Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ & τα 36 σημάδια του!

Nikolaos Plastiras.jpgΟ Μαύρος Καβαλάρης όταν πέθανε εξετάσθη το σώμα του από τον προσωπικό του γιατρό.
Είχε σημάδια από 27 σπαθιές και 9 βλήματα και σφαίρες.Σύνολο 36 σημάδια από τους αιματηρούς αγώνες που έδωσε με τους εχθρούς του.Έμεινε ανύπαντρος όλη του τη ζωή και ζούσε λιτά πάνω στο στρατιωτικό του ράντζο.Είχε τάξει,όλη τη ζωή του να υπηρετήσει την αδελφότητα του.
Κυνήγησε γηγενείς Τούρκους,Εβραίους και Βούλγαρους στα βόρεια της χώρας κατά τους Βαλκανικούς πολέμους.
Ετέθη κατόπιν στις διαταγάς του Μεγάλου Αδελφού του ,του απελευθερωτή των Ιώνων από τη γηγενή σκλαβιά,του Ελευθέριου Βενιζέλου.Μετέβη ως διοικητής του συντάγματος 5/42 Ευζώνων στην Σοβιετική Ένωση (Ουκρανία) το 1919 για να κυνηγήσει του κομουνιστές εργάτες και αγρότες που τόλμησαν να ρίξουν τον τσάρο και να πάρουν τα εργοστάσια των αστών.Όταν τον ρώταγαν οι στρατιώτες του ποιους ήλθαν,να πολεμήσουν εδώ πάνω,τους απαντούσε τους Εβραίους.
Ο κομουνισμός ήταν κάτι απόκρυφο και επικίνδυνο για τον αμύητο λαουτζίκο που έδινε το αίμα του για την πατρίδα των αστών.Αφού άφησε εκεί πάνω από 900 ψυχές γραικών φαντάρων,πήρε μετάθεση απευθείας για τη Μικρά Ασία να απελευθερώσει την Ιωνία.Για την ακρίβεια να κρατήσει τους Τούρκους εργάτες δούλους υπό τις διαταγάς των Ιώνων,Αρμενίων,Εβραίων και άλλων Ευρωπαίων αστών.Άσχετα αν ο Μεταξάς προείδε την τραγωδία και του 'στελνε φιρμάνι να μην επιχειρήσουν εκστρατεία" αλά Μέγα Αλέξανδρο".Υπήρχαν από πίσω όμως οι φίλοι Άγγλοι που έδιναν τις εντολές.
Και έτσι ο από χιλιετιών γηγενής Γραικός πληθυσμός της Μικράς Ασίας αλλά και ο γηγενής Ποντιακός εξαφανίσθηκε από εκεί!Τα κατάφερε καλά η Αλλογενής Αδελφότητα με τα όργανα της.
Κατά τα άλλα ο Μαύρος Καβαλάρης υποχώρησε συντεταγμένα πάνω  από τα πτώματα των Ελλήνων φαντάρων  στο Σαγγάριο ποταμό (όπως μου το περιέγραψε μικρός, ο πατέρας της μητέρας μου που επολέμησε εκεί..).
Ο Μαύρος Καβαλάρης έγινε μετά"Αρχηγός της Επανάστασης" κατά τα πρότυπα του Λένιν και του Τρότσκι και εκτέλεσε το 1923 τους 6 υπαίτιους της μικρασιατικής τραγωδίας,φροντίζοντας έτσι να ξεκινήσει τον εμφύλιο διχασμό που κράτησε και κρατά μέχρι τις μέρες μας.
Παρόλο που ο Μουσολίνι κατέλαβε την Κέρκυρα το 1923 δε δίστασε να πάει αργότερα στην φασιστική Ιταλία και να μείνει εκεί για προωθήσει την ελληνοιταλική φιλία Βενιζέλου-Μουσολίνι και αργότερα το 1940 στη Νίκαια της Γαλλίας .(αφού ήταν φτωχός ποιος του χορηγούσε τη διαμονή στην Ευρώπη?) Από εκεί στέλνει επιστολή για την ελεύθερη είσοδο των Γερμανών στην Ελλάδα.
Στην κατοχή θα συντηρήσει το εμφυλιακό κλίμα από τη φιλογερμανική Γαλλία του "Βισύ" και θα γίνει ο Ιδεολογικός και Τυπικός αρχηγός της δεξιάς ΕΔΕΣ με στρατιωτικό αρχηγό τον Ναπολέων Ζέρβα.Κύριος εχθρός ήταν είναι και θα είναι ο κομουνιστής.
Πρωτοστάτησε ως πρωθυπουργός το 1945 στη ταπεινωτική ,για το ένοπλο λαϊκό κίνημα, συνθήκη της Βάρκιζας .Προηγουμένως θα καθυβρίσει τον αγώνα του ΕΛΑΣ και θα προσβάλει τον τότε υποχωρητικο Γ.Γ. του ΚΚΕ Σιάντο.  Αργότερα το 1950 ξαναέγινε πρωθυπουργός της χώρας που τώρα είχε προστάτες τους αντικομουνιστές Αμερικανούς.
Θα εκτελέσει λοιπόν τους Μπελογιάννη και Μπάτση τους άλλους κομουνιστές (Περιέργως ο τότε στρατοδίκης και αυριανός δικτάτωρ Γ.Παπαδόπουλος έδωσε αθωωτική ψήφο!).

