Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

O ΠΟΛΕΜΟΣ "ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ".!Πότε θα γίνει?

Ο Μηχανικός και φιλόσοφος,εσωτεριστής Ρ.Στάινερ στις αρχές του 20 αιώνα είχε προφητέψει ένα τελικό πόλεμο που θα γίνει λίγο πριν την εμφάνιση της 7ης και τελευταίας όπως την γνωρίζουμε στο φυσικό επίπεδο,ανθρώπινης φυλής!Θα υπενθυμίσουμε ότι οι 4 πρώτες φυλές του φυσικού,γήινου ανθρώπινου γένους,το σιδηρούν που ονομάζει ο Ησίοδος αφορούν τα είδη κατά σειρά αρδιπίθηκος-αυστραλοπίθηκος,hono habilis,homo erectus και homo neadetralensis,ενώ η 5η ανθρώπινη φυλή ήταν αυτή του εξελιγμένου homo-sapiens-sapiens έως και των προϊστορικών ατλάντων και Αθηναίων μέχρι τη βύθιση της Ατλαντίδος στον Ειρηνικό ωκεανό , την καταστροφή της Τροίας και την έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης, στη Μεσόγειο!Από τους σκοτεινούς χρόνους που ξεκινούν το 1200 π.χ. έως σήμερα και μερικές εκατοντάδες ή λίγες χιλιάδες,ακόμη χρόνια θα υπάρχει η σημερινή 6η φυλή ,η χαρακτηριστική εγωική φυλή εκτοπισμένοι από το όλον και ενδιαφερόμενη μόνο για την υλική,ηδονική,προσωπική ευτυχία του ατόμου,χωριστά!
Η ανάγκη και μόνο θα οδηγήσει τα άτομα της 6ης φυλής σε λυκοσυμμαχίες για να εξυπηρετηθούν τα κατά καιρούς ατομικά συμπίπτοντα συμφέροντα.Είναι η αναφερόμενη στην Αποκάλυψη Ιωάννου φυλή -666- δηλώνοντας την ουρά και τα 2 κέρατα στο αστρικό πεδίο του ατόμου(1ο θηρίο) και το αντίστροφο δέντρο ζωής(Καββάλα) στο αστρικό πεδίο,ως σύμβολο της όλης φυλής(2ο θηρίο)!
Η χρονική περίοδος μεταξύ των φυλών δεν είναι και δε μπορεί να είναι σταθερή.
Έτσι μπορεί ο αρδιπίθηκος-αυστραλοπίθηκος(1η φυλή) να έζησε μερικά εκατομμύρια χρόνια μέχρι να εξελιχθεί σε homo-habilis και η 5η φυλή κάποιες δεκάδες χιλιάδες χρόνια(πιθανά από 100.000 έως 1000 π.χ.) έως τη σημερινή 6η αλλά μάλλον μειώνεται η διάρκεια της φυλής με την εξέλιξη της ,έτσι αναμένεται η εμφάνιση της 7ης να έχει ήδη συντελεστεί,να υπάρχουν δηλαδή ήδη λίγα άτομα αυτής της φυλής και αν αυξάνονται προοδευτικά στα επόμενα χρόνια!Επίσης τα σωματικά χαρακτηριστικά δεν είναι πάντα αξιοσημείωτα από τη μία φυλή στην άλλη,π.χ. υπάρχουν σήμερα αρκετοί που θυμίζουν εξωτερικά Νεάντερταλ αλλά η νοημοσύνη τους είναι πιο ψηλή από άλλους(τέτοιος ήταν ένας καθηγητής ανατομίας που είχα φοιτητής).Κάποια όργανα στη σημερινή φυλή έχουν εξαφανιστεί όπως οι κινητήρες μύες των αυτιών(λίγοι κουνάνε τα αυτιά τους),οι φρονιμίτες στα δόντια και η σκωληκοειδής απόφυση που παλιά ήταν κανονικό έντερο όπως στα ζώα!
Πιθανά και στον εγκέφαλο να έχουν εμφανιστεί περισσότερες έλικες και περισσότερα νευρικά κύτταρα στη φαιά ουσία,αλλά είναι δύσκολο να γίνουν συγκρίσεις.Πάντως ο ανθρώπινος οργανισμός δε μένει στατικός αλλά εξελίσσεται μέρα τη μέρα.
Σήμερα λοιπόν ή για την ακρίβεια από τις αρχές του 20ου αιώνα σύμφωνα και με τις γραφές της Ε.Π.Μπλαβάτσκυ έχει κάνει την εμφάνιση της η 7η και τελευταία ανθρώπινη φυλή ,όχι όμως ως "κρεολί" της Καραϊβική αλλά διάσπαρτη σε όλο τον πλανήτη με χαρακτηριστικά που αρχίζουν και ξεπερνούν τα αδρά σωματικά.
Έτσι η ανάπτυξη της αιθερικής όρασης,της διαίσθησης αλλά και η εντύπωση ότι είναι πιο φωτεινοί από άλλους,θα είναι τέτοια χαρακτηριστικά σε ανθρώπους απ' όλες τις χώρες.
