Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

Ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟΣ ΚΡΙΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ

#Επαναδημοσιεύεται με προσθήκη...
Όπως γράψαμε και σε άλλα άρθρα ,το παιγνίδι του Θεού είναι η ίδια η Ζωή και η ανθρωπότητα αποτελούσε κατεξοχήν το καλύτερο τεραίν γι'αυτό το παιγνίδι.Θα πρέπει να φανταστούμε την ανθρώπινη κοινωνία σαν ένα σκάκι με άσπρα και μαύρα τετράγωνα και 2 αντίπαλες ομάδες.Τα λευκά που αντιπροσωπεύουν το πνεύμα και την παιδικότητα και τα μαύρα που είναι η χυδαία ύλη με την επιστήμη-τεχνολογία και τους σοβαρούς γέροντες.
Η μαύρη λοιπόν ομάδα ,γνωστή και σαν αδελφότητα των λύκων χρησιμοποιεί κάθε ανέντιμο τρόπο για να πάρει το παιγνίδι.Ας δούμε λοιπόν σε γενικές γραμμές ποιός είναι ο πολιορκητικός κριός για να ρίξουν τα κάστρα των λευκών παιδιών-προβάτων:
1]Η αρπαγή των συμβόλων.Γράψαμε γι'αυτό στο άρθο :
http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2012/10/blog-post_16.html
 Η κατ'εξοχήν τακτική των γερόλυκων.
Θα σταθούμε στην αρπαγή ενός συμβόλου κατεξοχήν γνωστού.Του 666.Έχει πλέον ταυτισθεί με το κακό και μάλιστα μετά τόσο  μεγάλο χρονικό διάστημα που είναι δύσκολο να αθωωθεί ,ενώ φαίνεται να αποτελεί την περίφημη πλάνη που αναφέρει ο Απόστολος Παύλος στην προς Θεσσαλονικείς επιστολή.
Η Ρέριχ άφησε ψήγματα στα γραπτά της ότι το 666 είναι ο αριθμός των ακτίνων του υψηλότερου κέντρου ,του ενεργειακού-ψυχικού σώματος,του Σαχασράρα.
Ο Απόστολος Ιωάννης αναγκάσθηκε στην Αποκάλυψη να παρουσιάσει καλυμμένη την απόκρυφη διδασκαλία για το ενεργειακό ψυχικό σώμα,το δέντρο της ζωής ή Κηρύκειο του Ερμή.Αυτό για να προστατέψει τα μαργαριτάρια από τους χοίρους.Με παρόμοιο τρόπο αναφέρθηκε και στα τρομερά θηρία που δεν είναι παρά κέντρα (tsakra) της ψυχής.Έτσι οι αμύητοι τα έλαβαν ως αληθινά θηρία-ανθρώπους και ψάχνουν αιώνες τώρα να βρούν ποιοι άνθρωποι είναι ο 666 και το θηρίο και ο ψευδοπροφήτης κτλ.Αλλά ο άγιος Ιωάννης άλλα εννοούσε και σε άλλους απευθυνόταν.
Τελικά κατάντησε η Αποκάλυψη να γίνει όργανο της μαύρης μαγείας,όπως μάλλον ορθά προέβλεψε ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος που δεν ήθελε να την συμπεριλάβει στον Κανόνα της Εκκλησίας.
Ο αναφερόμενος αντισημιτισμός του,ίσως ήταν δευτερεύουσα αιτία.
Γράψαμε ότι τέτοιο Ον που οραματίζεται ο κόσμος υπό την επήρεια της μαύρης στοάς ,δε θα κατέβει στη Γη,παρά μόνο ως Αντίχριστος στο τέλος ,πραγματικά,των καιρών που θα το γνωρίζουν όλοι οι άνθρωποι της πνευματικής υποφυλής που θα κατοικεί τότε στον πλανήτη.
Οι "άνθρωποι" της άλλης υποφυλής δε θα έχουν ιδέα για το τι συμβαίνει στον πλανήτη και σε αυτούς τους ίδιους αφού θα είναι άβουλα-αυτόματα όντα..Θα κατέλθει και τότε ανάμεσα τους ένας μεγάλος φωτισμένος σοφός,με τη μορφή ενός απ'αυτά τα κοντά σε ανάστημα,εκφυλισμένα όντα με σκοπό να σώσει ότι γίνεται να σώσει από αυτή την άθλια μάζα ανθρωποειδών και θα καταφέρει να σώσει κάποια από αυτά πριν τον καταδικάσουν σε θάνατο για αντικοινωνική συμπεριφορά!
2]Οι λύκοι ντύνονται με προβιές για να προσελκύσουν τα πρόβατα.Ο κακός ο λύκος ντύθηκε γιαγιά για να πλανέψει την κοκκινοσκουφίτσα.Εδώ έχουμε την κατάληψη αγαθών προσώπων που μπορούν να εξαπατήσουν τους ανθρώπους.Θα λάβουν ακόμη και τη μορφή Θεών.Αυτό το λέω για τους προχωρημένους συνοδοιπόρους που ξέρουν να διαβάζουν τα σημεία στους ανθρώπους.
Θα εμφανίζονται σαν τον θεό Ερμή δηλαδή το Χριστό ή τη θεά Δήμητρα και τη θεά Αθηνά!
Και θα χρησιμοποιούν και την αριθμολεξία γι'αυτό .Προσωπικά μπορώ να πώ ότι έχουν ενσαρκωθεί θεοί  στη Γη και μετά τον θεό Ερμή-Ιησού που παραμένει μαζί μας στο αιθερικό πεδίο μέχρι το τέλος του κόσμου.Γράψαμε ήδη για κάποιους απ΄αυτούς και δεν έγραψα για ένα άλλον.
Έζησαν σαν άνθρωποι,πρόσφεραν στην ανθρωπότητα και έφυγαν σαν θνητοί χωρίς να καταλάβουν οι πολλοί ότι ήταν θεοί.Όμως στις μέρες μας δεν υπάρχει κανείς Θεός ή Θεά στον πλανήτη.
Επίσης μια πιθανή ενσάρκωση της θεάς Δήμητρας ή Ίσιδος που αφήνει να εννοηθεί ο Ρ.Στάινερ δεν θα γίνει παρά λίγο μετά την εμφάνιση των πρώτων πνευματικών υπερανθρώπων σε λίγες χιλιάδες ίσως χρόνια από τώρα (4000 μ.χ. και εκείθεν).Μέχρι τότε ο πλανήτης θα είναι υπό την ελεγχόμενη κυριαρχία των μαύρων αδελφών.Και βέβαια θα είναι ελεγχόμενη γιατί αν δεν ήταν δε θα υπήρχαν έτσι τα πράγματα όπως είναι,ούτε θα γράφαμε στα μπλόγκ καν.

