Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012

ΑΡΙΘΜΟΛΕΞΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

Η ΧΙΟΣ=888=ΙΗΣΟΥΣ
Η ΜΑΣΤΙΧΑ=666=ΙΑΠΕΤΟΣ

Τυχαίο?Καθόλου δε νομίζω!Η Μαστίχα είναι το εμπορικό είδος του νησιού με παγκόσμια αποκλειστικότητα.Οι σκοτεινοί θα ήθελαν να  γνωρίζουμε ότι κάθε υλικό αγαθό που αγοράζεται και πουλιέται έχει τη δικιά τους σφραγίδα ,αυτή του ΕΙΜΑΙ Η ΘΕΟΤΗΣ=666.Κάθε εμπορικό είδος σε όλο τον πλανήτη είναι στην απόλυτη εξουσία τους και το διαχειρίζονται όπως θέλουν και το καταστρέφουν όποτε θέλουν.Ότι και όποιος ή όποια αγοράζονται και πουλιούνται είναι απόλυτα υπό την εξουσία τους χωρίς "μα"και "αλλά"!Ακόμη και αν το εμπορεύσιμο αυτό είδος ή φυσικό πρόσωπο, βρίσκεται σε μέρος που παραπέμπει στο πνεύμα,στο φως,στον ανθρωπισμό,σαν αυτό της Χίου ή της Ηλείας ή του Αγίου όρους ή οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη,είναι στην κυριαρχία τους.
Θέλουν,νομίζω,να μας πούν ότι δε διστάζουν σε τίποτε!Αυτός άλλωστε είναι ο ρόλος τους σε τούτο το παιγνίδι που παίζεται εδώ κάτω.Ο ρόλος του κακού.Και προσπαθούν να τον παίξουν καλά.Άλλωστε παίζουν στην έδρα τους.Το γήπεδο είναι φτιαγμένο από ύλη παχιά!
Το έδειξαν ήδη στις πυρκαγιές του 2007 στη γη του Ήλιου την Ηλεία που τελέστηκαν οι ολυμπιακοί αγώνες συναδέλφωσης,το 776 π.χ. των 3 ελληνικών φυλών προς τιμή της μεγίστης δωρικής θεάς Ήρας .
Η ελπίδα είναι να μάθουμε να παίζουμε όσο γίνεται καλύτερα,εκτός έδρας,και σε αυτό θα μας βοηθήσουν μόνο οι αρετές,οι ιδέες και οι διδασκαλίες των πνευματικών ανθρώπων.
Ο Λύκος όπως περιέγραψε ένα ντοκιμαντέρ της ΝΕΤ σήμερα το μεσημέρι  21-8-12 είναι ρυθμιστής του οικοσυστήματος και επιτίθεται σε φοβισμένα και άβουλα πλάσματα.
Άς μάθουμε λοιπόν να είμαστε δυνατοί μέσα από το πνεύμα!
Τότε θα αρχίσουμε να νικάμε και στην αδρή ύλη!

καλό φθινόπωρο.

κωπηλάτης