Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΒΟΥΛΩΝ ΟΝΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ

Η διασπορά φημών ήταν πάντα ένα σημαντικό όπλο ελέγχου της ανθρώπινης κοινωνίας.Όσο εξελίσσεται βέβαια η τεχνολογία και η επιστήμη της επικοινωνίας και ενημέρωσης και ελέγχου της ψυχολογίας της μάζας,τόσο καλύτερη γίνεται η διασπορά των απόκρυφων μυστηρίων της ανθρωπότητας και πιο έντεχνη  η χειραγώγηση της ανθρώπινης κοινωνίας.
Ο σκοπός είναι πάντα ένας.Η διασπορά σύγχυσης που θα επιφέρει τον φόβο ώστε οι άνθρωποι που δεν είχαν ποτέ χρόνο να ασχοληθούν με τα"μυστήρια" και την άλλη πλευρά της ανθρώπινης ιστορίας να καταστούν άβουλα όντα του κάθε οργανωμένου σχεδίου και ομάδας που θέλει να ελέγχει την ανθρωπότητα.
Ο περιορισμός της σωστής εκπαίδευσης των ανθρώπων από μικρή ηλικία βοηθά σε αυτό.Τα βιβλία που διδάσκονται στα σχολεία είναι έντεχνα φτιαγμένα ώστε να προσφέρουν γνώσεις απλά
"επαρκείς" χωρίς εμβάθυνση και ανάπτυξη της πνευματικής ικανότητας των ανθρώπων.
Ο ελεύθερος χρόνος επίσης περιορίζεται και αναλώνεται σε χυδαίο υλικό με καμία ουσιαστικότητα!
Έτσι το Πνεύμα υποβαθμίζεται ακόμη περισσότερο!
Όταν έρθουν οι συνωμοσιολόγοι λοιπόν έχουν βρεί πρόσφορο έδαφος να σπείρουν τα chip τους και τις νανοίνες τους!
Δεν έρχονται τυχαία.Ακόμη και ο σκοπός της είσπραξης κερδών από την πώληση οποιουδήποτε προϊόντος "μυστηρίου" γίνεται μαζί και με την άδεια "κάποιων"για κάποιο άλλο πολύ πιο σημαντικό λόγο!
Η ανάσταση π.χ. μυστικών αδελφοτήτων που μάλλον πια έχουν χαθεί ,όπως οι ιλουμινάτοι και οι ροδόσταυροι του μεσαίωνα δε γίνεται τυχαία.Ίσως καλύπτονται κάποιες άλλες αληθινές σκοτεινές αδελφότητες για τις οποίες λίγα ή καθόλου δε λέγονται!
Η φήμη για την ένθεση chip που ήδη γίνονται για ιατρικούς λόγους (εγώ προσωπικά έχω κάνει,ως ρουτίνα, σε ηλικιωμένο με καρκίνο εμφύτευση φαρμάκου που αποδεσμεύεται στην κυκλοφορία,με έλεγχο από chip),είναι κάτι που σκορπά τη σύγχυση και τον πανικό.Ασ σκεφτούμε τι μπορεί πραγματικά να αλλάξει πάνω μας και στο μυαλό μας με την εμφύτευση αυτών των περιβόητων chips?
Επίσης το καινούργιο με τις νανοίνες που σε ελέγχουν από μακρυά,τα GPS και τι άλλο θα ακολουθήσει!Οι νανοϊνες ,όντως προκάλεσαν ήδη την εμφάνιση νέας ασθένειας ,την νανοτοξικότητα.Αυτή οφείλεται στην είσοδο αυτών των τεχνητών μικροινών στον πνευμονικό ιστό,στα νευρικά κύτταρα και στα αγγεία,πιθανά και σε άλλα σημεία.Θυμίζουν την παλιά επαγγελματική νόσο αμιάντωση που οφειλόταν στην είσοδο ινών αμιάντου (από ελενίτ συνήθως) στους πνεύμονες.
Ακόμη η  νεά ασθένεια αυτή δεν έχει άν ταυτοποιηθεί,υπάρχουν λίγα δεδομένα και εργασίες,έτσι εύκολα ,ανοίγεται πεδίο ευρύ στη συνωμοσιολογία.Θυμίζει κάτι τελικά από τις θρησκείες που στηρίζονται ακριβώς στην έλλειψη γνώσης για την ύλη (πυκνή και αραιή) ή για κάποια άλλη ουσία πλήν της ύλης!
Ευκαιρία για κάποιους να ποδηγετήσουν μάζες,και να ηγηθούν αλλά κυρίως να κερδίσουν υλικά οφέλη ,από το φόβο και την ευκολοπιστία των εν αγνοία,ανθρώπων!
