Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Η Μαύρη επίκληση στη ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ 2014

Λόγοι..."εσωτερικοί" που δεν γίνεται ακόμη να τους αναλύσω με ανάγκασαν να μείνω για κάποιο χρονικό διάστημα εκτός μπλόγκ...
Όμως το τελευταίο γεγονός με την ανάδειξη του τραγουδιού "rise like a phoenix" από τον-την τραγουδιστή-ιστρια της Αυστρία,με οδηγούν στο να γράψω μερικά πράγματα.
Η καταρχήν εικόνα που είχα για τον τραγουδιστή και την παρουσίαση,ήταν θετική.
Προφανώς παραπέμπει στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  έκφρασης και στην ανοχή ,ισότητα και ειρήνη που ανέφερε ο τραγουδιστής.
Επίσης η αισθητική εμφάνιση του τραγουδιστή ήταν θα έλεγα άψογη ,παρά τις αντιρρήσεις.
Αλλά κυρίως η ενασχόληση με τον εσωτερισμό,οδηγεί τους μύστες στο γιγκ-γιανγκ και στην ένωση -yoga των ψυχών των ανθρώπων.
Άλλωστε υπάρχει εικόνισμα της Μεγάλης -Μητέρας-εννοώ της Παναγίας με γένια,το οποίο υπάρχει σε μοναστήρι του Καυκάσου και καταφεύγουν σε αυτήν την Παναγία οι σπανοί.
Η εικόνα αυτή της Παναγίας ,σαφώς δείχνει τη μεγάλη αγάπη της για όλα τα παιδιά του κόσμου,χωρίς εξαίρεση αν είναι άνδρας ή γυναίκα,τριχωτός ή σπανός,ετεροφυλόφιλος ή ομοφυλόφιλος.
Άρα όλα καλά ως τέλεια μέχρις εδώ!
Μέχρι εδώ, που διάβασα τους στίχους του τραγουδιού του αυστριακού καλλιτέχνη:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΟΥ ΌΙΠΩΣ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ:
Περπατάμε πάνω σε χαλάσματα
Περπατάμε πάνω σε γυαλιά
Οι γείτονες λένε ότι είμαστε μπελάδες
Λοιπόν, αυτές οι εποχές πέρασαν
Κρυφοκοιτάζω τον καθρέφτη
Όχι, αυτός δεν είμαι εγώ
Ένας άγνωστος με πλησιάζει
Ποιος μπορεί να είναι αυτός
Δεν θα με γνώριζες καθόλου σήμερα
Πετάω από το φως που σιγοσβήνει
Αναγεννιέμαι όπως ένας φοίνικας
Μέσα από τις στάχτες
Αναζητώ κάτι παραπάνω από εκδίκηση
Αντίποινα
Σε είχα προειδοποιήσει
Μία φορά μεταμορφώθηκα
Μία φορά αναγεννιέμαι
Ξέρεις ότι θα αναγεννηθώ όπως ένας φοίνικας
Αλλά εσύ είσαι η φλόγα μου
Κάνε τη δουλειά σου
Δραστηριοποιήσου σαν να είσαι ελεύθερος
Κανένας δεν μπορούσε να γίνει μάρτυρας
Σε αυτό που μου έκανες
Γιατί δεν θα με γνώριζες σήμερα
Και πρέπει να δεις
Να πιστέψεις
Πετάω από το φως που σιγοσβήνει
Αναγεννιέμαι όπως ένας φοίνικας
Μέσα από τις στάχτες
Αναζητώ κάτι παραπάνω από εκδίκηση
Αντίποινα
Σε είχα προειδοποιήσει
Μία φορά μεταμορφώθηκα
Μία φορά αναγεννιέμαι
Ανυψώνομαι στον ουρανό
Με πετάς κάτω αλλά
Εγώ θα πετάξω
Αναγεννιέμαι όπως ένας φοίνικας
Μέσα από τις στάχτες
Αναζητώ κάτι παραπάνω από εκδίκηση
Αντίποινα
Σε είχα προειδοποιήσει
Μία φορά μεταμορφώθηκα
Μία φορά αναγεννιέμαι
Ξέρεις ότι θα αναγεννηθώ όπως ένας φοίνικας
Αλλά εσύ είσαι η φλόγα μου
Τα περί εκδίκησης και μόνον δεν παραπέμπουν σε ειρήνη και ισότητα.
