Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΟΠΛΩΝ (οι υψηλόβαθμοι της αδελφότητας των λύκων)

Από την αρχαία Αθήνα οι κατασκευαστές όπλων (ασπίδες,σπαθιά κλπ) ήταν αριστοκράτες που ευνοούσαν,πιθανά με χρηματισμό, πολιτικούς και κινήματα που είχαν φιλοπολεμικές θέσεις,ώστε να εξασφαλίζουν άφθονες πωλήσεις των προϊόντων τους.Προσεγμένα ίχνη αφήνει ο Αριστοφάνης στα έργα του υπό τον φόβο πολιτικών αγωγών,αλλά και της ίδιας της ζωής του.Δε μπορεί να αποκλεισθεί η ύπαρξη κατασκευαστών και εμπόρων όπλων ακόμη και πίσω από τον "ένδοξο" Περικλή που έμπλεξε τους Αθηναίους σε πόλεμο με τους Δωριείς και δε σταμάτησε ακόμη και όταν ο θεός Απόλλων αποδεκάτισε τον ιωνικό πληθυσμό της πόλης με την περίφημη επιδημία από αιμορραγικό πυρετό( ιός έμπολα?).Άλλωστε όπως γράψαμε,ο G.Thompson o μεγάλος μαρξιστής Άγγλος ιστορικός αναφέρει για εταιρεία δούλων που είχε ο αδελφός του Περικλή στη Λυδία της Μ.Ασίας .Γιατί να μην υπήρχε και διασύνδεση με την τότε βιομηχανία όπλων?Τα όπλα βεβαίως φτιαχνόταν από μέταλλο και είναι γνωστή η εμπλοκή της οικογένειας του Μιλτιάδη και του ιστορικού Θουκυδίδη με τους πολέμους και η ιδιοκτησία ,αυτής της οικογένειας, μεταλλείων στη Θράκη και Μακεδονία.
Από τότε μέχρι σήμερα κάποιοι ιδιοκτήτες εταιρειών όπλων ή και ορυχείων μετάλλων και κατά δεύτερο λόγο τραπεζιτών που χρηματοδοτούσαν τις πολεμικές ενέργειες ήταν πίσω από κάθε πόλεμο.
Μαζί με αυτούς οι κάτοχοι και παραγωγοί των πηγών ενέργειας,όπως το πετρέλαιο και οι μεταφορείς των αγαθών δια της θαλάσσης (εφοπλιστές).
Λογικό είναι οι βιομήχανοι και έμποροι όπλων τότε και τώρα να επιδιώκουν με κάθε τρόπο τις πολεμικές συγκρούσεις.Δεν υπάρχουν αισθήματα και υψηλές ιδέες και αξίες σε αυτά τα πράγματα.
Το κέρδος πάνω απ΄'ολα.Τα παιδάκια που σκοτώνονται και μένουν ανάπηρα δεν έχουν καμιά αξία.Άλλωστε είπαμε και γράψαμε.Ξεπληρώνουν το κάρμα τους.Ναι ίσως ισχύει αυτό,όμως οι κύριοι αυτοί φτιάχνουν καινούργιο κάρμα με το μίσος που σκορπίζουν στους ανθρώπους και όλα τα μαύρα συναισθήματα που γεμίζουν την αύρα του πλανήτη Γη.
Δεν τους νοιάζει και είναι τελικά εύκολα κατανοητή η αδιαφορία τους αφού με γνώση τους ή χωρίς να γνωρίζουν ανήκουν στη μεγάλη σκοτεινή αδελφότητα των Λύκων.Τότε και τώρα είναι τα βασικά στελέχη της αδελφότητας.Οι πετρελαιάδες ,οι τραπεζίτες και οι άλλοι βιομήχανοι ακολουθούν μετά.
Αν διαβάστε τον προϋπολογισμό αυτών των βιομηχανιών όπλων θα δείτε ότι μπορεί μία απ'αυτές να ξεπερνά τον προϋπολογισμό όλων των Αφρικανικών κρατών.Επίσης το χρήμα που διακινείται ετησίως είναι τεράστιο.Οι κυριότερες απ'αυτές τις εταιρείες είναι και κατασκευαστές αεροσκαφών της πολιτικής αεροπορίας.
Ο στόχος του λοιπόν δε μπορεί να είναι η ένωση των λαών και των κρατών και η ειρήνη μεταξύ τους.Αυτό δεν έχει χρήμα.Η διάσπαση λοιπόν με κάθε τρόπο είναι ο σκοπός τους.Μικρά κρατίδια,ελεγχόμενα ώστε να μπορούν να δημιουργούν τοπικούς πολέμους και να πωλούν τα όπλα τους.Δέστε την νέα Μέση Ανατολή που σχεδιάζουν,αλλά και εδώ τα Βαλκάνια με τα νέα κρατίδια και τα επικείμενα της Χειμέριας(Βόρεια και Νότια Ήπειρος),Θράκης και μάλλον Ρωμυλίας.
Εμφύλιες συγκρούσεις επίσης είναι ευκαιρία για καλές πωλήσεις των προϊόντων τους.
