Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ

Ο Αλεξανδρινός αστρονόμος Κλάυδιος Πτολεμαίος,επί εποχής ρωμαίου αυτοκράτορα Αδριανού,παρατήρησε και ονόμασε τον αστερισμό του Λύκου,θηρίο.Παλαιότερα ο ρωμαίος αστρονόμος Υγίνος τον είχε ονομάσει θύμα ως θήραμα του γειτονικού Κένταυρου.Ο περίεργος θάνατος του ερωμένου του Αδριανού ,Αντίνοου στο Νείλο,ίσως έχει σχέση με αυτόν τον αστερισμό.

Ο Δίων ο Κάσσιος αναφέρει ότι ο Αντίνοοος θυσιάστηκε προς χάρη του αγαπημένου του Αδριανού και καταστερήθηκε στον ουρανό,χωρίς να αναφέρει το αστέρι,αλλά είναι πιθανή η συσχέτιση του με το θύμα -α' Λύκου γιατί τότε πρωτοπαρατηρήθηκε ο αστερισμός από τον Κλάυδιο Πτολεμαίο και ονμάστηκε τελικά θηρίο,ίσως γιατί πήρε την ψυχή του όμορφου βιθυνού δούλου Αντίνοου.Ο Άρατος τον θεωρούσε πιασμένο από το δεξί χέρι του Κενταύρου ως προσφορά προς τους θεούς πάνω στον Βωμό, επομένως ως τμήμα του Κενταύρου.
Η Αντινοόπολις που ιδρύθηκε αργότερα προς τιμή του θυσιαζομένου Αντίνοου,θεωρώ ότι ταυτίζεται με τον α-Λύκου!
Ο Αδριανός ήταν φοίνικας την καταγωγή από τον πατέρα του Αφέρ από την Ισπανία και τη μητέρα του Δομίτια από την αποικία των φοινίκων Κάδιξ.Ανασύστασε την Ιωνία στη Μ.Ασία,και ισοπέδωσε την Ιερουσαλήμ σκοτώνοντας περί τους 600000 Εβραίους,ιδρύοντας νέα πόλη την Αίλια Καπιτωλίνα αφιερωμένη ,στον ρωμαίο θεό Jupiter .Ο Θεός αυτός δεν είναι ο Δίας αλλά μάλλον ο γηραιός τιτάνας ΙΑΠΕΤΟΣ (666).Αφαίρεσε επίσης από το χάρτη το όνομα Ιουδαία και το αντικατάστησε με το Συρία-Παλαιστίνα προς τιμή των Φιλισταίων,πανάρχαιων εχθρών των Εβραίων.Ευθύνεται για τη μεγάλη πείνα της Αιγύπτου λόγω αρπαγής των προμηθειών από τους αγρότες.Μυήθηκε ,βεβαίως με τη βία,στα Ελευσίνια Μυστήρια,αλλά και στα μυστήρια του Έρωτος και του Νάρκισσου στις Θεσπιές Βοιωτίας κάτω από τον Ελικώνα,προς τιμή του αγαπητικού του Αντίνοου!Ο Νάρκισσος,(στη μία από τις σημασίες του), είναι η θεότης του ΕΓΩ ως ο Α'ΩΝ=851=ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ. ΠρόκειταΙ για τον θεό-ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΩΝ,δηλ.ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ( 666=ΕΙΜΑΙ Η ΘΕΟΤΗΣ) όπως αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη των ελληνιστών Μακκαβαίων και όχι αυτή του Ταλμούδ που είναι τελείως διαφορετική!
Συμπερασματικά επρόκειτο για ένα φοίνικα λευκό αυτοκράτορα με μίσος για τη γηγενή ιουδαική φυλή,συνεπής στην  εκμεταλλεύτρια τάξη του,παρόλο που ερωτεύθηκε ένα βιθυνό δούλο,παιδί που φαίνεται παρέμεινε στην ψυχή του παιδί μέχρι το τέλος του!