Μετά τον τελευταίο γενικό πόλεμο ,ορθά ο Άγιος Κοσμάς προφήτεψε πως θα ζούν μαζί ο Λύκος με το Πρόβατο.

*Ο τελευταίος γενικός πόλεμος ή Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος θεωρώ ότι ήταν αυτός που καλούμε Β'.Παγκόσμιο Πόλεμο(1940-1945).Ο Β'Π'Πόλεμος ήταν αυτός που καλούμε Πρώτο του  1914-1918. 
Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν αυτός που καλείται Κριμαϊκός ή Ανατολικός Πόλεμος του 1853-1856. Αυτός έγινε μεταξύ μεταξύ των Δυτικών Ευρωπαϊκών δυνάμεων (Αγγλία-Γαλλία ,Ιταλία κυρίως) και των Τούρκων εναντίον των Ρώσων,των Βαλκανικών χωρών (Σερβία,Βουλγαρία,Ελλάδα) και δευτερευόντως της Αυστροουγγαρίας. Ήταν εκτεταμένος πόλεμος έως τον Ειρηνικό ωκεανό και συνεχίσθηκε θα έλεγα με τον Αφγανικό πόλεμο,τον πόλεμο των Σιχ στην Ινδία και τον Αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο.Οι απώλειες μόνο του καθαρού Κριμαϊκού πολέμου ήταν κοντά στις 250.000 αλλά αν συμπεριλάβουμε και τα άλλα μέτωπα και τους επακόλουθους πολέμους και τους λιμούς στην Ινδία πρέπει να ξεπερνούσαν τα 3.000.000.

