Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΤΡΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ!

Μιας και είναι της μόδας η χρήση των προφητειών με ιδιαίτερο ,μάλιστα ζήλο,από τους εθνικιστές,θα αναφερθούμε σε μια προφητεία μιας Ρωσίδας αγίας που ήταν μάλιστα και η αγαπημένη αγία του Στάλιν.
Η Αγία Ματρώνα ήταν μια τυφλή γυναίκα που ανέπτυξε λόγω της απώλειας της όρασης ,άλλες υψηλότερες αισθήσεις και κυρίως αυτή της Ενόρασης.Έτσι οι προφητείες της έχουν ιδιαίτερη αξία και μάλιστα πολύ μεγαλύτερη αξία από άλλες που κυκλοφορούν αφειδώς στο διαδίκτυο.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Στάλιν,ήταν ορθόδοξος χριστιανός ,γιος θεολόγου,άρα μυημένος στα μυστήρια της ανατολικής εκκλησίας.Επίσης να θυμίσουμε τη σύμπραξη της ορθοδοξίας στη μάχη ενάντια στη ναζιστική Γερμανία και στη τελική νίκη της Σοβιετικής Ένωσης.
Επίσης να αναφέρουμε ότι αδικούμε τη στάση της Σοβιετικής Ένωσης απέναντι στην Ορθόδοξη Ανατολική Εκκλησία.Απλά υπήρχε ανεξιθρησκεία,και χωρισμός του κράτους από την Εκκλησία,με ενθάρρυνση σαφώς προς την φιλοσοφική αθεική στάση του σοβιετικού πολίτη.Ο πατριάρχης Μόσχας ήταν μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος και μάλιστα μετείχε στα συνέδρια του κόμματος.
Άν υπήρχε ,τέτοια δίωξη που αναφέρουν οι φανατικοί χριστιανοί,τότε σήμερα δεν θα υπήρχε ορθοδοξία στη Ρωσία.
Ο Στάλιν λοιπόν,όπως αναφέρεται σε αρκετά μπλοκ συμβουλευόταν την τυφλή Αγία Ματρώνα ,γνωρίζοντας πολύ καλά,ότι η μάχη δεν εκτυλίσσεται μόνο στο φυσικό πεδίο,αλλά και στο αστρικό,έως το κατώτερο νοητικό,με συμμετοχή πλήθους δαιμόνων,ψυχών αλλά και αγίων και ηρωικών οντοτήτων.Αυτό γνώριζε και το όργανο της μαύρης στοάς,ο επανεσαρκωμένος αρχαίος Ίων νομοθέτης ,Δράκων,ως Χίτλερ και στράφηκε προς το Θιβέτ και την Κυρία Μπλαβάτσκυ για να τον βοηθήσει!
Βεβαίως η Κυρία Έλενα Π.Μπλαβάτσκυ ,ως μεγάλη μύστης αλλά και Ρωσίδα την καταγωγή,ήταν αδύνατο να μην γνώριζε τα σχέδια της μαύρης στοάς.,και βεβαίως δεν ήταν σύμμαχος αλλά αντίπαλος της.Αυτό το γνωρίζουν όσοι έχουν ασχοληθεί με τα έργα της αλλά και την ίδια τη ζωή της.Πιθανά ,αν συναντήθηκε με τον Χίτλερ,μπόρεσε να μάθει αρκετά για τα σχέδια τους όπως τη χρησιμοποίηση του αστρικού του Γερμανού αυτοκράτορα Φρειδερίκου Μπαρμπαρόσα.
Ο συγκεκριμένος αυτοκράτορας είχε μια εμμονή με τον μυστικισμό σε σημείο ψυχικής διαστροφής που δικαιολογεί την εγκληματική,μισάνθρωπη συμπεριφορά του.
Ένας περίεργος πύργος-παλάτι στη Σικελία με απόκρυφη δομή,ήταν το σημείο επίκλησης των δαιμονικών οντοτήτων τότε στην εποχή του,αλλά πιθανά και κατά τον Β'Π'Πόλεμο αφού η περιοχή ανήκε στον φασίστα Μουσολίνι.Το πολεμικό σχέδιο ενάντια στη Σοβιετική Ένωση ονομάστηκε Μπαρμπαρόσα!
