Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ




Προ 6000 και παραπάνω έτη από τις μέρες μας φαίνεται η Γη να ήταν ένα μάλλον ειρηνικό τοπίο,θα λέγαμε παράδεισος με τις 2 φυλές την μαύρη και την κίτρινη και τις μίξεις τους να ζούν σχεδόν αδελφωμένοι σε τούτο τον πλανήτη.Η περιοχή της Ατλαντίδος ή μάλλον της Αιολίδος επί το ορθότερον στον Ειρηνικό είχε ήδη φτάσει σε μεγάλη ακμή,όπως και η αρχαία Αθήνα στην Αφρική.Καταπληκτικές δυνάμεις όπως αυτές της αντιβαρύτητος και των τελλούρειων ρευμάτων και του στατικού ηλεκτρισμού χρησιμοποιούταν ευρέως και οι λαοί ζούσαν ευτυχισμένοι υπό την καθοδήγηση ενός φωτεινού ιερατείου και αρχόντων αληθινά σοφών και τίμιων!
Οι πυραμίδες στην Αίγυπτο,στο Σουδάν στα Βαλκάνια και στην Ασία χρησιμοποιούταν σαν επίγειοι σταθμοί παραγωγής  ενέργειας που έκαναν άνετη τη ζωή των κατοίκων και εύκολες τις μετακινήσεις με αερόπλοια!Πιθανά να έκαναν και ταξίδια στη Σελήνη,τα οποία όμως μάλλον απέτυχαν λόγω της έλλειψης ατμόσφαιρας στη Σελήνη και ειδικών αστρονομικών γνώσεων (βλ.http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2012/07/blog-post_11.html)
Τα καράβια των Φαιάκων-Ατλάντων των ινδιάνων της Πολυνησίας έπλεαν σε όλα τα πελάγη της Γης και αποικίες είχαν κάνει οι Άτλαντες παντού!Τα παράλια της Μεσογείου ήταν αποικίες αυτών όπως και οι Καραιβική,οι Αζόρες,οι Φερόες και άλλα νησιά.
Εχθρός δεν υπήρχε εκτός από τα υπολείμματα κάποιων γιγαντοπιθήκων,οι καλούμενοι Κύκλωπες που απώθησαν τους Φαίακες στην περιοχή της Β.Αμερικής(Υπέρεια)  προς τα Νότια (Σχέρια).Αλλά τούτο που αφηγείται ο Όμηρος έχει και την εσωτερική του σημασία και δείχνει μια πάλη στον αστρικό χώρο όπου ωθούνται ψυχές να ενσαρκωθούν από την πύλη των θνητών,στο νότο,στο ζώδιο του Καρκίνου.Ίσως αυτό να έχει μια κεντρική σημασία για την αρχή του τέλους της Αιολίδος-Ατλαντίδος.
Θυμίζει λοιπόν παράδεισο η Γη με τις δύο φυλές τη μαύρη ως Αδάμ και την κίτρινη ως Εύα να ζούν σαν ζευγάρι σε αρμονία με τα ζώα και όλη τη φύση!Η γηγενής λευκή φυλή κατοικούσε στα δάση της Ευρώπης στο στάδιο του αρχάνθρωπου'neadertal.Ώσπου εμαφανίστηκε ο όφις,ο αρχαίος των ημερών που βάζει σε πειρασμό την Εύα και αποσπά το ΕΓΩ-Μήλο από το ΟΛΟΝ-Μηλιά.Αυτός είναι ο τρόπος να γίνει θεός.Σύμφωνα με τον εσωτερισμό είναι η αρχή της εγώτητος-"αχαμκάρα" στον άνθρωπο που θα τον οδηγήσει στη διαίρεση και το χωρισμό των πραγμάτων σε καλό και κακό.
