Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

2]Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ & OI ΓΝΗΣΙΕΣ ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΕΣ (μέρος δεύτερο...)

ο σατανάς εξωγήινος (πλαστή βραχογραφία)
Ας δούμε ,εν πρώτοις,καλύτερα την πλαστή βραχογραφία στο σπήλαιο του Αγγίτη.
Ένας Ιπτάμενος Δίσκος με τρία παράθυρα και ένας εξωγήινος με σχιστά μάτια που θυμίζει αυτούς που καλούμε "γκρίζους".
Έχει  2 κέρατα στο κεφάλι και από 2 απολήξεις-δάκτυλα στα κάτω άκρα,δεν έχει δάκτυλα στο αριστερό χέρι και έχει 3 δάκτυλα στο δεξί που ακτινοβολούν ενέργεια (prana?) προς τον γονυπετή φοβισμένο κάτοικο της Αλιστράτης!Ουρά ξέχασαν να βάλουν....
*Ο χαιρετισμός ,θυμίζει έντονα το χαιρετισμό των Volkans και του   Mr. Σπόκ στο Σταρ-Τρεκ!Ίσως έχει σημασία,όπως σημασία έχει και η τηλεμεταφορά του πληρώματος του εντερπράιζ στους πλανήτες...θα το δούμε παρακάτω.
ελάφι και δοχείο θυσίας (ανάστροφη φώτο..)
Και μόνο ότι ο μέλανας Δωριεύς πολεμιστής προσκυνάει αυτόν το σατανά,οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο "κάποιος" που το χάραξε είναι ανίδεος από την αρχαία ελληνική παράδοση.
Γνωστό ότι οι αρχαίοι Έλληνες δεν προσκυνούσαν κανέναν,πλην τους Θεούς Τους!
Και αυτό το creature δεν είναι θεός.Αλλά και ο εξωγήινος,αυτός, αν ήταν εξελιγμένος πνευματικά ,όχι μόνο θα απαγόρευε στον ιθαγενή να τον προσκυνήσει,αλλά θα τον προσκυνούσε ο ίδιος,γνωρίζοντας καλά τα συμπαντικά μυστήρια της Μεγάλης Μητέρας που λατρευόταν εκεί.
**Στην περιοχή αυτή της Μακεδονίας κατοικούσαν οι Οδρύσες,που ήταν οι πρόγονοι των Δωριέων και ομόαιμοι των Δραβίδων-Λελέγων.Eπίσης οι Οδομάντες που ήταν μάλλον προαιολικό φύλο ,όπως φαίνεται από το όνομα του βασιλιά τους Πόλλη.Τα γερμανικά-δειναρικά φύλα των Δαναών κατήλθαν αργότερα και εκδίωξαν τους Δωριείς προς τα βουνά της Μακεδονίας και τους Αιολείς στα νησιά,απ'όπου αργότερα θα αντεπιτεθούν και θα ελευθερώσουν την υπόδουλη πατρίδα τους.


ελάφι
Ο μύθος του Δούρειου Ίππου,που με σύμμαχο τους Αιολείς του Οδυσσέα ανακαταλαμβάνουν το Ίλιο ,εντάσσεται σε αυτή την ιστορική παράδοση,της καθόδου των Δωριέων και των Αιολέων- Λαών της Θάλασσας που διώχνουν τους καταχτητές Δαναούς-Γερμανούς από τα ελληνικά εδάφη.Υπολείμματα των καταχτητών θα μείνουν  ως είλωτες στη Σπάρτη,πενέστες στη Θεσσαλία,κλαρώτες στην Κρήτη,ενώ θα παραμείνουν κυρίαρχοι στην Αθήνα ως Ίωνες.

