Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2014

4]Τέσσερις Εξωγήινες φυλές,η Γη και ένας διαστρικός πόλεμος!-4ο μέρος

  Όταν οι πλανήτες κάθε Γαλαξία εξελιχθούν πνευματικά και εν συνεχεία τεχνολογικά,αποκτούν την ικανότητα να κάνουν διαστημικά ταξίδια και να έρχονται σε επαφή με άλλους εξωγήινους πολιτισμούς.
Η διαδικασία αυτή απαιτεί τη συμμετοχή πλέον των πλανητών σε οργανωμένες ομάδες πλανητών,σε διαστρικούς οργανισμούς όπως εδώ στη Γη υπάρχει π.χ. ο ΟΗΕ.


ΑΣΤΗΡ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ=1259=ΑΣΤΗΡ Μ-ΛΑΓΩΟΣ
Έχουμε λοιπόν τη διαγαλαξιακή αλλά και την τοπική γαλαξιακή ομοσπονδία.
Στην πρώτη ήταν και είναι μέλος ο κατεχόμενος από τους Ταύρους ,Μ-Λαγώος.

  Η Γη ως μη εξελιγμένος ,ακόμη,πλανήτης δε μετέχει σε καμιά γαλαξιακή ομοσπονδία και αυτό είναι το πρόβλημα.Εδώ στηρίζονται οι Ταύροι που δεν επιθυμούν να γίνει διαστημικός πλανήτης η Γη.Γιατί τότε θα γίνει μέλος της τοπικής Γαλαξιακής Ομοσπονδίας ,πράγμα που θα αποφέρει κατευθείαν,προστασία από τον Γαλαξιακό Στόλο!Αυτό εκμεταλλεύτηκαν και με τον Μ-Λαγώο,γιατί δεν ήταν μέλος της γαλαξιακής ομοσπονδίας αλλά κάποιας άλλης,σαν τον ΟΗΕ τον δικό μας,ας πούμε,που δεν μπορούσε να τον προστατεύσει.
Προσπαθούν λοιπόν οι Ταύροι με κάθε μέσο να εμποδίσουν τη διαστημική επέκταση των μεγάλων δυνάμεων.
Έτσι έχουν διακοπεί διαστημικά προγράμματα στις ΗΠΑ και στη Ρωσία,ενώ χρησιμοποιούνται απαρχαιωμένοι πύραυλοι για τη μεταφορά των δορυφόρων,και για τη λειτουργία του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού,που βρίσκεται κάτω από τον έλεγχο των Ταύρων.
Η Κίνα δε μετέχει σε αυτό τον σταθμό και έχει ανεξάρτητο διαστημικό πρόγραμμα,ενώ μπορεί να πηγαίνει ταξίδια μέχρι τη Σελήνη,στην οποία δεν πάνε πια οι ΗΠΑ και η Ρωσία.Πως γίνεται αυτό?
Αν κάποιο μέλος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας(ΓΟΜ) θέσει υπό την προστασία του,κάποιο μέρος του πλανήτη,αυτό μπορεί να γίνει.Μόνο που θα πρέπει να το ζητήσει το ίδιο το μέρος του πλανήτη και να αποδεχτεί τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις.Πιθανά αυτό θα έγινε με μεσολάβηση κάποιου φιλικού ή κάποιου γειτονικού πλανήτη που ήταν ήδη μέλος της ΓΟΜ.
Μέλος ίσως δεν ήταν ο Μ-Λαγώος γι' αυτό και υπέστη την εισβολή από τον Ταύρο.(ήταν μέλος άλλης ομοσπονδίας).Όμως κοντά στη Γη φαίνεται να υπήρχε ένας πλανήτης που είχε ανεπτυγμένο πολιτισμό.Τον πολιτισμό της αρχαίας Αιγηίδος και Ατλαντίδος που συνέχισε να αναπτύσσεται εκεί.Άλλωστε αυτό είχε ισχυριστεί ο Πλάτων.ότι πάντα παραμένει λίγο σπέρμα από κάθε καταστροφή πολιτισμού για να συνεχιστεί η εξέλιξη.Και αυτό έγραψε και ο Λένιν.Ότι η ύλη συνεχίζει την εξέλιξη της ακόμη και αν διακοπεί αυτή στον πλανήτη Γη,και ότι αυτή θα συνεχίσει να εξελίσσεται σε κάποιο άλλο πλανήτη!Ποιός λοιπόν ήταν ο πλανήτης κοντά στη Γη που δέχτηκε το "καλό σπέρμα" από την Αιγηίδα και την Ατλαντίδα?Ο μύθος του κατακλυσμού και η κιβωτός του Νώε με την προσάραξη της στο Αραράτ δίνει την απάντηση:
ΟΡΟΣ ΑΡΑΡΑΤ ΗΝ(ήταν)=1001=Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ και η Αρμενία που έχει το Αραράτ δεν είναι παρά η Αρμονία η κόρη της θεάς Αφροδίτης.

