Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ-(μια αποκρυφιστική προσέγγιση)

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και Γ.Γ.του ΑΚΕΛ κος Δημήτρης Χριστόφιας έκανε ,προ ημερών ,την παρακάτω αντρίκια και σπάνια για ηγέτη δυτικής χώρας την κάτωθι δήλωση: 
«υπάρχει μια διεθνής, επιτρέψετε μου να πω, συνωμοσία, που ακούει στο όνομα «αγορές». Οι αγορές οι λεγόμενες είναι οι κλεφταράδες της υφηλίου.  
Αυτή είναι η πραγματικότητα, θέλουν να καθυποτάξουν λαούς ολόκληρους υπό τη δική τους εκμετάλλευση και το δικό τους έλεγχο. Αυτό γίνεται. Άρχισαν να το κατανοούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά μέχρι να το συνειδητοποιήσουν πλήρως δεν ξέρω τι και πόσα τιμήματα θα πληρώσουν οι λαοί της ίδιας της Ένωσης, αλλά και ευρύτερα».

19-7-2012
Ποιοί είναι οι αγορές? .Οι μεγάλες τράπεζες του πλανήτη και οι οίκοι που αξιολογούν τα πάντα και τους πάντες-οι ιππότες της στρογγυλής τραπέζης- του βασιλιά Αρθούρου.
Οι Ναίτες τραπεζίτες ,η συνέχεια εκείνου του αρχαίου λαού των Φοινίκων και των Ιώνων,των λευκών λύκων της στέππας.Οι Ναίτες ιππότες ως γνωστό απέκτησαν τεράστια κέρδη,χάρη στην με αντίτιμο,προστασία που παρείχαν στους προσκυνητές των Αγίων Τόπων.Μιλάμε για τεράστια απάτη,που εξελίχτηκε σε ευρωπαϊκό μονοπώλιο-τραστ,με αμύθητα κέρδη που δεν ήξεραν τι να τα κάνουν!Γι' αυτό και τσακώθηκαν με τον Πάπα.Για τα λεφτά.Μπροστά σε αυτά δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στην ενότητα της φυλής.Αυτό ,είναι και το αδύναμο,σημείο τους!Να υπενθυμίσουμε εδώ και το σήμα τους -η λευκή σημαία με τον κόκκινο σταυρό- που παραπέμπει στο σημάδεμα των σπιτιών των Ισραηλιτών στην Αίγυπτο με ένα κόκκινο σταυρό-από αίμα αρνιού( ο αμνός-κριός είναι σύμβολο τους),ώστε να γλιτώσουν από την γενοκτονία που θα έκανε ο άγγελος στα παιδιά των Αιγυπτίων(10η και τελευταία πληγή)!
Όλα αυτά.βέβαια ιστορίες για λύκους,που μάλλον παραπέμπει στη διαφυγή τους από τον Φαέθοντα προς στη Γη,το περίφημο πέρασμα-Πάσχα της λευκής φυλής και όχι των γηγενών Εβραίων που ήταν κάποιο άλλο πέρασμα!
Ο κόκκινος σταυρός ,ήταν πάντως σύμβολο τους και στον πλανήτη Φαέθοντα,όπως ήταν και ο πύρινος σταυρός της ΚΟΥ-ΚΛΟΥΞ-ΚΛΑΝ των δολοφόνων λευκών της Αμερικής που κατακρεουργούσαν τους ανήμπορους μαύρους!

Οι πρώτοι τραπεζίτες μάλλον εμφανίστηκαν στην Αθήνα ,και έκαναν τις συναλλαγές τους στην αγορά σε πάγκους.Ας δούμε αυτή τη λέξη:πάγκος ε-πάν-ω + άγω.Σαν να θέλουνε να πάνε πάνω από τη Γη,θυμούμενοι την πρώτη τους πατρίδα.Από τον πάγκο προέρχεται το Μπάγκα και το BANCA-BANC.Ίσως όμως και η πιθανή εμφάνιση τους στην Τραπεζούντα του Πόντου να δικαιολογεί το όνομα τους,αφού η πόλη αποικίσθη από Μιλήσιους εμπόρους δηλ.Ίωνες και ΜΙΛΗΤΟΣ=666!Ο λαός που κατοικούσε εκεί ήταν οι Μοσσύνικοι,λευκή φυλή κατά τον Ξενοφώντα με τατουάζ στο δέρμα και χυδαία σεξουαλικότητα ,χωρίς ταμπού!Μια άλλη περιοχή που αναπτύχθηκε το τραπεζικό σύστημα ήταν η Βαβυλώνα -η Βαβέλ των Ιώνων- όπου λάτρεψαν τον ψαροθεό τους Ωάννες,όπως περιγράφει και ο D.Icke στο "Μυστικό όλων των Εποχών".Εδώ στη Βαβυλώνα άκμασε ένας κλάδος της λευκής φυλής οι Σουμέριοι στα Νότια και οι Λευκοασσύριοι στα Βόρεια.Λαοί που προώθησαν το σχέδιο της λευκής αδελφότητας για την κατάκτηση του πλανήτη Γη.Ο θεός των Λευκοασσύριων ταιριάζει τέλεια στον εγωικό ένα θεό της Παλαιάς Διαθήκης των λευκών μακεδόνων αλεξανδρινών.Ίσως οι απόγονοι των Λευκοασσύριων να είναι οι Νεφθαλίμ φυλή του Ισραήλ(καμία σχέση με τους Εβραίους),οι Λευκοί Ούνοι ή Σιονγκ Νου που επιτέθηκαν στους γηγενείς Κινέζους ανατολικά,και αποκρούστηκαν,χάρις στο Πελασγικό-Σινικό τείχος!