Στην απέναντι του φαραγγιού Αγγίτη,περιοχή προς νότο δεσπόζει το Παγγαίον Όρος,που ήταν ιερός τόπος λατρείας του θεού Διόνυσου που μάλλον ταυτίζεται με τον Όσιρι.Η υψηλότερη κορυφή του στα 2000 μέτρα περίπου καλείται "Μάτι" κάτι που μας οδηγεί στον αρχέγονο και αρχέτυπο "παντεπόπτη Οφθαλμό".Το ότι αποτελεί ιερό σύμβολο που αρπάχθηκε και συκοφαντήθηκε από του λύκους και τους σατανάδες που απεικονίζονται στην πλαστή βραχογραφία,το θεωρώ αυτονόητο!
όχημα συλλογής μετάλλου?
Σημασία έχουν και τα κοιτάσματα χρυσού και αργύρου του βουνού που χρηματοδότητσαν και την εκστρατεία του Μ.Αλεξάνδρου.Ίσως να υπάρχουν και "άλλα" μέταλλα στο βουνό,όπως σπάνιες γαίες!
Εδώ θα αναφέρω την αναφορά ενός ερευνητή για κάποιο όχημα μεταφοράς μετάλλων ή καυσίμων που απεικονίζεται σε βραχογραφία στο Παγγαίον. Παρατηρείστε ,ξανά την τρύπα από κομπρεσέρ,που οι "κάποιοι" χρησιμοποίησαν για να το αποκολλήσουν!!
Ίσως να είχε σημασία για τους σατανάδες εξωγήινους ! βλ http://www.oreivatein.com/oreivatein/page/mountains/p/paggaio/rocks.htm

Στην Μακεδονική αυτή περιοχή,επίσης, πρέπει να υπήρξε θρησκευτικό κέντρο σαν το σημερινό Άγιον Όρος,όπως φαίνεται από το σπήλαιο του Ορφέα ,γειτονικό ή και ταυτόν με το επίμαχο σπήλαιο(κατά τη γνώμη μου μάλλον αυτό είναι).Υπάρχουν πληθώρα σπηλαίων στην περιοχή και ξεχωρίζουν 4 μικρά ,θυγατρικά με σταλακτίτες και σταλαγμίτες που επικοινωνούν με το 5ο ,το μητρικό που είναι το μεγαλύτερο και πλουσιότερο σε διάκοσμο,μάλλον από τα πιο όμορφα στην Ευρώπη.Αυτό είναι και επισκέψιμο και αξίζει πραγματικά να το δεί κανείς και να διαλογιστεί, εντός του.
Επίσης είναι κοντά η  πόλη Σέρες που ονομαζόταν στην αρχαιότητα  Σίρις, από τους γηγενείς Οδομάντες και Οδρύσες που αφιέρωσαν την πόλη στον ιδρυτή και θεό τους,τον σύζυγο της θεάς Ίσιδας-Δήμητρας  τον Όσιρι,ο οποίος ήταν και θεός όλης της Αφρικής-Αττικής (ΑΦΡΙΚΗ=639=ΑΤΤΙΚΗ).
ελάφι και άλλα ζωα
Αυτός παρέδωσε και τα μυστήρια της Θεάς Δήμητρας στους Δωριείς που ,θα καλούνται στην νέα Αττική,Ελευσίνια.
Πως λοιπόν ο Δωριεύς κάτοικος να προσκυνά αυτή τη διαβολική αστρική οντότητα?
Η πόλη του άλλωστε λέγεται ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ=456=ΜΗΤΗΡ από τη Μεγάλη Μητέρα Δήμητρα και οι λόφοι ολόγυρα ήταν και τότε κατάφυτοι με τα Στάχυα και Δημητριακά της Θεάς που τους δίδαξε τη γεωργία!
Πάραυτα ο "κάποιος" που σχεδίασε τη βραχογραφία γνώριζε κάτι,που ίσως ήταν χαραγμένο στην αποκολληθείσα επιφάνεια του γειτονικού βράχου,αλλά και διακρίνεται ακόμη στις γνήσιες βραχογραφιες.
σωλήνας με ανθρώπινο πρόσωπο -και η τρύπα από κομπρεσέρ!