Όσο για τον  ρόλο του Θιβέτ,ίσως να έπαιξε σημαντικό ρόλο.Η θρησκεία αυτή,θεωρώ ότι δεν έχει σχέση με τον αληθινό Βουδισμό που δίδαξε ο Άγιος Βούδας.Περιέχει έντονα στοιχεία σαμανισμού,υπολείμματα της κανιβαλικής ,εκφυλισμένης θρησκείας των Ατλάντων.Για όσους έχουν διαβάσει .σχετικά βιβλία,θα εκπλαγούν από τις δαιμονικές οντότητες αλλά και τις μαγικές τελετές με χρήσεις πτωμάτων,κρανίων,σπλάχνων,κεφαλών σε σήψη που μάλλον εγκλωβισμό στην φρικιαστική,αστρική φυλακή,προκαλούν,παρά διάλυση του μικρού εγώ στο Φως της Ολότητας (Νιρβάνα).
Ο Χίτλερ λοιπόν,διάλεξε τη σωστή θρησκεία,όπως διάλεξε τη σωστή και ο Στάλιν!
Η ίδια η προσωπικότητα του Στάλιν ήταν ιδιαίτερα μεγαλοπρεπής με έντονη ,εντυπωσιακή ψυχοδυναμικότητα,όπως αναφέρει ο ίδιος ο Τσώρτσιλ στα απομνημονεύματα του.
Προσωπικά πιστεύω ότι ήταν επανεσάρκωση της αρχαίας μάγισσας Μήδειας της κόρης του Ήλιου,κατά μία άποψη.  Η ΜΗΔΕΙΑ(68) ΕΣΤΙ=97=ΣΤΑΛΙΝ.
Ο Στάλιν λοιπόν δεν κατέδιωξε την ορθοδοξία,αντίθετα μάλιστα η Αγία Ματρώνα ήταν η αγαπημένη του Αγία ,και ίσως πνευματικός καθοδηγητής του.
Έτσι λοιπόν νίκησε τα στρατεύματα της μαύρης στοάς σε όλα τα μέτωπα, με την τελική νίκη την 9η Μαίου μια μερά μετά από την ανάμνηση του θανάτου της Κυρίας Μπλαβάτσκυ.
Όμως η νίκη αφορούσε μόνο μία μάχη και ο πόλεμος συνεχίστηκε δυστυχώς με επικράτηση των μαύρων σύντομα στη Σοβιετική Ένωση,αφού τις 5 Μάρτη του 1953 πεθαίνει,άγνωστο πως ο Στάλιν.Προσωπική μου άποψη ότι δηλητηριάστηκε από κάποιο φαγητό ,με φάρμακο,που προκάλεσε υπερτασική κρίση και επακόλουθο αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο.
Την ίδια χρονιά στην Ελλάδα, 5 μήνες μετά γίνονται οι φονικοί σεισμοί στην Κεφαλονιά και Ζάκυνθο.
Ο Κομμουνισμός τελειώνει ουσιαστικά,εκείνη τη χρονιά,στη Σοβιετική Ένωση και αναλαμβάνει η ολιγαρχική νομενκλατούρα που θα παραμείνει έως σήμερα.Η προσπάθεια του Μιχαήλ Γκορμπατσώφ ,για επαναφορά σε σοσιαλιστικό καθεστώς στα πρότυπα της Κίνας με έλεγχο της αγοράς από το κομουνιστικό κόμμα,θα αποτύχει.Σε αυτόν το Μιχάλη αναφέρεται η Αγία Ματρώνα που θα προσπαθήσει να τα αλλάξει αλλά δε θα τα καταφέρει.
Η πτώση του τείχους το 1989 στην ουσία ήταν αυτή η παρέμβαση των ολιγαρχών της ΕΣΣΔ σε συνεργασία ίσως με τους Δυτικούς για να εμποδίσουν τον Μ.Γκορμπατσώφ να μετατρέψει την ΕΣΣΔ σε νέα Κίνα!Κανένα κομμουνισμός δεν έπεσε.Είχε ήδη πέσει από το 20ο συνέδριο του ΚΚ της ΕΕΣΔ,το 1954.Και οι ολιγάρχες συνεχίζουν ως σήμερα και μέχρι πότε?
Την απάντηση τη δίνει η Αγία Ματρώνα..Για λίγο καιρό,λέει θα μπορείτε να κάνετε Παράκληση στη Κόκκινη Πλατεία.Μετά θα επικρατήσουν και πάλι οι Παλαιοί,μέχρι τους έσχατους καιρούς!
