Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

Καστελόριζο 23 Απρίλη 2010....Τι μυστικά κρύβει?

Με αφορμή την αποκάλυψη του τέως Ισπανού πρωθυπουργού για την ευρωπαική καπιταλιστική κρίση και τα επακόλουθα μνημόνια,θα αναφερθούμε στο γεγονός του Καστελόριζου με "συνωμοσιολογική" ματιά.
Γεωγραφικά βρίσκεται απέναντι της Λυκίας,της πατρίδας της Χίμαιρας και των Λύκων που νίκησε ο Βελλεροφώντης. βλ:   
 http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2012/08/blog-post_20.html 
και:
 http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2012/06/blog-post_21.html
Το όνομα αυτού του μικρού νησιού είναι περιέργως Μεγίστη και δεν μπόρεσα να διαπιστώσω γιατί είναι τόσο "μέγιστο"! Ίσως ο Απόλλων ο Μεγιστεύς ,που λατρευόταν εκεί ,αλλά και το αραβικό όνομα του νησιού Μαγιάς να κατευθύνουν κάπου,ίσως σε κάποια σημαντική μαγική θέση που έχει το νησί!
Το Καστελόριζο σημαίνει κόκκινο κάστρο στα ιταλικά και ήταν  έδρα μαζί με τη Ρόδο, του τάγματος των Ιωαννιτών ιπποτών,του ετέρου κλάδου των κατακτητών λευκών σταυροφόρων.Το άλλο ήταν το τάγμα των Ναιτών.Αμφότερα φύλακες των ναού του Πανάγιου Τάφου στην Ιερουσαλήμ και security των προσκυνητών σε αυτόν.Σύμβολο τους ο λευκός σταυρός σε μαύρο πλαίσιο,κάπως αντίθετο αυτού των Ναιτών που είχαν κόκκινο σταυρό σε λευκό πλαίσιο.
*Θυμίζει τις αντίθετες σημαίες Ελλάδας και Ισραήλ.Της Ελλάδας ο σταυρός είναι λευκός σε μπλέ πλαίσιο και και του Ισραήλ η ασπίδα του Δαβίδ,μπλέ σε άσπρο πλαίσιο.
Πάντως και τα δύο τάγματα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο μετέπειτα στη δημιουργία των μεγάλων τραπεζικών ιδρυμάτων,προτεσταντικών κατά κύριο λόγο ιδιοκτησιών που ελέγχουν το μεγαλύτερο οικονομικό μέγεθος του δυτικού κόσμου.Γι'αυτό και η έχθρα με το Βατικανό και η καταφυγή τους στην Αμερική των Ναιτών και των Ιωαννιτών αλλά ακόμη και στην τσαρική Ρωσία των τελευταίων.
Έχει σημασία να δούμε και ποιοί "έπρεπε" να είναι μέλη του τάγματος:
Οι αρχηγοί ,οπωσδήποτε μέλη αριστοκρατικών οικογενειών,ενώ οι της δεύτερης βαθμίδας αλλά και της τρίτης από οικογένειες με καθαρή καταγωγή.(εννοούν προφανώς αρία καταγωγή,λευκή με απόδειξη εί δυνατόν από τον Σείριο και τον Λύκο. ....).Σε κάθε περίπτωση απαγορευόταν οι οικογένειες σκλάβων και κατώτερων επαγγελμάτων.Δηλαδή ακριβώς το αντίθετο από το ισλαμικό τάγμα των Μαμελούκων που περιγράψαμε σε προηγούμενο άρθρο.
Αυτά λοιπόν για τους Ιωαννίτες του κόκκινου κάστρου που βρίσκεται στην εσχατιά της Ευρωπαικής Ένωσης.