Αν δούμε μια συγκεκριμένη βραχογραφία ,απεικονίζει ένα σωλήνα με το ένα στόμιο να φέρει ανθρώπινο πρόσωπο!(δεν φαίνεται καλά στη φώτο,όμως φαίνεται πολύ καλά στην απευθείας ζωντανή, αληθινή εικόνα).Και αυτό φαίνεται γνήσιο!Θα μπορούσε να απεικονίζει σπερματοζωάριο,γνώση που ίσως είχαν οι αρχαίοι Οδρύσες .
Όμως θα μπορούσε να πάει το μυαλό μας σε μια "σκουληκότρυπα" του διαστήματος.Μια μαύρη τρύπα και σε διαστημικό ταξίδι που έκανε ο άνθρωπος που εικονίζεται -(ο άνθρωπος,όχι ο σατανάς της πλαστής βραχογραφίας!).
Ένα άλλο χαρακτηριστικό του σπηλαίου είναι η αλλοίωση του μεγέθους των ανθρώπων και των αντικειμένων μπροστά στην είσοδο του σπηλαίου.Αυτό το διαπίστωσα ο ίδιος με υπόδειξη του υπαλλήλου παίρνοντας φωτογραφία ενός δικού μου προσώπου.Το ύψος του μεγάλωσε στη φωτογραφία και το στόμιο του σπηλαίου έμοιαζε να θέλει να τον αγκαλιάσει!
Πιθανά ο μύθος της Ευριδίκης που κατέβηκε στον Άδη ή της Περσεφόνης που αρπάχτηκε από τον Άδη να υποδεικνύει αυτό το φαινόμενο! (η εσωτερική σημασία των μύθων αυτών θα αναλυθούν σε προσεχές άρθρο..).
Θα τολμήσω λοιπόν να γράψω,ότι για πρώτη φορά στη ζωή μου βρέθηκα σε περιοχή που καλείται "αστρική πύλη".Τη γνώριζαν βέβαια πολύ καλά οι Ιερείς του Όσιρι,όπως γνώριζαν και τους ανθρώπους που ερχόταν μέσω αυτής από συγγενικά προς τον Ήλιο μας άστρα και τους εκεί φιλικούς πλανήτες.
Μάλλον αυτά περιγράφονται στην βγαλμένη με κομπρεσέρ επιφάνεια από τους "κάποιους".
συγγενικό αστρικό σύστημα?
Θα παραπέμψω ,ενστικτωδώς, τον αναγνώστη για τους επισκέπτες ανθρώπους από άλλα αστέρια στα εξής:
1]Στο θερινό τρίγωνο του καλοκαιρινού ελληνικού ουρανού...
2]Στον Κυνηγό του χειμωνιάτικου ελληνικού ουρανού....
3]Στο χορτασμό των 5000 στη Βηθσαϊδά από τον Ιησού με τα 2 ψάρια και τους 5 άρτους...
4]Στον βοσκό του φθινοπώρου που φέρνει τις βροχές.....
Και θα τελειώσουμε με μια "πλαστή" ιστορία και από εμάς αυτή τη φορά:
Οι Ιερείς του Όσιρι γνώριζαν τα μυστήρια της Μεγάλης Μητέρας και Κόρης και είχαν γνώση για τους νόμους του Σύμπαντος.Είχαν επίσης επαφή με ανθρώπους εξελιγμένους από άλλους πλανήτες,οι οποίοι επόπτευαν την εξέλιξη του γήινου ανθρώπου και επενέβαιναν μόνο όταν κινδύνευε το ανθρώπινο είδος από εξαφάνιση ή πλήρη εξαθλίωση. Σε κάθε περίπτωση ήταν τόσο εξελιγμένοι,πνευματικά και συναισθηματικά που δε μπορούσαν παρά να βοηθήσουν τον γήινο άνθρωπο,όταν το ζητούσε.
κάποιο τετράποδο?
Υπήρχαν όμως και άλλα όντα,εξωγήινα που θύμιζαν σατανάδες και περιγράφει κρυπτογραφημένα ο Λέλεγας -Σταγειρίτης ,Αριστοτέλης (υπενθυμίζουμε ότι τα Στάγειρα ήταν αποικία Λελέγων δηλαδή προδωρικού πληθυσμού, της Άνδρου ).Ο δικηγόρος Λευκοφρύδης αναφέρει εκτενώς τα συμβάντα στην περιοχή του Λαγού και τις μάχες σατανάδων-ανθρώπων.
Αναφέραμε ήδη σε άλλα άρθρα για τον Σείριο και τον αστερισμό του Λύκου ως πιθανές πηγές των σατανάδων εξωγήινων.Ο Σείριος άλλωστε ταυτιζόταν με τον Τυφωέα ή Σεθ στην Αίγυπτο και λεγόταν  και Σώθις (εξ ού και Σωθιακός κύκλος των 1360 ετών).Ο Σεθ ως γνωστό σκότωσε και τεμάχισε τον Όσιρι όπως οι Τιτάνες ,ντυμένοι λευκοί γυναίκες,τον θεό Διόνυσο-Ζαγρέα.
Οι σείριοι λοιπόν σατανάδες ζώντας σε μια κοινωνία εκμετάλλευσης με ιμπεριαλιστικά χαρακτηριστικά,οδηγήθηκαν στη Γη,για να αρπάξουν τα μεταλλεύματα που θα τους ήταν χρήσιμα για τα διαστημόπλοια τους και τον τεχνολογικό πολιτισμό τους που θυμίζει τον δικό μας σήμερα.
Εφάρμοσαν γενετικές τεχνικές,στους γήινους πληθυσμούς Νεαντερτάλιων της Ευρώπης,γιατί ήταν λιγότερο εξελιγμένο είδος από τον H.S.Sapiens με μεγαλύτερη μυϊκή ζωώδη δύναμη και επίσης ζωώδη ένστικτα που μπορούσαν να χειραγωγηθούν.Έφτιαξαν δηλαδή πολεμικές ανθρώπινες μηχανές με δουλικά χαρακτηριστικά,όπως ο γονυπετής δούλος της πλαστής βραχογραφίας.
Οι πρόγονοι μας τους αποκαλούσαν,αυτούς βάρβαρους.
το σύμβολο των Καβειρίων μυστηρίων & αστρικό σύστημα κάτωθεν?

