Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

2]Τέσσερις Εξωγήινες φυλές,η Γη και ένας διαστρικός πόλεμος!-2ο μέρος

'Oπως γράψαμε στο προηγούμενο μέρος οι Δρακονιανοί συντρόφευαν τους Γήινους στην πνευματική τους εξέλιξη για χιλιάδες χρόνια,όχι όμως χωρίς εμπόδια.Πάντα υπήρχε αυτό που έμεινε στο γήινο ασύνειδο,ως κακό,ως μαύρη στοά και ήταν αντίπαλη των δρακονιανών.
Σκοπός τους ήταν,η παρεμπόδιση της πνευματικής ανάπτυξης της Γης και η μονομερής τεχνολογική ανάπτυξη που εύκολα ελέγχεται ιδίως αν δε συνοδεύεται από την λογική!
Γι'αυτό όταν ο Προμηθέας έδωσε τον έντεχνο λόγο (τεχνολογία) στον άνθρωπο,έσπευσε ο Δίας να δώσει τον λόγο και την πολιτική,στους Γήινους μέσω του Ερμή.Ήξερε πως χωρίς τη λογική ,θα καταστρεφόταν ο πολιτισμός,πολυ πιο νωρίς από το να είχαν την τεχνολογία του τιτάνα Προμηθέα.
Ο Αισχύλος με την τριλογία του ,Προμηθεύς (δεσμώτης-λυόμενος-πυροφόρος) απεκάλυψε τα μυστικά της εσωτερικής εξέλιξης της ανθρώπινης συνείδησης,αλλά όχι μόνο αυτά.Απεκάλυψε δύο ακόμη εξωγήινους πολιτισμούς.Γι'αυτό και τελικά δολοφονήθηκε από το ιωνικό ιερατείο!

