Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΕΝΕΣΗΣ ΝΕΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Από αιώνων ο σκοπός των δαναών-φοινίκων ήταν η διάσπαση με κάθε τρόπο της ειρηνικής συνύπαρξης των γηγενών φυλών.Αυτό το κατάφεραν με ύπουλο τρόπο το 2000 π.χ. μέσω του διχασμού της αιολικής(ατλαντικής) φυλής και δημιουργίας μετώπου εναντίον της αρχαίας Αθήνας (μέλανα φυλή Αφρικής-Ευρώπης).Το αποτέλεσμα ο καταστροφικός ατλαντικός πόλεμος και η επικράτηση τους ανάμεσα στα συντρίμμια του νέου κόσμου με την κυριαρχία των Δαναών ,τη γενοκτονία του μαύρου πληθυσμού της Μεσογείου-Πόντου-Καυκάσου-Μ.Ασίας.Αργότερα θα αποικήσουν ως φοίνικες τον Δυτικό κόσμο έως και την Αμερική και θα σχηματίσουν 2 ισχυρά αστικά κέντρα στη Μεσόγειο,την Καρχηδόνα και την Αθήνα.Έκτοτε πάντοτε προσπάθησαν και τα κατάφερναν να κυριαρχήσουν στον πλανήτη διαιρώντας τις αυτόχθονες φυλές και επικρατώντας αυτοί μετά τις καταστροφικές εμφύλιες συγκρούσεις.Έτσι έγινε με τους Ινδιάνους της Αμερικής,τα υπολείμματα των Ατλάντων και τις μαύρες αφρικάνικες φυλές,τα υπολείμματα των πανάρχαιων Αθηναίων.Έτσι έγινε και στην υποκινούσα από αυτούς επανάσταση του 1821 όπου σχεδόν εξαφανίσθηκε ο γηγενής πληθυσμός των Γραικών στην Ελλάδα από τους συνεχείς εμφυλίους πολέμους,ενώ υπέστη διώξεις από τους φοβισμένους Τούρκους στη Μ.Ασία και τους Αιγύπτιους στην Αλεξάνδρεια και σε άλλες αιγυπτιακές πόλεις.

Συνεχίστηκε αυτό με τους βενιζελικούς και βασιλικούς στις αρχές του 20 αιώνα που στοίχισε την οριστική απώλεια του γηγενούς πληθυσμού,γραικών,στη Μ.Ασία.Την εποχή αυτή συντελέστηκε και η γενοκτονία των γηγενών καυκάσιων Αρμενίων και Πόντιων στην ίδια περιοχή με εντολές των αρείων που έλεγχαν την τουρκική κυβέρνηση.Θα ακολουθήσει η γενοκτονία των καυκάσιων Εβραίων της Ευρώπης.Ο ελληνοιταλικός πόλεμος του 1940 εντάσσεται στην πολιτική των αρείων για διχασμό και αλληλοκαταστροφή των γηγενών φυλών.Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο πόλεμος αυτός ήταν στην ουσία αδελφοκτόνος πόλεμος και οδηγήθηκαν σε αυτόν οι λαοί της Ιταλίας και Ελλάδας από τα φασιστικά καθεστώτα των 2 χωρών.Στην ουσία το ιερατείο της αρείας λυκοαδελφότητος ήταν πίσω από τον πόλεμο.Άλλωστε δεν δολοφονήθηκαν μόνο Έλληνες αλλά και Ιταλοί και μάλιστα δεκάδες χιλιάδες Ιταλοί στην Κεφαλονιά,Κω και Κέρκυρα το 1943 από τους άρειους του βορά.
Ευτυχώς την εποχή εκείνη ανέλαβε την ηγεσία της Σοβιετικής Ένωσης μια ενσάρκωση,μιας αρχαίας ισχυρής προσωπικότητος που ο ιδρυτής του τάγματος της Χρυσής Αυγής πραγματικά ήταν αφάνταστα μικρός.
Ο καυκάσιος αυτόχθων Στάλιν θα απαντούσε στην γενοκτονία Ελλήνων, Ισπανών ,Ιταλών, Εβραίων, Αρμενίων,Σλάβων,Αφρικανών,Κινέζων και άλλων γηγενών λαών με την σημαντική απώλεια εκατομμυρίων Γερμανών,Πολωνών,Ουκρανών και Ιαπώνων που αναγκάστηκαν να οπισθοχωρήσουν στην  εκείνου του γιγάντιου οργανωμένου γηγενούς μετώπου.