Προφανώς προφητεύει την τελική επικράτηση του κομουνισμού στην Ρωσία που θα κρατήσει μέχρι το τέλος του πλανήτη Γη.Αυτή η "προφητεία" έχει γίνει και από το ΚΚΕ και αν θυμάμαι καλά από τη Γ.Γραμματέα κα Α.Παπαρήγα.Ότι τελικά ,δηλαδή,θα επανέλθει το κομουνιστικό καθεστώς στη Ρωσία.
Εγώ θα προφητέψω ότι θα έλθει και ο κουμουνισμός στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μάλιστα σε συγκαλυμμένη μορφή.Ίσως μάλιστα και σύντομα.Η καπιταλιστική κρίση που ξεκίνησε το 2008 φαίνεται να τελειώνει,όπως είχε προβλεφθεί και να δίνει τη θέση της σε μια αναιμική ανάπτυξη που θα κρατήσει για λίγα χρόνια ίσως μέχρι το 2017.Η νέα καπιταλιστική κρίση,θα είναι πολύ βαθύτερη και θα οδηγήσει ακόμη και στο τέλος του καπιταλισμού,αν δεν επέλθει καταστροφικός πόλεμος ή κάποιο φαινόμενο κατάρριψης ,χωρίς πόλεμο,του πολιτισμού,με τη μορφή των ταινιών Mad-Max.
Δηλαδή αδυναμία κυβέρνησης των αστικών κρατών ,με έλλειψη τροφίμων,καυσίμων,ενέργειας και επικράτηση ανομίας-αναρχίας με επικράτηση συμμοριών στις πόλεις.Και αυτό το φαινόμενο το προφητεύει η Αγία Ματρώνα:
Θά σάς πώ καί κάτι άλλο,  Αποβραδίς, όλα θά είναι ( όρθια καί καλά ) πάνω στήν γή, καί όταν θά  σηκωθείτε τό άλλο πρωϊ, όλα θά μπούν ( θά ταφούν ) μέσα στήν γή. Χωρίς «πόλεμο».

Αλλά ας τελειώσουμε δίνοντας και τη σχετική προφητεία για την τελική επικράτηση του κομουνισμού  σε αντιγραφή από το defencenet.gr:

Θυμάται ακόμη ή κ. Ζδάνοβα, αρχιτέκτων μηχανικός,
"Την ρωτούσα για την πορεία της Ρωσίας μέσα στην Επανάσταση, και μού έλεγε,
Πρώτα θα βγάλουν τον Στάλιν. Μετά απ΄ αυτόν οι κυβερνήτες θα εναλλάσσονται και ό ένας θα είναι χειρότερος από τον άλλον....Θα κατακλέψουν την Ρωσία... 
Μετά τον  πόλεμο θα γυρίζουν  "οι σύντροφοι" στο εξωτερικό, θα ιδούν και πώς ζούνε οι ξένοι, θα διαφθαρούν και θα σπάσουν τελικά τα μούτρα τους.
«Εκείνο τον καιρό θα εμφανισθεί ο Μιχαήλ...» (όπως φαίνεται και από τα παρακάτω πιθανώς αναφερόταν στον Γκορμπατσόφ)
"Θα θελήσει να βοηθήσει, όλα να τα αλλάξει, όλα να τα ανατρέψει...
Αλλά αν ήξερε ότι θα αποτύχει και ότι θα τον σκοτώσουν (σ.σ. πιθανώς εννοεί τον πολιτικό «θάνατο» του Γκορμπατσόφ, αφού η πολιτική του καριέρα έληξε πρόωρα και άδοξα), έ , τότε, δεν θα άρχιζε με κανένα τρόπο...
Θα γίνουν ταραχές, διαμάχες, σφαγές... Το ένα κόμμα θα πολεμάει το άλλο. Μετά θα γίνει κάποια καλυτέρευση πού όμως, θα κρατήσει λίγο καιρό. Μία ανάσα θα πάρετε, απ΄ όλα θα έχετε, μέχρι και την Παράκληση θα μπορείτε να κάνετε στην Κόκκινη Πλατεία αλλά και τα μνημόσυνα στον σφαγιασθέντα Τσάρο...
Αλλά μετά θα γυρίσουν στην Ρωσία οι παλαιοί...και θα γίνει ή κατάσταση χειρότερη από ότι ήταν πρώτα...
Ωχ, πώς σάς λυπάμαι όλους! Μέχρι τούς εσχάτους καιρούς, (γιατί από εκεί και πέρα), έτσι θα ζήσετε..."
κωπηλάτης