Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (η αμφίσημη συμβολικότητα του)

Είδαμε την έννοια του αριθμού του θηρίου στο αστρικό επίπεδο αλλά και τη σημασία του ως χάραγμα-χαρακτήρας της 6ης ανθρώπινης φυλής (666) ως φυλής του ΕΓΩ ή ΕΙΜΑΙ Η ΘΕΟΤΗΣ=666.
Θα ρίξουμε σε αυτό το άρθρο μια ματιά ακόμη κυρίως στο χάραγμα του μικρού θηρίου και τη σημασία του ,αφού με το όνομα και τον αριθμό,ήδη ασχοληθήκαμε.
Πριν ξεκινήσουμε θα πρέπει να πούμε1]Ότι ένα σύμβολο,μπορεί να έχει 2 απόψεις-θεάσεις.Μια καλή και μια κακή.
2]Η Αποκάλυψη γράφτηκε από ένα Εβραίο μαθητή του Ιησού τον Άγιο Ιωάννη και απευθύνεται σε Εβραίους οπαδούς του Ιησού.Αυτό εντόπισε ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος και δεν ήθελε να περιληφθεί το βιβλίο στο μεγάλο Κανόνα της Ορθόδοξης εκκλησίας.
Έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτό,το είδαμε και στο συμβολισμό του μεγάλου θηρίου με τα 7 κεφάλια και τα 10 κέρατα που είναι το κηρύκειο του Ερμή,ως το λεπτοφυές σώμα του ανθρώπου ή εβραϊκό δέντρο της Καβάλα ανεστραμμένο.Θα πρέπει λοιπόν με αυτή τη λογική να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε και το χάραγμα του μικρού θηρίου,το οποίο είχε 2 κέρατα,όμοια αρνίω, και ελάλει σαν δράκος δηλ, Κριός ,ζώδιο του πολεμικού θεού Άρεως ,με σύμβολο που θυμίζει το Τ-Σταυρό και αντιστοιχεί στο θεό Άμμωνα που έτρεξε να προσκυνήσει ο Μακεδών Αλέξανδρος,ο ιδρυτής της τότε μεγάλης λευκής αδελφότητος,αγνοώντας το λαϊκό θεό Όσιρι!
ΚριόςΤον μεσαίωνα ως γνωστό ,όταν πια έγινε οικουμενική θρησκεία της  λευκής Δύσης ο χριστιανισμός η θρησκεία των Εβραίων κατατάχθηκε μαζί με των ειδωλολατρών και των αιρετικών ως ανεπιθύμητη.Αυτό τους απέκλεισε από το να συναλλάσσονται και να κατέχουν περιουσία.Δεν είχαν το χάραγμα του σταυρού στο χέρι τους ή στο μέτωπο όπως οι Χριστιανοί.Έτσι αναγκαστικά στράφηκαν στη συγκέντρωση χρημάτων δηλ.στον τραπεζιτικό τομέα και εξελίχθηκαν σε μεγάλοι τραπεζίτες.
Για να επιβιώσουν μέσα στο χριστιανικό σύστημα έπρεπε να γίνουν χριστιανοί,και συνήθως γινόταν προτεστάντες που ήταν οι πιο διαλλακτικοί,ανεκτικοί τότε κι είχαν κυνηγηθεί και αυτοί από τον Πάπα,ως αιρετικοί.
Ας δούμε όμως και τη λέξη Χριστός που χαρακτηρίζει τον Ιησού ως Κεχρισμένο-Εκλεκτό.Δηλαδή τον αλοιμενο με μύρο ή αλοιφή.Με άλλα λόγια τον χαραγμένο και χαρακτηρισμένο ως Μεσσία ή Σωτήρα.Ο Συμεών περίμενε πριν πεθάνει να δει τον Χριστό του Κυρίου(δηλ,το  θείο χάραγμα στο αιθερικό σώμα του).Ο ίδιος ο Ιησούς συνιστούσε στους μαθητές στο κατά Ματθαίο να προσέξουν του διάφορους Χριστούς που θα εμφανιστούν και θα πλανήσουν ακόμη και τους εκλεκτούς μαθητές του.
**Θα δούμε τρία αριθμολεξικά παραδείγματα Χριστών-Εκλεκτών και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του για ποιός μπορεί να είναι Χριστός-Εκλεκτός και ποιός ψευδο-χριστος:
Ο ΜΩΑΜΕΘ ΕΣΤΙ=986=ΧΡΙΣΤΟΣ
ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ=986=ΧΡΙΣΤΟΣ
ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ ΕΣΤΙ=1480=ΧΡΙΣΤΟΣ( Με το στ=500 αντί 6)
Και οι 3 εκλεκτοί ήταν και είναι και Χριστοί ίσως στον τομέα τους αλλά κανένας δεν είναι ο ΙΗΣΟΥΣ!