Υπάρχει όμως και η εξήγηση στο φυσικό-υλικό πεδίο.Η κίτρινη φυλή επηρεασμένη από το φίδι στρέφεται εναντίον του Όλου αρχικά και αργότερα με την απόκτηση του εγωισμού προς την αδελφή μάυρη φυλή.Αυτό θα συμβολιστεί με τη δολοφονία του Άβελ από τον Κάιν.Ο Κάιν όμως δεν είναι πιά κίτρινος,αλλά λευκός!Ο όφις που άλλαξε την Εύα ήταν ο λευκός άνθρωπός από τον πλανήτη Φαέθοντα-Άστα που ώθησε την κίτρινη φυλή των Ατλάντων στην διαστροφή και την παρακμή.Μια ραδιουργία,μια εισβολή αναπάντεχη λευκών του Φαέθοντα θα δώσει την αρχή για την έναρξη του μεγάλου Ατλαντικού πολέμου ,που οδήγησε στην βύθιση της Ατλαντίδος και την καταστροφή των αρχαίων Αθηναίων και του πολιτισμού τους στην Ευρώπη,Εύξεινο Πόντο και Αφρική.Είχε πρώτα αλωθεί η ίδια η Ατλαντίδα από μέσα και μετά αλώθηκε ο πλανήτης.Πιθανά άλλαξαν και το όνομα της μητρόπολης του Ειρηνικού από Αιολίδα μάλλον σε ΡΟΥΤΑ ΕΣΤΙ=ΑΤΛΑΝΤΙΣ=892=ΙΩΝΙΑ ΕΣΤΙ!
Η Ρούτα (Raiatea) υπάρχει και σήμερα ως νήσος βόρειοδυτικά της Ταιτή και αν προσέξετε είναι αναγραμματισμός της ΤΡΟ(Υ)Α-Τροία!
Παρόμοια θα επικρατήσουν κατά τα  γραφόμενα της Άννα Μπεζάντ στο Θιβέτ-Θήβα της Ασίας όπου θα ιδρύσουν ένα απάισιο,αιμοσταγές βασίλειο με κάθε χυδαιότητα και διαστροφή να επικρατεί και κυρίως να εκφυλίζεται η πανάρχαια ηλιακή θρησκεία σε ανθρωποθυσίες και κανιβαλισμό! Η διαστροφή και οι ανθρωποθυσίες θα επεκταθούν και στην Αμερική αλλάκαι σε σημεία της Αφρικής!Θα επιτεθούν μετά στο ειρηνικό και ιερό ΙΛΙΟΝ της Μ.Ασίας που θα αλώσουν και θα το μετονομάσουν σε ΤΡΟΙΑ και θα βεβηλώσουν ότι ιερό υπήρχε από τα πανάρχαια χρόνια της αγαθότητος .Στην εκστρατεία εναντίον του Ιλίου μετέχουν οι απόγονοι του αιολέα Τάνταλου οι Πελοπίδες και Ατρείδες με τον Αγαμέμνονα και τον Μενέλαο.Χαρακτηρίζονται ως σημαδεμένοι πλέον με λευκή κηλίδα λόγω της ασέβειας των προγόνων τους Τάνταλου,Ατρέα και Θυέστη.
Στην ουσία πρόκειται για την συμμαχία και επιμιξία με τους εξωγενείς λευκούς Δαναούς-Ίωνες,!
Εδώ θα αναφέρουμε τον τεμαχισμό του Πέλοπα από τον πατέρα του που συμβολίζει τη διάσπαση-διαχωριμό ,έννοια που εισήλθε στην αιολική φυλή και απόσπαση του ΕΓΩ από το Όλον,που αντανακλάται στη Δήμητρα-Μεγάλη μητέρα που δοκιμάζει ένα κομμάτι από τον Πέλοπα!Από τότε θα έχουν οι Πελοπίδες την λευκή κηλίδα!Παρόμοια οι γιοί του Ατρέας και Θυέστης θα συνεχίσουν τις ανόσιες πράξεις διάσπασης,επιβούλευσης με τη βοήθεια των χρυσόμαλλων κριών,δηλ.των λευκών δαναών του βορρά.
