Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ

Δεν γνωρίζω αν έπεσε μετεωρίτης στα Ουράλια και τραυμάτισε τόσο κόσμο.Δεν βρέθηκε πάντως πουθενά ίχνος από το μετεωρίτη ενώ η τρύπα στην όχθη στης λίμνης που υποτίθεται ότι έπεσε τώρα λένε ότι δεν οφείλεται στον μετεωρίτη!Προσωπικά δεν πιστεύω πια σε ότι λένε τα ΜΜΕ απ'όπου και αν προέρχονται.Δεν πιστεύω σε καμιά αλήθεια παρά μόνο στην ίδια την Αλήθεια καθ'αυτήν.

Α]Θα υποθέσω ότι δεν έπεσε μετεωρίτης.Το Τσελιάμπινσκ είναι μια βιομηχανική πόλη στα Ουράλια με βαριά βιομηχανία και πολεμική συν των άλλων.Εκεί μετέφερε όλα τα εργοστάσια ο Στάλιν στον Β.Π.Πόλεμο με την επίθεση των Ναζί στην Ρωσία,και ονομάστηκε και Τάνκογκραντ λόγω της κατασκευής των τανκς Τ-34 εκεί.Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήταν τυχαία η πτώση "μετεωρίτη" σε μια τέτοια βιομηχανική πόλη και μάλιστα όταν γίνεται η σύνοδος των G20 στη Μόσχα την ίδια περίοδο.
Επίσης θα το συσχετίσω με την έκρηξη σε ανθρακωρυχείο πριν 6 ημέρες στην Κόμι της Ρωσίας με 10 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους.Παρόμοιες εκρήξεις σε ανθρακωρυχεία γίνονται σε ΗΠΑ και Κίνα.Επίσης περίεργες πυρκαγιές όπως αυτές της Μόσχας πέρσι και της Καλιφόρνια και Αριζόνα.
Εκρήξεις σταθμών άντλησης πετρελαίων όπως αυτή στον κόλπο του Μεξικού που την ακολούθησε έκρηξη άλλου σταθμού στη Κινέζικη Θάλασσα.Θα προσθέσω και τους σεισμούς και μερικά ακραία καιρικά φαινόμενα.
Όλα αυτά δυστυχώς δηλώνουν "άνοιγμα των ασκών του Αιόλου".Κάτι που έγινε στο νησί του Αιόλου στον Ειρηνικό το 1850 π.χ.(ατλαντικός πόλεμος) με την απελευθέρωση καταστροφικών μαγικών δυνάμεων που δεν συγκρίνονται όχι με συμβατικό  αλλά με κανένα πυρηνικό όπλο!
Ο πόλεμος του Όλου εναντίων Όλων σε εξέλιξη....
Η δήλωση δε των G20 ότι δε θα επιτρέψουν "οικονομικό " πόλεμο ,πάλι δε με καθησυχάζει.
Ας δήλωναν ότι θα εμποδίσουν τη χρήση αυτών των δυνάμεων.Θα ήταν καλύτερα....