**Υπενθυμίζουμε ότι η Ουκρανία ήταν η χώρα καταγωγής των Δαναών (dun) -Αμαζόνων και ο Στάλιν όπως και στρατηγός Κουτούζωφ επί Μέγα Ναπολέοντα,άφησαν να εισέλθουν στην κατεστραμμένη και έρημη Ουκρανία ,μέχρι τη Μόσχα απ'όπου ξεκίνησε η αντεπίθεση.Εκτός από στρατηγικό σχεδιασμό ίσως να είχε και βαθύτερα αίτια ,αυτή η κίνηση!
Η ρίψη των ατομικών βομβών στην ΙΑΠΩΝΙΑ (ΑΠΩ-ΙΩΝΙΑ) διόλου απίθανο να ήταν υπενθύμιση για το πως χάθηκε η αλλοτινή τους πατρίδα στον πλανήτη Φαέθοντα ,ενώ το κάρμα τους ,ακόμη τους κυνηγάει και σήμερα (βλ.Φουκουσίμα).Να μην ξεχνάμε εδώ την γενοκτονία του κινέζικου λαού τον οποίο αντιμετώπιζαν κυριολεκτικά ως πιθήκους και έδιναν μάλιστα και αριθμό σε κάθε Κινέζο- "πίθηκο" που χρησιμοποιούσαν στα πειράματα τους!