Μεγάλες ενώσεις κρατών όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση ή παλιότερα η Σοβιετική Ένωση αποτελούν ανάθεμα για αυτούς.Όταν ο Γάλλος απελθών πρόεδρος μιλούσε για κίνδυνο πολέμων στην παραπαίουσα Ευρωπαϊκή Ένωση είχε δίκιο.Οι πολεμικές συγκρούσεις της δεκαετιάς του 1990 στα Βαλκάνια δεν ήταν παρά προοίμιο αυτού που θα ακολουθήσει στη διαλυμένη Ευρώπη που επιθυμούν.
Στα σχέδια τους υπάρχει ακόμη και χρήση "μικρών" πυρηνικών σε Ευρωπαικές χώρες!
*Έχει σημασία να διαβάσετε την πρόσφατη έκθεση της αμερικανικής μυστικής υπηρεσίας για το διαμελισμό της Ευρώπης σε μικρά κρατίδια και όχι μόνο στα Βαλκανία ( Λωραίνη, Φλαμανδία, Σκωτία, Πρωσσία κ.λ.π.) αλλά και ένα βιβλίο με την σχετική πρόγνωση του πανεπιστημίου Stanford ,για τον 21ο αιώνα που κυκλοφόρησε πριν λίγα χρόνια (προβλέπει ελληνοαλβανικούς και ελληνοσκοπιανούς πολέμους).Επίσης η πρόθεση των Βρεττανών για έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση εντάσσεται σε αυτό το σχέδιο των συντηρητικών του πλανήτη που μάλλον ελέγχονται από τους βιομήχανους όπλων.
Έτσι,λοιπό, η προσπάθεια με κάθε τρόπο ,της ύπαρξης της οντότητος της, Ευρωπαικής Ένωσης αποτελεί μονόδρομο για κάθε ειλικρινή ειρηνιστή.Τα περί Ευρώπης των μονοπωλίων ίσως τελικά να αποτελούν ένα δευτερεύον θέμα ,μπροστά στις επικείμενες πολεμικές συγκρούσεις μεταξύ των Ευρωπαϊκών Λαών.
Ήδη γνωρίζετε πόσοι,περιμένουν με ανυπομονησία την κάθοδο των Ρώσων στη Μεσόγειο και την απελευθέρωση της Κων/πολης!!!
Άλλοι τόσοι την έναρξη του Γ.Παγκοσμίου πολέμου από την εμφύλια σύρραξη στη Συρία. (Άν ήμουν ο πρόεδρος Άσαντ θα προχωρούσα σε αγορές όπλων από το δυτικό στρατόπεδο για να αλλάξω τη ροπή των πραγμάτων!!!).
Κάθε πολεμική σύγκρουση στον πλανήτη έχει από πίσω του κάποιο deal με όπλα.Οι μεγάλοι παγκόσμιοι πόλεμοι έκρυβαν μεγάλα ονόματα βιομηχανιών όπλων πίσω από τα αίτια τους.
Και στη χώρα μας η προσπάθεια εμπλοκής σε πόλεμο με την Τουρκία αλλά και η προσπάθεια γένεσης εμφυλίου στη χώρα,κρύβει συμφέροντα βιομηχανιών όπλων.Η προσπάθεια κατάκτησης του Ιράν δεν αποσκοπεί στο πετρέλαιο του και στη γεωπολιτική του σημασία ,αλλά μάλλον στα πλούσια κοιτάσματα ουρανίου της χώρας που είναι πρώτη ύλη για τα σύγχρονα οπλικά συστήματα.Παρόμοια κοιτάσματα υπάρχουν στο Κόσσοβο,τα Σκόπια και στην Ελληνική Μακεδονία.Ίσως και στη Θράκη.
Αν δείτε με προσοχή τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στον πλανήτη,θα πρέπει να ψάχνετε πάντα κάποια βιομηχανία οπλικών συστημάτων από πίσω τους.Δε χρειάζεται να υπάρχει απαραίτητα πολεμική σύγκρουση.
Τελικά αυτοί κινούν τα νήματα της οικονομίας και της πολιτικής του πλανήτη Γη και κατά δεύτερο λόγο οι τραπεζίτες και οι πετρελαϊκές εταιρείες.Είναι θα λέγαμε οι υψηλόβαθμοι της μαύρης στοάς των Λύκων.

Άς ρίξουμε μια ματιά στα ονόματα που ίδρυσαν τις βιομηχανίες όπλων:
1]Βαρώνος Ούγκο Χερστ και Γουσταύος Μπισβάνγκερ.Από τη Βαυαρία Γερμανοεβραικής καταγωγής ιδρυτές της μεγαλύτερης ίσως εταιρείας όπλων της General Electric.
2]Γουλιέλμος Μαρκόνι.Ιδρυτής της Marconi Electronic Systems. Ό εφευρέτης του ραδιοασύρματου και των ραδιοσημάτων.Μέλος του ιταλικού φασιστικού κόμματος.Ο Μουσολίνι ήταν κουμπάρος του.Έγραψε απολογητική για την εισβολή των Ιταλών στην Αιθιοπία.