Β]Θα μπορούσε η πτώση του μετεωρίτη να ήταν σκηνοθετημένη (εννοώ με κάποιο υποκατάστατο όπως πύραυλο ή δορυφόρο) με σκοπό την ταχεία έναρξη της παγκοσμιοποίησης και την εγκαθίδρυση πλανητικής κυβέρνησης.Αυτό δηλώνεται και με την αναφορά που έγινε μετά την πτώση του μετεωρίτη ,στον αστεροειδή Άποφι που έρχεται το 2018 και τη δήλωση να αντιμετωπιστεί με διεθνή συνεργασία.Άν η αφορμή για τον γρήγορο σχηματισμό πλανητικής κυβέρνησης,είναι ένα ψέμα,τότε αυτή ήδη έχει σαθρά θεμέλια και γίνεται εγρήγορα συν τοις άλλοις.
Αλλά αυτό θέλουν οι Λύκοι.Την παγκόσμια "αμνοποίηση" των λαών με γρήγορους ρυθμούς στηριγμένη στο ψεύδος και το λάθος.Θα εμφανιστούν μετά αυτοί ως Βοσκοί να μας φυλάξουν από κάθε λογής Λύκο,όπως αστεροειδή,εξωγήινο,τρομοκράτη (και οικονομικό συνυπολογιζόμενου) ,κλιματική αλλαγή,επιδημίες κ.λ.π.
Θα μείνω λίγο στις επιδημίες .Οι μεγάλοι δάσκαλοι μιλήσαν για μια παρακμή του ανθρώπου στο μέσο και το τέλος της 6ης φυλής τόσο πνευματική όσο και σωματική,ως αντανάκλαση της πνευματικής.
Αυτή θέλουν και βιάζονται να την εμφανίσουν τώρα και η εμφάνιση καινούργιων Ιών και συνακόλουθα αγνώστων εμβολίων,για την πρόληψη τους, ίσως να σχετίζεται με αυτό.Τυχόν παρενέργεια των επιδημιών ή των εμβολίων θα μπορούσε να είναι η πνευματική έκπτωση αλλά και η σωματική βλάβη με την εμφάνιση ανεπάρκειας αυξητικής ορμόνης ή υποθυρεοειδισμού που θα οδηγήσει σε νωθρότητα(σωματική και ψυχική) και χαμηλό ανάστημα.
Ήδη ο υποθυρεοειδισμός είναι σε έξαρση στην Ελλάδα με πλήθος ανθρώπων κυρίως γυναικών να παίρνουν θυροξίνη (Τ4 ή Εuthyrox ή Τhyrohormone) ως υποκατάστατο της ελλείπουσας ορμόνης ενώ τελευταία παρατηρώ συχνά και την εμφάνιση φλεγμονών στο θυρεοειδή ως επιπλοκή των ιώσεων!
Η απάντηση σε όλα τούτα είναι η υπομονή και η εμμονή στην αργή-σταδιακή (με σύμβολο τη χελώνα) εξέλιξη της ανθρώπινης πλανητικής κοινωνίας σε μια παγκόσμια αδελφότητα λαών και φυλών που θα παραμείνουν ιδιαίτεροι και αδελφωμένοι όπως περιέγραψε ο Αριστοτέλης στην ιδανική κοινωνία του με τις πόλεις-κράτη αλλά και ο Λένιν με την κατάργηση των εθνών μετά εκατοντάδες ή χιλιάδες χρόνια στο προτελευταίο και στην αρχή του τελευταίου σταδίου της κομουνιστικής κοινωνίας.
Τελειώνοντας θα γράψουμε και κάτι πιο συνωμοσιολογικό όπως την αληθινή ονομασία της μαύρης αδελφότητος που είναι Λευκή Λειτουργία των Λύκων με τα 3 Λ.
Αυτά φαίνονται και στα αρχικά των ιστοσελίδων στο διαδίκτυο με το WWW δηλαδή το ανεστραμμένο ΜΜΜ της Μεγάλης Μητέρας!.Αθροίζοντας λοιπόν στο WWW τα όρθια και ανάστροφα   Λ δίνουν 11 Λάμδα.Το 11 το έχουν υφαρπάξει όπως έχουμε γράψει από τους Αγνούς Πεφωτισμένους και Ροδόσατυρους και τη ΓΗ=11.
Επίσης Το Λ δηλώνει:
α]τη ΛΗΘΗ=ΕΝ=55 (5Χ11).Το ΕΝ είναι το αντίθετο του ΟΛΟΥ και δηλώνει το διαχωρισμό τη διάσπαση.
Επίσης έχουμε ΟΛΟΝ =225 και διαιρώντας το με το γρουσούζικο τέτταρα(4) μας δίνει το ΕΝ=55=ΛΗΘΗ.
Η Λήθη σημαίνει την απώλεια της μνήμης της πρώτης μας πατρίδας,της φωτεινής-φτωχικής Ιθάκης ,της κοιτίδας όλων των ψυχών.
β].Δηλώνει κατα'αρχήν το WOLF(Λύκος) και μετά το Λάθος το Wrong που δηλώνεται στο τρπλό WWW ή 11πλό Λ!
Και τέλος αριθμολεξικά έχουμε:
 ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΣΤΙ EINAI=777=ΣΤΑΥΡΟΣ!
Το σύμβολο τους .Το παλούκι που σταύρωσαν τον Χριστό και σύμβολο του θανάτου.
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ=701=ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΣΤΙ και
 Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ=777=ΣΤΑΥΡΟΣ.

κωπηλάτης

παραπομπές:
1]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BD%CF%83%CE%BA
2]http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2012/07/o.html
3]http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2012/10/blog-post_16.html
4]http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2012/06/blog-post_18.html