Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

ΟΜΑΔΑ"Ε".Ποιοί είναι?

Όταν ξεκίνησα να γράφω στα φόρουμ προ 11 περίπου χρόνια ήταν στη μόδα η περίφημη ομάδα Ε.
Θα πρέπει να κλείνει κοντά 15 χρόνια περίπου αρθρογραφίας στο διαδίκτυο και τα συνωμοσιολογικά περιοδικά,ενώ δεκάδες βιβλία έχουν εκδοθεί με αυτό το αντικείμενο!Προσωπικά όταν την πρωτάκουσα ενθουσιάστηκα,καθώς σε νεότερη ηλικία,άπειρος και με πόθο για το άγνωστο-το μεταφυσικό και τελικά για τον κόσμο του πνεύματος,έμπλεξα το αρχαίο ελληνικό πνεύμα  με κάποιους μυστήριους και εξωγήινους"σωτήρες Έλληνες" που θα μας έσωζαν από τους Τούρκους τους Εβραίους και άλλους "βαρβάρους" που ήταν υπαίτιοι της κατάντιας του έθνους και της παρακμής της φυλής!Κατάλαβα ευτυχώς σύντομα τι είναι η ομάδα Ε και ποιοι ευθύνονται για την παρακμή του ελληνικού γένους.Οι ίδιοι οι Έλληνες ή μάλλον μια ομάδα συγκεκριμένη που ενδιαφερόταν μόνο για τη συμφέροντα της ,που αγνοούσε τον εργαζόμενο ελληνικό λαό και εκτελούσε τις εντολές των υψηλών προστατών της.
Μια ματιά στο σύμβολο της και μόνο ,δείχνει την διαστροφή-διάσπαση του ηλιακού σταυρού του γράμματος Θ (ΘΗΤΑ =318=ΗΛΙΟΣ) του ιερού συμβόλου της ολότητος που χρησιμοποιούσαν στα
Κάβειρα μυστήρια αλλά και την στρέψη-πτώση της ιερής Τρίαινας του Σείστη Ποσειδώνος.Αυτό αρκεί!Θυμίζει τον Σταυρό ανεστραμμένο ,όπως κάνουν οι σατανιστές!Η ομάδα αυτή είναι παλιά.Σήμερα εκπροσωπεί την μεγάλη εθνική ελληνική αστική τάξη σε όλον τον πλανήτη,όπως και την εποχή της φιλικής εταιρείας και έχει τους ίδιους προστάτες τότε και τώρα.Η φιλική εταιρεία είναι γνωστό ότι εκπροσωπούσε την ελληνική αστική τάξη της διασποράς και κυρίως της Ευρώπης.Άλλωστε γεννήθηκε στη ρωσική Οδησσό.
Οι ίδιοι οι αστοί φιλικοί μιλούσαν για κάποια μεγάλη δύναμη που κρυβόταν πίσω από αυτούς που ο Μαρξ αργότερα θα αποκαλύψει ότι ήταν ο Τσάρος και οι φιλικοί ,ήταν πράκτορες των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών.
