Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ Ή Ο ΒΟΡΕΙΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ

Όταν λέμε ξανθό γένος,βέβαια αναφερόμαστε,στην προφητεία του Αγίου Μεθοδίου Πατάρων,του 9ου αιώνα μ.χ. βλ.http://blackcatandredrose.blogspot.gr/2011/07/blog-post_7124.html
Όμως αφού αναφέρει τους Ρώσους ονομαστικά γιατί αναφέρει και το ξανθό γένος?
Μήπως είναι αληθινά γένος και όχι έθνος ?Δηλαδή μήπως είναι το ξανθό γένος άθροισμα εθνών,λαών με ξανθά άρεια χαρακτηριστικά?Θα πούμε ότι τα Πάταρα είναι πόλη της Λυκίας.
Από εκεί καταγόταν,o Άγιος Νικόλαος (ΝΙΚΟΛΑΟΣ=ΑΛΚΙΝΟΟΣ-ο βασιλεύς των Φαιάκων) και ο Πρόκλος και εκεί νίκησε ο Αιολεύς ήρωας Βελλεροφών την Χίμαιρα ( ο σημερινός Μπαφομέτ).
Ας ρίξεται μια ματιά στα άρθρα :
http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2012/11/blog-post.html  και  http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2012/06/blog-post_21.html.   και http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2012/10/1897.htmlΣτη Λυκία ήταν η έδρα των νέων λευκών λαών που κατήλθαν εκ Βορά και υπέταξαν τους γηγενείς ινδιάνους-Πελασγούς και μαύρους- Λέλεγες του Νότου,αφού εξαφάνισαν πρώτα τα ίχνη τους από τη Βόρεια Ευρώπη μέχρι τον Καύκασο,τα Πυρηναία,τις Άλπεις και τον Αίμο!
Κάτι ανάλογο γίνεται και σήμερα.Τα ξανθά γένη έχουν συνασπιστεί στον ισχυρότατο συνασπισμό που θα μπορούσε να λέγεται βόρειος άξονας της λευκής φυλής ή αδελφότητας.
Οι ισχυροί κρίκοι του άξονα είναι βασικά 3 κράτη:
1]Η Γερμανία με την ισχυρότατη οικονομία και την παράδοση στην καθαρότητα της αρείας φυλής.Χαρακτηριστικό αυτής της νοοτροπίας του γερμανικού λαού  είναι ότι οι κάτοχοι σκυλιών ,έχουν μόνο καθαρόαιμα σκυλιά και κανένα ημίαιμο.Τα ημίαιμα ,δεν υπάρχουν πουθενά και υποθέτω πως θα είναι σε κάποια κέντρα φύλαξης ζώων!
2]Η Ρωσία με την άφθονη ποσότητα φυσικού αερίου,την υψηλή διαστημική και πυρηνική τεχνολογία και την παράδοση στην απολυταρχική και ολιγαρχική συγκέντρωση εξουσίας.(Φωτεινή εξαίρεση ήταν η λαϊκή εργατική επανάσταση του 1917 που έλαμψε στον πλανήτη ως φάρος μέχρι το 1953 οπότε και με το θάνατο του φωτισμένου ηγέτη ,Στάλιν,τελείωσε ο κομουνισμός στη Ρωσία και ανέλαβαν οι ολιγάρχες της νομενκλατούρας μέχρι την άνοδο στην εξουσία του σημερινού ηγέτη,οπότε και έχουμε πλήρη οπισθοδρόμηση στην εποχή του Τσάρου.)
3]Η Γαλλία με την υψηλή τεχνολογία και πυρηνική ενέργεια,και την αποικιακή δύναμη στη μαύρη ήπειρο,την οποία συντηρεί με κάθε τρόπο,όπως φάνηκε πρόσφατα στο Μαλί.Είναι φαινομενικά η πιο δημοκρατική χώρα απ'ολες και η πιο ανεκτική στις γηγενείς "κατώτερες" φυλές και θρησκείες όπως το Ισλάμ.