Πολεμικές συρράξεις μετά τον τελευταίο Γενικό πόλεμο του 1940-1945 που ήταν ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έγιναν,γίνονται και θα γίνουν αλλά με σποραδικές μορφές.
Παγκόσμιος πόλεμος με τη μορφή και το χαρακτήρα που είχαν οι τρεις από το 1853 έως το 1945 δεν φαίνεται να ξαναγίνει στον πλανήτη.Η μορφή των πολέμων είναι ήδη πλέον,οικονομική,νομισματική και ψυχολογική.
Ο εξαπλούμενος παγκόσμιος εθνικισμός θα οδηγήσει,εξ΄ανάγκης σε συμμαχίες εθνών ,προσωρινές,που θα αλλάζουν από χρόνο σε χρόνο λόγω φόβου και καχυποψίας.
Αυτό,όσο και αν ακούγεται παράλογο,θα δράσει αποτρεπτικά για ένα γενικευμένο,παγκόσμιο πόλεμο που θα μπορούσε να επιφέρει την καταστροφή του πλανήτη και της ανθρωπότητας και ο πλανήτης θα "γεράσει" φυσιολογικά μαζί με τις διαμορφούμενες ,2 μελλοντικές φυλές των ανθρώπων.
Ο Παγκόσμιος πόλεμος γράψαμε  ήδη ότι έχει πάρει τη μορφή του πολέμου Όλου εναντίον Όλων όπως περιέγραψε ο Ρ.Στάινερ. βλ http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2012/07/o.html
Γράψαμε ήδη ότι η φυσική κατοικία των Λύκων είναι ο υλικός χώρος που ζούμε τώρα και ο κατώτερος αστρικός των παθών.Βεβαίως το κακό φτάνει μέχρι και τον ουρανό του νοητικού (ντεβαχάν) αλλά με φθίνουσα ποσότητα και ποιότητα.Έτσι θα πρέπει να αποδεχτούμε μάλλον την κυριαρχία των λύκων επί του υλικού επιπέδου ως ένα φυσικό φαινόμενο.
Επίσης ο λεγόμενος Αρμαγεδδών μεταξύ καλών-φωτεινών οντοτήτων και σκοτεινών-κακών,όπως γράψαμε ,έχει ,μάλλον ήδη συντελεστεί. βλ..http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2013/02/blog-post_28.html
Έλαβε χώρο στο μέσο αστρικό πεδίο του πλανήτη και κατέληξε σε νίκη των αγγελικών ταξιαρχιών με πτώση ,όμως ,δυστυχώς ,ίσως εκατομμυρίων κακών ψυχών και δαιμόνων στο κατώτερο αστρικό και στο φυσικό,πυκνό,πεδίο του πλανήτη .Έτσι οι διεξαγόμενοι πολέμοι στη Γη ,είναι ,κατεξοχήν συγκρούσεις μεταξύ κακοποιών ψυχών και δαιμόνων και δευτερευόντως παρασέρνουν και αγαθές ψυχές που δεν έχουν πνευματικό καταφύγιο.
Το παρήγορο είναι ότι με την πτώση των κακοποιών ψυχών ,εδόθη και μεγάλη ποσότητα σοφίας στη Γη,την οποία μπορούν να συλλέξουν οι αγαθοί μύστες,ώστε να προφυλαχθούν από τις συγκρούσεις των Λύκων.
Οι λύκοι είναι διαφόρων χρωμάτων.Καστανοί,γκρίζοι,λευκοί,κόκκινοι,μαύροι αλλά πάντα λύκοι στην καρδιά,το σώμα και το νου.
Γεγονός επίσης είναι η επίθεση των λύκων επί των προβάτων ,δηλαδή της παιδικής αθωότητος  που έχουμε μέσα μας,με σκοπό την εξαγρίωση μας και τη μεταμόρφωση μας σε ζώα όπως οι γύπες και οι ύαινες που επιτίθενται στο θύμα τους αφού εξασφαλίσουν ότι δεν κινδυνεύουν!
Γι'αυτό οι Λύκοι μεταμορφώνονται σε "γιαγιάδες" της Κοκκινοσκουφίτσας για να την προσελκύσουν και να την κατασπαράξουν.
Αυτή η μεταμόρφωση είναι και ο πολιορκητικός κριός της μαύρης στοάς.
Όπου βλέπετε καλοσυνάτα πρόσωπα που διακινούνται ευρέως από τα ΜΜΕ καλό είναι να υποψιάζεστε και ένα Λύκο-"γιαγιά" από πίσω του.Επίσης η πλειοψηφία των πολιτικών κομμάτων και μάλλον όλες οι χώρες,ως κρατικές οντότητες ,έχουν ένα λύκο από πίσω τους!

