Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

Η Κίτρινη φυλή των Ατλάντων στη Σελήνη.


Σα συνέχεια της αναφοράς στα επιτεύγματα των Ινδιάνων της Ατλαντίδος θα παραθέσω τα δύο γνωστά βίντεο ,στο yutube με την ανεύρεση εφήβου ινδιάνας σε διαστημόπλοιο στη Σελήνη.
Φαίνεται αστείο σε σημείο ψυχαναγκασμού ,όμως η σκηνοθεσία ,΄παρά είναι καλή και τα ιστορικά δεδομένα όπως και αυτά της ελληνικής και ινδικής μυθολογίας συμφωνούν με αυτά που βλέπετε στο βίντεο!Η τεχνολογία των ατλάντων ήταν τόσο ανεπτυγμένη ώστε θα μπορούσαν να κατασκευάσουν ένα τέτοιο πέτρινο διαστημόπλοιο και να χρησιμοποιήσουν την οργόνη,αυτή τη μαγική ενέργεια,που επαναβρήκε ο Β.Ράιχ!Η χρήση της εφήβου ως πηγή αυτής της ενέργειας ,μιαςμορφής prana,είναι βασική.Ο Ράιχ είχε γράψει γι' αυτό ότι όντως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για εξουδετέρωση της βαρύτητος και οδήγηση αστρόπλοιου.Τον κατηγόρησαν ως απατεώνα και τρελό και πέθανε ατη φυλακή από έμφραγμα μυοκαρδίου!
Οι ινδιάνοι το έστειλαν λοιπόν το αστρόπλοιο,όμως δεν περίμεναν τις αφιλόξενες συνθήκες που επικρατούσαν εκεί.Δεν πήγαιναν με τα καράβια τους να αποικίσουν τη Μεσόγειο αλλά ένα άγνωστο πλανήτη που οι επιστήμονες και οι μάγοι τους ,τους έδωσαν ανακριβείς πληροφορίες.
Έτσι το αστρόπλοιο έπεσε και οι έφηβοι άφησαν τα σώματα τους εκεί ως μνημεία στο χρόνο για να τα ανακαλύψει ένα νέος λαός με νέες γνώσεις και συσσωρευμένη πείρα αιώνων!
Υ.Γ.Η πιθανότητα να το έστειλαν αζντέκοι ή Μάγιας σε νεώτερους χρόνους με χρήση της όργονικής ενέργειας που παράγεται από την έφηβο,υποβοηθουμένης απ'αυτή της μαύρης μαγείας ,είναι μάλλον αδύνατη.Θα είχαν κάνει το ίδιο και σε κάποιο άλλο μέρος της Γης,εκτός άν ήταν περίπτωση ενός μεμονωμένου συγκεκριμένου τυπικού τελετής ως προσφορά στους σεληνιακούς θεούς!!
Υ.Γ.2.Το παραπάνω αστρόπλοιο πιθανά αντανακλά και το μύθο για την απόσπαση της Σελήνης από τον Ειρηνικό Ωκεανό.Είναι πιθανό να αντιλήφθησαν οι Ιερείς την επερχόμενη καταστροφή στην Ατλαντίδα και να έστειλαν το αστρόπλοιο για ανίχνευση,του μελλοντικού τόπου όπου θα κατέφευγαν μετά την καταστροφή.
κωπηλάτης