Γιατί δεν του έδωσαν το επίθετο Ιησούς Μεσσίας ή Ιησούς Σωτήρας,όπως χαρακτήριζαν οι Έλληνες τον Δία ή τον Ασκληπιό?Ή να παράμενε το Ναζωραίος!
Στον αληθή λόγο του Κέλσου οι Χριστιανοί χαρακτηρίζονται Ναζωραίοι.Πώς άλλαξε σε Χριστιανοί και γιατί άραγε?
Αυτή η εμμονή με το χάραγμα-χρίσμα μήπως ήταν έργο κάποιων που άλλαξαν πολλά στην πρώιμη θρησκεία του Ιησού ?
Όμως,εσωτερικά, ο Χωρισμός-Χωριστός που εκπέμπει το όνομα Χριστός παραπέμπει στην πρώτη εκδήλωση του Ενός,του Θεού στην ανεκδήλωτη μορφή του.
Έκδηλώνεται ως Χώρος ,χωρίζεται από τον ίδιο τον Εαυτό του και γίνεται χώρος(Ώρος-γιός του πατέρα Όσιρι) για να δημιουργήσει τον κόσμο.Σε αυτόν τον Χώρο θα εκπορευτεί ακολούθως το Άγιο Πνεύμα  ως χαρίσματα του θεού για να στολίσει τον κόσμο.
Άρα είμαι μια υψηλή ιδέα,αρχέτυπο,ίσως η πρώτη ιδέα που εκδηλώνεται,γίνεται φανερή ως Φως στον κόσμο.
Στη συνέχεια θα δούμε την πρώιμη μορφή του σταυρού όπως αναφέρεται στη wikipedia :
Ευρεία χρήση του σταυρού ως σύμβολο του χριστιανισμού ξεκίνησε στα χρόνια μετά τους διωγμούς, επί Μεγάλου Κωνσταντίνου περίοδος όπου εφαρμόστηκαν διατάγματα ανεξιθρησκίας. Ο Μέγας Κωνσταντίνος ισχυρίστηκε ότι είχε δει στον ουρανό ένα σύμβολο με τις λέξεις «εν τούτω νίκα» ως περίγραμμα σε αυτό πριν από μία σημαντική μάχη για την κυριαρχία της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Σύμφωνα με μερικούς, το σύμβολο αυτό ήταν το μονόγραμμα του Ιησού Χριστού--ένα «Χ», το οποίο διαπερνούσε ένα «Ρ». Σύμφωνα με άλλους, ήταν το σύμβολο αυτού που επικράτησε να ονομάζεται σταυρός (ακόμη και στην περίπτωση που ήταν το πρώτο σύμβολο, θεωρητικά μπορεί να δει κανείς σε αυτό να σχηματίζονται αρκετοί 'σταυροί').
Το ΧΡΣ μας δίνει αριθμολεξικά 900 δηλ. το ΣΑΜΠΙ που στην ιωνική γραφή της Μιλήτου(θυμίζουμε ότι Η ΜΙΛΗΤΟΣ =666) γράφεται ως Τ! Έχει μάλιστα τα 2 κέρατα που περιγράφει η αποκάλυψη.
Αριθμολεξικά επίσης ΣΑΜΠΙ ΕΙΝΑΙ=976=ΕΑΥΤΟΣ.Με την κακή ένοια δηλώνει τον εγωισμό,τον εαυτούλη μας.Με την υψηλή έννοια όμως δηλώνει τον ανώτερο Εαυτό τον αληθινό άνθρωπο που ψάχνουμε όλοι και ταυτίζεται με τον Αληθινό Χριστό.
Συνεχίζοντας θα αναφερθούμε στην επιστολή Βαρνάβα,ενός απόκρυφου κειμένου του μαθητή του ΑΠ.Παύλου ,Βαρνάβα,όπως ισχυρίζεται ο νεοπλατωνικός-χριστιανός Κλήμης ο Αλεξανδρεύς!
Στην επιστολή ο άγιος Βαρνάβας αναφέρει ότι:
Μάθετε, ὅτι τοὺς δεκαοκτὼ πρώτους, καὶ διάστημα ποιήσας λέγει τριακοσίους. Τὸ δεκαοκτὼ ι’ δέκα, η’ ὀκτώ· ἔχεις Ἰησοῦν. Ὃτι δὲ ὁ σταυρὸς ἐν τῷ ταῦἤμελλεν ἔχειν τὴν χάριν, λέγει καὶ τοὺς "τριακοσίους". Δηλοῖ οὖν τὸν μὲν Ἰησοῦν ἐν τοῖς δυσὶν γράμμασιν, καὶ ἐν τῷ ἑνὶ τὸν σταυρόν».