3]Η Μαύρη στοά ,είναι η αρχαία Μαύρη πηγή της Στυγός  και αποτελεί την πηγή εκπομπής όλων των αρνητικών συναισθημάτων που εξαπλώνονται σαν μαύρη ομίχλη στον πλανήτη και τυλίγουν τις δεκτικές ανθρώπινες μονάδες.
Ένα βασικό συναίσθημα που απλώνεται σαν ψίθυρος αέρα παντού (γι'αυτό και η Ε.Ρέριχ αποκαλούσε τους μαύρους -ψιθυριστές) είναι ο εκνευρισμός.
Αυτό το συναίσθημα είναι η αρχή της γένεσης του Τυφώνα.Θα δώσει τη θέση του στο θυμό,στην οργή,στο μίσος, και τελικά στην κακόβουλη πράξη που μπορεί να φτάσει μέχρι την καταστροφή του φυσικού-υλικού σώματος της αντίπαλης ανθρώπινης μονάδας.Απ'αυτά τα συναισθήματα τρέφεται η μαύρη στοά και γίνεται πιο ισχυρή.
Γι'αυτό και οι φωτισμένοι άνθρωποι και θεοί του πλανήτη επίμονα ζητούσαν την αποφυγή της παραμικρής κακής σκέψης (όχι απλά πράξης) εναντίον οποιουδήποτε.Η σκέψη είναι ένα αληθινό βέλος που εκτοξεύεται στον αστρικό χώρο των παθών και βρίσκει τελικό στόχο στο υλικό επίπεδο.
Από το αποτέλεσμα αυτών των κακόβουλων σκέψεων ενδυναμώνει το εγκρεγκόρ της μαύρης στοάς στο αστρικό πεδίο που είναι η Χίμαιρα (αναγραμματισμός του ΜΑΧΑΙΡΙ)
 ή Μπαφομέτ.

**Εδώ θα αναφέρουμε μια παλιά τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 1980.Την Galactica.Η σειρά αναφερόταν σε μια ομάδα πλανητών που κατοικούσαν άνθρωποι.όχι τυχαία 12 τον αριθμό και τα ρομπότς Κυλώνες που σκοπό είχαν την καταστροφή των ανθρώπων.Άν στη θέση των μηχανικών ρομπότ ,βάζαμε βιολογικά-γενετικά ρομπότ σαν τους λεγόμενους "γκρίζους"-σατανάδες,ίσως φτάναμε σε ένα αληθινό πόλεμο που διεξάγεται σε αυτή τη γωνιά του γαλαξία μας.Σατανάδες-εναντίον Ανθρώπων.Τα αρχέτυπα των μαχών αγγέλων-σατανάδων στις θρησκείες του πλανήτη,ίσως αντανακλούν ,ένα αληθινό πόλεμο ,αυτή τη φορά σε πλανητικό πεδίο.Έχω υποψία για τους 12 ανθρώπινους πλανήτες όπως π.χ. ένας στη Λύρα και άλλος στο Λαγώο και για κάποιους των σατανάδων όπως του Σείριου(Σώθις,το ορθό όνομα) και του Λύκου.όμως πλέον γινόμαστε αιθεροβάμονες......Γράψαμε για την εξωγήινη κατοχή του δικού μας πλανήτη ,από τους Σείριους σατανάδες και την εδώ συνεργασία τους με τις εθνικές κυβερνήσεις.
Καμιά κυβέρνηση βεβαίως,δε θα αποκαλύψει,συνεργασία,με τους σατανάδες-εξωγήινους,ούτε θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.Γι'αυτό μην περιμένετε .τυχόν,αποκάλυψη,επίσημης στενής επαφής,με εξωγήινους.
Σίγουρα η απελευθέρωση του πλανήτη δεν είναι κάτι εύκολο και πιστεύω ότι μάλλον δε θα γίνει ποτέ.
Απλά θα παραμείνει ελεγχόμενη η κυριαρχία των σατανάδων ,μέχρι την τελική ερημοποίηση του πλανήτη και την βιολογική-ψυχική εκφύλιση της υπάρχουσας ανθρώπινης φυλής.

