Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

Η εικόνα ενός παιδιού κακοποιημένου σε δημόσια διαπόμπευση δεν είναι απλά αποκρουστική.Είναι πράξη μαύρης μαγείας.Ένα 20χρονο που δεν σκότωσε ,νομίζω,κάποιον να το βλέπουν αντίστοιχης ηλικίας παιδιά παραμορφωμένο από την άσκηση της επίσημης κρατικής βίας πως θα νιώσουν?
Στην αρχή φόβο και σύντομα με τους νόμους της μαύρης αλχημείας,μίσος γι'αυτούς που το διέπραξαν.Γιατί το μίσος γεννά μίσος.Προσωπικά δε μπορώ να δώ 4 παιδια 20-24 χρονών ως εγκληματίες να περιφρουρούνται όπως οι νονοί της μαφίας της δεκατίας του 1930,από πάνοπλους ετοιμοπόλεμους αστυνομικούς.
Από ποιούς προφυλάσσουν τον υψηλά φορολογούμενο πολίτη της σύγχρονης αστικής ελληνικής δημοκρατίας?
Αυτό που βλέπω σε αυτή την εικόνα είναι πραγματικά ένα παιδί αληθινά "αιχμάλωτο πολέμου".Αιχμάλωτος του πολέμου που έχει στήσει η μαύρη στοά.Και οι παιδικές ψυχές είναι οι πιο ευάλωτες σε αυτή την καταστροφική μαύρη ενέργεια.
Ως κίνημα το αναρχικό-αντιεξουσιαστικό ήταν και είναι αντιδραστικό και εχθρός του οργανωμένου κομουνιστικού κινήματος.Από την εποχή της κομμούνας των Παρισίων μέχρι τον ισπανικό εμφύλιο πόλεμο,όπου οι αναρχικοί εξόντωναν καλύτερα από το στρατό του Φράνκο τους πολεμιστές των Διεθνών Ταξιαρχιών.Ήταν άλλωστε από τα κύρια αίτια της ήττας των κομουνιστών τότε.Οι επιτάξεις των αρτοποιϊων και των κουρείων έμειναν ιστορικές αλλά και χρήσιμο μέσο προπαγάνδας των αστών ενάντια στους κομμουνιστές.
Παρόμοια βλέπουμε σήμερα ως συνθήματα τις απαλλοτριώσεις των super-markets! Σαν κίνημα το αναρχικό φαίνεται  να είναι οργανωμένο και χρηματοδοτούμενο από την μαύρη στοά με σκοπό τη διάλυση εκ των έσω της αριστερής οργανωμένης αντίστασης.
Βρίσκεται στην ίδια παράταξη με την ακροδεξιά αν και φαίνονται εχθροί μεταξύ τους.
Θα αναφέρω ότι την ίδια ή την προηγούμενη μέρα παιδιά 14 -16 χρονών συμμετείχαν σε εθνικιστικό παραλήρημα στην Αθήνα για την επέτειο της κατάληψης των Ίμια και της κατάρριψης του ελληνικού ελικοπτέρου. Ποιοί τους οργάνωσαν και τους χρησιμοποιούν?
Γνωστή, μου ανάφερε για τα εθνικιστικά συνθήματα που φώναζαν ανενόχλητοι στο μετρό,και επειδή ήταν και μύστης μου περιέγραψε την συμπαγή,μαύρη αύρα που τους περικύκλωνε.
Η προσπάθεια να διεισδύσει κανείς σε αυτήν ήταν όχι απλά αδύνατη,αλλά επικίνδυνη!
Είναι γνωστό ότι η αιθερική ενέργεια των νεαρών εφήβων και παιδιών είναι ισχυρότατη αλλά και εύκολα ελεγχόμενη γιατί το νοητικό σώμα είναι σε υποτυπώδη ανάπτυξη και τα άλλα όπως της ανώτερης επίγνωσης και το αιτιατό ούτε καν σε εμβρυική!
 Οι αδελφοί Λύκοι το γνωρίζουν καλά αυτό και τη δεσμεύουν αυτή την ενέργεια μαζί με το κατώτερο εγώ των παιδιών προς ίδιον όφελος.
Γι'αυτό ασυναίσθητα ο κακοποιημένος εγκληματίας-παιδί δηλώνει"Αιχμάλωτος Πολέμου".
Δεν το λέει το κατώτερο εγώ αλλά το ανώτερο που φαίνεται να ανεπτυγμένο αν και δεν έχει επίγνωση ,ακόμη,το παιδί!
Αναρωτιέμαι όμως αυτοί που επέτρεψαν να βασανισθούν τα παιδιά,σωματικά και δυό φορές ψυχικά (η πρώτη ήταν από το μαύρο δίχτυ που τους τύλιξε) ,αλλά και που ανάρτησαν τις κακοποιημένες παιδικές τους όψεις στα ΜΜΕ,ήξεραν τι έκαναν?
Με τη θέληση ή χωρίς τη θέληση τους ,εφάρμοσαν πράξη μαύρης μαγείας!
Αρμόζει ούτως η άλλως σε πολιτισμένη χώρα μέλος της Ευρώπης να δημοσιεύονται τέτοιες φωτογραφίες?Αν δεν είναι αυτό οπισθοδρόμηση τότε τι είναι?
Μάλλον δεν θα παραιτηθεί κανένα κατώτερο ή ανώτερο στέλεχος γι'αυτό.
Όμως το κάρμα μένει και θα ξεχρεωθεί στο ακέραιο εδώ ή εκεί,τώρα ή τότε και με τον τρόπο που η Φύση γνωρίζει.
Οι ψυχές των παιδιών θα συλλεχθούν απ'αυτούς που πρέπει και θα ξεπλυθούν για ότι έκαναν και η ιστορική πορεία θα συνεχιστεί σύμφωνα με τους φυσικούς νόμους της Εξέλιξης που είναι κάποιο γνωστοί και κάποιοι ακόμη απόκρυφοι.κωπηλάτης