Μεγάλος μύστης αφού γύρισε όλο σχεδόν τον τότε κόσμο και έμαθε όλες τις απόκρυφες γνώσεις από τους ιεροφάντες των μυστηρίων!Ίσως να έμαθε και για την καταγωγή της λευκής φυλής του από τη μητρόπολη του Λύκου του αστερισμού που οι Ακκάδιοι ονόμαζαν Urbat δηλ.Κτήνος του Θανάτου ή ο αστέρας των Νεκρών Πατέρων.Οι κινέζοι τον α'-Λύκου τον ονομάζουν Νότια Πύλη ,σε αντιστοιχία μάλλον με την Νότια πύλη ,είσοδο των ψυχών στον κόσμο δια ενσάρκωση,του Πορφύριου .(σχολιασμός στο σπήλαιο των Νυμφών στην Οδύσσεια στο περίφημο έργο του!).
Οι Άραβες τον ονόμαζαν Λέαινα (ίσως Λύκαινα) και Άγριο-Θηρίο (ΑΛ ΣΑΜΠΟΥ).
Οι Αρχαίοι Έλληνες με τον Λυκάωνα τον θεό των λευκών της Αρκαδίας που εκτόπισαν τους Πελασγούς και θυσιάζαν σε αυτόν ανθώπινα βρέφη στο Λύκαιο της Αρκαδίας.
Ο Δίας τον μεταμόρφωσε σε λύκο,ενώ κατα τον Παυσανία,ανθρωποθυσίες τελούταν έωσ το 150 μ.χ. ίσως και αργότερα!Το όνομα Λύκος θα χρησιμοποιηθεί κατά κόρο στην Αρχαία Ελλάδα όπως στο Λύκώρειον όρος (Ταΰγετος) ,τον Λυκαβηττό (άβατο Λύκων όπου τάφηκε ο Λύκιος Πρόκλος και τον εγκατέλειψαν οι Νεφέλες για την Πάρνηθα,σύμφωνα με τον μύστη Αριστοφάνη),Λυκοσούρα (η πρώτη πόλη των λευκών στην Αρκαδία) κ.α.
Επίσης στην Αρχαία Ρώμη με τους γιούς της Ρωμαικής Λύκαινας-μητέρας της λευκής αδελφότητος του Λύκου- τον Ρώμο και το Ρωμύλο και όλους τους Λεύκιους ,αξιωματικούς,συγκλητικούς και αυτοκράτορες.
Ο Σίλερ τέλος,ταύτισε τον α-Λύκο με τον Βενιαμίν τη φυλή Ισραήλ (θεωρώ ότι καμμιά σχέση δεν έχει με τους γηγενείς Εβραίους) που αντιστοιχεί στη λευκή φυλή των Ιώνων,των εμπόρων των εθνών.Το BENJAMIN με αναγραμματισμό δίνει JABEN(N)IM δηλ.Ίωνες στα εβραικά!
Όλα αυτά οδηγούν στη μεγάλη σημασία αυτού του αστεριού του Θηρίου,για τη λευκή φυλή και πιστεύω ότι απεικονίζεται στο μεγάλο σύμβολο των αστικών τεκτονικών στοών με το Γνώμονα και το Διαβήτη ως ο οφθαλμός,το μάτι του Λύκου και όχι κάποιου ερπετού ,όπως πολλοί ισχυρίζονται!
Ένας καλά ενημερωμένος αναζητητής (βλ.http://www.afipnisis.gr/i-apati-ton-illuminati-kai-to-gorgoneio-os-panoptis-ofthalmos-t1707.html) ταυτίζει τον παντεπόπτη οφθαλμό με τη Μέδουσα που βρίσκεται στο κέντρο του αετώματος-τριγώνου πολλών αρχαίων ναών.Σωστά γιατί: ΜΕΔΟΥΣΑ=720=ΛΥΚΟΣ!
