Τρίτη, 20 Μαΐου 2014

1]Τέσσερις Εξωγήινες φυλές,η Γη και ένας διαστρικός πόλεμος!-1ο μέρος

Με αυτό το άρθρο θα δώσω λίγη χαλάρωση στην πολιτική κατάσταση που ζούμε και θα καταφύγω στα παραμύθια για εξωγήινους και στις αγωνίες για τα Ούφο που είχα στη φοιτητική μου ηλικία ,στοιχεία που μου έμειναν ,μέχρι σήμερα.
Είναι ωραίο να ξεφεύγεις από την καθημερινή ρουτίνα και να αναζητάς περιπέτειες σε άγνωστους ουράνιους κόσμους ,ψάχνοντας ίσως έτσι,για τον αληθινό Εαυτό σου που τελικά βρίσκεις ότι δεν κατοικεί,σε κάποιο άλλο πλανήτη,αλλά μέσα σου.
Όμως εδώ δε θα μιλήσουμε φιλοσοφικά,αλλά "φανταστικά" για εξωγήινους και πολέμους των άστρων,εμπνευσμένους από τη μυθολογία και τη θρησκεία των λαών του πλανήτη Γη.
Γι'αυτό ας μην συσχετιστούν με τα 4 ανθρώπινα περιβλήματα-kosas .Δηλαδή το φυσικό,το αιθερικό,το αστρικό και το νοητικό,ακόμη και αν μοιάζει να συσχετίζονται.Απλά είναι μια αντανάκλαση της Μάγια απ'αυτές που συνήθως χρησιμοποιεί στο παιγνίδι της.
Όπως καταλαβαίνετε δε χρειάζεται να λάβετε σοβαρά ότι θα γραφεί στις επόμενες σειρές,αλλά διαβάστε το και διασκεδάστε το.Έχουμε ανάγκη όλοι από τέτοιου είδους διασκέδαση.
Ξεκινάμε λοιπόν:

 "Μια φορά και ένα καιρό υπήρχαν και υπάρχουν 4 αναπτυγμένοι διαστημικοί πολιτισμοί σε αντίστοιχους πλανήτες ,αντίστοιχων άστρων,πέρα από το δικό μας Ήλιο.
File:Draco IAU.svgΟ πρώτος στον σ-Δράκων που απέχει 18 έτη φωτός από τη Γη με κατεύθυνση στον Πολικό Αστέρα και κοντά στον αστερισμό του Κύκνου.Στα Κινέζικα σημαίνει Ουράνια Κουζίνα.Ο α-Δράκων το 3000 π.χ. ήταν ο Πολικός Αστέρας και μέσα από την πυραμίδα του Χέοπα μπορούσε κάποιος το βράδυ να τον παρατηρήσει απευθείας.Οι 3 πυραμίδες όταν φτιάχτηκαν φαίνεται να απεικονίζουν μάλλον αυτή την περιοχή του αστερισμού του Δράκοντα(και όχι τη ζώνη του Ωρίωνα) με τη μεγάλη του Χέοπα να αντιστοιχεί στον τ-Δράκου προς τον Βορρά,τη μεσαία  του Χεφρήνου στον ε-Δράκου και τη μικρή του Μυκερίνου στο ρ-Δράκου στα νοτιοδυτικά προς την μεριά του Κύκνου.Εκεί ανάμεσα στον Κηφέα και τον Κύκνο υπάρχουν και 3 μικρά αστεράκια που συμβολίζονται με τις 3 μικρές πυραμίδες της βασίλισσας δίπλα στην πυραμίδα του Μυκερίνου.
Που είναι τώρα ο σ-Δράκου? Ακριβώς μπροστά και προς τα ανατολικά του ε-Δράκοντος.
Σαν φύλακας.Ακριβώς όπως η Σφίγγα βρίσκεται μπροστά κάποιες εκατοντάδες μέτρα μπροστά από την μεσαία πυραμίδα του Χεφρήνου.Από εκεί λοιπόν πέταξε η Μέλισσα-Σφίγγα για την περιοχή μας για να μας διδάξει και να μας βοηθήσει να αναπτυχθούμε πνευματικά.
  ΜΕΛΙΣΣΑ =986=ΧΡΙΣΤΟΣ.
Όπου το διπλό σσ είναι το σαμπί=900.File:Giza pyramid complex (map).svg
Αυτό το γεγονός πέρασε στην ελληνική μυθολογία με τη μορφή του δράκου.
Ο Εριχθόνιος ήταν μισός φίδι ,μισός άνθρωπος,γιος του Ηφαίστου από το σπέρμα του που τινάχτηκε στη Γη,όταν αντίκρυσε ο τεχνολόγος Θεός τη θεά της σοφίας την Αθηνά.Σαφής αναφορά στη μετοίκηση δρακονιανών στον πλανήτη Γη.Ο Εριχθόνιος τοποθετήθηκε σε κουτί και όταν το αντίκρυσαν έμοιαζε σαν να τον περιπλέκουν 2 φίδια.Παρόμοια με τη γέννηση του Ηρακλή που σκότωσε 2 φίδια όταν γεννήθηκε.Στα πόδια του αστερισμού Ηρακλή κείται ο αστερισμός του Δράκοντα.
Ο Εριχθόνιος είναι ο προπάτωρ του ήρωα Θησέα που σκότωσε τον Μινώταυρο,γεγονός για το οποίο θα μιλήσουμε αργότερα στον επόμενο εξωγήινο πολιτισμό.
Ο ήρωας Ηρακλής επίσης είναι γόνος της Αιολικής φυλής (η Βοιωτία ήταν αιολική περιοχή)
 και για κάποιους άλλους της Δωρικής.
Ο ποιητής Πίνδαρος τον περιγράφει ως πυγομέλανα.Με μαύρο πισινό δηλαδή-άρα άνηκε στη μελανή δωρική φυλή.
Ο μακαρίτης Θ.Αξιώτης είχε αντιληφθεί το γεγονός της συμμετοχής των Δρακονιανών στην εξέλιξη της Γης,και αναφέρεται σε αυτόν στα βιβλία του με πιο σημαντική αναφορά στο έργο του για το δίσκο της Φαιστού.Σε αυτό μιλά για το "αίνιγμα του Οφιούχου".Ένα κρυμμένο μήνυμα χιλιάδων χρόνων των ιερατείων της Γης ,που απασχολούσε και σύγχρονους αστρονόμους όπως ο Καρλ Σάγκαν.Το Σάγκαν είναι αναγραμματισμός του Νάγκας που είναι τα ιερά φίδια,οι Άγιοι Δράκοντες του ουρανού στον Βουδισμό που ήρθαν και εδίδαξαν τους ανθρώπους.Κατέχουν σπουδαία θέση σε όλες τις σούτρες του Βουδισμού και ο Δράκος είναι εθνικό σύμβολο της Κίνας.
Στα σύνορα της Ταυλάνδης με τη Βιρμανία υπάρχουν χωριά που οι γυναίκες μακραίνουν τεχνητά τον αυχένα τους για να περάσουν βραχιόλια.Αυτό είναι κατάλοιπο του σεβασμού των Γήινων προς τους Δρακονιανούς-Νάγκας.Οι οποίοι είχαν ένα τέτοιο μακρύ λαιμό,όπως τον παρουσιάσε και ο Σ.Σπίλμπεργκ στον ΕΤ τον Εξωγήινο!Η εμφάνιση τους θυμίζει κάτι ανάμεσα σε αλογάκια της Παναγίας(προσκυνητές),και μικρούς δράκους-ανθρώπους

