Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

ΑΒΟΡΙΓΙΝΕΣ-Ο περιούσιος λαός του Θεού.


Τις 19 Γενάρη του 1788 στη ΝΑ Αυστραλία αποβιβάζονται το πλήρωμα 11 βρεττανικών πλοίων.
717 κατάδικοι και 210 ναύτες και αξιωματικοί θα είναι οιπρώτοι άποικοι της Αυστραλίας.Αυτή θα είναι και η οριστική αρχή του τέλους για την πανάρχαια μέλανα γηγενή φυλή της Αυστραλίας.Από 200.000 άτομα περίπου εκείνη την εποχή θα περιοριστούν σε λιγότερο από 40000 σήμερα καθαρούς Νιγριτοειδείς.Στο νησί Τασμανία θα εξαφανισθούν παντελώς μαζί με το αιλουροειδές ,το Δαίμονα της Τασμανίας.Παρόμοια θα γίνει στη Νέα Ζηλανδία αλλά και στη Νότια Ινδία,τη Σρι Λάνκα και τη Μαλαισία όπου είναι γνωστή η φυλή αυτή ως Δραβίδες.
Στα νησιά Άνταμαν θα αποτελέσουν αξιοθέατο των λευκών τουριστών που δίνοντας τους καραμέλες θα χορεύουν μπροστά τους γυμνοί.
Στην κεντρική και νότια Αφρική ,ως Πυγμαίοι θα αποτελέσουν βορά των νέων φυλών που μειχθέντες με τους λευκούς κατέρχονται από τα Βόρεια.Θα χρησιμοποιηθούν για θυσίες,κανιβαλισμό και κατασκευή φαρμάκων και μαγικών ουσιών!
Αλλά δεν είναι μόνο εκεί.Το όνομα Αβορίγινες αφορά και το γηγενή μέλανα πληθυσμό της Νότιας Ευρώπης και κυρίως της Αυσίτιδας-Ιταλίας κατά το βιβλίο Ιώβ της Παλαιάς Διαθήκης.
Στο Λάτιο μέναν κυρίως πριν αφανισθούν από τους άποικους Τρώες-Ίωνες.
Ήταν σε συνεχείς πολέμους με τους κίτρινους Πελασγούς- Όμβρους και Όσκους τους σημερινούς Ινδιάνους ,που δεν υπάρχουν πια στην Ευρώπη ,παρά ως Εσκιμώοι στο Βορά ή Βάσκοι στα Πυρηναία όρη.Οι λευκοί Βρεττοί και Λευκανοί θα εκμεταλευτούν τη διαμάχη της κίτρινης ινδιάνικης φυλής με την νιγριτοειδή των Δραβίδων-Αβορίγινων για να επικρατήσουν τελικά στην Ιταλία μαζί με τους μεικτούς λευκοκίτρινους Τυρρηνούς και Σαβίνους.Οι αποικιστές Τρώες του Αινεία είναι ομόαιμη φυλή με τους Τυρρηνούς.
Παρόμοια θα γίνει και στη χώρα των Γραικών και την Αιγιήδα μέχρι την Κρήτη και την Κύπρο και τη Μικρά Ασία.Θα χαθεί ο μέλανας πληθυσμός των Καρών και των Δραβίδων και θα κατακτηθεί η χώρα από τους λευκούς Δαναούς.(τα έχουμε ήδη περιγράψει σε πολλά προηγούμενα άρθρα).
Οι νιγρίτες-αβορίγινες της Αυστραλίας ανέπτυξαν ένα τεράστιο πολιτισμό ίσως το 5000 π.χ. και εκείθεν μέχρι τον φοβερό εκείνο πόλεμο του 2000 π.χ.  περίπου ,με την κίτρινη φυλή των Πελασγών που θα οδηγήσει στη βύθιση της Αιολίδος νήσου το 1850 π.χ. στον Ειρηνικό (κάπου ανάμεσα στη Χαβάη και την Ταϊτή) και σε εκτεταμένη γεωλογική και κλιματική αστάθεια όλου του πλανήτη.
Η Μπλαβάτσκυ την αναφέρει και ως νήσο Φλεγύα.Ορθά από τα φλεγόμενα ηφαίστεια της νήσου.

*(Για τους Φλεγύες τους κατοίκους της τους γιούς του Άρη ίσως να γράψουμε  σε άλλο άρθρο ,όπως και για τους Αινιάνες που απασχολούσαν έντονα τον μακαρίτη δάσκαλο κο Ιωάννη Φουράκη.)