Επίσης ο Γνώμονας και ο Διαβήτης είναι αστερισμοί του Νότιου ημισφαιρίου ακριβώς δίπλα στον Λύκο!Ο Γνώμων-Νόρμα έχει μάλιστα φωτεινότερο αστέρα τον διπλό γ-Νόρμα που ίσως αντιστοιχεί στο G που εσωκλείει ο Γνώμων και ο Διαβήτης στο μασονικό σύμβολο.Νότια του αστερισμού Διαβήτη,βρίσκεται και το Τρίγωνο που εσωκλείει τον παντεπόπτη οφθαλμό της Μέδουσας και μάλλον το μάτι του Λύκου!
Δίπλα στον Λύκο,είναι ο αστερισμός του Κενταύρου που επιτίθεται σε αυτόν!
(βλ.μάχη λευκών-ευγενών Λαπιθών με μελανούς γηγενείς Κένταυρους -GaiaTaurus-,ανάμεσα τους ο μελανός-γηγενής Σωκράτης).
Από την άλλη πλευρά του Λύκου είναι ο αστερισμός του Σκορπιού που επίσης φαίνεται να επιτίθεται στον Λύκο!Να αναφέρω εδώ ότι αριθμολεξικά ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ=730=ΣΚΟΡΠΙΟΣ!Άραγε ο Αριστοτέλης και ο Σωκράτης επιτίθενται στον Λύκο?Στο μασονικό σύμβολο ,πάντως οι Κένταυρος και Σκορπιός αντιστοιχούν στις δύο στήλες του ναού τους.
Συμπερασματικά όλο το μασονικό-αστικό αυτό σύμβολο,μας κατευθύνει προ αυτή την ουράνια γειτονιά και στον ά-Λύκου!
Είναι λοιπόν η αστρική μητρόπολις των λευκών-Ιώνων?
Ίσως ναί.με αποικίες στο Σείριο και τον κατεστραμμένο Φαέθοντα που λεγόταν και Άστα,παραπέμποντας στο λευκό ΑΣΤΥ αλλά και στο ρωμαικό όνομα του αστερισμού του Λύκου Bestia, Quadrupes Vasta!
*Θα υποθέσω ότι και το EASTERN δηλαδή Πάσχα-Πέρασμα σχετίζεται με το πέρασμα της λευκής φυλής του Φαέθωντα δια της Ερυθράς (δηλ του ερυθρού πλανήτη Άρη) στον πλανήτη Γη,μετά την καταστροφή του 5ου πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος,Φαέθοντα ή Άστα.
Οι αστρικοί λευκοί κονκισταδόροι,σχετίζονται με πιθανό πόλεμο και στον ά-Ταύρου .
Στο βιβλίο "Ο Αιώνιος Πόλεμος" εκδόσεις Άνουβις περιγράφονται  ίσως αληθινά γεγονότα και σχετίζεται με άγνωστες βάσεις ΑΤΙΑ,  στα Ιμαλάια όπου ετοιμάζεται ειδικός στρατός που αποστέλλεται στον πλανήτη Gota του α-Ταύρου(Λαμπαδίας) για ένα μεγάλο διαπλανητικό πόλεμο που διεξάγεται εκεί.(βλ.http://periergaa.blogspot.gr/2011/08/ufo_30.html)
Σχέση πρέπει να υπάρχει και με τη θεότητα Gotan η Votan των αρείων ναζιστών .
Επίσης με την εισβολή που περιγράφει ο δικηγόρος Λευκοφρύδης στον μ-Λαγού,γενέτειρα του Αριστοτέλη,με την αποικία τους στον Άρη και τέλος την εισβολή στη Γη με καθυπόταξη των γηγενών μελανοκίτρινων φυλών του πλανήτη.
Ο πόλεμος φαίνεται κρατά χιλιάδες χρόνια και ο περιπαιχτικός τίτλος δημοφιλούςς εφημερίδας ότι :
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ   ίσως κρύβει μεγάλες αλήθειες!κωπηλάτης