***Μια επίσης σημαντική επίθεση,της μαύρης στοάς,θα δοκιμάσουν οι μύστες,όταν φτάνουν,κοντά στο τέλος του πνευματικού τους ταξιδιού.Στην Πηγή των Πάντων.Γράψαμε για τη Μεγάλη Μητέρα και τον Ωκεανό όπου όλοι μας σαν σταγόνες θα καταλήξουμε τελικά.Άλλωστε απ΄'αυτόν προήλθαμε.
Οι μαύροι ,χρησιμοποιούν,ίσως άβουλα και αγαθά όντα-δάσκαλους,για να δείξουν ότι αυτός ο Ωκεανός,το τέλος δηλαδή είναι,ένα Απόλυτο Κενόν,πέραν του χωροχρόνου.Αυτό το Κενόν δεν μπορεί να αισθανθεί τον Εαυτό του,όντας χωρίς αντικείμενο,αφού είναι το ίδιο καθαρό Υποκείμενο.Έτσι είναι η απουσία των πάντων,σαν άγαλμα αμίλητο ,ακούνητο,αναίσθητο,χωρίς αγάπη ή άλλο αίσσθημα.Ένα μαύρο,βαθύ σκότος που προσιδιάζει στην σκοτεινή,μαύρη-μαγική φύση τους.Δηλαδή το Απολύτως ΜΗ-ΟΝ του Αριστοτέλη ,το οποίο βέβαια,δεν υπάρχει κατά τον Παρμενίδη.Και ορθά.Πως είναι δυνατόν ο τελικός σκοπός της μύησης να είναι μια Μούμια?
Ο Μεγάλος Οργανισμός που λέγεται Φύση,είναι παντού,έχει και παράγει όλες τις ιδιότητες όπως του χωροχρόνου,όλα τα αισθήματα όπως της Αγάπης.Κατέχεται από μια Παναίσθηση του κάθε μικρού μορίου της,σε κάθε στιγμή.Είναι Παντογνώστρια της κατάστασης όλων των Τέκνων της,από το quark και την υπερχορδή μέχρι τον τελευταίο γαλαξία,και από την πιο ζοφερή αστρική κάμπια,μέχρι το πιο φωτεινό και καθαγιασμένο Σεραφείμ.Σκοπός της είναι όλα της τα Παιδιά να μοιάσουν σε αυτή και συνδέεται με όλα ,με ένα καθαγιασμένο ΝΗΜΑ που παραμένει από ζωή σε ζωή,αιώνιο και απαράλλαχτο ,αληθινός καθαγιασμένος δεσμός και Αγία Ζώνη της Υπερμάχου-Μητέρας των όλων.

Τελειώνοντας θα αναφερθούμε και στο στοιχείο του Φόβου που όμως αποτελεί δευτερεύον συναίσθημα και όργανο ελέγχου των ψυχών.Ο Φόβος γεννά την Υπακοή.Αυτό γιατί ήδη οι αποδυναμωμένες από την οργή και το μίσος ψυχές δεν έχουν πια άλλη ενέργεια-prana για να ενισχύσουν το αιθερικό τους ενεργειακό πλέγμα-ασπίδα.Έτσι αναιμικές πια,εξασθενημένες τυλίγονται με το δίχτυ του φόβου και φυλακίζονται στον ιστό της μαύρης αράχνης σαν μύγες και άλλα μικρά ανήμπορα έντομα,προς μελλοντική κατανάλωση!
Οι διάφορες τεκτονικές στοές,των μεγαλοαστών του πλανήτη είναι πρόθυμες να ρουφήξουν κάθε φοβισμένη ψυχή και να την μετατρέψουν σε πειθήνιο όργανο.

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ:  ΜΑΣΟΝΟΣ=631=ΘΑΝΑΤΟΣ

ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗΜην εμπιστεύεστε κανέναν αρχηγό, καμιά ομάδα,κανένα φίλο.Στραφείτε στον τελευταίο πυρήνα που έμεινε και είναι αυτός της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.
Αυτό δηλώνει και η εντολή του Ιησού. Αγάπα τον πλησίον σου.Ας στρέψουμε λοιπόν τα νώτα μας σε όλους τους εμφανίζοντες στα ΜΜΕ και το διαδίκτυο και ας δώσουμε τις καρδιές μας στους στενούς αλλά και σε όλους τους συγγενείς μας.Αργότερα θα επεκταθούμε στη γειτονιά μας,στην εργασία μας,στην παρέα μας.Χωρίς κανένα εξωτερικό καθοδηγητή αλλά μόνο με τον εσωτερικό Οδηγό της Καρδιάς μας!
Αυτή θα είναι μια καλή αρχή για το σχηματισμό του Νέου Ανθρώπου!

κωπηλάτης