Ναοί στην Ταϊλάνδη στην πόλη Αγιουτάγια αλλά και στην Καμπότζη σε μεγαλύτερη μεγένθυση,ακολουθούν την πορεία του αστερισμού του Δράκοντα.Και εδώ να πούμε ότι στην Ταυλάνδη όταν εισέβαλαν οι Βιρμανοί,ως μογγολικά φύλα των Σιωνγκ-Νου,αποδεκάτισαν τον λαό Χμερ και  κατέστρεψαν το σύμπλεγμα αυτό στην πόλη Αγιουτάγια και αποκεφάλισαν όλα τα αγάλματα του Βούδα.
Στην Καμπότζη δεν καταστράφηκε το σύμπλεγμα αυτό των ναών που είναι μνημείο της Ουνέσκο,όμως οι Χμέρ ,ο λαός δηλαδή της Καμπότζης υπέστη την περιβόητη γενοκτονία από τους ερυθρούς Χμέρ.Μια ομάδα ψευτοκομουνιστών που βεβήλωσαν την ιδεολογία του κομουνισμού και την φυλή των Χμερ και αποδεκάτισαν το 1/3 του Καμποτζιανού Λαού σε 4χρόνια ,από το 1975 έως το 1979.Πολλά έχουν ειπωθεί για ποιοι δυτικοί ήταν πίσω από την τραγωδία και αναφορά σε γνωστό ,διάσημο υπουργό της κυβέρνησης των ΗΠΑ που κατηγορήθηκε και για το έγκλημα της Κύπρου το 1974.
Γεγονός είναι ότι οι Δράκοι δεν είχαν καλό όνομα από παλιά.Έτσι και ο φοίνικας Κάδμος σκοτώνει τον δράκο του θεού Άρη στη Θήβα και σπέρνει τα δόντια του,από τα οποία γεννιούνται οι Σπαρτοί.
Η περίφημη ηρωική γενιά που πέφτει κάτω από τα τείχη της Θήβας αλλά μένουν κάποιο απόγονοι τους ανάμεσα στους Γήινους.
Στα χρόνια του Διογένη του Κυνικού,ο μεγάλος φιλόσοφος δίνει οδηγίες στον μαθητή του Αριστοτέλη ,τον Μέγα Αλέξανδρο,πως θα τους αναγνωρίσει!Έχουν μια λόγχη στο σώμα τους!Πιθανά αναφέρεται σε μια εξέχουσα ξιφοειδή απόφυση στην περιοχή του στέρνου στον θώρακα.Του έδινε οδηγίες όπως και ο Αριστοτέλης γιατί είχαν πιστέψει σε αυτόν ότι θα προστάτευε τους Δρακονιανούς και θα συμμαχούσε με τους Κινέζους για να κλείσει την "Πύλη" στα Ιμαλάια.Αλλά θα επανέλθουμε σε αυτό το συμβάν.
Ή αναφορά στο θεό Άρη ,πιθανά συμβολίζει το πέρασμα των Δρακονιανών από αυτό τον πλανήτη,που είχε αποικιστεί σε προαρχαίες εποχές από τους κατοίκους του Φαέθοντα ,του 5ου πλανήτη που καταστράφηκε από τον πνευματικό εκφυλισμό των κατοίκων του,μέσα σε ένα πυρηνικό παρανάλωμα που δεν άφησε παρά ,λιθάρια του πλανήτη,απομεινάρια στη ζώνη των αστεροειδών
Ο Οφιούχος λοιπόν στην ελληνική μυθολογία συμβολιζόταν με τον θεό Ασκληπιό,τον γιατρό επιστήμονα το γιό του Απόλλωνα που δίδαξε την ανθρωπότητα,με το φίδι δράκο στο αριστερό του μέρος.Το φίδι-δράκος είναι σήμερα σύμβολο της Ιατρικής και Φαρμακευτικής.Ο Ασκληπιός πέρασε στην Ορθοδοξία με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ,όπου ΜΙΧΑΗΛ=689=Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ. Ο άγγελος σκοτώνει τον κερασφόρο διάβολο με τη ρομφαία του και συμβολίζει έναν άλλο αστερισμό που θα δούμε αργότερα.
Το αίνιγμα του Οφιούχου λοιπόν παίρνει απάντηση στον αστερισμό του Δράκοντα και όχι στον καθαυτό αστερισμό του Οφιούχου και του φιδιού που κρατάει.Αλλά στον δράκοντα που βρίσκεται στα πόδια του.Γι'αυτό και οι Ινδουιστές και οι Βουδιστές δίνουν μεγάλη σημασία και ιερότητα στα πόδια του Δασκάλου,και του θεού Σίουα ( αναγραμματισμός του ΟΥΣΙΑ όπου ΟΥΣΙΑ=681=ΒΟΥΔΔΑΣ), του ίδιου του θεού που επισκέφθηκε ο Μ.Αλέξανδρος στην Λιβύη για να πάρει το χρίσμα!Ας θυμηθούμε και το πλύσιμο των ποδιών των μαθητών από τον ίδιο τον Γαλιλαίο.