Συνχ. Το 1944 εφαρμόστηκε ένα καλά οργανωμένο σχέδιο εμφύλιας σύγκρουσης στην Ελλάδα με απώλειες που ξεπέρασαν αυτές του Β.Π.Πολέμου και της κατοχής.Αλλά το σημαντικότερο ήταν η μακροχρόνια διαίρεση του ελληνικού πληθυσμού σε αριστερούς και δεξιούς που θα οδηγούσε σε πολυετή παρακμή και εκφύλιση τη χώρα.Η προσπάθεια από τους μεταπολιτευτικούς ηγέτες να σταματήσει οριστικά η διαίρεση ήταν έξυπνη και διορατική.Αυτοί όμως στράφηκαν προς τις μειονότητες αρχικά,δημιουργώντας διασπαστικό κλίμα σε Θράκη ,Μακεδονία ενώ σε άλλα μέρη λόγω έλλειψης ισχυρής μειονότητας δεν τα κατάφεραν.Επειδή λοιπόν δεν τους βγήκε, τουλάχιστον ακόμη, το σχέδιο αυτό,δεν εγκαταλείφθηκε αλλά πήρε αναστολή.Τη δεκαετία του 1990,βρήκαν και εφάρμοσαν το σχέδιο της θρησκευτικής διαίρεσης.Χρηματοδότησαν και επανέφεραν τη λατρεία της θνησιγενούς πατρώας θρησκείας και την προπαγάνδισαν σε περιοδικά,κανάλια .
Είχε θα έλεγα αρκετή δυναμική και βοήθησε εδώ η περιβόητη ομάδα Ε ,για την οποία ήδη μιλήσαμε!
Η συναισθηματική φόρτιση με την αποκάλυψη Ελλήνων εξωγήινων από τον Σείριο, που θα εμφανιστούν ως σωτήρες (η αλήθεια είναι ότι ήδη υπάρχουν εδώ στη Γη από εκατομμύρια χρόνια) ,δημιούργησε ένα πνεύμα εθνικής έπαρσης,όχι ικανό όμως να δημιουργήσει διχασμό μεταξύ εθνικών και χριστιανών Ελλήνων. Απέτυχε λοιπόν και αυτό!
Φαίνεται ότι ετούτη εδώ η χώρα έχει κάποια μεγάλη σπουδαιότητα γι'αυτούς.Ίσως δεν είναι ο ορυκτός πλούτος μόνο,ο ήλιος,ο αέρας,η θάλασσα.Υπάρχει κάτι που έχει άφθονο εδώ και είναι η περίφημη εκείνη ενέργεια που οι Ινδοί λένε πράνα και ο Β.Ράιχ οργόνη. Είναι άφθονη αυτή η μαγική ενέργεια,ο μαγικός παράγοντας Μερκούριος των αλχημιστών!Ο έλεγχος αυτής της ενέργειας φαίνεται να δίνει υπερφυσικές δυνάμεις στους σκοτεινούς μάγους που θα την χειρίζονται!Όλα αυτά που έχουν γραφεί για τους γεωμετρισμούς του Ελληνικού χώρου,αφορούν αυτή την ενέργεια!Όποιος εξουσίαζε τον κόσμο είχε πάντα την Ελλάδα μαζί του!
Δέστε: Περσία/Μακεδονία/Ρώμη/Βυζάντιο/Οθωμανική Αυτοκρατορία/Βρετανική Αυτοκρατορία/Αμερική και σήμερα όποιος νικήσει στον γενικό πόλεμο που διεξάγεται του Όλου εναντίον Όλων.
Να σημειώσουμε ότι παρόμοιο έλεγχο προσπάθησαν οι Μακεδόνες και οι Βρετανοί για την Ινδία.Οι Μακεδόνες δεν τα κατάφεραν και διαλύθηκε η αυτοκρατορία τους.Παρόμοια η απώλεια της Ινδίας για τους Βρετανούς έφερε το τέλος της δικής τους αυτοκρατορίας!Και οι δύο χώρες Ελλάδα-Ινδία βρίθουν από αυτή τη μαγική ενέργεια από τα πανάρχαια χρόνια και είναι και οι δύο οι σημαντικότερες κοιτίδες πνεύματος του πλανήτη!
Παρόμοιο λοιπόν διχασμό έσπειραν και σε αυτή τη χώρα για να την ελέγξουν!
Αυτό λοιπόν πληρώνει ο ελληνικός λαός.Τη θέλουν όλοι αυτή τη χώρα.Ξέρουν πως όποιος πάρει την Ελλάδα θα είναι ο νέος πλανητικός κυρίαρχος.Όμως αυτή τη φορά ο μόνος που θα την πάρει θα είναι ο ίδιος ο πλανήτης ,όλοι οι λαοί του.Αν δε τα καταφέρουν να βρεθεί παγκόσμια συνεννόηση οι επιπλοκές θα είναι τόσο σημαντικές για τον πλανήτη που θα καταστεί αφιλόξενος στα επόμενα χρόνια
Η δημιουργία διάσπασης στην Ελλάδα,γίνεται αυτή τη φορά με τη δημιουργία αυτής της τεχνητής καπιταλιστικής κρίσης και σκοπό έχει να δημιουργήσει δύο αντίπαλα στρατόπεδα.
Τους βολεμένους Έλληνες ,δηλαδή αυτούς που έχουν εργασία και ζούν έστω και φτωχά και τους αβόλευτους που είναι άνεργοι και απελπισμένοι.Οι βολεμένοι θα διαδώσουν ότι είναι προϊόν των μισητών πολιτικών που κυβέρνησαν τη χώρα και την έφεραν εδώ που βρίσκεται.Οι αβόλευτοι είναι κυρίως νέοι και λούμπεν-προλετάριοι που είναι έτοιμοι να ορμήσουν ενάντια στους βολεμένους και να τους εξοντώσουν.Ακραία κόμματα βοηθούν την κατάσταση και θα προσφέρουν μέγιστο έργο στον επερχόμενο εμφύλιο,αν γίνει!
Επειδή δυστυχώς ο λαός ,δεν έχει τον ελεύθερο χρόνο να ερευνήσει και να διασταυρώσει αυτά που ακούει,επειδή ο χρόνος και το μυαλό είναι επικεντρωμένα στις ανάγκες της καθημερινότητας,της επιβίωσης,γι'αυτό αποτελεί εύκολο στόχο της προπαγάνδας οποιουδήποτε ΜΜΕ που συμμετέχει στο έργο της σκοτεινής λυκοαδελφότητος!
Το ότι υπάρχει σήμερα μια πολυκομματική Βουλή είναι θετικό και αποτρεπτικό στοιχείο.
Θα πρέπει αν δεν τα καταφέρουμε να είμαστε ενωμένοι τουλάχιστον να είμαστε πολυφωνικοί!
Να αποφεύγουμε να ενισχύουμε τα κόμματα των άκρων(γιατί απεχθάνονται την ενότητα),και να ενισχύουμε τον πολυκομματισμό ή ας μείνουμε αυστηρά ουδέτεροι!
Είπαμε σε άλλο άρθρο ότι κάθε κράτος έχει μια αστρική οντότητα με τη μορφή ζώου στον αστρικό χώρο που την αντιπροσωπεύει και την ενισχύει.Η Αμερική έχει τον Αετό,η Ρωσία την Αρκούδα,η Κίνα την Τίγρη κοκ.Εμείς έχουμε τον γάιδαρο και μάλιστα τον Γκρίζο γάιδαρο του θεού Διόνυσου-Ίακχου (Γκρίζος-Greece!).Eίναι το ζώο της υπομονής και της αντοχής.Έτσι μάλλον θα πρέπει να παραμείνει ο λαός.
Καλύτερα να γίνουν 3000 αυτοκτονίες παρά 300.000 απώλειες από μια επερχόμενη εμφύλια σύγκρουση.Αυτή θα δώσει και την ευκαιρία να βάλουν πόδι και τα στρατεύματα τους στη χώρα για να την κάνουν και με τη βούλα δική τους!

Η Ελλάδα δεν ανήκει σε κανένα λαό,ούτε ακόμη και στον δικό της που κατοικεί στη χώρα.Ανήκει στους ΕΛΛΗΝΕΣ =ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΝΟΕΣ όλου του πλανήτη ως μήτρα του πνεύματος στον δυτικό κόσμο και θα πρέπει να αποτελέσει την πνευματική πρωτεύουσα μιας μελλοντικής πλανητικής πατρίδας.
Αλλιώς δε θα υπάρχει ούτε Ελλάδα αλλά ούτε και πλανήτης!

Χρόνια πολλά σε όλους μαύρους και λευκούς.


κωπηλάτης