Η αγορά ως όρος είναι καθαρά φοινικικός και ιωνικός κατ'επέκταση.Να θυμίσω ότι Ίωνες δεν είναι παρά οι Φοίνικες που αποδέχτηκαν την ολυμπιακή μεταρρύθμιση του 776 π.χ.και απαρνήθηκαν? τους παλαιούς θεούς Τιτάνες με προεξάρχοντα τον γηραιό ΙΑΠΕΤΟ(Σ)=666.
Η αριθμολεξική δύναμη της λέξης ΙΩΝΕΣ είναι 1065 =ΑΔΩΝΙΣ ο γνωστός φοινικικός θεός του Πάνδημου Έρωτα όπως αναφέρεται στο Συμπόσιο Πλάτωνος,σε αντίθεση με τον ουράνιο Έρωτα.Αντίστοιχα άλλη η πάνδημος Αφροδίτη,η φοινικική Ιστάρ-Αστάρτη(που παραπέμπει στον πλανήτη τους Άστα-Φαέθων και σε άλλον στο Σείριο) και άλλη η ουράνιος Θεά Αφροδίτη η κόρη του Ουρανού με το γιο της Έρωτα τον δημιουργό του κόσμου,που αντιστοιχεί στον Χριστό με ΙΗΣΟΥΣ=888.
Εδώ θα αναφερθώ και στον περίφημο αριθμό του θηρίου της Αποκάλυψης.Έχουμε ήδη μιλήσει για αυτόν.Εδώ όμως θα τον δούμε με μιά άλλη μορφή,που καταλήγει όμως στο ίδιο νόημα.Την μορφή Χξς. Θα την φανταστώ ως άλλο αριθμό με:
1]τον Χ=χίλια -μιας και είναι το πρώτο γράμμα της χιλιάδας!
2]τον ξ ως 60 όπως πραγματικά είναι!
3] το ς ως 5 γιατί θυμίζει το τελικό σίγμα - ς - τον ινδικό αριθμό 5!
Το άθροισμα είναι το 1065 =ΙΩΝΕΣ=ΑΔΩΝΙΣ(ο θεός του κοσμικού-γήινου αισθησιασμού),που αντιστοιχεί στον 666 με άλλη μορφή αλλά ίδια ουσία! .
Αν υπολογίσουμε με ανάλογο τρόπο,τον αριθμό Χρς που αντιστοιχεί στον Χριστό,τότε έχουμε το άθροισμα 1000 + 100 +5=1105=ΕΡΩΣ,ο ουράνιος Έρως του Πλατωνικού Συμποσίου,ο πρώτος θεός του Ησίοδου,ο θεός που υμνεί ο Αριστοφάνης στις Όρνιθες και αντιστοιχεί ομοίως στον 888=ΙΗΣΟΥΣ!
**Αξιοσημείωτη είναι εδώ η διαφορά του 1105-1065=40 και αυτή του 888-666=222.Το πηλίκο-λόγος 222/40 είναι 5,55!Πιθανά αντιστοιχεί στην Μεγάλη Μητέρα,αλλά χρήζει καλύτερης έρευνας,γι' αυτό θα αναφερθώ σε αυτό,ίσως σε άλλο άρθρο!

Οι Ίωνες ήταν η λευκή φυλή του ελληνικού γένους(οι Δαναοί,φυλή του Δαν στην Παλαιά Διαθήκη) και μας ήρθε από το Βοριά,από τις στέπες της Ρωσίας εκεί που κατοικούσαν και οι Σκύθες και εκείνα τα πανάρχαια ζώα ,οι πρόγονοι των Κυνών-Σκυλιών που επιτίθενται όταν είναι σίγουρα και ασφαλή και ξεσκίζουν το θύμα τους.ΥΑΙΝΕΣ=666.