Την 23 Απρίλη εορτάζεται η μνήμη του Αγίου Γεωργίου μου μαρτύρησε το 303 μ.χ.Θεωρείται προστάτης Άγιος των Σταυροφόρων και των Προσκόπων (άλλο τάγμα νέων της εκμεταλλεύτριας λευκής φυλής....).Οι Σταυροφόροι μάλιστα πήραν το λείψανο του από την Παλαιστίνη στη Δύση και δεν γνωρίζουμε που ακριβώς βρίσκεται!Ο Άη Γιώργης σκοτώνει τον Δράκο σύμβολο της γηγενούς προέλευσης των κατωτέρων φυλών και δείχνει την καθυπόταξη τους στην ανώτερη λευκή αρία εγωγήινη φυλή των Σειρίων-Λύκων!Φρόντισαν μάλιστα να βγάλουν ολόκληρα σειρά συνωμοσιών με τα ερπετά και να οικονομήσουν βέβαια αρκετά χρήματα.
*Θα πούμε εν συντομία για τα ερπετά ότι πλήν των γηγενών φυλών που συμβολίζουν(Ο Αίας ο Τελαμώνιος ο γίγαντας Προαιολεύς είχε μαζί του ένα μικρό δράκο όταν ήρθε στην Τροία),αναφέρονται όντως σε ερπετοειδή εξωγήινη φυλή που θυμίζουν τον ΕΤ τον εξωγήινο του Σπίλμπεργκ.Αλλά για τα ερπετά-παιδιά ίσως γράψουμε σε επόμενο άρθρο......
Έχουμε λοιπόν μέχρι τώρα τους Ιωαννίτες Ιππότες ,τον Άγιο Γεώργιο και τελειώνουμε με την 23-Απρίλη του 215 μ.χ. όπου ένας ναός ανεγείρεται στο λόφο του Καπιτώλιου από τους Ρωμαίους.
Είναι ο ναός προς τιμή της Αφροδίτης του Έρυκα!Γιατί?
Την 21 Ιούνη του 217 π.χ. ο Αννίβας ο μεγαλύτερος ίσως στρατηλάτης όλων των εποχών,μετά τον Μ.Αλέξανδρο οδηγεί τους καρχηδόνιους σε μια ανεπανάληπτη νίκη στη λίμνη Τρασιμένο ,στην Περούτζια 180 χιλιόμετρα βόρεια από τη Ρώμη.Σκοτώθηκαν 15000 Ρωμαίοι και 2500 Φοίνικες και το ρέμα που εκρέει από τη λίμνη βάφτηκε κόκκινο για πάνω από 3 μέρες ώστε να ονομαστεί σαγκουινέτο ,δηλαδή κόκκινο ποτάμι.Μετά από αυτή τη μάχη το HANNIBAL ANTES PORTAS ήταν γεγονός.Η Σίβυλα έδωσε χρησμό ότι πρέπει να παρθεί το ιερό άγαλμα του εχθρού από την πόλη Έρυκα στη Σικελία και να μεταφερθεί στο Καπιτώλιο,ώστε να κερδηθεί η εύνοια του θεού του εχθρού.Πρόκειται για πανάρχαια πράξη ιερής μαγείας όπου συλλαμβάνεται το ιερό ξόανο του εχθρού και έτσι χάνει την δύναμη του ο αντίπαλος και νικιέται!Αυτό στην προκειμένη έγινε,αφού η Αφροδίτη η Ερύκεια έγινε Μητέρα Αφροδίτη στον νέο αυτό ναό.Η Μητέρα-Ουράνια Αφροδίτη ήταν η προστάτις του προπάτωρα Αινεία που οι Έλληνες άφησαν να φύγει με πλήρη δικαιώματα ως Έλλην αρχηγός και να εγκατασταθεί όπου αυτός ήθελε.
Επισημαίνεται επίσης ότι ήταν ο πρώτος που επέφερε βλάβη στην Καρχηδόνα όταν πέρασε από εκεί με αποτέλεσμα την περίφημη κατάρα της Φοίνισσας Διδούς,πάνω στους απογόνους του Τυρρηνού Αινεία!
Έχουμε λοιπόν ξανά την περίφημη πόλη των Φοινίκων, Έρυκα που αναλύσαμε σε προηγούμενο άρθρο ως αιτία του Πελοποννησιακού πολέμου και της επακόλουθης ιστορικής παρακμής του Ελληνικού Γένους.