Το 300 αναφέρεται στο Τ ως το σχήμα του Σταυρού που σταύρωσαν τον Ιησού.
Άρα δεν ήταν μάλλον το + ούτε το Χ τα σχήματα του σταυρού του Ιησού.
Σε κάθε περίπτωση ο σταυρός ήταν όργανο βασανισμού και θανάτου.Και η πρώτη σημασία του ήταν το ΠΑΛΟΥΚΙ ,ο Στύλος που έδεναν ή και διακόρευαν τον θανατοποινίτη.Εκατομμύρια πρέπει να εκτελέστηκαν με αυτόν τον τρόπο.Ανάμεσα τους ο Προμηθέας που ανασκολοπήσθη από τον Ήφαιστο σε σταυρό σχήμα Τ επειδή έδωσε την τεχνολογία (έντεχνος λόγος) στους ανθρώπους και ο λυτρωμένος δεσμώτης στο σπήλαιο του Πλάτωνος που φέρνει τα νέα για ένα νέο φωτεινό κόσμο στους άλλους δεσμώτες του σπηλαίου.Όργανο του ανασκολοπισμού-σταύρωσης είναι πάντα το γράμμα Τ.Ο μύστης Λουκιανός στο έργο του "Δίκη Φωνηέντων"  το συνδέει το Τ με τους Τύρρανους και την ανασκολόπηση-σταύρωση: "...Τούτων ούν απάντων ένεκα πόσων θανάτων το Ταυ άξιον είναι νομίζετε;"
Το ίδιο αναφέρει και ο επίσκοπος Τερτυλιανός,ο ιδρυτής στην ουσία του νέου -μετά τους Γνωστικούς-Χριστιανισμού:"το Ελληνικό γράμμα Ταυ και το δικό μας γράμμα 'Τ' είναι ολόιδιο με το σχήμα του Σταυρού, που ο ίδιος είχε προβλέψει πως θα γινόταν το σημείο στα μέτωπά μας, στην αληθινή καθολική Ιερουσαλήμ.".
Άρα το Τ το  αρχικό γράμμα του τάφου και του Τυφώνος,το σύμβολο του Κριού ,του Άρη και κυρίως του Άμμωνος είναι το ιερό σύμβολο του Χριστιανισμού ως ΤΑΥ ΕΙΝΑΙ=777 η σφραγίδα της θυσίας και της νέας 7ης ανθρώπινης φυλής που έρχεται στον πλανήτη,αυτή της προσφοράς και θυσίας πορος τον συνάνθρωπο,η αντικαταστάτρια της 666 της εγωικής φυλής.Αυτό,όμως είναι OPUS MAGNUM.Ιερό αλχημικό έργο μεταμόρφωσης του κακού σε καλό.Δείχνει τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε κακό έργο,άνθρωπο και σύμβολο.Η αντίσταση στο κακό με κακό ενδυναμώνει το κακό,γιατί στην αδρή-πυκνή ύλη του φυσικού πεδίου επικρατεί.Ο σκοπός πρέπει να είναι η μετατροπή-μεταμόρφωση όπως αναφέρεται στα αλχημικά έργα,του κακού σε καλό,όσο χρόνο και κόπο , αν χρειαστεί αυτό.
Αντίθετα η μαύρη στοά,φροντίζει για την αλλοίωση ή την πλήρη εξαφάνιση κάθε αγαθού συμβόλου,όπως π.χ. με την ιερή σβάστιγγα του ινδουισμού.
Δες επίσης την αντικατάσταση της ιερής σφαίρας(ΣΦΑΙΡΑ=812 =ΔΗΩ+ ΕΙΝΑΙ=888=ΙΗΣΟΥΣ) στο Κηρύκειο του Ερμή με το σταυρό της ποιμαντορικής ράβδου των δεσποτάδων.
*Η θεά Δηώ αντιστοιχεί στη Μεγάλη Μητέρα πρότερη του Διός και της θεάς Δήμητρας.
Θα το αποδόσουμε μόνο,στην επικράτηση της πατριαρχικής κοινωνίας?
Γιατί λοιπόν χρησιμοποιήθηκε το + και το Χ ως σύμβολα του νέου Χριστιανισμού?
