Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΦΙΣ-Θεός & Αστεροειδής-Η νέα συντέλεια έρχεται!

Σε λίγες μέρες η 21-12-2012 θα αποτελέσει παρελθόν και μάλλον καμιά συντέλεια δε θα γίνει όπως προφήτεψαν λένε οι Μάγιας,οι οποίοι μάλλον προφήτεψαν το τέλος του δικού τους λαού που είχε ήδη τελειώσει από το 1697 μ.χ.(το έτος δίνει η Βίκιπαίδεια) υποστρέφοντας πληθυσμιακά από ξηρασία,πείνα και επιδημίες και με την τελική λύση να δίνουν οι ισπανοί κονκισταδόροι.Η άποψη ότι σήμερα αυτός ο λαός υπάρχει και ότι εκατομμύρια μιλούν τη γλώσσα του,θυμίζει την αναγέννηση των Μακεδόνων στα Βόρεια μας και τη μετατροπή ενός βουλγαρικού ιδιώματος σε αρχαία μακεδονική γλώσσα.Βαπτίζεις και κάμποσους Σλάβους της Ελλάδος,της Βουλγαρίας και της Γιουγκοσλαβίας ,Μακεδόνες και νάτος ο πανάρχαιος λαός των Μακεδόνων εδώ και αντίστοιχα των Μάγιας στο Μέξικο.
Οι Μάγιας όπως είπαμε αναφέρονται στη διάβαση της Αφροδίτης ,το φιδοθεό τους (ο Κοατζελκοάτλ των πρότερων Αζντέκων) που τόσο σημαντικός ήταν γι'αυτούς όπως και ο Ήλιος.Περνά ανά ζεύγη 8 ετών (το 8 είναι ιερός αριθμός της Αφροδίτης) και σε κύκλο 105 ετών.Τελευταία ήταν το 2004 και το περασμένο καλοκαίρι στις 6-6-2012 ενώ η επόμενη θα είναι το 2117 και 2125.Μόνο που δε θα υπάρχει επόμενη για τον λαό των Μάγιας.Οι τελευταίοι ίσως απόγονοι τους την είδαν τη διάβαση το 2012 και δε θα την ξαναδούν αφού μάλλον ο λαός αυτός δε θα υπάρχει, αμιγής, το 2117.Ίσως ο τελευταίος Μάγιας να πεθάνει ή ακόμη και να γεννηθεί την 21-12-2012.
Περιέργως η διαφορά του 2012 από το 1697 μ.χ.που εξαφανίσθηκε ο λαός δίνει 315 χρόνια και διαιρώντας δια τον κύκλο της Αφροδίτης των 105 ετών δίνει ακριβώς 3 κύκλους να έχουν περάσει από το έτος ορόσημο του λαού τους 1697!
Σε κάθε περίπτωση τα περί  2012 αφορούν αποκλειστικά το λαό των Μάγιας και βέβαια τους συνωμοσιολόγους που έβγαλαν το κατι-τί τους από την αφέλεια των πτερορεοσσών ψυχών!

*Να αναφέρουμε την ταύτιση του πλανήτη Αφροδίτη με τον αρχαίο όφι των γηγενών της Αμερικής και αργότερα των χριστιανών με τον Εωσφόρο!Πρόκειται περί πλάνης ή διαστραμμένης ενέργειας του σκοτεινού ιερατείου τους,παρόμοιες με τις ανθρωποθυσίες που έκαναν στον Ήλιο.Όπως ταύτισαν και τον θεό της Φύσης ,Πάνα, με το Διάβολο και τον άγγελο που φέρνει το φως(δηλ. τη γνώση),τον Εωσφόρο με τον πίπτοντα σατανά.Ο αρχαίος όφις των ημερών φαίνεται όμως για πρώτη φορά να έχει σωστή ταύτιση με ένα Αρχαίο Αιγύπτιο Θεό που έδωσε και το όνομα του σε ένα επικίνδυνο αστεροειδή!
Ασ ξεκινήσουμε λοιπόν τη νέα συντέλεια, με τον αστεροειδή ΆΠΟΦΙ που έρχεται ,όπως ήδη από το 2011, γράφουν στο διαδίκτυο:

«Ο Απόφις θα προσεγγίσει τη Γη σε απόσταση 37.000 – 38.000 χιλιομέτρων στις 13 Απριλίου του 2029. Η πιθανή σύγκρουση του με τη Γη μπορεί να γίνει στις 13 Απριλίου του 2036», δήλωσε ο καθηγητής Leonid Sokolov του πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης. Ο επιστήμονας είπε ωστόσο ότι η πιθανότητα μιας σύγκρουσης το 2036 είναι εξαιρετικά μικρή αφού ο αστεροειδής είναι πολύ πιθανό να διασπαστεί σε μικρότερα κομμάτια τα οποία και θα προξενήσουν μικρότερου μεγέθους συγκρούσεις με την Γη τα επόμενα χρόνια. «Στόχος μας είναι να εξετάσουμε τις διάφορες εναλλακτικές λύσεις και να αναπτύξουμε σενάρια και σχέδια δράσης ανάλογα με τα αποτελέσματα των περαιτέρω παρατηρήσεων του Απόφις», δήλωσε ο Sokolov. Ο αστεροειδής, που ανακαλύφθηκε το 2004 θεωρείται η μεγαλύτερη απειλή για τον πλανήτη μας, αν και οι επιστήμονες της NASA έχουν δηλώσει ότι οι πιθανότητες σύγκρουσης με την γη το 2036 είναι πολύ μικρές. Η Διαστημική Υπηρεσία της Ρωσίας έχει νωρίτερα ανακοινώσει ότι εξετάζει σχέδια αποτροπής σύγκρουσης του μεγάλου αστεροειδή με τη Γη.

Ο αστεροειδής Άποφις παρατηρήθηκε για πρώτη φορά από το παρατηρητήριο της Αριζόνας  στις 19 Ιούνη του 2004. Η αρχική ονομασία που του δόθηκε ήταν 2004 ΜΝ4 .Τις 19 Ιούλη του 2005 όμως οι ίδιοι που τον ανακάλυψαν του δίνουν το όνομα Άποφις.Τις 19 Ιούλη του 64 μ.χ. ξεκίνησε η πυρκαγία που κατέστρεψε τη Ρώμη επι Νέρωνα και την απέδωσαν στους Χριστιανούς.Από τότε ξεκίνησε ο διωγμός τους και ο Άποφις έχει μεγάλη σημασία ως Αιγυπτιακός Θεός.Είναι ο θεός του σκοταδιού και του χάους αντίπαλος του θεού του Ήλιου Ρα.Στην αποκάλυψη του Ιωάννη παίρνει τη μορφή του αρχαίου φιδιού που ρίχνεται στη Γη από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ,ενώ είναι πιθανή η σχέση του με τον Έπαφο το γιό που γέννησε στην Αίγυπτο η ΙΩ η γενάρχης της λευκής φυλής.
Φαίνεται λοιπόν ότι ξεκίνησε ο νέος κύκλος εσχατολογίας ,έντεχνα πυροδοτούμενος από το σύστημα με το όνομα του αστεροειδούς.Θα συνεχίσουν να έχουν και δουλειά οι μελλοντολόγοι, συνωμοσιολόγοι στηριζόμενοι και σε επιστημονικά επίσημα,στοιχεία.Η ύπαρξη μιας μέρας ως συντέλεια του γήινου-υλικού κόσμου είναι τελικά ανάγκη για την ανθρωπότητα.Θα τελειώσει πιστεύει έτσι το μαρτύριο της ψυχής!Θα σταματήσει το βράσιμο του καζανιού της κόλασης που ζούμε γιατί αν περνάμε καλά δε θέλουμε να τελειώσει ο κόσμος.Και φαίνεται ότι η πλειοψηφία δεν περνά καλά!Αυτό από τα αρχαία χρόνια της ρωμαικής εποχής και θα συνεχίζεται για πολλά χρόνια ακόμη!
Που και που ρίχνει καμμιά μικρή πέτρα ο θεός για να ξυπνάει τον κόσμο ,έλεγε,σε ελεύθερη απόδοση,ο δάσκαλος Πέταρ Ντένωφ και ίσως αυτή η μικρή πέτρα να οδηγήσει τους λαούς της Γης σε περισσότερη ενότητα που θα γίνει αρχή ενός νέου παγκόσμιου,πλανητικού πιά πολιτισμού!κωπηλάτης