βλ.http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2013/02/blog-post_25.html
Τώρα τι σχέση μπορεί να έχουν όλα αυτά με την κρίση που μαστίζει τη χώρα μας?
Ο καθένας θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.Εμείς πάντως θα πούμε ότι κοντά 4 χρόνια μετά ίσως οι ¨Ευρωπαϊστές" και "Μνημονιακοί" να είχαν δίκιο.Γιατί?Θα πρέπει να δούμε τα γεγονότα σε συνδυασμό με την ισλαμική επανάσταση της Βορείου Αφρικής και τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία.
Τώρα ίσως γίνεται φανερό,ότι σχεδιάστηκε ένας μεγάλος παγκόσμιος πόλεμος.Τα Ευρωπαικά κράτη της Μεσογείου θα έβγαιναν από την Ευρ.Ενωση και θα αποσταθεροποιούταν με πιθανό ξέσπασμα εμφύλιων συγκρούσεων που οι αψιμαχίες με τη Χρυσή Αυγή δεν ήταν παρά απλά βεγγαλικά!
Η Ευρώπη θα διαλυόταν οριστικά και σίγουρα θα εμφανιζόταν πολεμικές συγκρούσεις στη Βαλτική και στην Πολωνία όπως προφήτευε ο Γάλλος τέως πρόεδρος ,Νικολά Σαρκοζύ!
Στην "κοιλάδα των Ρόδων" αναφέρεται και η χρήση μικρών πυρηνικών στην περιοχή.
Ο εμφύλιος στη Συρία θα εξελισσόταν πιθανά σε γενικευμένη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή με τα κράτη της Αιγύπτου και της Τουρκίας να έπαιρνα μέρος και οι δικοί μας εδώ ¨παστίτσιοι" θα περίμεναν  την απελευθέρωση της Πόλης,όταν το αίμα των νέων θα χυνόταν άφθονο στα πεδία μάχης.Η χαρά του Άλιστερ Κρόουλυ του ιδρυτή της Χρυσής Αυγής!(αληθινή χαρά σε άλλο πεδίο....)
Τα νέα όπλα κλιματικού πολέμου με τους τυφώνες και τις πυρκαγιές θα σκόρπιζαν το θάνατο,όπως
και οι τεχνητοί σεισμοί και τα τσουνάμι.
Βεβαίως και η χρήση της μαύρης μαγείας που ποτέ δεν έπαψε να χρησιμοποιείται ως όπλο από την εποχή της Ατλαντίδας μέχρι σήμερα!
Και όλα αυτά μέχρι την εντυπωσιακή έκρηξη του πλανήτη στο διάστημα ,γιατί στο τεχνολογικό στάδιο που φτάσαμε και στην ηθική-πνευματική παρακμή,δεν έμενε κάτι άλλο παρά αυτό που απεικονίζεται στην τελευταί κάρτα των "ιλλουμινάτι".
*Άυτή η ιστορία με τους ιλουμινάτι είναι μια άλλη εκμετάλευση των φτωχών ,πνευματικών,αδελφοτήτων του μεσαίωνα και της αναγέννησης όπως με τα εξωγήινα ερπετά παιδιά..
Αλλά ελπίζω να μιλήσω και για αυτό σε επόμενο άρθρο...
Τελειώνοντας μπορεί η Ελλάδα να έχασε 5000 ψυχές που αυτοκτόνησαν,να εμφάνισε χιλιάδες απελπισμένους-πεινασμένους και εκατομμύρια ανέργους,όμως ίσως να είναι ελάχιστο τελικά,μπροστά το αίμα που θα χυνόταν στον επερχόμενο πόλεμο που ονειρευόταν οι "παστίτσιοι" και σχεδίαζαν οι πολεμικές βιομηχανίες και άλλοι πολεμοκάπηλοι επιχειρηματίες...

κωπηλάτης