Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟς ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΜΕ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Το παρόν άρθο είναι αναδημοσίευση με άλλο τίτλο και αλλαγές από άλλο παλαιότερο!
Να θυμίσουμε ότι 666=ΙΑΠΕΤΟΣ=ΕΙΜΑΙ Η ΘΕΟΤΗΣ.Γράψαμε ήδη γι αυτό σε άλλα άρθρα!
Επίσης μιλήσαμε για την 3η φυλή του ελληνικού γένους την έξωθεν ερχόμενη από τους Φαέθοντα και Άρη.
Τους απόγονους του Ξούθου τους λευκόξανθους Ίωνες.
Δαναοί και Φοίνικες είναι η πρώτη ονομασία τους επί τιτανολατρείας.Αρχηγός των τιτάνων λένε ότι ήταν ή ο γηραιός ΙΑΠΕΤΟΣ. Μια οντότητα που έφτασε μέχρι και το φυσικό πεδίο πολύ παλιά και δεν της "επιτρέπεται" πλέον να ενσαρκωθεί ξανά γιατί θα παραμείνει στο αιθερικό πεδίο μέχρι το τέλος του κόσμου.Τότε θα επανέλεθει με το αιθέριο σώμα  απλά για να παραδώσει τη Γη στους νέους κατοίκους της,τους σκίουρους!.

**O τιτάνας αυτός κατείχε τη θέση του Δία και ήταν κυρίαρχος του κόσμου πριν επικρατήσουν οι Ολύμπιοι.
Είχε ενσαρκωθή στο φυσικό πεδίο,δεν έπαιξε τότε κάποιο σημαντικό ρόλο σε αυτό το χώρο.Αναλάμβαναν άλλοι γι'αυτόν.Πιστεύω ότι όσο ο Ιησούς κατά τον Ματθαίο τον ευαγγελιστή παραμένει στο αιθερικό πεδίο του πλανήτη Γη δε θα κατέλθει σε ενσάρκωση στη Γη.Και θα παραμείνει μαζί μας έως το τέλος του κόσμου κατά τη ρήση του Ευαγγελίου.Έτσι αυτή η οντότητα θα ενσαρκωθεί-αν ενσαρκωθεί-όταν θα έχει ξεχωρίσει η Ίρα απο το στάρι και θα είναι το φυσικό πεδίο του πλανήτη ασφαλές καταφύγιο γι'αυτόν και τόπος τιμωρίας για τους εναπομείναντες κολασμένους ανθρώπους της τελευταίας εν φυσικώ σώμα-φυλής.Άρα δεν αφορά νομίζω κανέναν από τους προοδευμένους πνευματικά ανθρώπους και εξελισσόμενους ,τα ύστερα χρόνια εκείνα, σε αληθινά παιδιά του φωτός με το ένδοξο αιθερικό-φυσικό σώμα όμοιο με αυτό που αναστήθηκε ο Ιησούς!
***Για να δημιουργήσω λίγη ακόμη σύγχυση ας το δούμε αριθμολεξικά με άλλο τρόπο:
Ο ΙΑΠΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ=812=ΣΦΑΙΡΑ=ΔΗΩ -και 
ΔΗΩ ΕΙΝΑΙ=888=ΙΗΣΟΥΣ!Περίεργο ?Τι σχέση έχει ο Τιτάνας με τον Ιησού?Θα το δούμε σε άλλο άρθρο!
Η Δηώ πάντως ήταν η αρχαιότατη θηλυκή εκδοχή του Δία ,ταυτόσημη με τη Μεγάλη Μητέρα.Αυτή που δίνει τα πάντα!