Δορυφόρα κράτη της λευκής φυλής συνδέονται στα 3 ισχυρά,όπως στη Γερμανία οι: Αυστρία,Δανία,Ολλανδία,Φινλανδία,Σουηδία,Κροατία,Σλοβενία,Πολωνία,Ρουμανία,Βαλτικές χώρες και η μισή Ουκρανία.
Στη Ρωσία συνδέονται: η Λευκορωσία,Σερβία,Ουκρανία.
Στη Γαλλία συνδέονται ο Βέλγιο και το Λουξεμβούργο.

Το χαρακτηριστικό του βόρειου άξονα είναι η μεγάλη συγκέντρωση οικονομικού πλούτου,βιομηχανιών,υψηλής τεχνολογίας και ενέργειας (πυρηνικής και φυσικού αερίου).
Το οικονομικό μοντέλο είναι ακραία νεοφιλελεύθερο καπιταλιστικό (ιμπεριαλιστικό στάδιο) και η διοίκηση των κρατών συγκεντρωτική με κάποια φαινομενική εικόνα δημοκρατίας.
Η συγκεντρωτική σχεδόν απολυταρχική εξουσία,αυξάνεται από δυσμάς προς ανατολάς.
Σκοπός αρχικά του άξονα είναι η υποταγή και εκκαθάριση των χωρών του Νότου της μεσογειακής δηλαδή φυλής που έχουν σχέση με τον άξονα.Σε αυτό το σχέδιο εντάσσεται η κρίση στις χώρες της Μεσογείου δηλαδή στις Ισπανία, Πορτογαλία,Ιταλία, Κύπρος, Βουλγαρία,Ελλάδα.
 Η Μάλτα φαίνεται να μην ενοχλείται λόγω της ισχυρής επίδρασης του αμερικανοβρεττανικού μετώπου.
Η Τουρκία αποφάσισε να κάνει δική της ανεξάρτητη εθνική πολιτική και να επεκταθεί στα τουρκόφωνα κράτη της Ασίας ,τα ισλαμικά των Βαλκανίων (Αλβανία,Βοσνία) και να συμμαχήσει πιθανά με τα αραβικά κράτη όπως Ιράκ,Κατάρ, Αφγανιστάν ,Ιράν, Παλαιστίνη κ.λ.π.
Η συγκέντρωση ή μάλλον η αρπαγή του πλούτου από τις μεσογειακές χώρες συντελείται με απόλυτη επιτυχία,καθώς είναι αδύναμες να αντισταθούν αφού δεν περίμεναν αυτή την επίθεση από "εταίρους" σε μια ένωση όπως η Ευρωπαϊκή που στηρίχτηκε σε Ιδέες και όνειρα Λαών!!!
Αλλά και η δήθεν βοήθεια από τη Ρωσία που περίμεναν οι Πορτογάλοι,Έλληνες, και Κύπριοι,ουδέποτε ήλθε ούτε θα έλθει αφού η Ρωσία δεν αναγνωρίστηκε έγκαιρα ως ένας ισχυρός κρίκος του βόρειου άξονα.
Η Ρωσία ομοίως έθεσε υπό την οικονομική κυριαρχία τις νότιες χώρες της πρώην ΕΣΣΔ,δηλαδή Καζακστάν,Τατζικιστάν,Αρμενία,Ουζμπεκιστάν και πρόσφατα τη Γεωργία,κάνοντας τη Μόσχα,ισχυρό οικονομικό κέντρο.
Τώρα διαφαίνεται η ανασύσταση της γαλλογερμανικής Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας στη Δύση και της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας στα ανατολικά.Αμφότερες έχουν σύμβολο τον δικέφαλο Αετό!

Αφού κυριάρχησαν στις χώρες του Νότου θα επεκταθεί η επιθετικότητα τους στην Βόρεια Αφρική με την οικονομική υποταγή αυτών των χωρών ,ενώ θα προσπαθήσουν ,όπως ήδη το κάνουν,να προσεταιρισθούν τις λεγόμενες χώρες "τούβλα" (BRICS).Η Νότια Αφρική θα προσδεθεί στο αμερικανοβρετανικό μέτωπο,όπως μάλλον και η Βραζιλία και η Ινδία.