Το χρίσμα,στον Μ.Αλέξανδρο, ήταν ότι ήταν ο ίδιος Θεός αλλά δεν το κατάλαβε καλά και το νόμισε για το μικρό,χαμένο εγώ του,το σώμα και το νου του.Σε αυτά έδωσε αξία,και όχι στον εσωτερικό θεό,τον Εαυτό που δίδαξε ο Σίβα και οι Δρακονιανοί-Νάγκας.Γι'αυτό την πάτησε και το πλήρωσε και η ανθρωπότητα για εκατοντάδες χρόνια με το Θεό-Βασιλιά ή τον αντιπρόσωπο του Θεού-Πάπα κλπ...
Άλλη αναφορά στον Δράκοντα έχουμε στην αργοναυτική εκστρατεία,όπου ο Ιάσων σκοτώνει ένα δράκοντα με τη βοήθεια της γηγενής Μήδειας,της εγγονής του Ήλιου.Πράξη για την οποία αργότερα θα πληρώσει ο Ιάσων  αλλά και η ίδια με το θάνατο των παιδιών της.
Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά για από την αρχαία μυθολογία για τους δράκους,όμως εύκολα κανείς μπορεί να ανατρέξει στη βιβλιογραφία και να βρεί πολλά σχετικά λήμματα.
Ας πούμε λοιπόν για τους κατοίκους του σ-Δράκοντα!
Ο σ-Δράκων είχε αναπτύξει ένα πολιτισμό τεράστιο.Χιλιάδες χρόνια μπροστά από εμάς,ώστε ακόμη να μοιάζουμε πίθηκοι μπροστά τους.
Όχι μόνο τεχνολογικό αλλά κυρίως πνευματικό και ηθικό τον οποίο ακολουθούσε η τεχνολογία.
Ταξίδευαν στα άστρα με τα σκάφη τους που ήταν σφαίρες ή δίσκοι και υλοποιούταν ή απουλοποιούταν χάρη στην χρήση της αστρικής ενέργειας-οργόνης που πρόσφατα ανακαλύφθηκε τι μπορεί να κάνει.Για να κινήσεις ένα τέτοιο σκάφος έπρεπε να διακατέχεσαι από αισθήματα αγάπης και αφοσίωσης,αλλιώς τσάμπα κόπος.Το περιγράφει καλά αυτό η Κα Ε.Π.Μπλαβάτσκυ στη Μυστική Δοξασία της.Όταν οι Γήινοι και οι σύμμαχοι τους εξωγήινοι ,κατέρριψαν τα σκάφη τους,διαπίστωσαν ότι δεν είχαν κανένα γνωστό μηχανικό εξάρτημα,ούτε κάν μια βίδα.
Μόνο κάτι επιγραφές αναφέρονται όπως η λέξη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ένδειξη ότι δεν μας έφεραν απλώς το αλφάβητο αλλά και τις ΙΔΕΕΣ και τις ΑΡΕΤΕΣ.
Επιστημονικές έννοιες οι Αρετές ,απαραίτητες για να υπάρξει ανεπτυγμένος τεχνολογικά πολιτισμός.Γι'αυτό και έδωσε τόσο μεγάλη βαρύτητα σε αυτές ο Αριστοτέλης στα Ηθικά του Νικομάχεια και Ευδήμεια.Ήρθαν λοιπόν για να εποπτεύσουν και να βοηθήσουν την πνευματική και ηθική μας ανάπτυξη,γιατί χωρίς αυτή δεν υπάρχει ανάπτυξη,αλλά οπισθοδρόμηση,κάτι σαν αυτό που σήμερα ζούμε στη Γη.Και αυτό οφείλεται στο ότι δεν τους θέλαμε τελικά.Τους αρνηθήκαμε,ιδίως η άρχουσα τάξη,γιατί διακυβευόταν τα υλικά της συμφέροντα.Άλλωστε είναι απαραίτητο για την πνευματική και ηθική ανάπτυξη η εφαρμογή ενός πολιτεύματος σύμφωνο με τον διαλεκτικό επιστημονικό υλισμό.Κοινώς σοσιαλισμό και κομουνισμό.Όπως τον δίδαξε ο Βούδας και μετά ο Μποτισάτβα της Δύσης ο Εμμανουήλ-Γαλιλαίος .
*(Δεν χρησιμοποιώ το Ιησούς Χριστός γιατί υπάρχουν λόγοι που έγιναν αντιληπτοί τελευταία και οι πονηροί Κρητικοί,που έβριζε ο Α.Παύλος ίσως γι'αυτό να χρησιμοποιούν κατά κόρο το όνομα Μανώλη,όμως θα αναφερθούμε σε άλλο άρθρο γι'αυτό).


Όταν λοιπόν επικρατούσαν οι ιδέες του σοσιαλισμού και των κινημάτων Ειρήνης,οι Δρακονιανοί είχαν τη συμπάθεια μας.Ταινίες του Φ.Τρυφώ(Στενή Επαφή Τρίτου Τύπου) και του Σπίλμπεργκ (ΕΤ ο εξωγήινος),παρουσίαζαν τα παιδιά-Δράκοντες μέσα στην ευδαιμονία τους και την αγάπη τους για τους ανθρώπους.Όμως όλα αυτά ήταν επικίνδυνα.Διακυβευόταν πολλά,όπως μεγάλες βιομηχανίες όπλων,πετρελαιοειδών οι τράπεζες πίσω από αυτές.Γι'αυτό σύντομα τη δεκαετία του 1990 άρχισε να αλλάζει η στάση των Γήινων στα παιδιά-ερπετά και άρχισε μια εχθρική στάση απέναντι τους,που τον ωθούσε και ένας άλλος εξωγήινος πολιτισμός........

συνεχίζεται....

κωπηλάτης