Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΉΛΘΕ !

Κατανοώ αυτόν που έχασε τη δουλειά του.
Κατανοώ αυτόν που χώρισε με τη γυναίκα του ή την κοπελιά του.
Κατανοώ αυτόν που χρωστά στις τράπεζες
Κατανοώ αυτόν που έχασε το σπίτι του ή το αυτοκίνητο του.
Κατανοώ αυτόν που ζεί μια ζωή ανυπόφορη γεμάτη άγχος και φόβο.
Κατανοώ τον καθένα που θέλει να τελειώσει αυτή η μαύρη ζωή του!
Κατανοώ ότι θέλει να τελειώσει ο κόσμος.
Δεν κατανοώ όμως γιατί να τελειώσει ο κόσμος όλων των υπολοίπων όντων μαζί με τον δικό του!

Δεν γεννηθήκαμε για πρώτη φορά σε τούτο τον κόσμο.Ζήσαμε και άλλες ζωές.Πράξαμε τότε και σκεφτήκαμε πράγματα που αδίκησαν τους συνανθρώπους μας και την εξέλιξη του πλανήτη.
Κλέψαμε,συκοφαντήσαμε,χλευάσαμε,αγνοήσαμε,δολοφονήσαμε!
Ίσως Δεν τιμωρηθήκαμε τότε.Ξεφύγαμε σε εκείνη τη ζωή.
Όμως η Φύση δεν ξεχνάει ποτέ.Παρακολουθεί η Μάνα τα παιδιά της και τα θέλει να μοιάσουν με αυτή.Θα τα τιμωρήσει για τις αταξίες τους ,αν όχι σε αυτή τη ζωή,σίγουρα σε κάποια επόμενη!
Κανείς δε ξεφεύγει.Γιατί όλοι πρέπει να εξελιχτούμε.Κανείς δε θα μείνει πίσω.Ακόμη και αν τελειώσει ο γύρος του σύμπαντος.Θα έλθει ο νέος.Και αν χλεύασες θα χλευαστείς,αν έκλεψες θα σε κλέψουν,αν έκανες τον συνάνθρωπο σου να υποφέρει θα υποφέρεις.
"Μάχαιρα δούναι-μάχαιρα λαβείν".
Βρίθει όλο το Ευαγγέλιο από την αναφορά στο κάρμα και τη μετανσάρκωση.
Και ας την κατάργησαν επισήμως το 552 μ.χ.Η αρχαία Σοφία και ο Νόμος του Σύμπαντος Κόσμου δεν καταργείται!
Μην απελπιζόμαστε λοιπόν και ζητάμε το τέλος όλου του κόσμου μαζί με το δικό μας.
Δεν τελειώνει ο κόσμος.Γατί είναι "φωτιά παντοτεινή που ανάβει και σβήνει με Μέτρο".
Η Φύση θα κάνει το έργο της.Θα φύγουμε από εδώ και θα ξανακατέβουμε ,θα ξεχρεώσουμε τα λάθη που κάναμε στις παλιές ζωές και θα φύγουμε για να ξανάρθουμε καλύτεροι,πιο δυνατοί.
Σήμερα ζητιάνοι,αύριο βασιλιάδες.
Δεν είναι παραμύθι και παρηγοριά.Ούτε κάποιο ναρκωτικό της άρχουσας τάξης για να κάνει το μαρτύριο μας πιο ευχάριστο.Είναι η αλήθεια.
Μην εύχεστε λοιπόν ούτε να ποθείτε κανένα τέλος του κόσμου.Δε θα έρθει.Και όταν είναι να ρθει μετά από χιλιάδες χρόνια θα το γνωρίζουν ακόμη και τα δεκάχρονα παιδάκια.Θα έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε.
Για να πάνε όσοι είναι να πάνε στον α-Κενταύρου και οι άλλοι που θα μείνουν -οι πνευματικοί Υπεράνθρωποι των τελευταίων χρόνων -να κάνουν παρέα στους Σκίουρους στους οποίους θα παραδώσουν και τον πλανήτη Γη.
 *Να υπενθυμίσουμε ότι στην Αγία Γραφή (το ιερό βιβλίο των Λευκών ανθρώπων),αναφέρεται η καταστροφή των πόλεων Σόδομα και Γόμορα που μάλλον αντιστοιχεί στον πλανήτη Φαέθοντα και σε κάποιο εποικισμένο δορυφόρο του.Ο τελευταίος ευσεβής άνθρωπος ο Λώτ ενημερώθη πριν συμβεί η καταστροφή και διέφυγε ασφαλής.Αυτό είναι σωστό.Όσο υπάρχουν ευσεβείς άνθρωποι θα υπάρχει ο πλανήτης Γη  και αν γίνει κάτι τέτοιο ακραίο και βίαιο όπως στον Φαέθοντα-που δε θα γίνει-θα ενημερωθούν πρώτοι και μόνο αυτοί,για την επικείμενη καταστροφή και θα φυγαδευτούν με ασφάλεια.Άρα αν είστε ευσεβείς,δεν πρέπει να σας αφορά το ζήτημα!
Το να ποθείτε,όμως, να ρθεί ένα καταστροφικό βίαιο γεγονός ,δεν είναι ευσέβεια,αλλά είναι γέμισμα των ποτηριών των Λύκων με αίμα.Θα οδηγεί σε πράξεις μαζικής δολοφονίας όπως αυτές των παιδιών στα σχολεία,πολεμικές συγκρούσεις και ακραία καιρικά φαινόμενα από κακοποιές ψυχές ,γεμάτες φόβο,μίσος και απελπισία που πλανώνται στην ατμόσφαιρα,ποθώντας να ενσαρκωθούν και να μην τους επιτρέπεται.
Δεν κάνετε τίποτε άλλο παρά να χρεώνεται το κάρμα σας παραπάνω φορτίο που θα πρέπει να ξεπληρώσετε σε επόμενες ζωές.
Και βεβαίως ενισχύουμε τη δύναμη των Λύκων που χαίρονται με την καταστροφή,τη σύγχυση και το ψέμα.
Η ζωή θα συνεχίζεται για χιλιάδες χρόνια ακόμη εδώ στην πυκνή ύλη και με καλά και με άσχημα γεγονότα,ακολουθώντας τον φυσιολογικό ρυθμό γήρανσης του πλανήτη μας.
Γι'αυτό ας κάνουμε υπομονή και ας σηκώσουμε ο καθένας ,αγόγγυστα,το φορτίο που του αναλογεί,μέχρι να ολοκληρώσουμε το έργο.Θα φύγουμε με την ψυχή πιο ελαφριά και θα ξαναγεννηθούμε σε μια καλύτερη ζωή.

Έτσι ήταν,έτσι είναι και έτσι θα συνεχίσει να είναι!κωπηλάτης