Η Κίνα με τα δορυφόρα κράτη της ,Βόρεια Κορέα,Βιετνάμ και Κούβα ,είναι μάλλον ο σημαντικότερος από τους στόχους τους και διαγράφεται ως ο κύριος εχθρός τους,μαζί με τα ισλαμικά αραβικά και αφρικανικά κράτη.
Επίσης τα κράτη της Λατινικής Aμερικής με αριστερές και μπολιβαριανές κυβερνήσεις όπως Βενεζουέλα,Βολιβία και Ισημερινός αλλά και η Αργεντινή και Ουρουγουάη Άλλωστε είναι το τελευταίο οχυρό των γηγενών έγχρωμων φυλών του πλανήτη.
Η Ιαπωνία φαίνεται να αρνήθηκε την είσοδο στον βόρειο λευκό άξονα και πλήρωσε το τίμημα ενός μάλλον τεχνητού σεισμού με καταστροφικές συνέπειες στις υποδομές και την οικονομία της.Πιθανά τώρα να είναι σύμμαχος των αγγλοσαξονικών χωρών!
To ερωτηματικό είναι οι αγγλοσαξονικές χώρες ΗΠΑ,Βρεττανία,Καναδάς,Αυστραλία κλπ.
Τηρούν στάση αναμονής.Όπως έκαναν και στον Β'Π΄πόλεμο.Δεν γνωρίζω αν θα στραφούν εναντίον του βόρειου άξονα.Αυτή τη φορά ίσως να πάνε μαζί του!
Είναι πιθανή η διανομή του πλανήτη και η τελική καθυπόταξη όλων των λαών στην παγκόσμια κυριαρχία του άξονα και του αγγλοσαξονικού μετώπου.
Όταν γίνει αυτό οι κάτοικοι της Γης θα είναι απλά αναλώσιμοι δούλοι για τα εργοστάσια των κυρίαρχων της Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας.Η τροφή τους θα είναι υποβαθμισμένη με μεταλλαγμένες ουσίες που προκαλούν καρκίνο και θα δίνεται ως αντάλλαγμα για την εργασία τους.Το νερό και ο αέρας θα είναι επίσης ανθυγιεινά ενώ θα διαμένουν μαζικά σε επίσης ανθυγιεινές κατοικίες (όπως οι σημερινές φαβέλες) χωρίς επαρκή αερισμό και θέρμανση.
Η διαμονή πολλών μαζί σε αυτούς τους χώρους θα οδηγήσει σε αύξηση της φυματίωσης και των σεξουαλικών νοσημάτων  όπως το AIDS αλλά και η επανεμφανιζόμενη Σύφιλη.
Η αντίσταση στη ζωή που θα τους επιβάλλουν θα επιφέρει εκ των πραγμάτων τον φυσικό τους θάνατο μέσα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης " απροσάρμοστων όντων".
Αυτή θα είναι η ζωή που μας επιφυλάσσει το ξανθό γένος που περιμένουν σαν σωτήρα οι δικοί μας παροικούντες φανατικοί χριστιανοί.Θα προσπαθήσει να καταλάβει σίγουρα την Πόλη,αφού ήδη έχει καταλάβει όλες τις μεσογειακές χώρες.