Η Marconi Electronis Systems και η General Electric με την British Aerospace ίδρυσαν το 1999 την BAE Systems.
3]Οι ιδρυτές της British Aerospace ήταν ο βαρώνος Tζον Σίντλευ και άλλοι Άγγλοι Λόρδοι!
4] Ο Άλφρεντ Νόμπελ ήταν Σουηδός βιομήχανος όπλων, ο εφευρέτης της δυναμίτιδος και αυτός που καθιέρωσε το Νόμπελ Ειρήνης!!!
5]Ο Λήροϋ Γκρούμαν ιδρυτής της Νόρθροπ Γκρούμαν που φτιάχνει τα αόρατα βομβαρδιστικά Στέλθ  και άλλα αεροσκάφη και εξαρτήματα.
6]Άλαν Χάινς Λουγκχεντ και ο αδελφός του ιδρυτές της Lockheed Aircraft Corporation.O Glen Martin ήταν ο ιδρυτής της Martin Marietta που ενώθηκε με την Lockheed.Kατασκευάζει τα F-16 και τα μεταφορικά  C-130 και παλαιότερα τα βομβαρδιστικά Α4 που χρησιμοποιήθηκαν στο Βιετνάμ.
7]Ο  Γερμανός Βίλχελμ Μπέινγκ άλλαξε το όνομα του σε Γουίλιαμ Μπόινγκ και ίδρυσε την γνωστή Μπόινγκ.Τελευταία συνεργάζεται με τη ρώσικη Σουκχόι που ιδρύθηκε από τον Λευκορώσο Σουκχόι .
8]O Mάρσελ Μπλόχ μετονομάσθηκε μετά το γάμο του με Εβραία πλούσια σύζυγο, σε Ντασώ.
Ιδρυτής της ομώνυμης εταιρείας.
9]Ο  Αύγουστος Τύσεν και ο Άλφρεντ Κρούπ της Thyssenkrupp.Η σημαντικότερη βιομηχανία όπλων της ναζιστικής Γερμανίας .Γνωστή με τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.Θα υποθέσω ότι ήρθαν στην Ελλάδα με σκοπό τη ναυπήγηση των υποβρυχίων,και άλλων οπλικών συστημάτων, προς χρήση σε ένα επικείμενο Ελληνοτουρκικό πόλεμο,ο οποίος όμως δεν τους "βγήκε" τελικά.Η ματαίωση αυτού του Ελληνοτουρκικού πολέμου οδήγησε στην απαξίωση και τα δύο ναυπηγεία της χώρας και τους εργαζόμενους στο δρόμο.
Θα παρατηρήσετε ότι η πλειοψηφία των παραπάνω οπλοβιομηχάνων είναι γερμανικής ή εν πάσει περιπτώσει αρείας καταγωγής.Δεν είναι καθόλου τυχαίο!Η φυλή του θεού του πολέμου Άρη κατερχόμενη από το Βορά ήρθε να υποτάξει τις κατώτερες γηγενείς φυλές και να έχει υποχείριο για χιλιάδες χρόνια.Ο τρόπος είναι γνωστός από την εποχή της Ατλαντίδος. Διασπορά διχόνοιας,διάσπαση και ανάφλεξη πολεμικών συγκρούσεων.Συντήρηση της επικυριαρχίας με το "Διαίρει και Βασίλευε" και τη διενέργεια τοπικών και εμφύλιων πολεμικών συγκρούσεων.Πάντα ελεγχόμενα όλα...Εκτός και αν γίνει κάποιο λάθος στη μοιρασιά μεταξύ των λύκων και δημιουργηθεί κάποιο ατύχημα όπως αυτό του πλανήτη Φαέθοντα!Πως θα νικηθούν άραγε οι πολεμοχαρείς αυτοί λύκοι?
Μόνο με την επιδίωξη με κάθε τρόπο ενωτικών κινήσεων και ειρηνικών κινημάτων.
Ας απομακρυνόμαστε από οτιδήποτε διασπαστικό, εγωιστικό, μονόπλευρο, καταστροφολογικό, φανατικό .
Από πίσω κρύβεται πάντα κάποιος πολεμοκάπηλος λύκος είτε το γνωρίζουν οι φορείς του είτε όχι.
Δέστε το συμβάν με τα παιδιά στο Κονέκτικατ.
Στην ουσία ήταν αποτέλεσμα της μανίας της άσύδοτης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας αλλά και της καταστροφολογίας που αιχμαλώτισε την ψυχή της μητέρας του δράστη!΄Το παρήγορο είναι ότι η κοινωνία του πλανήτη διαθέτει ακόμη αντανακλαστικά και αφοσίωση σε Ιδέες και Αξίες και αυτό είναι η ελπίδα για τη συνέχεια της ανθρώπινης ζωής και την ομαλή και ήρεμη εξέλιξη του πλανήτη προς την ωρίμανση και την γήρανση του!!!

κωπηλάτηςπαραπομπές:
1]http://gechistory.org/index.php/people/hugo-hirst.
2]http://www.antirrisies.gr/node/714
3]http://offsite.com.cy/palies-diafimisis-oplon-stin-ameriki/