Άνθρωποι με λίγες γνώσεις κάποια συναισθηματική αστάθεια,εύκολα θα οδηγηθούν στο φόβο,τον πανικό,ακόμη και στην τρέλα!Είναι όμως αυτός ένας τρόπος ελέγχου και μείωσης του ανθρώπινου πολιτισμού!!
Η οδηγία για χορήγηση των βοτάνων ως φάρμακα,τι κακό έχει?Το ξέρετε ότι η γλυκύρριζα κάνει υπέρταση,το πράσινο τσάι διέγερση,το μελισσόχορτο διαταραχές ύπνου,ο δυόσμος ηπατική βλάβη κ.λ.π.Ποιός θα τα πεί αυτά στον καταναλωτή?Ο μπακάλης ή ο γιατρός και ο φαρμακοποιός?
Η εύρεση των πτεροδάκτυλων στα μνημεία της Αιγύπτου γιατί να σημαίνει ότι ο άνθρωπος είναι προιόν καλλιέργειας των ερπετοειδών εξωγήινων και να μην απεικονίζει απλά την τεράστια γνώση των αρχαίων μαύρων αιγυπτίων?Ήξεραν ότι κατοικούσαν παλιά δεινόσαυροι στη Γη και μάλιστα γνώριζαν και τα είδη τους!Όπως οι΄πρόγονοι των Μαυριτανών Ντόγκον γνώριζαν το αστρικό σύστημα του Σείριου χάρη στην υψηλή ανάπτυξη της αστρονομίας των Ατλάντων!Επίσης οι Αλεξανδρινοί επιστήμονες είχαν σχέδια κατασκευής αεροπλάνων από τους παλιούς μέλανες κάτοικους της χώρας και πιθανά κατασκεύασαν υποβρύχια,όπως κατασκεύασαν τον αστρολάβο των Αντικυθήρων και γύρευε τι άλλο που χάθηκε!Όλα αυτά επανεφεύρεση και τελειοποίηση χαμένων ανακαλύψεων,κάτι που πάντα γίνεται σε κάθε ιστορική εποχή!
Το ότι κάποιοι κάποιοι θέλουν να ελέγχξουν πλήρως την ανθρωπότητα,να μειώσουν τον πληθυσμό και να χρησιμοποιήσουν το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων για σκλάβους σα μονοπώλια-εργοστάσια τους,είναι γεγονός!Γιατί όμως να ανακατεύουμε τόσα πράγματα,τόσους ανθρώπους που ίσως να είχαν και θετικό-προοδευτικό ρόλο στην ιστορία του πλανήτη?
Το να είσαι συνωμοσιολόγος τελικά είναι πολύ δύσκολο!Πρέπει να έχεις διαβάσει πολλά βιβλία ,ώστε να κατέχεις τη γνώση,να είσαι καλός δημοσιογράφος για να ψάχνεις και κυρίως να είσαι και καλός"προφήτης"!Αλλιώς ή γίνεσαι γελοίος ή καταντάς όργανο των "σκοτεινών" που βέβαια και αυτοί τη δουλειά τους κάνουν και προσπαθούν να την κάνουν όσο γίνεται καλύτερα!Έτσι είναι το παιγνίδι που παίρνουμε όλοι μέρος.
Θεωρώ ,λοιπόν,ότι μόνο με πλήρη γνώση γίνεται η συγκεκριμένη διασπορά συγκεκριμένων συνωμοσιολογικών σεναρίων και για συγκεκριμένο σκοπό.Τη σύγχυση της μάζας,και την κυριαρχία του shock και δέος!Έτσι θα την υποτάξουν ευκολότερα και καλύτερα!
Ο καθένας μας είναι προϊόν -αποκλειστικά-πολυάριθμων χημικών δοκιμών εδώ και εκατομμύρια χρόνια από μία Δημιουργό,τη Φύση!Αυτή είναι η μητέρα μας και κανένας εξωγήινος.Είμαστε πολύ εξελιγμένα όντα με δική μας βούληση,ικανότητα αξιολόγησης ,προοπτικές εξέλιξης και απόλυτα υπεύθυνοι για τις σκέψεις μας,τα πιστεύω μας και τις πράξεις μας.Αν το πιστέψουμε αυτό δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα συνωμοσιολογικό σενάριο καταστροφής και θα γίνουμε εμείς που θα φτιάξουμε τον κόσμο μας και τον πλανήτη μας.
Υπάρχουν και θεοί,άγιοι,άγγελοι που βοηθούν σε αυτό καθένα προσωπικά και όλους μαζί!
Όπως υπάρχουν και δαίμονεςκαι κακόβουλα όντα σε κάθε επίπεδο που επίσης μπορούμε να ακολουθήσουμε ,όχι όμως,εν αγνοία,αλλά γνωρίζοντας ,τι κάνουμε,συνειδητά πράττοντας και με πλήρη επίγνωση των συνεπειών!


κωπηλάτης