Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

ΤΟ ΖΟΦΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ-ARBEIT MACHT FREI (Η εργασία σε κάνει ελεύθερο)

"Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, η Γερμανία έχει προτείνει να χρηματοδοτήσει θέσεις εργασίας σε γερμανικές επιχειρήσεις για απόφοιτους από τα ελληνικά Επαγγελματικά Λύκεια, με έδρα κατά προτεραιότητα στις περιοχές που έχει σχεδιαστεί να μπουν σε καθεστώς Ειδικής Οικονομικής Ζώνης όπως η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη. 
Οι Γερμανοί, σύμφωνα με την εφημερίδα, έχουν προτείνει στον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο να αναλάβουν τη χρηματοδότηση της εκμάθησης της γερμανικής γλώσσας και να πληρώνουν τα έξοδα διαμονής σε νέους από την Ελλάδα ώστε να κάνουν την πρακτική τους σε γερμανικές επιχειρήσεις. 
Αυτό που προωθούν οι Γερμανοί είναι το λεγόμενο διττό σύστημα (dualsystem) που συνδυάζει εκπαίδευση και απασχόληση."

Αυτό είναι το μέλλον που σχεδίαζαν για τα παιδιά μας ,οι τέκτονες λευκοί-φωτισμένοι,μετά το 2300 μ.χ.σύμφωνα με τα γραφόμενα στη βίβλο τους.
Όμως ,πλέον το μέλλον είναι ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Σε λίγα χρόνια οι πρώτα γερμανόφωνοι,Ελληνοπαίδες,θα δουλεύουν εθελοντικά στα εργοστάσια της Αν.Μακεδονίας και Θράκης.Η πρώην ,ελληνική περιφέρεια,θα γίνει de facto ρωσογερμανικό προτεκτοράτο,και η ανταμοιβή των νέων δούλων,των δικών μας αποφοίτων των επαγγελματικών λυκείων,αλλά και των λαθρομεταναστών που ήδη κρατούνται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης,θα είναι: 
1]Το συσσίτιο,πρωί-μεσημέρι-βράδυ. Να επισημάνουμε πως ήδη στην Μ.Βρετανία συζητείται η αντικατάσταση του επιδόματος ανεργίας με το συσσίτιο.
2]Η αίσθηση προσφοράς,προς το κοινωνικό σύνολο μέσα από την οποία θα γεννάται,ως φοίνικας,το ιδανικό της Ελευθερίας.Γιατί η εργασία θα σε απελευθερώνει (arbeit macht frei).
Δυστυχώς το δίδαξαν πρώτοι ,οι εξ ανατολών ελπίδα των κατατρεγμένων.Η χώρα που ύμνησε ο Κώστας Βάρναλης.Δυστυχώς είναι η χώρα που με σύμβολο το σφυροδρέπανο,συντέλεσε στην εφαρμογή της παγκόσμιας νέας τάξης του νεοφιλελευθερισμού.
Η χώρα που δέχεται να καταπιέζονται οι εργάτες της από τα αφεντικά των μεγάλων μονοπωλίων.Η χώρα που έχει από τα μεγαλύτερα ποσοστά μόλυνσης του περιβάλλοντος για χάρη της ανάπτυξης.
Η χώρα που μετά την πτώση του κομουνιστιμού το 1953 στη Ρωσία ,με το θάνατο του Στάλιν,έστρεψε τα μάτια των λαών πάνω της.
Η Ελπίδα πέθανε!
Ή μάλλον όπως έγραφε ο Ησίοδος αποφάσισε να εγκαταλείψει τη Γη.
Τίποτε δεν υπάρχει πια,για να ελπίζει κανείς.Δεν υπάρχει ένας φάρος ελπίδας για τους λαούς πουθενά.