Να θυμίσουμε ότι ήταν η τσάρος Αικατερίνη που εγκατέλειψε το λαό του Μοριά όταν ξεσηκώθηκε με τα Ορλοφικά το 1770 και οδήγησε στη λεηλασία και τη σφαγή του άμαχου πελοποννησιακού πληθυσμού Ελλήνων,Τούρκων και Αλβανών!Με τον ίδιο τρόπο θα είχε αποδεκατισθεί ο ελληνικός πληθυσμός ,το 1826 αν δεν είχε εισέλθει η νέα ενδυναμωμένη Αίγυπτος στον πόλεμο με τους Ευρωπαίους στο πλευρό των Τούρκων,οπότε αναγκάστηκαν να δώσουν την ανεξαρτησία στους Γραικούς,φοβούμενοι μια νέα ισλαμική αυτοκρατορία.Να τονίσουμε εδώ ότι η κύρια αιτία αποτυχίας της επανάστασης του 1821 ήταν οι εμφύλιοι πόλεμοι που έντεχνα άναψαν στους κόλπους των Ελλήνων οι φίλοι Ευρωπαίοι και Ρώσοι με σκοπό την οριστική εξαφάνιση του ελληνικού γένους.Η επέλαση του ρωσικού στρατού στον Έβρο το 1827 έφερε την "ανεξαρτησία"στην Ελλάδα και την παράδοση της χώρας στην ομάδα Ε δηλ.την εθνική αστική τάξη υπό την επίβλεψη του Τσάρου μέσω του Καποδίστρια αλλά και των Γάλλων και των Άγγλων,
Ο φοίνικας το πρώτο εθνικό νόμισμα αντικατοπτρίζει την καταγωγή των  εντολοδόχων της ομάδας Ε.
Βεβαίως η ομάδα Ε υπήρχε και την εποχή του Βυζαντίου,και ταυτίστηκε με την ενετική και γενοβέζικη κατοχή της της αυτοκρατορίας αλλά κυρίως με εκείνους τους μικρούς τυράννους των βυζαντινών θεμάτων που κατέπνιξαν στην φορολογία και την υποχρεωτική στρατολόγηση τον ελληνικό πληθυσμό κυρίως της Μ.Ασίας ,ώστε αναγκάσθηκε να εξισλαμισθεί και θέσει εαυτό υπό την τουρκική κυριαρχία που ήταν ανεκτική και κατάφερε έτσι να γίνει η πλειοψηφία στη Μ.Ασία.
Η πτώση του Βυζαντίου ήταν αναμενόμενη και έγινε το 1204 με τις σταυροφορίες και όχι το 1453 όπως θέλουν να λένε οι εθνικιστές.
Θα συνεχίσει αργότερα την ταύτιση της με την ορθόδοξη Ρωσία μέχρι και τις μέρες μας.
Αν μιλήσετε με καλόγερους ή επισκεφτείτε τα εθνικιστικά μπλόγκς στο διαδίκτυο θα διαπιστώσετε ότι η ίδια "μεγάλη δύναμη"της φιλικής εταιρείας τότε ,είναι και σήμερα προστάτης και εντολοδόχος της ομάδας Ε που τελικά δεν είναι παρά μια νέα φιλική εταιρεία.
Όπως είχε λεχθεί επί εποχής μακαριστού Χριστοδούλου ήταν πραγματικά ένα παρακράτος με θέσεις κλειδιά σε όλη την ελληνική κρατική μηχανή εντός και εκτός Ελλάδος.
Παλαιότερα ο μακαρίτης Κ.Καραμανλής μετά τη δολοφονία του γιατρού Γ.Λαμπράκη είχε πεί γι'αυτό το παρακράτος:¨Ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο?" και αργότερα κατονόμασε τη χώρα ως "απέραντο φρενοκομείο".
Δεν είχε άδικο.Η ομάδα Ε είναι αυτό το παρακράτος ,μια ομάδα ρατσιστική, αντικομουνιστική,αντισημιτική,φιλοναζιστική και αδίστακτη μπροστά σε οποιοδήποτε έγκλημα!
Έχουν γραφτεί αρκετά για την περίφημη κόκκινη προβιά την σκοτεινή παραστρατιωτική οργάνωση και τη σχέση της με γνωστή παραθρησκευτική οργάνωση που υπάρχει ακόμη!Δε θα εκπλησσόμουν αν προέκυπτε σχέση ή ταύτιση με την ομάδα Ε ,και αν οι κρύπτες όπλων από ξένους στην Ελλάδα,είναι τελικά κρύπτες αυτών των ακραίων εθνικιστικών στοιχείων που θα χρησιμοποιηθούν σε τυχόν ανάδειξη αριστερής κυβέρνησης στην χώρα!