Ο Προμηθεύς συμβολίζει τον εξωγήινο πολιτισμό στο αστέρα ι-Ταύρου.
Ένας αστέρας παρόμοιος με τον δικό μας Ήλιο που απέχει 163 έτη φωτός.Βρίσκεται στα κέρατα του Ταύρου στο αστρικό σύμπλεγμα των Υάδων και κοντά στο μάτι του Ταύρου,α-Ταύρου,στον Λαμπαδία ή Αλντεμπαράν.Σε αυτό το αστέρι αποδίδει ο Ντέιβιντ Άικι την κοιτίδα των ερπετοειδών εξωγήινων!
Περιγράφει μάλιστα πως χρησιμοποιούν κατώτερες φυλές για να τους υπηρετούν ,στα ορυχεία,στο στόλο και το στρατό τους και σε όλες γενικά τις εργασίες ,όπως οι αρχαίοι Αθηναίοι και οι Ρωμαίοι,είχαν τους δούλους.
Βεβαίως αυτό ισχύει,μόνο που δεν είναι ερπετοειδείς αλλά λευκοί άνθρωποι,παρόμοιοι με εμάς,ή μάλλον σαν τους Σκανδιναβούς ή τους Ρώσους (Nordics) και την καλύτερη περιγραφή την κάνει ένα άλλος Βρετανός ,ο σκηνοθέτης σερ Ρίντλευ Σκοτ στην ταινία ,Προμηθεύς.
Το ότι παρουσιάζονται ως ερπετοειδείς ,οφείλεται μάλλον σε λάθος του Άικι,γιατί υπάρχει και η σκοπιμότητα.Η προσπάθεια αλλοίωσης της παιδικότητας και υψηλής πνευματικότητας των παιδιών-δράκων είναι το κύριο όπλο των Ταύρων-εξωγήινων και κατ επέκταση της μαύρης στοάς:
ΑΣΤΗΡ ΜΑΥΡΗΣ ΣΤΟΑΣ=1141=Ο ΤΑΥΡΟΣ
ΣΙΩΝ(Ο ΠΕΡΣΕΥΣ) ΕΣΤΙ=1081=Ι-ΤΑΥΡΟΣ
Εμφάνισαν λοιπόν τους δρακονιανούς ως κακά ερπετά που αρπάζουν τους γήινους ,τους τεμαχίζουν και τους τρώνε.Κατά μια άποψη,σωστό είναι αυτό.Γιατί τα παιδιά-δράκοι,ακρωτηριάζουν το κατώτερο εγώ,όπως η μάγισσα Μήδεια τον Πελία,το θείο του Ιάσωνα ή η θεα Δήμητρα που καίει τον Δημοφώντα στην Ελευσίνα  και προσπαθούν να ξεπηδήσει εκείνο το αρχέγονο-παιδικό Εγώ που είναι ταυτόσημο με το Όλον.Και επειδή:
ΤΟ ΟΛΟΝ ΕΙΝΑΙ=666 ,φρόντισαν να συκοφαντήσουν και τον αριθμό 6.
Το 666 συμβολίζει και τις 3 γκούνας,πρωταρχικές ιδιότητες της ύλης-ενέργειας (κίνηση,αδράνεια,ισορροπία) στο κέντρο του 8κτινου τροχού του Βουδισμού (οκταπλό μονοπάτι).
 Άλλωστε ο σ-Δράκων απέχει 18 έτη φωτός από τη Γη.Και 18=6+6+6. Ο Θ.Αξιώτης έγραφε για τη σημασία των αριθμών 6 και 18 που αναφερόταν συχνά στον δίσκο της Φαιστού.Επίσης αριθμολεξικά:
ΕΚΤΟΣ=595=ΚΕΝΤΡΟΝ=ΤΟ ΠΑΙΔΙΟΝ=ΣΕΙΡΙΟΣ
(Ο αληθινος Σείριος,όχι ο Σώθις κοντά στον Ωρίωνα αλλά ο ΠΟΛΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ=595 το 3000 π.χ. στον Δράκοντα!)
Όσο για την Αποκάλυψη ,φαίνεται ότι ο Απόστολος Ιωάννης συγκαλυμμένα (όπως έκανε και με τα τσάκρας) απεκάλυπτε τη θέση των παιδιών-δράκων  στον νυκτερινό ουρανό,με το σύμβολο χξσ.
Το Χ δείχνει την κεφαλή του αστερισμού του δράκοντα που σχηματίζεται από τους αστέρες β,γ,ν,ξ.
Το γράμμα ξ δείχνει το σώμα και την ουρά του δράκοντα και το σ δείχνει το αστέρα του σ-Δράκοντα που αποτελεί την κοιτίδα των παιδιών-εξωγήινων.Όσο για τον Μιχαήλ που νικά τον Διάβολο,νικάει τον κερασφόρο Ταύρο και όχι τον Δράκο.Παρόμοια ο Περσεύς απελευθερώνει την Ανδρομέδα και ανεβαίνουν στον Δράκο για να καταστεριστούν στον ουρανό.Ποιός είναι ο Μιχαήλ και ο Περσεύς και ο Ασκληπιός και ο αληθινός Οφιούχος ,θα το γράψουμε στη συνέχεια....
Φρόντισαν λοιπόν οι αρχαίοι μύστες να κρατήσουν απόκρυφο αλλά όχι στο σκοτάδι,το μυστικό του σ-Δράκοντα,αλλά και του ι-Ταύρου.
Ο Μωυσής θα υψώσει το φίδι-δράκο πάνω στο σταυρό,στη μέση της ερήμου.Όταν ανεβαίνει στο όρος Σινά (που θυμίζει την Κίνα του Δράκου) να φέρει τις 10 εντολές οι Ισραηλίτες αποστατούν από τον αληθινό θεό,τον ΟΩΝ του σ-Δράκου,το Όλον Μητρικό Εγώ και λατρεύουν ένα χρυσό βόδι όπως οι λευκοί φοίνικες.
Παρόμοιο είναι το χρυσό βόδι με τον λευκό ταύρο που μεταφέρει την φοινικοπούλα Ευρώπη,την αδελφή του Κάδμου στην Κρήτη.Πρόκειται για τη μετανάστευση των λευκόξανθων Ιώνων-Φοινίκων στην Αιγηίδα και την κατάληψη της .
Η ιστορία της Ιούς της γενάρχης των Ιώνων δείχνει την πορεία αυτής της λευκής φυλής από το Άργος προς την Σκυθία (στην Κριμαία-Ταυρίδα εγκαταστάθηκαν ως Ταύροι),και μετά προς την Παλαιστίνη που έγινε Φοινίκη και την Αίγυπτο που κατέλαβαν τη Θήβα και έμειναν στην εξουσία για πολλά χρόνια ως ποιμένες Υκσώς.