*Ο Μπάτσης σήμερα είναι ιδιαίτερα γνωστός με τη μελέτη του για τον ορυκτό πλούτο της χώρας και πως οι Αμερικανοί αποφάσισαν να "ταπώσουν" τις ελληνικές πετρελαιοπηγές για να προστατευτούν οι εγχώριοι εισαγωγείς πετρελαιοειδών,και τα ξένα αφεντικά τους-πάροχοι, αλλά και να μην αποκτήσει ποτέ ενεργειακή ανεξαρτησία η Ελλάδα.
Σήμερα βλέπουμε να πληρώνει η Ελλάδα αβάσταχτα δεινά,ως πεδίο σύγκρουσης των απανταχού Λύκων του πλανήτη.Οι λύκοι της Δύσης τσακώνονται με του λύκους της Ανατολής και του Βορά για να πάρουν τη χώρα με τα πολλά τα "πρόβατα".Και εμείς χωρίσαμε τα πολιτικά κόμματα σε κόμματα του Βορά,κόμματα της Ανατολής και κόμματα της Δύσης.Νομίζω ότι εύκολα θα καταλάβει ο καθένας που αντιστοιχεί το καθένα κόμμα.Η απάντηση πρέπει να είναι:Δε δίνουμε τίποτε.Αλλά ούτε και θα εκμεταλευτούμε εμείς τον πλούτο της Γης και της Θάλασσας μας.Θα αφήσουμε τη θάλασσα ελεύθερη στα ψάρια της ,τα βουνά στα κατσίκια της και τον ουρανό στους Γλάρους και στα Γεράκια της.
Να κηρύξουμε τη χώρα αυστηρά ουδέτερη ,να αποδεσμευτούμε από κάθε πολεμικό οργανισμό και να δεχτούμε μόνο οικολογικές παρεμβάσεις για την παραγωγή ενέργειας.Μετά τις θυσίες που ήδη έχει δώσει η χώρα,θα πρέπει να καταλάβουν οι απανταχού οι Λύκοι ότι τούτη η χώρα πρέπει να γίνει Ιερόν Άβατον.

Συνχ.Ο Μαύρος Καβαλάρης αφού εκτέλεσε τους κομουνιστές έκανε αίτηση για να γίνει η χώρα μέλος του ΝΑΤΟ και έστειλε Έλληνες στρατιώτες στην Κορέα για να πολεμήσουν τους εκεί κομουνιστές.
Θα αφήσουν και εκεί 200 ψυχές τα σώματα τους αλλά θα μείνει υπερήφανη η χώρα που πολέμησε εναντίον των κομουνιστών της Κορέας.Δεν πρόλαβε να κάνει άλλες αγαθοεργίες ο κομουνιστοφάγος Μαύρος Καβαλάρης.Η μαύρη αρρώστια που χτυπούσε τους αριστερούς εξόριστους στα ξερονήσια χτύπησε και αυτόν και η υγεία του επιβαρύνθηκε,μέχρι που εγκατέλειψε τον κόσμο τούτο τον φυσικό το καλοκαίρι του 1953 και άφησε την παράδοση και το υπόδειγμα του για τους συνεχίζοντες μαχητές Σταυροφόρους της Αδελφότητας ενάντια στους κομουνιστές, εβραίους, μουσουλμάνους, σλάβους, αιρετικούς και λοιπούς  αντιπατριώτες πεφωτισμένους και ροδόσταυρους.
Τα 36 σημάδια του ταλαιπωρημένου σώματος του θα αποτελούν χαραγμένα στα μυαλά των απανταχού πατριωτών.Ούτε ο φωτισμένος Βούδας και άλλοι Θεοί δεν είχαν τόσα πολλά σημάδια.
Μόνο 32 .Τέσσερα λιγότερα από τον περιβόητο Μαύρο Καβαλάρη.
Αλλά δε θα τελειώσουμε με το "αιωνία του η μνήμη" αφού έχει μείνει ήδη στη μορφή της ομώνυμης πανέμορφης λίμνης του Ταυρωπού ή Μέγδοβα (σλαβόφωνο όνομα).
Θα τελειώσουμε με την παρατήρηση της Πάπυρος-Λαρούς-Μπριτάνικα: "Είναι γεγονός ότι πολλές από τις ενέργειες του (Πλαστήρα) παραμένουν ουσιαστικά ανερμήνευτες και δεν είναι γνωστή η πραγματική τους αιτιολογία.Αλλά τούτο είναι υπόθεση του ιστορικού του μέλλοντος,δεδομένου ότι όπως και για όλους σχεδόν τους πρωταγωνιστές της εποχής του,τίποτε δεν έχει λεχθεί οριστικά".

Υ.Γ.Το άρθρο γράφτηκε με αφορμή σχετική δημοσίευση στην εφημερίδα ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ αρ.φύλλου 253 έτος 42ο.

κωπηλάτης