Και αυτό,δυστυχώς,είναι το πιο άσχημο πράγμα,που θα μπορούσε να συμβεί.Γιατί πάντα στην ιστορία του πλανήτη,μέχρι τώρα,υπήρχε ένας άνθρωπος,μια ομάδα ή μια χώρα που μέσα στον ζόφο, ξαφνικά έφεγγε σαν σωτήρας.Για πρώτη φορά ,λοιπόν στην ιστορία του πλανήτη,δεν φαίνεται πουθενά Ελπίδα!
Ακόμη και η δήθεν ελευθερία,πληροφόρησης στο διαδίκτυο είναι ψευδεπίγραφη και πλαστή.
Δεν θα το επέτρεπαν ποτέ,αν δεν είχαν τον έλεγχο σε κάθε τι που γράφεται και σε αυτόν που το γράφει.Είμαστε όλοι φακελωμένοι!
Ο Άγγλος ευρωβουλευτής Nigel Farag είχε δίκιο ,όταν αποκάλυψε,την παγκόσμια συνωμοσία των ολίγων μεγαλοαστών-πεφωτισμένων,με όχημα και πρόσχημα,τον "προοδευτικό" λάιτ κομουνισμό.
Δε διαφέρει σε τίποτε από την αρπαγή της σβάστικας,από το στήθος του Βούδδα ,στις αρχές του 20ου αιώνα από τους εθνικοσοσιαλιστές.
Σοσιαλισμός τότε,σοσιαλισμός και τώρα.Αρπαγή συμβόλων και ιδεολογίας τότε ,αρπαγή και τώρα.
Ακόμη και σοσιαλίζοντες κωμικούς ,όπως στην Ιταλία,ένα νέο είδος εκλαϊκευμένου φασισμού,επιστράτευσαν για το έργο τους.
Η εφευρετικότητα τους είναι αστείρευτη.Πραγματικά ο Όλεθρος ,σαν μαύρη ομίχλη,πλανάται σε όλη τη Γη.
Οι λαοί του πλανήτη,σαν άβουλα όντα-πρόβατα,παρακολουθούν τη μοίρα που ήδη τους ετοιμάστηκε,και κανένας σωτήρας, καμιά ελπίδα δε φαίνεται σε κανέναν ορίζοντα.
Ελέγχουν τα πάντα και τους πάντες. Όσοι περιμένουν το "τσιπάρισμα"  για την πλήρη σκλαβιά,πλανώνται. οικτρά.Εκτός από την ηλεκτρονική παρακολούθηση και τις κάμερες,ήδη μπορούν να παρακολουθήσουν αλλά και ελέγξουν τις ανθρώπινες σκέψεις και την ανθρώπινη συμπεριφορά.
Φαίνεται απίστευτο,όμως έχω ενδείξεις ότι ήδη συμβαίνει.
Επίσης έχω πληροφορηθεί ότι οι προς Ανατολάς λύκοι, έχουν προχωρήσει σε τεχνικές μαύρης μαγείας με αποχωρισμούς του αστρικού σώματος σε εκπαιδευμένους,"γιόγκι" ώστε να το κατευθύνουν απανταχού της Γης με πιθανά κακόβουλο σκοπό.
Πρόκειται στην ουσία για επανάληψη των μαύρων,μαγικών,τεχνικών της Ατλαντίδος που οδήγησε στις μεγάλες εκείνες καταστροφές που ήδη περιγράψαμε σε άλλα άρθρα.
Τα όπλα παραγωγής σεισμών,τυφώνων,πυρκαγιών θεωρώ ,ότι είναι ,πια αποδεδειγμένα,γεγονότα.
Δεν μπορούμε πια να αντικρίσουμε αισιόδοξα τη ζωή στον πλανήτη.
Η εποχή των επαναστάσεων και των αυθόρμητων λαϊκών εξεγέρσεων πέρασε χωρίς επιστροφή.
Αν κάτι,εμφανιστεί,που μοιάζει με επανάσταση,να ξέρετε ότι είναι από πρίν,ελεγχόμενη και καλά σχεδιασμένη από τους δεσμοφύλακες του πλανήτη.
Γι'αυτό μην ελπίσετε σε κάτι και κυρίως μην αλωθείτε μάταια.
Ας στραφούμε καλύτερα, στον πλησίον μας,το συγγενή μας,το γείτονα,το φίλο και ας κρατήσουμε την ανθρωπιά μας και την πνευματικότητα μας μέσα από τις καλές μας πράξεις και σκέψεις.
Δεν έχει μείνει πια τίποτε άλλο.
Ο Θεός ας μας βοηθήσει.

κωπηλάτης

παραπομπή: ρίξτε μια ματιά σε αυτό,πολλοί θα το γνωρίζετε,αλλά αξίζει να το επαναλάβετε και να το διαδώσετε : https://picasaweb.google.com/102902297571950421294/Vs#slideshow/5552575628863564866