Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ - Ο ΝΕΟΣ "ΠΑΛΙΟΣ" ΕΧΘΡΟΣ


Τα τελευταία γεγονότα στην ισλαμική Β. Αφρική και Μέση Ανατολή,δεν είναι τυχαία και συνδυάζονται με τα τεκταινόμενα στον Ευρωπαικό νότο.Μια ταινία αγνώστου σκηνοθέτη που πρόλαβαν να την αποδώσουν σε Εβραίο,με σατυρισμό του προφήτη Μωάμεθ,άρα ασέβεια προς το Ισλάμ ,και τα επακόλουθα γενικευμένα επεισόδια στις ισλαμικές χώρες.
Ο Ευρωπαϊκός νότος να δοκιμάζεται από την κρίση με την Πορτογαλία να μην τα καταφέρνει να βγεί από την ύφεση και την Ελλάδα να μαστίζεται κανονικά με τον απογοητευμένο και οργισμένο λαό της να στρέφεται στον φασισμό.
Μιλήσαμε για τις προφητείες Νοστράδαμου από την κα Ντολόρες και το σχέδιο από ετών,των «γνωστών-αγνώστων» σκοτεινών να δημιουργήσουν νέο εχθρό στη θέση του κομουνισμού. βλ.http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2012/08/no.html.
Να θυμίσουμε ότι τις αρχές του 20 αιώνα κατάφεραν να δημιουργήσουν το Ναζισμό στην εξαθλιωμένη από την οικονομική κρίση Γερμανία,με σκοπό να συντρίψει την κομουνιστική τότε Σοβιετική Ένωση του Τρότσκι και του Στάλιν.Δεν τα κατάφεραν αλλά ο εχθρός κομουνιστής θα ηττηθεί τελικά με το θάνατο του Στάλιν το 1953 και σήμερα η Ρωσία έχει ένα νεοφιλελέυθερο ,εθνικιστικό καθεστώς που θυμίζει το απολυταρχικό του Τσάρου.
Ο κομουνισμός περιορίστηκε στην Κίνα και λίγες μικρές χώρες ,αλλαγμένος πιά, ορθώς και ευφυώς, σε σοσιαλισμό που δύσκολα μπορούν να τον θέσουν ως παγκόσμιο εχθρό της χριστιανικής Δύσης.Ο κινέζικος λαός αντιλήφθηκε εγκαίρως τη στοχοποίηση και καταφέρνει,μεχρι στιγμής να στέκεται όρθιος ,αλλά και πρωτοπόρος όπου μπορεί!
Όμως οι σκοτεινοί,χρειάζονται εχθρό,για να δουλέψουν οι πολεμικές βιομηχανίες τους να καταναλώσουν το πετρέλαιο τους και βέβαια τις πολεμικές συγκρούσεις για τα νέα «μικρά πυρηνικά» όπλα τους και τις επενδύσεις στις κατεστραμμένες χώρες που θα αφήσουν πίσω τους.
Η Κίνα δεν τους «κάθεται»,η Ρωσία μάλλον σύμμαχος είναι,όντας χώρα λευκών χριστιανών με όμοιο τους καθεστώς και με εχθρό στο υπογάστριο της το Ισλάμ.
Κατάφεραν λοιπόν από το 2001 και εδώ,να δημιουργήσουν το νέο εχθρό.Τον ισλαμιστή.
Οι επιθετικοί πόλεμοι προς την Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική οδήγησαν στην αναζωπύρωση του μίσους των ισλαμικών πληθυσμών εναντίον των χριστιανών λευκών.
Πρόσφατα η «αραβική άνοιξη» όπως τη λέγανε εδραίωσε τα νέα ισλαμικά καθεστώτα στη Βόρεια Αφρική και μένει μόνο η Συρία για να ολοκληρωθεί το νέο μπλόκ-σιδηρούν παραπέτασμα.Εκατομμύρια ισλαμιστές αντί κομουνιστές έτοιμοι να καταλάβουν την χριστιανική Δύση και το Βορρά.
Οι ισλαμιστές μετανάστες,διωγμένοι από του πολέμους των σταυροφόρων ,έγιναν ο δούρειος ίππος του Ισλάμ και αντιμετωπίζονται σήμερα,όπως οι Εβραίοι παλιότερα.
*Ίσως τελικά η δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης τους , να δρά και προστατευτικά υπέρ τους ,αν τηρούνται οι πολιτισμένες συνθήκες κράτησης τους και η δυνατότητα να εργαστούν με αποζημίωση σε κοινωφελή έργα,αλλά και να αποχωρήσουν όποτε θέλουν προς τη χώρα τους.,Κάτι τέτοιο βέβαια είναι δύσκολο σε χώρες που αναβιώνει ο φασισμός όπως η Ελλάδα.Βλέπουμε την αντίδραση των  ακροδεξιών στοιχείων στη δημιουργία των στρατοπέδων!Δε γίνεται τυχαία.Τους θέλουν σκορπισμένους εδώ και εκεί χωρίς έλεγχο για να μπορούν να τους επιτίθενται όποτε θέλουν,αλλά κυρίως για να αναγκάζονται από την πείνα και τη στέρηση να εγκληματούν και έτσι να φουντώνει το μίσος των Ελλήνων εναντίον τους και ταυτόχρονα να φουντώνει και η αγάπη προς την ακροδεξιά!