Γράψαμε ήδη για τον Φοίνικα ότι αποτελεί σύμβολο της Μαύρης Στοάς και παραπέμπει στο θνητό σώμα που πεθαίνει και ξαναγεννιέται μέσω της μετενσάρκωσης.Είναι ένα αληθινό γεγονός αυτό,αλλά όχι φυσιολογικό για μια αγνή-ενάρετη ψυχή η οποία απλά συγχωνεύεται στο Φως της Μεγάλης Μητέρας ή Θεού.
Η αναγέννηση του φοίνικα δεν είναι παρά η νέα εμφάνιση της δαιμονικής ψυχής που είναι γεμάτη ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ και ζητά ίσως εκδίκηση όπως λέει το τραγούδι σε μια νέα εποχή που θα είναι πιο βολικά τα πράγματα.
Πρόκειται για κλασσική τακτική πολέμου των μαύρων μάγων στο φυσικό-σωματικό πεδίο και στο κατώτερο αστρικό που βρίθει δαιμονισμένων ψυχών και μάλιστα ψυχώνν νεκρών με επιθυμίες για το σώμα,τα οποία εκμεταλλεύοντα οι μαύροι μάγοι προς ιδίον όφελος.
Ο Ρούντολφ Στάινερ αναφέρει λεπτομερώς αυτή την τακτική,όπως και αυτή της χρησιμοποίησης των νεκρών με πάθη και επιθυμίες για τη ζωή του σώματος από τις σκοτεινές αδελφότητες της Δύσης.
Στο βιβλίο του "Η εμφάνιση του Χριστού στον Αιθερικό Κόσμο" αναφέρει πως εγκλωβίζονται οι ψυχές αυτές είτε ζωντανών είτε νεκρών μέσα στη Μαύρη Στοά και πως χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της σκέψης και της συμπεριφοράς των ανθρώπων του πλανήτη,οδηγώντας τους σαν δούλους στο μαύρο άθλιο έργο που επιτελούν.
Το άθλιο αυτό έργο επιτελείται,πλήν του ελέγχου του θυμικού της  ανθρώπινης ψυχής, και με τη χρήση μετεωρολογικών φαινομένων,όπως τυφώνες ,πλημμύρες αλλά και γεωλογικών,όπως σεισμών.(Όμως αυτό αποτελεί ένα άλλο κεφάλαιο).
Στην παρούσα έχουμε ένα ισχυρό τελετουργικό μαύρης μαγείας,καλυμμένο καλά με ιδέες και φως.
Θεωρώ ότι σκοπό,την παρούσα, έχει κυρίως την επίδειξη δύναμης της Μαύρης Στοάς και κατά δεύτερον τον έλεγχο της συναισθηματικής λειτουργίας των ανθρώπων του πλανήτη.
Το σημαντικότερο όπλο που χρησιμοποιούν σε αυτό τον τομέα της ανθρώπινης ψυχικής λειτουργίας είναι η πρόκληση εκνευρισμού,όπως έγραφε και η Έλενα Ρέριχ,η μεγάλη μύστις,η δισέγγονη του στρατηγού Κουτούζωφ που συνέτριψε τον αστό Μέγα Ναπολέοντα στη ρωσική στέπα.
Τελειώνοντας θα παρατηρήσουμε ότι ο εκφυλισμός στο χώρο της Τέχνης και του Πνεύματος είναι πια τόσο μεγάλος που δύσκολα,προσωπικά,μπορώ να πιστέψω ότι θα επέλθει η περιβόητη Νέα Εποχή με την χρυσή άνθιση των τεχνών, των επιστημών και του πολιτισμού  σε μια Γη  ήδη μολυσμένη περιβαλλοντικά,φυσικά αλλά κυρίως ψυχικά από τους σκοτεινούς εχθρούς των ανθρώπων ,αυτών των άκαρδων,ψυχρών μαύρων μάγων που επικρατούν πια ,δυστυχώς στον πλανήτη.

κωπηλάτης