Και τα δύο θυμίζουν Χάραγμα,χάραγμα του ΟΛΟΥ και Διάσπαση σε 4 κομμάτια.Και το 4 είναι γρουσούζικος αριθμός στους Κινέζους.Έχει την ίδια γραφή με τον Θάνατο.Γι'αυτό και στα ξενοδοχεία τους πολλές φορές δεν υπάρχει 4ος όροφος.Αλλά και σε μας  το 13 δίνει άθροισμα 1+3 =4.Επίσης στη δωρική διάλεκτο είναι τέτταρα σχεδόν ομόηχο με τάρταρα,όπου φιλοξενούνται οι Τιτάνες!
Γράφεται μάλιστα με το Σαμπί ως ΤΤ δηλ . "τέͳαρα".
Διαχωρισμός,λοιπόν αλλά και Διαγραφή-Delete ,και ο άγνωστος Χ(ΙΞ στα Αγγλικά για να μας θυμίζει τον καταραμένο από τους θεούς Λάπιθα Ιξίων που γυρνάει δεμένος σε τροχό) .Όταν μάλιστα βλέπω κάποιον να κάνει το σημείο-χάραγμα του σταυρού μου μοιάζει σαν να χαράζει και άλλες φορές να διαγράφει(άθελα και εν αγνοία του)την προσωπικότητα του στο όνομα του αρχηγού  των τιτάνων Ιαπετού(ΙΑΠΕΤΟΣ=666)!Άν όμως γνωρίζει τη μυστική σημασία του σταυρού και τη μετατροπή του από σύμβολο των σκοτεινών σε σύμβολο προσφοράς και θυσίας,τότε πρόκειται για ιερότατο σημείο,σε αγαθή τελετή,με υψηλό νόημα.
Η χάραξη επίσης του ιερότατου,ίσως πιο ιερού γράμματος του ελληνικού αλαφαβήτου,του Θ που είχε τον κεντρικό ρόλο στα Καβείρια μυστήρια, με το σταυρό στη μέση,συμβολίζει τη διάσπαση του.Χρησιμοποιείται ως κέλτικος σταυρός ,σύμβολο της αρείας φυλής, (φταίνε και οι Αιολείς-Κέλτες ) από τους ακροδεξιούς (παράρτημα της μαύρης στοάς).Και εδώ ,όμως,έχουμε λήψη του συμβόλου από τους παλιούς Βογομίλους και μετατροπή του σε υψηλό σημείο ευσέβειας και προσευχής.
Επίσης το Χάος που ένας μακαριστός δεσπότης το ταύτιζε,στο βιβλίο του, με τον Θεό.
Και τα 4 ποτάμια της Στυγός που περιγράφει ο Πλάτων στην Πολιτεία.
Είναι λοιπόν,ο σταυρός,  το αληθινό χάραγμα και σημείο του θηρίου χωρίς το οποίο κανείς δεν μπορεί να αγοράσει και να πουλήσει τίποτε?Και μιλάμε για τον φυσικό-υλικό χώρο που ζούμε,όχι τον αστρικό για τον οποίο ήδη μιλήσαμε σε άλλα άρθρα.
Θα δούμε και τι δίνει ο αναγραμματισμός του Σταυρού: ΣΤΑΥΡΟΣ=ΣΑΤΥΡΟΣ. Δηλαδή τους "κεραστές" με 2 κέρατα,που θυμίζει το μικρό θηρίο της αποκάλυψης,δαίμονες της φύσης που μεθοκοπούν.Το "γένος Κηφήνων" του Ησίοδου σε αντίθεση με τους σοφούς Σειληνούς που έμοιαζε και ο Σωκράτης. 
 Παλιότερα,κάποιοι ίσως το πρόλαβαν,αν  δεν ήσουν Χριστιανός με τον Σταυρό χαραγμένο στο μέτωπο κατά το Βάπτισμα σου και αν δεν έκανες το Σταυρό με το δεξί σου χέρι (χάραγμα στο μέτωπο ή στο δεξί χέρι) τι επιπτώσεις θα υπήρχαν στη ζωή σου άραγε?
Είπαμε ήδη τις επιπτώσεις στους Εβραίους!
Αν δεν ήταν , σφραγισμένο στα χαρτιά σου,ότι ήσουν χριστιανός, μπορούσες να μπείς στο δημόσιο? Να ανοίξεις μαγαζί?Να κάνεις επιχείρηση?Να σταθείς στην κοινωνία,χωρίς να αφορισθείς στην καλύτερη περίπτωση και να καείς στην πυρά στην χειρότερη?
Άν δε γνώριζες γράμματα,υπέγραφες με ένα +  !