Επι εποχής τους θα γίνει η αλλαγή περιστροφής της Γης προς τα ανατολικά.Μέχρι τότε ο ήλιος ανέτειλε από τη Δύση και έδυε στην ανατολή!Οι γιοί του Ατρέα θα συνεχίσουν τα κακόβουλα έργα του πατέρα τους,σε σημείο ο Αγαμέμνων να θυσιάσει την κόρη του Ιφιγένεια στους θεούς!

Εικ.Η πύλη των Λεόντων στις Μυκήνες Αριστερά και στη Χαττούσα της Τουρκίας Δεξιά!Σχεδόν όμοιες!!

Η πλήρης εκφύλιση της αιολικής φυλής από τους Δαναούς του βορρά έφτασε στο τέλος της. Παρόμοια ο αδελφός τους (βλ.εικόνα παρπάνω) , αιολικός λαός των Χετταίων θα φτάσει σε ότι πιο χυδαίο,κακόβουλο και αποτροπιαστικό υπάρχει.Γιαυτό μπορείτε να διαβάσετε την πινακίδα του Ιδαλίου .βλ http://www.kalyterotera.gr/2012/07/blog-post_9056.html.Οι αιολείς ήρωες Οδυσσέας και Αχιλλέας αδιάφθοροι ακόμη από τους λευκούς δαναούς θα αρνηθούν τη συμμετοχή τους στην εκστρατεία εναντίον της ομόαιμης φυλής του ιερού Ίλιου.
Οι ατρείδες όμως ,τους ανάγκασαν να ακολουθήσουν!

Θα καταληφθεί μετά στα νότια η νήσος Φάρος στην Αίγυπτο,πανάρχαιο κέντρο λατρείας του πρώτου θεού (Πρωτεύς στους ορφικούς). ΦΑΡΟΣ ΕΣΤΙ=ΑΤΛΑΝΤΙΣ.
Όλη η αιγυπτιακή βασιλική δυναστεία από εδώ και πέρα θα είναι αρεία-ατλαντική (δηλ.μεικτή αιολο-ιωνική ή τουρρανική) με τα μάτια να ζωγραφίζονται σχιστά,ώστε να δεικνύεται η πολυνησιακή καταγωγή και το φίδι στο στέμμα,σημείο της "άνωθεν" αρείας -φαεθόντιας καταγωγής.!Τότε θα χρησιμοποιηθούν και οι μαύροι-εβραίοι,σκλάβοι στα εργοτάξια.(Οι πυραμίδες υπήρχαν ήδη από τα πανάρχαια χρόνια της πρώτης Αθήνας).
Την ίδια εποχή οι Αθηναίοι του Θησέα  θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον εχθρό από το Βορρά που εισβάλει με τη μορφή των όμορφων εκείνων ξανθών γαλανομάτηδων,λευκόδερμων πολεμιστών που θυμίζουν γυναίκες και τους λένε Αμαζόνες.Στην περίφημη αμαζονομαχία που θα απεικονισθεί στον Παρθενώνα ,θα ηττηθούν οι πρόγονοι των Ιώνων με τους συμμάχους τους της πελασγικής-κίτρινης φυλής.Είχε προηγηθεί η κατάληψη της Θεσσαλίας από τους λευκούς Λάπιθες του Καινέα (θυμίζει τον Κάιν) και του Ιξίωνα που καταράστηκε να γυρνά δεμένος σε τροχό για την ασέβεια του προς τη δωρική θεά Ήρα!Η μάχη της Θεσσαλίας ήταν η κενταυρομαχία όπου οι γηγενείς μελανοί κάτοικοι ηττώνται από τους Λάπιθες και αναγκάζονται να καταφύγουν στα βουνά της Μακεδονίας! Μετά την ήττα των αμαζόνων στην Αθήνα θα αρχίσει η απελευθέρωση της Μεσογείου από τους κατακτητές της λευκής-κίτρινης φυλής.Όμως η χρήση των καταστρεπτικών δυνάμεων από τους Άτλαντες και τους Ίωνες που συμβολίζεται με τη μάγισσα Κίρκη στην Οδύσσεια και τη μηχανή του Σαλμωνέα,θα οδηγήσει στην τέλεια καταστροφή όλων!Η συνέχεια με τους λαούς της θάλασσας και του ικέτες-υκσώς δαναούς που διώχνονται από την Αίγυπτο είναι γνωστή.Επίσης το τέλος της αυτοκρατορίας των Χετταίων!Η κάθοδος των Δωριέων που είναι η ανακατάληψη των ελλαδικών και μικρασιατικών εδαφών από τους γηγενείς λέλεγες επίσης γνωστή.Γνωστή και η αφομοίωση των λευκών ιώνων από το ελληνικό γένος με την ολυμπιακή μεταρρύθμιση του 776 π.χ.