Συνχ. Η αριθμολεξική δύναμη της λέξης ΙΩΝΕΣ είναι 1065 =ΑΓΝΩΣΙΑ(Δηλαδή η Άγνοια η μητέρα κάθε δυστυχίας στον πλανήτη κατά τον Βιβεκανάντα)=ΑΔΩΝΙΣ ο γνωστός φοινικικός θεός του Πάνδημου Έρωτα όπως αναφέρεται στο Συμπόσιο Πλάτωνος,σε αντίθεση με τον ουράνιο Έρωτα.Αντίστοιχα άλλη η πάνδημος Αφροδίτη,η φοινικική Ιστάρ-Αστάρτη(που παραπέμπει στον πλανήτη τους Άστα-Φαέθων και σε άλλον στο Σείριο) και άλλη η ουράνιος Θεά Αφροδίτη η κόρη του Ουρανού με το γιο της Έρωτα τον δημιουργό του κόσμου,που αντιστοιχεί μάλλον στον Πατέρα της χριστιανικής Αγίας Τριάδας..
Εδώ θα αναφερθώ και στον περίφημο αριθμό του θηρίου της Αποκάλυψης.Εδώ όμως θα τον δούμε με μιά άλλη μορφή,που καταλήγει όμως στο ίδιο νόημα.
Την μορφή Χξς. Θα την φανταστώ ως άλλο αριθμό με:
1]τον Χ=χίλια -μιας και είναι το πρώτο γράμμα της χιλιάδας!
2]τον ξ ως 60 όπως πραγματικά είναι!
3] το ς ως 5 γιατί θυμίζει το τελικό σίγμα - ς - τον ινδικό αριθμό 5!


Το άθροισμα είναι το 1065 =ΙΩΝΕΣ=ΑΔΩΝΙΣ(ο φοινικικός θεός του κοσμικού-γήινου αισθησιασμού),που αντιστοιχεί στον 666 με άλλη μορφή αλλά ίδια ουσία!  Αν υπολογίσουμε με ανάλογο τρόπο,τον αριθμόΧρς που αντιστοιχεί στον Χριστό,τότε έχουμε το άθροισμα 1000 + 100 +5=1105=ΕΡΩΣ,ο ουράνιος Έρως του Πλατωνικού Συμποσίου,ο πρώτος θεός του Ησίοδου,ο θεός που υμνεί ο Αριστοφάνης στις Όρνιθες και αντιστοιχεί ομοίως στον 888=ΙΗΣΟΥΣ!


**Αξιοσημείωτη είναι εδώ η διαφορά του 1105-1065=40 και αυτή του 888-666=222.Το πηλίκο-λόγος 222/40 είναι 5,55!

Πιθανά αντιστοιχεί στο θηρίο της επιθυμίας (ΕΠΙΘΥΜΙΑ=555),το δράκο τον αρχαίο της αποκάλυψης και το αστρικό σώμα των παθών ,αλλά και στην φυλή 555 που προηγήθη της εγωϊκής φυλής 666 που κυριαρχεί σήμερα στον πλανήτη μας.
Η φυλή της ομαδικής ψυχής των ατλάντων και Αθηναίων που κατακλυζόταν εκείνη την πανάρχαια εποχή από ανικανοποίητους πόθους και επιθυμίες.Αυτό οδήγησε άλλωστε και στον καταστροφικό ατλαντικό πόλεμο μεταξύ των 2 γηγενών φυλών,κίτρινης και μαύρης.
Η σημερινή εγωική φυλή κυριαρχείται από το θηρίο του ΕΙΜΑΙ Η ΘΕΟΤΗΣ=666 του κατωτέρου Εγώ,του καβαλιστικού Ντάαθ, που σε συνδυασμό με το θηρίο των Επιθυμιών,τον αστρικό δράκο οδηγεί στην παρακμή και εξαφάνιση του είδους homo-sapiens-sapiens.Ο γενικός πόλεμος του Όλου εναντίον Όλων που έχει ήδη ξεκινήσει από τα τέλη του 19ου αιώνα και εξελίσσεται οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εξαφάνιση του ανθρωπίνου είδους και στην αντικατάσταση του από το καινούργιο είδος που περιγράψαμε!


κωπηλάτης