Μήπως είμαστε θύματα όλοι των σκοτεινών,των μαύρων μάγων εδώ και 2 χιλιάδες χρόνια?
Μήπως είναι το χάραγμα του θηρίου?Μήπως ΠΑΛΟΥΚΙ ΕΙΝΑΙ=666 και  ΕΝΑ ΧΙ =666?
Αλήθεια αυτό το Χ ή το + δεν το συναντάμε παντού στις συναλλαγές μας?Όταν σηκώνουμε χρήματα από το ΑΤΜ ο κωδικός σε 4Χ γράφεται!Στο κινητό τηλέφωνο,στον υπολογιστή,στα προιόντα,παντού υπάρχει  ΕΝΑ Χ=666!
Και ΣΤΑΥΡΟΣ=1271 (όχι 777 με το στ=6 αλλά στ=500).Δηλ ο ΚΥΩΝ Α' .Ο Σείριος και μάλιστα -Ο ΣΕΙΡΙΟΣ Α'=666!Η μητρόπολη ίσως των Λευκών Εξωγήινων που καταδυναστεύουν τον πλανήτη εδώ και 4000 χρόνια!
Η εικόνα του σταυρωμένου Ιησού ή θεού Ερμή στον σταυρό + δίνει σαφές μήνυμα για το ποιά είναι η κοιτίδα τους.Ιδίως ο ακάνθινος στέφανος παραπέμπει στον Σείριο! Το ίδιο συμβαίνει και με το Αιγυπτιακό ΑΝΚΧ.
Ο κύκλος πάνω από το Τ δηλώνει τον Α'Κυνός,τον περίφημο Σώθι ή Σετ που φέρνει τα κυνικά καύματα το καλοκαίρι και με την επιτολή του(ταυτόχρονη ανατολή του με τον Ήλιο),αυξάνονται οι δολοφονίες ,τα ατυχήματα ,τροχαία και άλλες καταστροφές.Την περίοδο αυτή γιορτάζουν και οι "μαύροι  μάγοι" τον αποκεφαλισμό του Ιωάννη του Πρόδρομου που παραπέμπει ευθύς το κεφάλι στο πιάτο στον Σείριο.Ας μην ξεχνάμε πως ο Άγιος Ιωάννης ήταν η μετενσάρκωση του προφήτη Ηλία που κυνήγησε τη θρησκεία του Βάαλ και σκότωσε 500 φοίνικες ιερείς!Πιστεύω ότι ήταν και ενσάρκωση του δωρικού Ήρωα,Ηρακλή που φόνευσε η Διηάνειρα( παραπέμπει σε άρειους δαναούς όπως η Αριάδνη του Θησέα!).
Ας δούμε πριν το τέλος, και το περίφημο χάραγμα των bar codes στα προϊόντα που αγοράζουμε.Είναι το χάραγμα του θηρίου?Η απάντηση είναι λογικά ΟΧΙ.Είναι πληροφορίες σε γλώσσα των υπολογιστών ,των ιδιοτήτων του προϊόντος που αγοράζουμε.Υπάρχουν διαφορετικοί κωδικοί προϊόντων ανάλογα με από ποια χώρα προέρχονται.Από την Ελλάδα είναι ο κωδικός 520. Αυτό το 666 που λένε οι  φανατικοί χριστιανοί είναι κωδικός προϊόντος που προέρχεται από την Φινλανδία! βλ.http://filiatranews.blogspot.gr/2011/09/barcode.html.
Άρα μάλλον αποπροσανατολισμός γίνεται από το πραγματικό σημείο και χάραγμα του θηρίου!
Τελειώνοντας ,να πούμε ότι,η αριθμολεξική δύναμη της ελληνικής αλφαβήτου, επεκτείνεται και στα αλφάβητα πλην του ελληνικού που έχουν καταγωγή,όμως, απ'αυτό.Έτσι το αγγλικό,προέρχεται από το αρχαίο αιολικό της Χαλκίδος και ο σταυρός μας δίνει: cross-ΚΡΟΣΣ ΕΙΝΑΙ=666!
Συμπερασματικά ο Σταυρός είναι ένα πραγματικά μεγάλης εσωτερικής αξίας σύμβολο,του καλού και του κακού,του μαρτυρίου και της αγαλλίασης,του θανάτου και της ανάστασης,θηρίο για τους μη χριστιανούς και σύμβολο προσφοράς και θυσίας για τους αληθινούς χριστιανούς.

Κωπηλάτης

παραπομπές:
1]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F_%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CF%8C%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%99%CE%B7%CF%83%CE%BF%CF%8D_%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8D
2]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CF%8C%CF%82
3]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AF