Και το αίμα που θα χυθεί δε θα είναι από στρατιώτες στα μέτωπα αλλά από τους εργάτες στα εργοστάσια,τους απελπισμένους ανέργους που θα αυτοκτονούν και τους δύστυχους οικογενειάρχες-νοικοκύρηδες που θα πεθαίνουν από τις νέες ασθένειες,τους καρκίνους και τις νευροψυχικές νόσους.Τα παιδιά, όσα  υπάρχουν, θα βλέπουν  τη δυστυχία γύρω τους και θα αρχίσουν να τη συνηθίζουν,ενώ θα γεμίσουν τα εργοστάσια και τα σώματα ασφαλείας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ,υπάκουοι και αναλώσιμοι δούλοι των αφεντικών τους.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκίνησε ως όνειρο και ιδέα κάποιων αληθινά αγνών και φωτισμένων πολιτικών αλλά κατάντησε όπλο,με τη μορφή της νομισματικής ένωσης,της σκοτεινής "λευκής" αδελφότητας.Σκοπός της ένωσης είναι η καταλήστευση και εξαθλίωση των λαών,ιδίως του νότου και η μεταφορά του πλούτου τους στο βορά.Κυρίαρχο ρόλο σε αυτό έπαιξαν και παίζουν η Γερμανία με τη Ρωσία και τη Γαλλία.
Η Ευρώπη αυτή τη στιγμή ,de facto ,δεν υπάρχει.Απομένει η de jure διάλυση της.
Οι προφητείες των δικών μας ακραίων χριστιανών και εθνικιστών για το ξανθό γένος και την κατάληψη της Πόλης,μαζί και οι φιλορωσικές ομάδες και κόμματα,ήταν όργανα του λευκού βόρειου άξονα που οδήγησε στην εξαθλίωση του λαού μας και στο διαγραφόμενο διαμελισμό της χώρας.Δε μένει παρά η εξαφάνιση του και η αντικατάσταση του από ξανθούς ,λευκούς,άρειους.

Η ΕΛΠΙΔΑ: Επειδή ,πια οι λαοί δε μπορούν να κάνουν μεγάλες οργανωμένες και  αποτελεσματικές  επαναστάσεις με φωτισμένους οδηγούς ,όπως ήταν ο Λένιν,Τρότσκι και Στάλιν.Επειδή ούτε κόκκινοι αξιωματικοί ,όπως ο συγχωρεμένος ο Τσάβες,υπάρχουν για να επιβάλουν λαϊκή εξουσία...
Οι λαοί της Μεσογείου,χριστιανικοί και ισλαμικοί,Ευρώπης και Βόρεια Αφρικής αλλά και Δυτικής Ασίας ,μαζί με το Ισραήλ που έχει αυτή τη στιγμή και γηγενή μερίδα εξουσίας εντός του,να ενωθούν σε μια νέα ένωση που θα βάλει ως θεμέλιο λίθο την ιδεολογική ,πρώτα ,ένωση των λαών και μετά την οικονομική ,πολιτική και στρατιωτική.
Η Μεσογειακή ένωση να αποκτήσει κοινή γλώσσα,κοινή γραφή,κοινή θρησκεία,κοινή ιστορία και πολιτισμό που θα δημιουργηθεί,αργά,σταδιακά και λογικά με επιστημονική μελέτη και θα κατοχυρωθεί συνταγματικά από κάθε κράτος μέλος ,και θα λειτουργεί,παράλληλα με την ιδιαίτερη εθνική κουλτούρα.Μετά ας γίνει και το κοινό νόμισμα και ο στρατός και όλα τα άλλα.Θα πρέπει να νιώσουν οι λαοί αδέλφια ,πρώτα ,ΟΜόαιμα και μετά συνεταίροι.
Η Μεσογειακή Ένωση θα μπορούσε να επεκταθεί προς τους ομόαιμους λαούς στην Μαύρη Θάλασσα ,τον Καύκασο,την Κεντρική Ασία μέχρι την Ινδία και την Κίνα,αναβιώνοντας την πανάρχαια ειρηνική εκστρατεία του θεού Διόνυσου,όπως περιγράφει ο Νόννος ο Πανοπολίτης στα Διονυσιακά του!

κωπηλάτης

παραπομπές:
1]http://elladasimera.blogspot.gr/2012/03/stratfor_21.html
2]http://kostasxan.blogspot.gr/2013/01/blog-post_8130.html
3]http://greek.ruvr.ru/tag_12205366/
4]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=198845&catid=7