Τότε θα εξορμήσουν οι Λαοί της Θάλασσας κυνηγημένοι από τις αμαρτίες τους για να βρούν στη Γη της Επαγγελίας,στα Δυτικά,μια καινούργια πατρίδα και μια νέα ζωή.
Οι Νιγρίτες ή Δραβίδες ή Αβορίγινες όπως είπαμε ήταν λαός πραγματικά θεϊκός.
Ο πολιτισμός τους ήταν ίσως πιο ανεπτυγμένος από τον σημερινό και ας νομίζουμε ότι πολιτισμός σημαίνει μόνο τεχνολογία.Είχαν όμως και τεχνολογία,απλά ήξεραν οι θρησκευτικοί τους αρχηγοί τι κακό μπορεί να κάνει,γι'αυτό εμπόδιζαν την ανάπτυξη της.Φρόντιζαν να ζεί ο λαός με τη Φύση αρμονικά και σύμφωνα με το θέλημα του Θεού τους,του πνεύματος της Γης αυτού που έμεινε στην αρχαία Αθήνα ως Ίακχος και σε άλλα μέρη ως Ζαγρεύς.Στον Ίακχο αφιέρωναν το πρώτοτοκο παιδί και η περιτομή αποτελούσε κεντρικό σημείο στη λατρεία τους.
Θεωρούσαν το "τίποτε" ως αρχική κοιτίδα των πάντων (το κενόν ή ταγαθόν του Πλάτωνος).Αυτό δημιουργεί 2 αδελφές που αντιστοιχούν στη χωριστική δύναμη Σάκτι ή Χάος και τη δύναμη προσκόλλησης τη Μάγια ή Έρως.Οι δύο αδελφές δημιούργησαν τους πρώτους Αβορίγινες.
Ο αδελφός τους  Djanggawul θα φυτέψει 8 ιερά ραβδιά (rangga) στη γη και θα γίνουν δέντρα-τοτέμ.Αναφορά στη μεσαία-μεικτή ύλη του Πλάτωνος ως ιερό δέντρο της Ζωής που ενώνει την πυκνή ύλη με "το κενόν".
Πίστευαν στη μετενσάρκωση και στην ενότητα του ανθρώπου με τη φύση.
Η γνώση τους στην απόκρυφη δομή του σύμπαντος και του ανθρώπου ήταν υψηλή και αυτό φαίνεται και από σχετικές ζωγραφιές με απεικόνιση των ενεργειακών περιβλημάτων του ανθρώπου (kosa).
Γιατί αυτά απεικονίζουν και όχι εξωγήινους αστροναύτες με τη στολή τους όπως ισχυρίζονται πολλοί.
Τα περίεργα όρη-βράχη με συμμετρία όπως το Όλγκα,το Ολουρού ,το Wave-Rock κ.α. πιθανά αποτελούν ορογλυφικά αρχιτεκτονικά έργα αυτής της φυλής που δείχνουν την κατοχή φοβερών γνώσεων και δυνάμεων. βλ. http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2012_10_01_archive.html
Η υψηλή κατοχή γνώσης αντανακλάται στην εξαιρετικά περίπλοκη γραμματική της γλώσσας τους.
H υψηλή αυτή γνώση φαίνεται να ξέφυγε κάποια στιγμή από τον έλεγχο των θρησκευτικών αρχηγών.
Παρόμοιο γεγονός έγινε στους Πελασγούς της Πολυνησίας και Ινδονησίας,Ασίας αλλά και στην Αμερική και ίσως και στην Ευρώπη.
Η εντατική εφαρμοφή ανθρωποθυσιών αλλά και ο κανιβαλισμός συνδέεται με τη συλλογή αυτής της πρώτης ενέργειας-pranna ,της "πρωϊνής δρόσου" των αλχημιστών και την εκτόξευση της ως καταστρεπτική δύναμη στους αντιπάλους εχθρούς.Παρόμοια η χρήση των vimanas ,των οχημάτων ,όπως περιγράφει η Ε.Π.Μπλαβάτσκυ.
Πρόκειται για την αστρική ψυχή που συνοδεύει καθένα άνθρωπο και είναι 4 ειδών-ζώων όπως συμβολίζει η Σφίγγα.Αυτό απεικονίζεται και στα 4 ζώα της Αποκάλυψης.Κάποιοι άνθρωποι έχουν λιοντάρι ,άλλοι φίδι,άλλοι ταύρο άλλοι γεράκι.
Αυτό το αστρικό ζώο το ενδυνάμωναν με τεχνικές και το έστρεφαν εναντίον των εχθρών .Η ζημιά ήταν ανυπολόγιστη.Τέτοια vimanas στην αρχαία ελληνική μυθολογία ήταν  η σκύλα Λαίλαπα του Κέφαλου που νίκησε τη φοβερή αλεπού της Θήβας,το λιοντάρι της Νεμέας,οι Αρπύιες κ.α.
Γράψαμε σε άλλα άρθρα ότι τελικά ενεργοποιήθηκαν ηφαίστεια και τεκτονικά ρήγματα,καθώς και τυφώνες και εισβολή επιδημιών κ.α. που συμβολίζονται στις πληγές του Φαραώ στην Αίγυπτο.
Φαίνεται σύμφωνα με τον Πλάτωνα να νικούν στον Ατλαντικό πόλεμο οι Δραβίδες-Νιγριτοειδείς-Αβορίγινες.Όμως η νίκη είναι πύρρεια.Μέσα από την "ερυθρά" θάλασσα θα διαφύγουν λίγοι απ'αυτούς με αρχηγό αυτόν που καλείται Μωυσής στην Παλαιά Διαθήκη.
