Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ & Ο "ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ" ΗΛΙΟΣ!Με αφορμή την ταινία 2012 η οποία προβλήθηκε στο Mega την Κυριακή 9-12-12 και ξεπέρασε σε ακροαματικότητα το χορευτικό του Antenna ,διαπιστώνω ότι ο κόσμος βρίσκεται πια σε μία μόνιμη επιθυμία καταστροφής του κόσμου και επιβίωσης λίγων εκλεκτών ,συμπεριλαμβανομένων του εαυτού του ο καθένας.
Τραγικά απαισιόδοξη κατάσταση μια κοινωνίας σε παρακμή που πλέον προτιμά το θάνατο και την καταστροφή από το χορό και τη φτηνή διασκέδαση!!!
Τρώνε οι λύκοι αυτή την περίοδο πλούσια γεύματα από ανθρώπινο φόβο,απελπισία,μίσος και άλλα μαύρα συναισθήματα.Θα έχουν έτσι δυνάμεις να συνεχίσουν το έργο τους και το νέο έτος το 2013.Γιατί όπως ήδη γράψαμε τέλος του κόσμου δε θα έρθει και όταν είναι να έρθει θα το γνωρίζουν όλοι και θα έχουν ήδη προετοιμαστεί όσοι θα θέλουν να προετοιμαστούν.
Αυτό βεβαίως μετά από αρκετές χιλιάδες χρόνια!
Το πρόβλημα εκτός από τη διασπορά καταστροφολογίας και μαύρων νεφών αρνητικών συναισθημάτων είναι η παρουσίαση του Ήλιου ως δολοφόνου.Παράγει μια μεγάλη ηλιακή έκρηξη και στέλνει τα νετρίνα του στη Γη την οποία βράζει στο εσωτερικό της όπως ο φούρνος μικροκυμμάτων!Δηλαδή ΗΛΙΟΣ=ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ!
Ό Ήλιος δεν είναι ούτε φούρνος ,ούτε όπλο μαζικής καταστροφής και βεβαίως σε καμμιά περίπτωση Δολοφόνος.Είμαστε όλοι παιδιά του.Απ'αυτόν προήλθαν όλοι οι πλανήτες του Ηλιακού συστήματος,και βεβαίως κάθε έμβιο όν ετούτου του πλανήτη εδώ.Είμαστε φτιαγμένοι από την ουσία του Ήλιου και τρώμε και πίνουμε το σώμα και το αίμα του Ήλιου.Γιατί κάθε μορφή ενέργειας και κάθε μορφή ύλης στον πλανήτη μας είναι ηλιακή ενέργεια και ύλη.
Τώρα θα πεί κάποιος προκαλέί καρκίνο.Ναί προκαλέι!Σε ποιούς?Στους πολύ λευκούς που παραμένουν για πολλή ώρα στο φως του!Μιλήσαμε ήδη πολλές φορές γι'αυτούς τους πολύ λευκούς ανθρώπους και τη μη συμβατότητα τους με τον πλανήτη Γη. (βλ. http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2012/06/blog-post_24.html και http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2012/06/blog-post_27.html ).
Μελάνωμα στους κίτρινους και μάυρους πληθυσμούς σπάνια εμφανίζεται!
Θα δείξουμε κατανόηση σε αυτούς που κατηγορούν τον πατέρα Ήλιο γιατί νιώθουμε πλέον την αγωνία και το φόβο τους!
Ήδη μιλήσαμε για τις μεγάλες μάχες που γίνονται μεταξύ φωτεινών και σκοτεινών στην περιοχή του κατώτερου νοητικού ,αστρικού και τελευταία και στο φυσικό,πλέον,χώρο!
Ο πόλεμος είναι εύκολος για τις φωτεινές οντότητες στο νοητικό χώρο ακόμη και στον ανώτερο αστρικό.Εκεί απλά με το φως λιώνουν οι σατανάδες σαν βούτυρο!
Ο πραγματικός πολεμιστής του φωτός διακρίνεται, στον αστρικό και στον φυσικό-πυκνό χώρο.
Εδώ στο φυσικό πυκνό πεδίο και στο αμέσως πιο πάνω το αστρικό είναι η έδρα των λύκων και ο πόλεμος γίνεται με δικό τους πλεονέκτημα.Έτσι το να χρησιμοποιήσεις τα δικά τους όπλα,είνια όχι μόνο μάταιο,αλλά ανόητο και επικίνδυνο για το θείο σχέδιο.Πολλές φωτεινές οντότητες τιμωρήθηκαν και τιμωρούνται για την απερίσκεπτη ενέργεια να πολεμήσουν τους λύκους με τα δικά τους όπλα και μάλιστα σε περιοχές πυκνές ,στερημένες φωτός!Σε περίπτωση μάλιστα που γνωρίζουν μέρος του θείου σχεδίου (jnanis) και προχωρούν σε τέτοιες ενέργειες θα μπορούσαν να κατηγορηθούν και για προδοσία ή αποστασία!
Οι σκοτεινοί ξέρουν ότι μόνο εδώ μπορεί να επιβιώσουν.Ξέρουν ότι ο πόλεμος είναι χαμένος όχι μόνο για το νοητικό πεδίο αλλά και για το αστρικό.Δεν ξέρουν αν θα τους επιτραπεί η ύπαρξη στην εκάστοτε περιοχή του πυκνού φυσικού πεδίου.Θα μπορούσε  να αποφασιστεί η μετοίκηση τους από τον πλανήτη Γη με την εντολή :Άει στον Κόρακα,που λέει ο λαός!Δηλαδή σε κάποιον πλανήτη του Γιώτα Κόρακος π.χ.!
Γι'αυτό φοβούνται!
Ο φόβος τους κρατά ενωμένους και μηχανεύονται κάθε λογής πονηρό σχέδιο,απλά και μόνο για να επιβιώσουν!
Και τα καλύτερα σχέδια τους στηρίζονται στην κλοπή και εκμετάλλευση των ιερών συμβόλων και προσώπων της φωτεινής λευκής αδελφότητος (βλ http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2012/10/blog-post_16.html.).
Η χρησιμοποίηση του Ήλιου αποτελεί μάλλον ένα απεγνωσμένο ,ίσως από τα τελευταία μηχανορραφήματα τους!Θυμίζει τις ανθρωποθυσίες των ινδιάνων της Κ.Αμερικής λίγο πριν τελειώσει η ύπαρξη τους!
Τον Ήλιο βέβαια δεν τον πειράζει.Απλά κοιτάει με κατανόηση και σκορπίζει αγάπη και ειρήνη σε όλα ανεξαιρέτως τα όντα,καλά και κακά.Κάθε πρωί εμφανίζεται με ένα πανέμορφο χαμόγελο και μας κοιτά στην καρδιά,και παρακολουθεί το μεγάλωμα μας όπως παρακολουθεί μια μάνα το παιδί της να μεγαλώνει μέρα τη μέρα.Καλά Ηλιούγεννα  σε όλα τα όντα.


κωπηλάτης