Πολλές καταστροφές της χώρας πρέπει να αποδοθούν σε αυτή την παρακρατική οργάνωση.
Να θυμίσουμε την καταστροφή στον ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897 όπου η μυστική οργάνωση Εθνική Εταιρεία έπαιξε ιδιαίτερα αρνητικό ρόλο.Σε αυτή συμμετείχε-δυστυχώς-ο μεγάλος μύστης, ποιητής Κωστής Παλαμάς.Πραγματικά λυπηρό και καθόλα πολύ περίεργο!(διαβάστε γιάυτή στη wikipedia .Πραγματικά αξίζει τον κόπο) http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1.
Ο εμφύλιος του 1946-49 οφείλεται στις απρόκλητες διώξεις του λαού της υπαίθρου από τα κομουνιστοφάγα τάγματα ασφαλείας.
Η ίδρυση της ΕΟΚΑ με τους Άγγλους εντολοδόχους και η έναρξη εμφυλίου στην Κύπρο με τη δολοφονία αμάχων Τούρκων όπως του Τούρκου γιατρού με τα παιδιά του και άλλων τουρκοκυπρίων,αλλά και ελληνοκυπρίων του ΑΚΕΛ,γνωρίζουμε που οδήγησε!(διαβάστε το σχετικό άρθρο του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη).http://www.makarios.eu/cgibin/hweb?-A=717&-V=history.
Μερικές φορές σκέφτομαι ότι και οι καταστροφικές πυρκαγιές στη χώρα θα μπορούσαν να οφείλονται σε αυτό το παρακράτος,το οποίο ζεί και υπάρχει από την δημιουργία εχθρών που επιβουλεύονται το έθνος όπως τούρκων,αλβανών και σκοπιανών εμπρηστών και άθλιων διωγμένων από τους αστικούς πολέμους ,μεταναστών της Ασίας!
Πρόσφατα η απόδοση κατηγορίας σε αλβανούς ότι έκαψαν ελληνική σημαία στις πλαγιές του Χελμού ,με βάζει σε υποψίες,όπως πρέπει να βάζει τον καθένα πλέον,κάθε παρόμοιο γεγονός!Ήταν άραγε τόσο χαμηλόνοες οι Αλβανοί για να προβούν σε τέτοια ενέργεια ή ήταν άραγε σκηνοθετημένη για να συσπειρώσουν τους εθνικιστές-πατριώτες εναντίον του ξένου μετανάστη-εχθρού?
Η χρήση σημαιών που απεικονίζουν ανεξάρτητες περιφέρειες της ελληνικής επικράτειας είναι επίσης ένα γεγονός που ενδυναμώνει το πατριωτικό αίσθημα και ενώνει τους εθνικιστές προς τον βάρβαρο εχθρό!Τέτοιες ύποπτες σημαίες είναι της ανεξάρτητης Κρήτης ,της Θράκης (να σκεφτούμε εδώ τους εθνικιστές γκρίζους λύκους,είδα προσωπικά την σημαία αυτή σε στέκι τους στην Πόλη...),αλλά και τώρα το καλοκαίρι του Ιονίου Κράτους με τον βρετανικό Λέοντα(που το θυμήθηκανε?) ,σημαιούλες του οποίου πουλιόταν στα τουριστικά είδη στο Αργοστόλι!Να υπενθυμίσουμε ότι ανακοινώθηκε πρόσφατα η έναρξη ερευνών για υδρογονάνθρακες από Νότια της Κρήτης έως την Κέρκυρα!
Και όπου υπάρχει πετρέλαιο ή περνούν αγωγοί οι λύκοι ετοιμάζουν πανηγύρι!
Επίσης συνεχείς αναφορές στον εμφύλιο πόλεμο από ένθετα εφημερίδων αλλά και "λόγια"στο διαδίκτυο από αριστερές και δεξιές ομάδες φαίνεται να υποδαυλίζουν ένα νέο εμφύλιο στη χώρα!