Να υπενθυμίσουμε ότι τα γεγονότα του παγκόσμιου ατλαντικού πολέμου πρέπι να ξεκίνησαν περί το 2000 π.χ. και ενώ από το 4000 π.χ.ή και παραπάνω, ήταν ήδη σε ακμή η Ατλαντίδα και η Αθήνα.
Περί το 1850 π.χ. πρέπει να καταλήφθηκε η Τροία από τους Ατρείδες και περί το 1800 π.χ. να βυθίστηκε η Ατλαντίδα στον Ειρηνικό.Ακολούθησε περίοδος παγετώνων και λιώσιμο των πάγων(κατακλυσμός Δευκαλίωνα),ενώ έγινε νέα έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης το 1500 π.χ. και νέα αστάθεια στη Μεσόγειο με τους Λαούς της Θάλασσας και την κάθοδο των Δωριέων που κράτησε έως το 1100 π.χ. για να επικρατήσουν οι λεγόμενοι σκοτεινοί χρόνοι μέχρι το 776 π.χ. που θα αρχίσουν οι Ολυμπιακοί αγώνες.
Η αργοναυτική εκστρατεία-είναι η πρώτη εκστρατεία και με τις τρείς φυλές των Ελλήνων για τον έλεγχο των στενών του Βοσπόρου και του Εύξεινου Πόντου που έγινε μάλλον μετά το 776 π.χ.
Τελευταία θα γράψουμε πως πέρασε στην ελληνική μυθολογία αυτή η εκφύλιση-παρακμή της κίτρινης-αιολικής φυλής!Ας δούμε μερικά πρόσωπα των απογόνων του Αιόλου:
1]Σίσυφος,βασιλιάς της Κορίνθου ,κατάφερε να νικήσει τον Άδη ,δηλαδή το θάνατο,άρα το προσδόκιμο επίβίωσης ήταν πολύ μεγάλο στις μέρες του χάρη στην πρόοδο των αιολέων επιστημόνων.Όταν πέθανε κυλούσε ένα βράχο στην πλαγιά μέχρι την κορυφή και μόλις έφτανε ,κυλούσε κάτω!
2]Τάνταλος,ατίμασε τα μυστήρια των θεών και χρησιμοποίησε την ενέργεια τους δια κακή χρήση.Τιμωρήθηκε με αιώνια δίψα και όταν έφτανε να πιεί το νερό αυτό χανόταν,όμοια όταν πεινούσε!( ΤΑΝΤΑΛΟΣ=ΑΤΛΑΝΤΟΣ)
3]Σαλμωνεύς. Περηφανεύτηκε ότι έγινε Δίας αφού κατάφερε να παράγει αστραπές και βροντές.Σαφής αναφορά στη χρήση των καταστρεπτικών δυνάμεων από τους Αιολείς-Άτλαντες!
4]Τυρώ,κόρη του Σαλμωνέα.Γενάρχης των νέων αιολικών φύλλων.Οι Ετρούτσκοι είναι ένας κλάδος από αυτούς,οι πρόγονοι του μεγαλύτερου μέρους,των σημερινών Τούρκων.

