Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Το "τροχαίο " στην Αίγυπτο και η μαύρη στοά!

Στις 17-11-2012 συνέβει στην επαρχία Ασιουτ και κοντά στην πόλη Μανφαλούτ ένα πολύνεκρο τροχαίο.Σκοτώθηκαν 50 παιδιά ηλικίας 4-6 ετών.Θυμίζει αρκετά το δικό μας τροχαίο στα Τέμπη τις 13-4-2003 όπου σκοτώθηκαν 21 μαθητές.
Αριθμολογικά δεν παραπέμπει κάπου ούτε η μια ημερομηνία,ούτε η άλλη.
Παρουσίασαν βέβαια το τροχαίο της Αιγύπτου ως σχετικό με το 11 αφού έδωσαν 47 νεκρούς και τον 11ο μήνα που έγινε.
Το 11 βεβαίως το παρουσιάζουν ως σύμβολο των ιλουμινάτι,και αποδίδουν άπαντα τα κακά σε αυτούς!Τώρα ποιοί είναι οι ιλουμινάτοι,οι κακοί οι λύκοι ξέρουν μόνο.
Οι εν αγνοία ή συνειδητά  διαδίδοντες τα αποφάγια που σκορπούν οι λύκοι εδώ και εκεί,είναι ψυχές χαμένες και έρμαια των ορέξεων τους.Η τακτική βεβαίως των λύκων είναι να κοροϊδεύουν κάθε ιερό σύμβολο,κάθε σοφό άνθρωπο,κάθε άγιο-ιερό και όσιο σε τούτο τον κόσμο.Γι'αυτό και οι τραγουδιστές του MTV χρησιμοποιούν κατά κόρο ιερά και πανάρχαια καθοσιομένα σύμβολα για να τα γελοιοποιήσουν αλλά και να τους αποδώσουν αρνητικές μαγικές ιδιότητες.Κάτι ανάλογο με τη χρήση της σβάστιγγας από τους Ναζί και του σταυρού από τους σταυροφόρους,παλαιούς και νέους.
Και μια και αναφέραμε τους σταυροφόρους να πούμε ότι την 13-4 (ημερομηνία του τροχαίου στα Τέμπη)του 1204 έγινε η άλωση της Πόλεως από τους σταυροφόρους και στην ουσία το τέλος της Βυζαντινής αυτοκρατορίας.
Τώρα την 17-Νοέμβρη που έγινε το τροχαίο στην Μανφαλούτ ,ιστορικά γεγονότα σημαντικά για την Αίγυπτο ήταν η έναρξη λειτουργίας της διώρυγας του Σουέζ το 1869 αλλά και η γέννηση του αυτοκράτορα Βεσπασιανός το 9 μ.χ.Ήταν αυτός που έθεσε υπό τον έλεγχο της Ρώμης όλη την Αίγυπτο και ξεκίνησε την καταστολή της ιουδαϊκής εξέγερσης το 69 μ.χ.Ο γιος του Τίτος ένα χρόνο μετά θα καταστρέψει ολοκληρωτικά την Ιερουσαλήμ ,θα σταυρώσει χιλιάδες εβραίους και τους υπόλοιπους θα τους πουλήσει ως δούλους.
Τώρα τι σχέση έχουν όλα αυτά?Δε μπορώ να πιστέψω ότι σκοτώθηκαν 50 παιδάκια και δε φταίει κανείς.Ο λαός λέει φταίει η κακή στιγμή.Κακή στιγμή ήταν και αυτή που σκόρπισε το θάνατο στα 77 παιδιά της σοσιαλιστικής νεολαίας στη Νορβηγία ,τις 22 Ιούλη του 2011.Η κακή στιγμή βεβαίως στο νησί Οτόγια έφερε το όνομα του Μπρέιβικ αυτού που θα γράψει και το μανιφέστο της Λευκής Αδελφότητος των λύκων με το τίτλο 2083,όπου είναι το έτος αντεπίθεσης της αρείας λευκής φυλής.
Έτσι λοιπόν θεωρώ και εγώ κακή στιγμή το θάνατο των 50 αιγυπτιόπαιδων της γηγενούς μεσογειακής φυλής όπως των δικών μας στα Τέμπη.Και η κακή στιγμή έχει πάντα κακή πηγή και η πηγή της κακίας σε τούτο τον πλανήτη είναι η μαύρη στοά των λύκων!
Θα συσχετίσω αυτή την κακιά στιγμή με την έναρξη του πολέμου στη Γάζα αλλά και τη δήλωση συμπαράστασης του Αιγύπτιου προέδρου στους Παλαιστίνιους.Έχουμε άλλα παιδιά εκεί νεκρά από τον πόλεμο.Θα αναφέρω επίσης την αναδυόμενη σχέση Αιγύπτου με την Τουρκία και θα τη συσχετίσω με την πόλη Μανφαλούτ που έγινε το "τροχαίο".
Σε αυτή την πόλη γεννήθηκε ένας διάσημος Αιγύπτιος ποιητής και συγγραφέας ο Μουσταφά Λουφτί αλ Μανφαλούτι ο οποίος είχε πατέρα Αιγύπτιο και Τουρκάλα μητέρα!
Έγινε γνωστός και για τη συλλογή άρθρων του με τίτλο "Ελ Ναζαράτ" που σημαίνει μάλλον:
Το μεγαλείο της Νεότητος!

Καλή ξεκούραση στις παιδικές ψυχές!

κωπηλάτης