Το χρυσό βόδι έμεινε ως ανάμνηση στους σημερινούς Ευρωπαίους για να κοσμεί τον περίβολο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μαζί με τον Αλντεμπαράν-Μάτι του Ταύρου στη σημαία της Ευρωπαικής Ένωσης.
Ας θυμηθούμε και τον Μινώταυρο στην Κρήτη,ένα υβρίδιο Ταύρου-Ανθρώπου που καταναλώνει την ψυχική ενέργεια-prana των νέων της Αττικής (τότε η Αττική ήταν η Αφρική-ΑΤΤΙΚΗ=639=ΑΦΡΙΚΗ).Ο Μινώταυρος ως διφυές ον θυμίζει τον θεάνθρωπο Χριστό και περιέργως
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙ=1971=ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ!
Αυτό δείχνει την παρέμβαση που έχει γίνει και στα Ευαγγέλια όπως και στην Παλαιά Διαθήκη από τους συμμάχους των Ταύρων,τους λευκούς Ίωνες-Φοίνικες,εις βάρος της αληθινής ιερατικής γνώσης των γηγενών Γραικών και Δραβίδων (των αληθινών μελανών Εβραίων).
Άλλωστε ήταν και είναι και θα είναι οι Ταύροι εχθροί της Γης:
ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙ=1081=Ι-ΤΑΥΡΟΣ και
ΑΣΤΗΡ ΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ=1081=Ι-ΤΑΥΡΟΣ (αυτό έχει τη σημασία του,και θα το δούμε στη συνέχεια) όπως και
Η ΛΕΥΚΗ ΤΙΓΡΗΣ=1092=ΕΣΤΙ ΤΑΥΡΟΣ.Στην Κινέζικη Αστρονομία η Λευκή Τίγρης της Δύσης είναι ο αστερισμός του Ταύρου.
Η Γενάρχης των Ιώνων η ΙΩ μεταμορφώνεται σε Αγελάδα όταν εκδιώκεται από το Άργος και όταν φτάνει στην Αίγυπτο όπου γεννά τον Έπαφο που θα λατρεύεται αργότερα σαν ο ταύρος 'Απις κατά μια άποψη.Ή άλλη θέλει τον ταύρο Άπι ως ενσάρκωση του θεού Φθα.  βλ. http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2012/10/blog-post_24.html
Εδώ ας δούμε και τα ιερά τους σύμβολα:
1]Τα κέρατα εν πρώτοις τα οποία αντικαθιστούν τα φίδια του Οφιούχου ή της Μεγάλης Μητέρας Πασιφάης.Αυτά φέρει και ο Μ.Αλέξανδρος όταν φεύγει από το ναό του Σίβα και αυτά βάζει ο Μιχαήλ Άγγελος στον Μωυσή.Tα κέρατα συμβολίζονται με το λατινικό V .Σημαίνει Νίκη και είναι διακριτικό των στρατιωτικών βαθμών παγκοσμίως.
Τα έφεραν οι βάρβαροι Βίκινγκς και οι Γαλάτες στο κράνο τους.Γαλάτες που χτύπησαν το μαντείο των Δελφών αλλά αποκρούστηκαν χάρις τη βοήθεια του θεού Απόλλωνος.Όμως εδώ ίσως παρενέβησαν κάποιο εξωγήινοι και ίσως για τελευταία φορά.Θα το δούμε στη συνέχεια