Η ερυθρά θάλασσα είναι η θάλασσα που χρωματίζεται κόκκινη από τη λάβα των εκρηγνυομένων ηφαιστείων ανάμεσα  στην Αυστραλία και την Ινδονησία στα στενά της Μαλάκας.Οι λίγοι ευσεβείς θα φύγουν προς την Μαγαδασκάρη και από εκεί προς την Ουγκάντα και το Κονγκό όπως ήδη γράψαμε στο άρθρο Πυγμαίοι και Γερανοί βλ.http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2012/11/blog-post_23.html.
Τα υπολείμματα των κίτρινων Πελασγών είναι οι Λαοί της Θάλασσας που θα καταφύγουν στην Αφρική και στην Ευρώπη αλλά και στην Αμερική ως Ινδιάνοι.Εκεί δυστυχώς κάποιοι απ'αυτούς θα συνεχίσουν τις ανθρωποθυσίες μέχρι και τα βυζαντινά χρόνια όπως οι Αζτέκοι για να εξαφανισθούν μετά πλήρως από επιδημίες και από την εισβολή αργότερα των Ισπανών-Κονκισταδόρων.
Αυτό ήταν το κάρμα του λαού τους για το κακό που προξένησαν.
Παρόμοιο θα είναι και το κάρμα των Αβορίγινων.Η εισβολή των Αρίων θα τους αποδεκατίσει και τα λίγα απομεινάρια τους θα ενσωματωθούν στη λευκή φυλή και κατά συνέχεια στην εν δημιουργία 6η μεικτή πλανητική φυλή.Στη κοιτίδα τους Αυστραλία δεν ζεί ούτε,ο αυριανός κυρίαρχος του πλανήτη,
ο Σκίουρος (βλ.http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2012/07/blog-post.html).
Οι Πυγμαίοι της Αφρικής και των νησιών Άνταμαν θα αποτελέσουν "προστατευόμενο ανθρώπινο είδος",όπως θα μπορέσουν ίσως να αποτελέσουν στο μέλλον η καθαρόαιμη άρια φυλή των Ισλανδών.
Οι εναπομείνοντες ,από τον ατλαντικό πόλεμο,Φωτισμένοι-Σοφοί θρησκευτικοί αρχηγοί και των 2 φυλών ,θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν τη χρήση των καταστρεπτικών αυτών δυνάμεων,κρύβοντας    της από το λαό και δίνοντας μόνο μια "γεύση" στη μορφή των μυστηρίων (καβείρια,ελευσίνια κ.α.).
Ο Πλάτων περιγράφει καλυμμένα το σκοπό αυτής της πολιτικής καθώς και την αποτροπή της ανάπτυξης της τεχνολογίας.Αυτή ξεφύτρωσε ξαφνικά στην Αλεξανδρινή εποχή με σχέδια αεροπλάνων,πλοίων,υποβρυχίων και υπολογιστών όπως ο αστρολάβος των Αντικυθήρων αλλά γρήγορα εκόπη από την ρίζα της με τη χριστιανική επικράτηση ,ίσως όχι παράλογα και άδικα!
Δυστυχώς στις μέρες μας η τεχνολογία ανεπτύχθη σε βαθμό που ξέφυγε από τον πνευματικό έλεγχο.
Οδήγησε στην κατασκευή φοβερών όπλων όπως τα πυρηνικά αλλά και σε περιβαλλοντολογική καταστροφή και αύξηση των νεοπλασιών και εμφάνιση νέων ασθενειών.
Όμως τελευταία έχω ενδείξεις ότι οι δυνάμεις των Ατλάντων ήρθαν ξανά στην επιφάνεια και χρησιμοποιούνται από τις Μεγάλες Δυνάμεις του πλανήτη και μάλιστα κάθε μέρα και πιο συχνά.
Τόσο με την εμφάνιση καιρικών φαινομένων,σεισμών,εκρήξεων στα ανθρακωρυχεία,πτώσεων μετεωριτών όσο και με καθαρό αστρικό πόλεμο με vimanas!
Αν δεν επέλθει συννενόηση σύντομα πιθανά δε θα υπάρξει συνέχεια στον πλανήτη και θα τελειώσει η ανθρωπότητα στην 5η φυλή και στα σπάργανα της 6ης με πλανητική καταστροφή ανάλογη αυτής του 5ου πλανήτη του Φαέθοντα.Η ζωή θα συνεχιστεί κάπου αλλού σε άλλον πλανήτη σε άλλο ηλιακό σύστημα ,όμως είναι χρεός των φωτεινών ανθρώπων του πλανήτη,της παγκόσμιας λευκής αδελφότητας να κάνει τα πάντα για να αποτρέψει αυτό το βίαιο καταστροφικό γεγονός.

κωπηλάτης.

παραπομπές.
1]Ε.Π.Μπλαβάτσκυ.Μυστική Δοξασία .Οι γιοι του Θεού και το Ιερό νησί.ΙΙ 220-224
2]Πάπυρος-Λαρούς-Μπριτάνικα.Αβορίγινες-Αυστραλοειδείς-Αυστραλία