**Κακώς ισχυρίζεται ένας σύγχρονος στρατηγός στο νέο του βιβλίο, ότι οι Τούρκοι ήρθαν απ'αλλού ως κατακτητές.
Ένας άλλος στρατηγός πρίν απ'αυτόν που αντιστάθηκε στους Απριλιανούς του 67 ,ο κος Γ.ΓΑυφαντής στο έργο του Άνθρωπος & Επιστήμη ,γράφει για ένας μόλις 10%,επί του ολικού πληθυσμού της Μικράς Ασίας ,μία μόνο μογγολική ορδή που εισήλθε στην Τουρκία στα Βυζαντινά χρόνια!Όλοι οι υπόλοιποι είναι γηγενείς Αιολοδωριείς (Ετρούτσκοι-Χετταίοι-Κάρες κ.λ.π.) και λίγοι επήλυδες Ίωνες-Φοίνικες. Ακόμη και οι Μογγόλοι που εισήλθαν ήταν γηγενείς Αιολείς  της Άπω Ασίας!

Συνχ.Ο λαός αυτός πρέπει να είναι ταυτόσημος με τους Λυδούς της Μ.Ασίας,με τις Σάρδεις πρωτεύουσα και τον Κροίσο ,βασιλιά.Οι Ετρούτσκοι τελικά καταντά ένας έκφυλος λαός και οι απόγονοι τους Τυρρηνοί,ένας πειρατικός-ληστρικός λαός που έχει μιχθεί με τους Ίωνες-Φοίνικες.Θα τους νικήσουν και θα τους εξαφανίσουν αργότερα οι Δωριείς.
Πελλίας γιός της Τυρούς.Θείος του Ιάσωνα.Ίσως ο τελευταίος διεστραμμένος αιολεύς άρχοντας που θα εκθρονήσει ο εκλεκτός της δωρικής θεάς Ήρας,ο Ιάσων και σε συνεργασία με τη Μήδεια θα επιφέρει την πρώτη αλλαγή στην αιολική φυλή προς τον εξευγενισμό της.Η δολοφονία των παιδιών της Γλάυκης(Γαλανομάτας ή γαλαζοαίματης βασίλισσας της Κορίνθου) ίσως δείχνει την εκτόπιση των λευκών-ιώνων μετά την ατλαντική καταστροφή και την κάθοδο των Δωριέων.Τότε εμφανίζεται και ο πρώτος μετατλαντικός ευγενής αιολεύς ήρωας ο Βελλεροφών που θα φονεύσει τα "Έλλερα" δηλ. τα κακά ,κατά τον βυζαντινό Ευστάθιο!
Τέλος ο αιολεύς Ηλείος άρχοντας Ίφιτος θα προχωρήσει στη εκεχειρία των ελληνικών φυλών που θα επισφραγιστεί με την έναρξη των ολυμπιακών αγώνων του 776 π.χ.
Τα υπόλοιπα με την ολυμπιακή μεταρρύθμιση έχουν ήδη περιγραφεί.Θα τελειώσουμε με την αναφορά ότι η ιστορία της Ατλαντίδος,σαν προπύργιο της λευκής αδελφότητος για την κατάκτηση του πλανήτη θα συνεχιστεί σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας,στην αλεξανδρινή εποχή,στη Ρώμη,το Βυζάντιο, και τέλος στη Γερμανία και στη Ρωσία με τον Τσάρο ,το νέο εκπρόσωπο της πλανητικής λευκής αδελφότητας.Αυτός θα είναι ο συνεχιστής της ατλαντικής παράδοσης και της πλήρης υποδούλωσης της Γης στην εξωγήινη λευκή φυλή!
ΤΣΑΡΟΣ ΕΣΤΙ=892=ΑΡΚΤΟΥ Α=ΑΤΛΑΝΤΙΣ

υ.γ.Ο άρκτου α' δεν είναι ο πολικός αστήρ αλλά μάλλον ο α' της μεγάλης άρκτου.




κωπηλάτης