Aυτούς χρησιμοποιούσαν για την εξαγωγή μετάλλων και την καθυπόταξη των γηγενών φυλών.
Έτσι μπόρεσαν οι σατανάδες να εκμεταλλευτούν και τα μεταλλεύματα του Παγγαίου και άλλων βουνών της Μακεδονίας-Θράκης.
Οι βάρβαροι,γενετικά τροποποιημένοι άνθρωποι του είδους Νεάντερταλ ήταν ακαταμάχητοι πολεμιστές γιατί δεν υπήρχε κανένας ενδοιασμός στο να πεθάνουν και ορμούσαν ανόητα και παράλογα ενάντια στον οργανωμένο στρατό των γηγενών Δωριέων και Αιολέων.
Αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν οι Γηγενείς,λοιπόν ,με τη συμβουλή των Ιερέων τους, και να καταφύγουν στα βουνά και τα νησιά.
ο Λύκος-Αναφορά στην αστρική κοιτίδα των σατανάδων?
Όμως οι άνθρωποι από τους άλλους πλανήτες δεν τους άφησαν μόνους,όταν είδαν ότι κινδύνευαν με εξαφάνιση.Και η πρώτη μάχη στη Γη ,μεταξύ εξωγήινων σατανάδων και ανθρώπων έγινε εκεί στο Παγγαίο και την Αλιστράτη.
ο Σταυρός του αστερισμού του Κύκνου?
Και επεκτάθηκε και στη Χαλκιδική στη Σιθωνία.Και ενίκησαν οι εξωγήινοι άνθρωποι τους σατανάδες και έδωσαν έτσι τη δύναμη και τον χάλυβα στους Δωριείς να εκδιώξουν τους βάρβαρους από τα εδάφη τους.Και αν είστε παρατηρητικοί ίσως δείτε στους λόφους και τους βράχους της Αλιστράτης και της Σιθωνίας τα  υπολείμματα αυτής της μεγάλης αστρικής μάχης .
Οι σατανάδες έφυγαν προσωρινά,αλλά ξανάλθαν και σήμερα ίσως είμαστε ξανά στο σημείο πριν, μιας μεγάλης αστρικής μάχης .
Και με τη βοήθεια των Θεών θα νικήσουν ξανά οι Άνθρωποι!
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ.....

κωπηλάτης