Η Ελλάδα και κάθε άλλη χώρα του Νότου δεν κινδυνεύει από τους πεινασμένους ισλαμιστές-μελανούς μετανάστες,αλλά από την αναβίωση του φασισμού (πρόσφατα τέθηκε θέμα επανεγκατάστασης του αντιαισθησιακού χονδροκομμένου αγάλματος του Ι.Μεταξά στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου).
Σκοπός των σκοτεινών είναι και η είσοδος της Ισπανίας και της Ιταλίας στο μνημόνιο των ΔΝΤ και Ευρωπαίων με κάθε τρόπο.Αυτό θα εξαθλιώσει τους ήδη ταλαιπωρημένους λαούς και θα τους στρέψει εύκολα στον φασισμό.Είναι και χώρες που καταφεύγουν ισλαμιστές μετανάστες αλλά και χώρες με παράδοση στον φασισμό!(Φράνκο και Μουσουλίνι).
Γι’αυτό επιμένουν εναγωνίως στη λιτότητα και τις περικοπές μισθών παρ’όλο που το ξέρει πιά και η κουτσή Μαρία ,ότι τα μέτρα φέρνουν ύφεση και εμποδίζουν την προσέλκυση επενδυτών.Θέλουν τους νότιους Ευρωπαίους εξαθλιωμένους για να στραφούν στον φασισμό.
Όταν επικρατήσουν τα εθνικιστικά-φασσιστικά καθεστώτα τότε θα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τον πολυπόθητο φασιστκό χριστιανικό άξονα του Ευρωπαικου νότου με κάποιο νέο Μουσουλίνι ή Φράνκο ή Μεταξά έτοιμο υπό την προστασία της Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας της χριστιανικής Δύσης και της Άρκτου να εισβάλλουν νότια και ανατολικά για την απόκτηση ζωτικού χώρου,προστασίας και ανάπτυξης του χριστιανικού λευκού πληθυσμού!
Στην ουσία όμως θα σπρώξουν όμοαιμα κράτη της μελανής μεσογειακής φυλής σε γενοκτονία!Και θα αποικίσουν ,βέβαια,μετά τον έρημο Ευρωπαικό νότο και την κατεστραμμένη Βόρεια Αφρική,Μέση Αναατολή και τις τούνδρες του Καζακστάν με
Λευκούς άρειους πληθυσμούς.Έχουν και την νέα πόλη-πρωτεύουσα τους έτοιμη,την Αστάνα στο Καζακστάν.Θα ετοιμάσουν και τη Νέα Ιερουσαλήμ στο νότο και μένει μόνο ο μελανός ινδικός και ο κίτρινος κινέζικος πληθυσμός.Αυτούς ήδη προσπαθούν να τους διχάσουν με κάθε τρόπο και να στρέψουν 2 χώρες με 1,2 δις πληθυσμό η κάθε μια σε πολεμική σύγκρουση μεταξύ τους.Ότι καλύτερο γι’ αυτούς .Όμως αμφιβάλλω ότι θα τα καταφέρουν.
Σε κάθε περίπτωση ο εφησυχασμός είναι απορριπτέος.Η ιστορία υπάρχει για παραδειγματισμό και η εφευρετικότητα των σκοτεινών-λευκών συνήθως σταματά στην αντιγραφή ιστορικών συμβάντων στις τωρινές συνθήκες.
Μερικές φορές αναρωτιέμαι γιατί τα αποκαλύπτουν με τις δήθεν προφητείες αγίων,ενορατικών και άλλων φιλοσόφων και δασκάλων!
Ο λαός δεν είναι πια αμόρφωτος,αλλά ίσως δεν περίμεναν αυτή την αφύπνιση το κόσμου που δεν ξεγελιέται πια εύκολα,αμφιβάλλει,ψάχνει και αυτό εδώ το ελεύθερο-ακόμη- διαδίκτυο προσφέρει μεγάλη υπηρεσία στη διακίνηση πληροφοριών και ιδεών,ενώ πιστεύω ότι αποτελεί μεγάλο όπλο εναντίον των σκοτεινών σχεδίων τους!
Μακάρι να συνεχίσει έτσι και ας υπάρχουν και τα κακά και διεστραμμένα στοιχεία σε αυτό.
Όλοι χωράνε, καλοί και κακοί.Η ΕΛEΥΘΕΡΙΑ τελικά είναι πάνω απ’όλα!

Υ.Γ.α]Μόλις πριν λίγο ανακοινώθηκε ότι ο σκηνοθέτης της "περίεργης" ταινίας ήταν κόπτης χριστιανός!
β] Κυκλοφόρησε σε σημαντική εφημερίδα (The Indepedent) ότι γνώριζαν για τα επεισόδια οι αμερικανικές αρχές 48 ώρες πριν.
γ]Η διαφορά ποσοστών ,από τους ρεπουμπλικάνους, των δημοκρατικών έπεσαν στο 4% ,και βαίνει μειούμενη, από το 9% που ήταν πριν τα επεισόδια.Μια κυβέρνηση συντηρητικών με τον μορμόνο Ρόμνει,ευνοεί σαφώς τα σχέδια για τον γενικό πόλεμο των χριστιανών εναντίον του ΙΣΛΑΜ.Άλλωστε ο κος Ομπάμα δεν ευνόησε τα σχέδια των λευκών χριστιανών για επίθεση στο Ιράν ,με τα πρόσφατα λόγια του κου Πανέτα για αναβολή της επίθεσης τουλάχιστον για 1 χρόνο...

κωπηλάτης