Αν αυτό ισχύει τότε σύντομα θα ξεκινήσει ο καταστροφικός εκείνος πόλεμος που θα εξαφανίσει το μέγιστο μέρος της 6ης φυλής ,αν δεν έχει ήδη ξεκινήσει!Οι παγκόσμιοι πόλεμοι του προηγούμενου αιώνα ίσως απλά είναι το εναρκτήριο λάκτισμα.
Ο Α'Π'Πόλεμος ξεκίνησε την 28-7- 1914 κατά την "εώα επιτολή" του Σείριου (δηλαδή την ταυτόχρονη ανατολή με τον Ήλιο που δημιουργεί τα κυνικά καύματα) , με την σκοτεινή ραδιουργία ενός Σέρβου? εθνικιστή με το ψευδώνυμο "ΑΠΙΣ" που θυμίζει τον αιγυπτιακό ταυρόμορφο θεό Άπις ,αντίστοιχο του θεού Φθα, του θεού των Νεκρών(Άδης) και μετέπειτα αλεξανδρινό ΣΕΡΑΠΙΣ.(Για να μη ξεχνιόμαστε
Ο ΣΕΡΑΠΙΣ=666,η αδελφότης του Εγώ-λύκου ξανά!).
Ο Στάινερ πάντως μίλησε και για μια μάχη αγγέλων-δαιμόνων σε αστρικό επίπεδο το 1879 που εξώθησε τους δαίμονες στο κατώτερο γήινο επίπεδο που ζούμε εμείς!Το αντίστοιχο γεγονός στη Γη ήταν μάλλον ο πόλεμος των Άγγλων με τους Ζουλού στη Νότια Αφρική με οριστική νίκη των Άγγλων στο Ουλουντί τις 
4-7-1879. (όταν κατεβαίνουν οι δαίμονες εδώ κάτω αυτά συμβαίνουν,πάνω χάνουν-κάτω κερδίζουν!)
Τελικά,ίσως απλά σήμερα να διανύουμε το 98ο έτος αυτού του πολέμου που όπως είπε ο Στάινερ λίγο πριν την έναρξη του Α'Π'Πολέμου (1914) θα είναι του Όλου εναντίον των Όλων.Όταν εννοούσε  Όλον εννοούσε τη μητέρα Φύση και Όλων ότι περιέχει συμπεριλαμβανομένης και των ανθρώπων,σε πλανητικό επίπεδο!
Δηλαδή οι καταστροφικοί γενοκτονικοί πόλεμοι,τα ολοκαυτώματα και οι πυρηνικές εκρήξεις αλλά και αυτά που προέρχονται από τη Φύση,τα οποία επίσης είναι καταστροφικά με  πολύ περισσότερα θύματα από τα παλαιότερα χρόνια.Έτσι έχουμε καταστροφικούς σεισμούς, καταστροφικά τσουνάμι, μετεωρολογικά ακραία φαινόμενα όπως τυφώνες(Κατρίνα), τρύπα του όζοντος,φονικές πυρκαγιές (όπως αυτές του 2007 στην Πελοπόννησο) και επιδημίες με σπάνιους νέους ιούς όπως,ΑΙDS, γρίππης αλλά και νέους λοιμογόνους παράγοντες όπως τα prions στη νόσο των βοοειδών!
Ακόμη και αν οφείλονται στην ανθρώπινη διεστραμμένη ευφυΐα ,είναι μέρος, και αυτός, της Φύσης και όλα αυτά δεν είναι παρά δείκτες της παρακμής-εκφύλισης της 6ης φυλής που πιστεύω από τα επόμενα χρόνια θα αρχίσει να μειώνεται δραματικά,πληθυσμιακά,και θα υποστρέφεται,νοητικά αρχικά και σωματικά αργότερα (η αυξημένη πλανητική ακτινοβολία λόγω της χρήσης και των"μικρών" πυρηνικών όπλων βλάπτει κατά κύριο λόγο τον θυρεοειδή με αποτέλεσμα τη μείωση του ύψους στα μελλοντικά παιδιά).
Έχει ήδη επέλθει ο πνευματικός μαρασμός που προηγείται πάντα οποιασδήποτε παρακμής,αφού πρώτα γίνεται το γεγονός στον ουρανό και μετά στη γη (ως εν ουρανώ και επι της γης).Πρότυπα πια δεν είναι πνευματικά και πολιτιστικά γεγονότα και πρόσωπα αλλά μοντέλα,άνθρωποι και αυτοκίνητα,"σώβρακα και φανέλες" που λέει ο Τζίμης Πανούσης,ηθοποιοί του Χόλιγουντ και πολιτικοί που πρέπει να είναι καλοί ηθοποιοί για να κρατηθούν ψηλά στην ακροαματικότητα,δηλαδή ψεύτες!Ότι πιο αισθησιακό έως χυδαίο,ότι πιο τρομακτικό σε επίπεδο ακόμη και αληθινού κανιβαλισμού ,ότι πιο αποκρουστικό που κατατάσσεται στις ψυχιατρικές παθήσεις είναι της μόδας!