Τα κέρατα κοσμούν το σύμβολο της σύγχυσης τον Μπαφομέτ μια νέα Χίμαιρα που περιμένει τον νέο Βελλεροφόντη για να την εξοντώσει.
2]Στα περσικά ο ταύρος λέγεται "τορα" και είναι μια άλλη μαγική λέξη που την απαντούμε και στην Τροία (Τόρα -ι) την οποία πολιορκούν για 10 χρόνια οι ενωμένοι Αχαιοί-Αιολοδωριείς!
Θα πέσει χάρις στον Δούρειο Ίππο του Οδυσσέα,όπου ο βασιλιάς της Ιθάκης εδώ είναι ένας άλλος Θησεύς-Αρχάγγελος Μιχαήλ...!Με το σύνθημα τορα-τορα επιτέθηκαν οι Ιάπωνες στους Αμερικανούς στο Περλ Χάρμπορ!
Ο ανασυνδυασμός του τορα δίνει το ροτα ,της γνωστής ένωσης,που έχει πάρει τον 8κτινο τροχό από τον Βουδισμό  και την ταρο την μαγική τράπουλα.
3]Το γράμμα Ι ως η βάση όλων των γραμμάτων του φοινικικού αλφάβητου.Δεν λέω ελληνικού γιατί η Γραμμική Α και Β μάλλον σχετίζεται με τα Σανσκριτικά,,τα Κινέζικα και τα Γιαπωνέζικα παρά με τα φοινίκια σύμβολα.Το γράμμα "ι" είναι ΙΩ-ΤΑ =1111=ΡΩΣΙΑ.
Καθόλου τυχαίο.Η ΙΩ ως ΤΑύρος κατέφυγε στη Ρωσία και οι Ρώσοι έχουν κοινή καταγωγή με τους Σκανδιναυούς ή Ρως.Αυτοί επιτέθηκαν στο Βυζάντιο και απεκρούσθησαν χάρις στη βοήθεια της Μεγάλης Μητέρας ,Παναγίας.
4]Ο αριθμός 11.Μόλις το είδαμε στο ΙΩΤΑ=1111 και είναι ο γνωστός αριθμός των ψευδοφωτισμένων.Τύφλα να έχουν οι αληθινοί Μποτισάτβα και Βούδες-Πεφωτισμένοι!
Το 11 έχει σχετιστεί με ημερομηνίες όπως η 11-9-2011 που έγινε η τρομοκρατική επίθεση στη Ν.Υόρκη.Επίσης με άλλες ημερομηνίες όπως η πρόσφατη 11-5-2014 ,Κυριακή,γιορτή της μητέρας,που έγινε η μαύρη μαγική επίκληση στη Γιουροβίσιον με τον διφυή καλλιτέχνη που θύμιζε τον Μινώταυρο ή τον Μπαφομέτ!Αυτή είναι η σημερινή Ευρώπη που κατάντησαν οι Ταύροι-Φοίνικες με το Χρυσό Μοσχάρι τους στο Ευρωκοινοβούλιο!
Αυτοί λοιπόν είναι οι εξωγήινοι για τους οποίους γράφει η εφημερίδα Real :" Γι'όλα φταίνε οι εξωγήινοι" Και αυτό το σύνθημα είναι REAL!
Επιτέθηκαν βάναυσα στα ανυπεράσπιστα παιδιά Δράκοντες.
Γιατί δεν έχουν όπλα τα σκάφη τους.
Ξέρουν όμως ότι είναι αθάνατοι.Γιατί ενσυνείδητα μετά το θάνατο μετενσαρκώνονται σε νέα όντα,ανθρώπινα ή δρακονιανά ή από άλλο πλανήτη σύμμαχο ή όχι.Παρόμοια γήινοι πεφωτισμένοι-μποτισάτβα ενσαρκώνονται σε δρακονιανούς ή άλλους φιλικούς εξωγήινους όσο και αν σας φαίνεται "τρελό"!Δεν υπάρχει γέννηση και θάνατος γι'αυτούς!Είναι αιώνιοι.'Εχει καταργηθεί ο θάνατος στον πλανήτη τους εδώ και χιλιάδες χρόνια.Και αυτό θέλουν και για εμάς τους πρωτόγονους Γήινους.

