Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΓΕΝΟΥΣ-ΗΣΙΟΔΟΣ

"Ζευς δε ολέσει και τούτο γένος μερόπων ανθρώπων,ευτ' αν γινόμενοι πολιοκρόταφοι τελέθωσιν"

"Και ο Δίας αυτό το γένος των λαλουμένων ανθρώπων,θα αφανίσει όταν φτάσουν στη γέννηση τους να έχουν γκρίζους κροτάφους!"

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ 180-181 ΗΣΙΟΔΟΣ

Ο προφήτης Ησίοδος αναφέρεται στο σημερινό ανθρώπινο γένος που δε θα είναι ο πατέρας με τα παιδιά ,ο σύντροφος με το σύντροφο και ο αδελφός- φίλος όπως πρίν. Στο σημερινό σιδηρούν γένος που θα δώσουν οι θεοί βαριά βάσανα,μέρα-νύχτα και θα είναι ενωμένα σε αυτούς τα καλά και τα κακά.Δε θα σέβονται τους θεούς,ούτε τους γονείς τους όταν γερνάνε.Και ο κακός θα βλάφτει τον καλύτερο άνθρωπο και ο φθόνος θα κυριαρχεί,και η Ντροπή και η Θεία Δίκη θα εγκαταλείψουν τον κόσμο για τους θεούς αφήνοντας τα πικρά βάσανα στους ανθρώπους.
Καταλαβαίνουμε ότι το ζούμε όλοι μας.Είναι το πέμπτο γένος και είμαστε εμείς.Το είχε προφητέψει το 800 π.χ.
Είναι εντυπωσιακό όμως το συγκεκριμένο σημείο που αναφέρει , προμήνυμα των ύστερων στιγμων της σιδερένιας ανθρωπότητας.Θα γεννιούνται παιδιά με γκρίζους κροτάφους.
Και είναι κάτι που ήδη γίνεται!Λέγεται προγηρία και χαρακτηρίζεται από πρώιμη γήρανση στα παιδιά που γεννιούνται με αυτό το σύνδρομο.Προσβάλλει σχεδόν μόνο -97%- τη λευκή φυλή!
Τα παιδιά γεννιούνται με ανωμαλίες από πολλά συστήματα και συνήθως καταλήγουν στα 13-20 χρόνια από προχωρημένη αρτηριοσκλήρυνση.Είναι χαρακτηριστική η γήρανση του δέρματος με απώλεια τριχών και εμφάνιση λευκών τριχών στους κρόταφους από το 2ο έτος.
Η συχνότητα του συνδρόμου είναι 1 στις 4.000.000 γεννήσεις προς ώρας,και κατατάσσεται στις σπάνιες ασθένειες.Είναι κληρονομική και οφείλεται σε γονιδιακή μετάλαξη.Αυτή τη στιγμή δεν αναφέρεται στη βιβλιογραφία αύξηση των περιπτώσεων.
Άραγε θα αυξηθεί τα επόμενα χρόνια?Πιθανά η επίδραση ακτινοβολιών,χημικών ουσιών και μεταλλαγμένων τροφίμων να οδηγήσει στο μέλλον σε αυξημένη επίπτωση του συνδρόμου της πρώιμης γήρανσης και το προφητικό σημείο του Ησίοδου να επαληθευθεί.
Τούτο,πιστεύω, θα είναι αναμφισβήτητο σημείο παρακμής,εκφύλισης και επερχόμενης εξαφάνισης του 5ου γένους,του ανθρώπου δηλαδή, που θα αντικατασταθεί από κάποιο άλλο ζωικό είδος που ήδη αναφέραμε ,μαζί με τον τρόπο που θα γίνει, σε παλαιότερα άρθρα.

κωπηλάτης


http://www.e-rheumatology.gr/scientific-articles/syndromo-hutchinson-gilford-progiria