O Mέγας Κύνας που βλαστήμαγε ο Σωκράτης-ο μεγάλος σταυρός του βόρειου ουρανού- ήταν ο Σείριος (Ο ΣΕΙΡΙΟΣ Α'=666)!
Να είναι τυχαίες όλες αυτές οι αριθμολογικές προσεγγίσεις?
Η Καρχηδόνα,ήταν το μεγάλο δυτικό αστικό κέντρο των Φοινίκων ,που πρώτο ανέπτυξε το πολίτευμα της οικονομικής ολιγαρχίας από περίπου 20 μεγάλες φοινικικές οικογένειες.Οι υπόλοιποι "πολίτες" δεν είχαν στον ήλιο μοίρα και θα μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να γίνουν σκλάβοι από"ελεύθεροι" πολίτες.
Η Αθήνα του Ίωνα Περικλή από το ανόσιο γένος των Αλκμαιωνιδών ήταν το μεγάλο ανατολικό αστικό κέντρο τους.Αυτό ήταν που ρούφηξε το αίμα των αιολοδωριέων νησιωτών του Αιγαίου για να κτίσει Παρθενώνες!Με τα χέρια των σκλάβων που διακινούσε η εταιρεία του αδελφού του Περικλή από τη Λύδία.Ξέρουμε πως πλήρωσε η Μήλος και παρ ολίγο η Μυτιλήνη την λαϊκή βούληση για οικονομική ανεξαρτησία και ελευθερία!
Αυτά ήταν τα πρότυπα-αρχέτυπα πολίτευματα που εφαρμόζουν και σήμερα οι λίγες οικογένειες της Δύσης που κρατούν τον πλούτο στα χέρια τους.Οι Οίκοι και οι Τράπεζες, οι έμποροι των Εθνών!
Η πόλη των φοινίκων Σιδών έδωσε το όνομα της στην περίφημη ΣΙΩΝ που λίγη ή καμία σχέση έχει με την ιστορία των γηγενών μελανών Εβραίων.Ίσως και η ΣΙΝΩ(ΠΗ) αποικία των Ιώνων στον Πόντο να σχετίζεται και αυτή με τη ΣΙΩΝ που δεν είναι παρά αλλοίωση του ΙΩΝ-ΙΩΝΕΣ.Όλη εκείνη η Παλαιά διαθήκη των λευκών Μακκαβαίων ,είναι ιστορία της λευκής φυλής του ΝΩΕ-ΙΩΝ και του γιού του Ιάφεθ-Ιαπετού και λιγότερο των αληθινών,μελανών, Εβραίων που η ιστορία τους ,είναι άλλη και περιγράφεται στα δικά τους εσωτερικά βιβλία! Ο μαύρος Χαμ άλλωστε καταράστηκε από τον πατέρα του,που τον είδε "γυμνό"!Ο Άγγελος Σικελιανός ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε στον Πεζό Λόγο του, την Παλαιά Διαθήκη,ως την ιστορία της λευκής φυλής.Η αληθινή ιστορία των γηγενών μελανών εβραίων περιγράφεται στο ιερό βιβλίο της Τορά και όχι σε αυτό το κακέκτυπο των Μακεδόνων-Αλεξανδρινών!
Ίσως γι' αυτό ήθελε ο Μίκης Θεοδωράκης να εκτοπιστεί από τα ιερά βιβλία της Εκκλησίας μας! 
Γι'αυτούς του κλεφταράδες μιλά ο Πρόεδρος της Κύπρου και όχι για άλλους!Η Κύπρος άλλωστε υπέφερε πολλά από τους Φοίνικες και από τους απόγονους τους αποικιοκράτες.Φροντίζουν εδώ και χρόνια(ίσως από την εποχή της Ατλαντίδος) να διαιρούν τους γηγενείς αιγιακούς λαούς,Έλληνες και Τούρκους , Εβραίους και Παλαιστίνιους και να τους βάζουν να σκοτώνονται μεταξύ τους,ώστε αυτοί να κάνουν το κουμάντο τους.Κάποτε όμως οι λαοί ξυπνούν,είτε τους ξυπνήσει ο ηγέτης τους είτε μόνοι τους!Η ιστορία ότι και να κάνουν δε σβήνει.Είναι γραμμένη  ΟΛΗ σε άλλα βιβλία ,σε άλλες βιβλιοθήκες -που λίγοι έχουν πρόσβαση- 
και δεν καταστρέφονται εκείνα τα βιβλία με τίποτε!
κωπηλάτης.