Ο χυδαίος υλισμός ,ωθούμενος από τα ΜΜΕ που και αυτά ελέγχονται από σκοτεινές αδελφότητες (ο ρόλος του είναι αιώνιος και πολύ σημαντικός και θα αναλυθεί σε άλλο άρθρο..) είναι η επικρατούσα ιδεολογία σήμερα!
Αν αυτό δεν είναι πνευματική παρακμή και εκφύλιση τότε τι άλλο είναι?
Θυμίζει το τέλος της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και το επερχόμενο τότε τέλος του κόσμου.Το οποίο θα ερχόταν-κυριολεκτικά-αν δεν εμφανιζόταν ο Χριστός!
Όμως Χριστός σήμερα,ούτε αύριο θα εμφανιστεί.Αυτό ήδη έγινε!Και ο Χριστός σύμφωνα με το κατά Ματθαίο ευαγγέλιο ουδέποτε έφυγε από τότε που ήρθε!Θα είναι μαζί μας μέχρι το τέλος του κόσμου.Έτσι δήλωσε στους μαθητές του.Γι΄αυτούς που τον ζητήσουν ,δίπλα τους θα είναι!
Η 7η φυλή θα είναι μια φυλή με δύο ομάδες.Αρκετοί απ' αυτούς που θα επιζήσουν από τους πολέμους,τις ασθένειες,τις ακτινοβολίες και την πείνα θα είναι επιπλέον ζωώδεις και εγωιστές ως θηρία-λύκοι σε μια ζούγκλα,με κοινωνικότητα αγέλης ,ακριβώς όπως οι ταινίες MAD-MAX,και τελικά θα χαθούν στο πέρασμα του χρόνου,ενώ κάποιοι άλλοι-λίγοι θα επιζητήσουν τη συντροφικότητα-ομαδικότητα και την οργάνωση μικρών κοινωνιών-χωριών με βάση όχι μόνο απλές ηθικές ιδέες όπως η αλληλεγγύη και ο αλτρουισμός αλλά την υψηλή πνευματικότητα και την ανάπτυξη ανώτερων λειτουργιών όπως η ενόραση.
Αυτοί όχι μόνο θα επιβιώσουν ευκολότερα,αλλά θα φτάσουν τον ανθρώπινο πνευματικό πολιτισμό στο απόγειο του.Θα είναι η φυλή των "υπερανθρώπων" που περιέγραψε ο Νίτσε γιατί σε αυτό τον υπεράνθρωπο η διανοητικότητα,ο ορθός λόγος,η συναισθηματικότητα και η πνευματικότητα θα φτάσει στο απόγειο της.
Ο πολιτισμός αυτός θα κορυφωθεί, σχετικά γρήγορα και  θα τελειώσει με τη βαθμιαία μεταμόρφωση του ανθρωπίνου σώματος σε ένα ανώτερο αιθερικό επίπεδο ,όταν πια ο γήινος-υλικός κυρίαρχος θα είναι ξανά τα ζώα και μάλιστα ένα είδος σκίουρου!
Με αυτά τα ζώα ο πνευματικός νέος άνθρωπος θα αποκαταστήσει τη διαταραγμένη σχέση που είχε παλιά και θα τα βοηθήσει να ζήσουν στη νέα Γη με αρμονία .Η Γη οδηγημένη στην αφυδάτωση της φυσιολογικής γήρανσης της (ερημοποίηση) θα φιλοξενήσει το τελευταίο ζωικό είδος ,μέχρι να γίνει αφιλόξενη στη ζωή όπως σήμερα ο Άρης και η Σελήνη!
Κατά τον Ρ.Στάινερ ο αέριος Δίας θα είναι ο επόμενος πλανήτης που θα φιλοξενήσει τις ενσαρκωμένες ψυχές εκείνων των λίγων τελευταίων,πνευματικών υπερανθρώπων, που θα επιβιώσουν μετά τον πόλεμο "του Όλου εναντίον Όλων".
Κοντά στο Δία θα ενσαρκωθεί και η άλλη- εκφυλισμένη-ομάδα της 7ης φυλής ,αυτή με τον εγωικό νου του θηρίου-λύκου,σε ένα δορυφόρο του,την Ευρώπη ,μέσα στους ωκεανούς της,ως μέδουσες!Εδώ και η αναφορά, τελευταία, σε εξωγήινους που μοιάζουν με μέδουσες (http://news.pathfinder.gr/misc/799687.html).
Τυχαία η αριθμολεξική δύναμη της μέδουσας στο Ελληνικό αλφάβητο είναι:
ΜΕΔΟΥΣΑ=720=ΛΥΚΟΣ=ΝΟΥΣ!


παραπομπές:
Ρούντολφ Στάινερ:Η αποκάλυψη του Ιωάννη,Η Γνώση της Μύησης
Ε.Π.Μπλαβάτσκυ:Μυστική Δοξασία