βλ.http://patriotikipolitofilaki.blogspot.gr/search/label/%CE%A3%CE%9A%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A3%20%CE%A0%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%A9%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3
Παλιότερα προσπάθησαν να χωρίσουν τους Έλληνες με την πατρώα θρησκεία που βρήκε μάλιστα απήχηση,αλλά ευτυχώς κατάλαβαν κάποιοι τι πρόκειται να συμβεί,σε τι χάος μας οδηγούσαν και σταμάτησαν!
Από κάτι τέτοια γεγονότα ,λοιπόν, κερδισμένοι θα βγούν μόνο οι εχθροί του ελληνικού γένους,οι αιώνιοι εχθροί,που ήδη μιλήσαμε και θα μιλήσουμε σε άλλα άρθρα για αυτούς,και βέβαια οι προστατευόμενοι τους(θα τους ρίξουν κανένα ξεροκόμματο).
Ο ισχυρισμός τέλος για την εξωγήινη προέλευση τους από τον Σείριο,θα πώ ότι είναι αληθινή.
Απο εκέι μας ήρθαν και από τον Φαέθοντα μέσω του Άρη,από τη Θούλη του Χίτλερ.Να πούμε ότι αυτή η καινούργια πόλη που ετοιμάζουν στο Καζακστάν για πλανητική πρωτεύουσα λέγεται ΑΣΤΑΝΑ.
Ο Θ.Αξιώτης είχε γράψει για τον πλανήτη Άστα που αντιστοιχούσε στον Φαέθοντα της 5ης ελλειπτικής τροχιάς γύρω από τον Ήλιο,πλανήτης που καταστράφηκε από την αχόρταγη πλεονεξία και επιθετικότητα των λευκών κατοίκων του,όπως ήδη περιγράψαμε.Η λέξη ΑΣΤΥ των Ιώνων προέρχεται από αυτό τον πλανήτη όπως και η ΝΕΑ ΑΣΤΑ που φαίνεται να είναι η Αστάνα .
Αυτοί είναι οι "Ε" που παλεύουν για την τσέπη τους και μόνο αποκλειστικά και χρησιμοποιούν το ιησουιτικό ¨Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ".Μεγάλοι αστοί Έλληνες λένε άνηκαν σε αυτή την ομάδα και πολλές φορές ήρθαν σε ρήξη με αντίπαλους αστούς άλλων χωρών.Έτσι γίνεται πάντα με τους Λύκους.
Τελειώνοντας θα συμβούλευα τα νέα παιδιά,γιατί εγώ -παραλίγο-να την πατήσω,να αποφεύγουν τέτοιες και άλλες ομάδες που δεν είναι παρά άρπαγες-λύκοι της ψυχής τους και του πνεύματος τους.Αν θέλουν να ενταχθούν σε ομάδες να ενταχθούν σε  ομάδες ανθρωπιάς και αλληλεγύης που ήδη υπάρχουν ή ακόμη και σε κάποια πνευματική κίνηση που δεν έχει σκοπό το κέρδος .Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται "μυαλό" για να διακρίνουν και αν έχουν αμφιβολίες να ρωτούν τους μεγαλυτέρους ,που έχουν πείρα σε αυτά.
Το δίχτυ του παρακράτους ζει και δεν βασιλεύει όπως παλιά,γιάυτό είναι και πιο επικίνδυνο!

Υ.Γ.Η πραγματεία του Πλούταρχου "Περι του ΕΙ εν Δελφοίς" να τονίσουμε ότι καμία σχέση δεν έχει με ομάδες Ε αλλά είναι καθαρά θρησκευτική,ηθική  και πνευματική εργασία του αρχιερέα του μαντείου των Δελφών.

παραπομπές
1http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%BA%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CE%BA%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1
2]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1
3]http://www.makari
os.eu/cgibin/hweb?-A=717&-V=history
4]http://www.antinazi.gr/


κωπηλάτης