ΓΗΙΝΩΝ ΟΔΗΓΟΣ=1276=ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΤΗΡ Σ-ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ.
Ο Σ-ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΕΣΤΙ=1106=ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ=Η ΣΙΩΠΗ.
ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΑΣΤΗΡ=1221=Ο ΑΣΤΗΡ Σ-ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ  ΕΣΤΙ.
ΑΣΤΗΡ ΣΙΩΝ=1175=Σ-ΔΡΑΚΩΝ=Ο ΑΣΤΗΡ ΠΕΡΣΕΥΣ!

Όμως εμείς με τη βοήθεια των Ταύρων και των Φοινίκων (γηγενών και υπολειμμάτων από τον Φαέθοντα και τον Άρη) κοιτάμε μόνο το μικρό μας "εγώ" πως θα το κάνουμε τεράστιο.Μια μικρή μερίδα ίσως το 10% κυριαρχεί στο υπόλοιπο 90 % όπως ακριβώς και στον πλανήτη τους στον ι-Ταύρου αλλά και στους πλανήτες που κατέκτησαν!
Τα κατώτερα είδη-φυλές,είναι κατάλληλα μόνο για δουλεία και επιστημονικά πειράματα!!!
Αυτό κάνουν.Αλλά αυτά τα περιγράφει και ο ξανθός Ν.Άικι ,για τους Ερπετοειδείς!!!Τυχαίο?
Ο ορυκτός πλούτος των σκλαβωμένων πλανητών περνά στα χέρια τους με εργασία των υπόδουλων κατοίκων του κάθε πλανήτη.Είναι πιο εύκολο αυτό παρά να εξορύσσουν ορυκτά από ακατοίκητους πλανήτες.Σκλαβιά ατέλειωτη όπως στα φοινικικά ορυχεία της Ισπανίας την Αρχαία Εποχή!Και τα σκάφη των Δράκων-Παιδιών καταρρίπτονται συνεχώς ακόμη-ή μάλλον κυρίως και από γήινα όπλα.Οι δρακονιανοί συκοφαντούνται με ταινίες όπως "Ημέρα Ανεξαρτησίας" του 1996!Βιβλία κυκλοφορούν ευρέως με περιεχόμενο ενάντια στα ερπετά-εξωγήινους και οτιδήποτε αποκρουστικό γίνεται ταυτόσημο με τους ερπετοειδείς!Ξέρουμε πως πίσω απ'όλη αυτή την επίθεση είναι ο εθνικισμός και οι μεγάλες βιομηχανίες και τράπεζες που δεν έχουν συμφέρον από μια ενοποίηση του πλανήτη σε ένα κράτος με μια κυβέρνηση και μια οικονομία,δηλαδή στην παγκοσμιοποίηση.
Δεν θέλουν και οι εξωγήινοι Ταύροι,όμως να δούν ενωμένο τον πλανήτη σε ένα κράτος το ΓΗΙΝΟ!
Τι πρόβλημα θα έχουν? Θα το δούμε στη συνέχεια με τους άλλους 2 εξωγήινους πολιτισμούς.......

συνεχίζεται.....

κωπηλάτης