχη Ηρακλή αλλά στον Μελικέρτη γιό της Ινούς(ΙΝΩ) και εγγονό του Φοίνικα Κάδμου,αδελφό της φοινικοπούλας Ευρώπης.(τι άλλη απόδειξη για τη φοινικική καταγωγή όλων των βορείων ευρωπαικών,λαών)!
Οι φοίνικες αναφέρεται ότι ήρθαν από την Ερυθρά θάλασσα(ξανά ο ερυθρός πλανήτης Άρης) και κατοίκισαν στη Χαναάν στο Λίβανο δηλαδή τη νότια Ιωνία!
Αποίκισαν όλη τη Μεσόγειο έφτασαν στη Βρεττανία και πιθανά στην Αμερική ακολουθώντας το δρόμο των ατλάντων!Ίδρυσαν την Καρχηδόνα όπου αναπτύχθηκε το τιμοκρατικό,ολιγαρχικό πολίτευμα που περιγράφει ο Αριστοτέλης,ένα πολίτευμα που είναι σχεδόν παγκόσμιο σήμερα με την επικράτηση λίγων πάμπλουτων οικογενειών επί κάθε λαού.Αυτοί θα λατρέψουν τον Βάαλ-Κρόνο αδελφό του Ιαπετού-Ιάφεθ και θα θυσιάζουν τα παιδιά τους σε αυτόν μαζικά λίγο πριν πέσει στους Ρωμαίους το 146 π.χ.
Οι Ίωνες ίδρυσαν ανατολικά την Αθήνα,τη γενέτειρα των αστών, ώστε με τις 2 μητροπόλεις τους να κυριαρχήσουν σε όλη τη Μεσόγειο.Αυτός ήταν ο σκοπός της Σικελικής εκστρατείας που σαμποτάρισε έντεχνα το δωρικό ιερατείο(γεγονός των ερμοκοπιδών) με τον μέγιστο Σωκράτη(ο μελαγχροινός Σωκράτης ουδέποτε "μυήθηκε" στα φοινικικά ελευσίνια μυστήρια) και τον ηρωικό Αλκιβιάδη.Ο Σωκράτης και ο Αλκιβιάδης θα το πληρώσουν αργότερα με το θάνατο τους!
Η Γέφυρα των Αθηναίων-Καρχηδονίων απέτυχε αλλιώς θα είχαν ήδη κυριαρχήσει σε όλο τον κόσμο από τότε!
Όλη η ιστορία του πλανήτη θα σημαδευτεί από τότε με την προσπάθεια της λευκής φυλής να κυριαρχήσει παντού σε όλο τον πλανήτη.Οι κονκισταδόροι ισπανοί με τη γενοκτονία των ινδιάνων,οι αποικιοκράτες γάλλοι με τη γενοκτονία των αφρικανών,οι άγγλοι με τη γενοκτονία των αυστραλών και των ινδών, οι ολλανδοί με τη γενοκτονία ινδονησίων,οι πορτογάλλοι με τη γενοκτονία των βραζιλιάνων κ.ο.κ.
Ο Χίτλερ θα εξιστορήσει την καθαρότητα της αρείας λευκής φυλής και την καταγωγή της από τη Θούλη που δεν είναι παρά ο πλανήτης Φαέθων και η αποικία του Άρης.Τα ολοκαυτώματα των γηγενών κίτρινων χαζάρων(αζέρων) ιουδαίων και άλλων κατώτερων φυλών είναι γνωστή.Η νίκη του κατώτερου μέλανα αμερικανού  Τζέσε Όουενς στους ολυμπιακούς του Βερολίνου του στοίχισε πολύ!
Η επέμβαση του αφανούς δωρικού ιερατείου (κόκκινος στρατός και Στάλιν) στην έκβαση του Β'Π'Πολέμου θα ήταν ξανά τότε αποφασιστική για το μέλλον του πλανήτη και για να μπορεί σήμερα ο άνθρωπος να μιλά και να εκφράζεται ελεύθερα!
Οι λευκοί άνθρωποι ,όπως τους έλεγαν οι γηγενείς Ινδιάνοι της Αμερικής,έσφαξαν,εκμεταλεύτηκαν,κυριάρχησαν παντού.Όμως η φυλή τους σαν επέμβαση της φύσης μοιάζει να εξωθείται από τον πλανήτη.Ο πολλαπλασιασμός των γηγενών μαύρων και κίτρινων πληθυσμών οι μεικτοί γάμοι με την αναγκαστική εξάλειψη του ρατσισμού, οδηγεί στην αργή και σταθερή αφομοίωση της λευκής φυλής από τις γηγενείς και τη δημιουργία μιας ενιαίας πλανητικής φυλής που θα αντιπροσωπεύει την παγκόσμια ειρήνη και αρμονία όλων των κατοίκων της Γης,ανεξαρτήτως χρώματος,γλώσσας,θρησκείας!
κωπηλάτης.