Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

Οι τοιχογραφίες του Ακρωτηρίου-Σαντορίνης και η ανωτερότητα της Ελληνικής Φυλής!!!

Θα ασχοληθούμε με τις τοιχογραφίες που ανακάλυψε το 1971-72 ο μακαρίτης αρχαιολόγος,συμπατριώτης μου Σπύρος Μαρινάτος.Ο Μαρινάτος σκοπό είχε όταν ξεκίνησε τις ανασκαφές στο Ακρωτήρι,είχε σκοπό να αποδείξει ότι η έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης οδήγησε στη μινωική καταστροφή,ενώ ισχυριζόταν ότι η Θήρα,ήταν η χαμένη Ατλαντίδα του Πλάτωνος.Τελιά ο αρχαιολόγος Χρήστος Ντούμας ανέτρεψε τη θεωρία για την μινωική καταστροφή από το ηφαίστειο,αφού ορθά έδειξε ότι η παρακμή,είχε ήδη συντελεστεί στην Κρήτη,πριν από πολλά χρόνια.
Εμείς θα προσθέσουμε ότι περίπου 400-500 χρόνια πριν την έκρηξη του ηφαιστείου,είχε γίνει ο παγκόσμιος ατλαντικός πόλεμος (όπως έχουμε περιγράψει σε άλλα άρθρα),με τις επακόλουθες γεωλογικές αναταράξεις,και την επιδρομή των Λαών των Θαλασσών από τον Ειρηνικό Ωκεανό που οδήγησαν στην παρακμή και της Μινωϊκής αυτοκρατορίας.
Θα προσθέσουμε επίσης αυτό που γράφει η wikipedia για τα φρονήματα του συμπατριώτη μου Μαρινάτου:
Ο Σπύρος Μαρινάτος είχε κατηγορηθεί ως θιασώτης της δικτατορίας των Συνταγματαρχών. Σε πανηγυρικό λόγο, μάλιστα, που εκφώνησε στις 2 Μαΐου του 1968 ανέφερε ανάμεσα σε άλλα: "Σήμερον εορτάζομεν μίαν νέαν επέτειον εις την δολιχοδρομίαν του Ελληνικού Εθνους, του παλαιοτέρου ιστορικού έθνους επί του εδάφους της Ευρώπης και ενός εκ των δύο ή τριών παλαιοτάτων εθνών επί του πλανήτου. Είναι η επέτειος της 21ης Απριλίου."[1] Με απόφασή του Αρχαιολογικού Συμβουλίου, του οποίου είχε οριστεί πρόεδρος από την Χούντα, είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Μανόλης Χατζηδάκης.
Και ας δούμε τις τοιχογραφίες:
1]Το ποτάμι εδώ δεν είναι κάποιο της Σαντορίνης!,ούτε ο Πηνειός!.Αλλά ο ποταμός Νείλος της Αφρικής (ΑΦΡΙΚΗ=639=ΑΤΤΙΚΗ).Και το ζώο δίπλα στο ποτάμι δεν είναι λύκος αλλά λεοπάρδαλη που έχει κάπως παραχαρακτεί?!!

 2]Ο ψαράς εδώ που ρίχνει το δίχτυ του,δεν είναι Έλληνας.Ούτε το μικρό δίπλα του,που μοιάζει μάλλον για αφρικανάκι ,ίσως της Αιθιοπίας,μια πιθανή αρχαία τοποθεσία της Αττικής,όπως την περιέγραφε στον Κριτία ο Πλάτωνας.3]Τα παρακάτω όντα είναι γίβωνες και όχι πρίγκιπες όπως τα ζωγράφισε ο Έβανς στην Κρήτη.
Γίβωνες που απαντούν στην Αφρική αλλά και στα νησιά του Ειρηνικού ωκεανού,όπως η Ταιτή.4]Τα παιδάκια δεν είναι ελληνάκια,αλλά ινδιανάκια και παίζουν τάι-μπόξ,πολύ δημοφιλές σήμερα στην Ταϊλάνδη,και μάλλον θα ήταν δημοφιλές και την εποχή της Ατλαντίδας στα νησιά του Ειρηνικού.
5]Τα καΐκια εδώ δεν είναι τριήρεις αλλά τα ίδια που χρησιμοποιούν οι ναυτικοί στα νησιά της Πολυνησίας και στα ποτάμια της Ινδοκίνας.Προφανώς και ο λαός είναι κίτρινος!


 6]Ο Νείλος συνεχίζει τη ροή του προς τη Μεσόγειο ανάμεσα σε Φοίνικες και ένα Γρύπα,συνηθισμένο πουλί στις ζωγραφιές της Άπω Ανατολής!

7]Οι πολεμιστές εδώ με τις σάριζες,δεν είναι μακεδόνες,αλλά Ινδιάνοι της Ινδοκίνας ή της Ινδονησίας ή Μαορί της Νέας Ζηλανδίας!Οι φορεσιές παραμένουν και σήμερα αν δείτε ,οι ίδιες!Οι περίφημοι Άτλαντες που ήρθαν να κατακτήσουν την Αφρική-Αττική και τα κατάφεραν μάλλον,αφού έχτισαν αποικία στη Σαντορίνη.Το Ακρωτήρι ήταν στην τέλεια θέση.Αντίκρυζε εύκολα τη νήσο Δία της Κρήτης την οποία είχαν κατακτήσει.Τους θύμιζε και το ηφαίστειο της Θήρας,το δικό τους νησί-μητρόπολη στην Ταιτή και ήταν ιερό γι'αυτούς.Γι'αυτό ζωγράφισαν και αυτές τις στιγμές.Για να μην ξεχνούν την μακρινή πατρίδα τους.

8] Τα ζώα εδώ είναι ελάφια και μοιάζει το τοπίο να γίνεται πιο εύκρατο!Είναι επειδή οι Άτλαντες της Ταιτής έφτασαν μέχρι ψηλά στις Άλπεις.Δεν το πιστεύετε?Δέστε την επόμενη με τους Κεντροευρωπαίους ξανθούληδες που έχουν κάπες! 9]Και τελειώνουμε εδώ με το δικό μας λαό.Τους προγόνους μας γηγενείς Γραικούς.Οι σημερινοί Καρπάθιοι(κάτοικοι της νήσου Κάρπαθος) προσεγγίζουν ίσως καλύτερα σε αυτή τη μορφή.Παρόμοιοι ήταν οι Αρμένιοι,οι Σημίτες,οι Πόντιοι και οι Γεωργιανοί.Η καυκάσια φυλή του Αιγαίου ,μάλλον υποδουλώθηκε,όντας ειρηνική φυλή,εύκολα στους πολεμοχαρείς Άτλαντες.Και θα περιμένουν τους γηγενείς αρχαίους Αθηναίους που κατοικούσαν μάλλον στη σημερινή Ερυθραία (καθόλου τυχαίο που αργότερα ονομάστηκε Ερυθραία και η περιοχή της Ιωνίας στο Τσεσμέ),Αιθιοπία και Σομαλία της Αφρικής και ήταν μαυρούληδες,να νικήσουν στη μεγάλη ναυμαχία του Άντεν (όπως Ατέν-Athene) τους κιτρινιάρηδες Άτλαντες.

Οι φωτογραφίες ελήφθησαν στο συνεδριακό κέντρο Μ.Νομικού στα Φηρά.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

κωπηλάτης