Το 4500 π.χ. περίπου όταν έγινε η καταβύθιση της Ατλαντίδος στον Ειρηνικό και άρχισε να πλημμυρίζει η Αιγηίδα, κατέφυγαν γήινοι στον πλανήτη Αφροδίτη.Ίσως με τη βοήθεια των Λαγώων και των Δρακόντων.Γνώριζαν ότι ο πλανήτης ήταν κούφιος.Η επιφάνεια του ήταν αφιλόξενη για τη ζωή με θερμοκρασίες που έφταναν τους 400 βαθμούς Κελσίου,όμως εντός του πλανήτη υπήρχε ατμόσφαιρα με οξυγόνο,και μια εύφορη στερεά επιφάνεια.Υπήρχαν φυτά που έκπεμπαν ένα πρασινωπό φως,που χρωμάτιζε πράσινο τον κεντρικό ουρανό και υπήρχαν ζώα που δεν είχαν ακόμη εξελιχτεί σε νοήμονα με τους γήινους όρους.Εκεί οι άνθρωποι της Γης συνέχισαν την εξέλιξη τους σε κλίμα αρμονίας και πνευματικότητας ,μεταξύ τους και με τα υπόλοιπα πλάσματα και σύντομα έγινε ο πλανήτης  μέλος της τοπικής ΓΟΜ.
Αυτοί όμως οι άνθρωποι είχαν ακόμη δικαιώματα από τους προγόνους τους πάνω στη Γη.Δεν είχαν ξεχάσει τη μεγάλη καταστροφή στη Γη,αποτέλεσμα του εκφυλισμού του ανθρώπινου γένους,και τη χρήση μαύρης μαγείας με επιθετικά όπλα τα ίδια τα ενεργειακά κέντρα(τσάκρας) του ανθρώπινου ενεργειακού σώματος.Ήθελαν τη Γη να εξελιχθεί και αυτή σε πνευματικό πλανήτη και να απολαύσει τη συντροφικότητα άλλων πλανητών του σύμπαντος ως μέλος της ΓΟΜ.
Έτσι ήρθαν σε επαφή με τους Γήινους και τους ζήτησαν να τεθούν υπό την προστασία τους.
Αυτό έγινε πρώτα με την ΕΣΣΔ το 1930 περίπου και ακολούθως με την Κίνα.Η Κίνα μάλιστα στη σημαία της απεικονίζει τον αστερισμό της Περιστέρας που μάλλον παραπέμπει στο ιερό πουλί της Αφροδίτης.
Παραχώρησαν,λοιπόν, τις χώρες τους ως εδάφη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.
Έτσι εξηγείται γιατί πολύ σύντομα ο Στάλιν,απέκτησε την πυρηνική βόμβα,μετά τις ΗΠΑ .Πρώτη η ΕΣΣΔ απέκτησε την υδρογονοβόμβα και πρώτη έστειλε δορυφόρο και άνθρωπο στο διάστημα!
Το ότι αργότερα και η ΗΠΑ έστειλε ανθρώπους στη Σελήνη συμβαδίζει με την αποδοχή των Δρακονιανών που εκδηλώθηκε με το κίνημα των λουλουδιών στις ΗΠΑ,την εμφάνιση του Ροκ,των κινημάτων Ειρήνης,την ανάπτυξη της ανατολικής φιλοσοφίας,της γιόγκα και του Βουδισμού στη Δύση.Την παρουσίαση των δρακονιανών ως συμπαθητικών παιδιών,μέσα από τις ταινίες του Χόλιγουντ κλπ.Βέβαια αυτά τελείωσαν από το 1989 και μετά,γιατί πείσθηκαν οι γήινες κυβερνήσεις ότι δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν από τα άοπλα,παιδιά-εξωγήινους,αλλά δε μπορούν και να πάρουν τεχνολογία από αυτούς(γιατί ήταν άγνωστη και μη διαχειρίσιμη).Τι να το κάνουν το πνεύμα και τη φιλοσοφία?
Άσε που θα κινδύνευαν οι εταιρείες και οι βιομηχανίες τους με αυτά τα περίεργα φιλοσοφικά,ειρηνικά κινήματα.Και παρέδωσαν τη Γη,τουλάχιστον τη Δύση και μάλλον και τη Ρωσία στους Ταύρους.Και έγινα αυτοί οι προστάτες τους στη θέση των Αφροδιτιανών!
Όμως η Γαλαξιακή Ομοσπονδία(ΓΟΜ) είχε ήδη δεσμευτεί απέναντι στα δικά της εδάφη και στους δικούς της ανθρώπους πάνω στον πλανήτη,με παλαιό αίτημα της Αφροδίτης.Άλλωστε ήδη οι Ταύροι είχαν καταλάβει μια σειρά πλανητών,όπως ο Μ-Λαγώος.Γι' αυτό στην έδρα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας αποφασίστηκε πολύ καιρό πριν τα σημερινά γεγονότα,και με αίτημα του γειτονικού πλανήτη στη Γη,μέλους της ΓΟΜ,η αποστολή μοίρας του Γαλαξιακού Στόλου στο Ηλιακό Σύστημα.
Και που ήταν η έδρα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας?

ΕΔΡΑ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο=1385=Ε-ΒΟΩΤΗΣ

Γράψαμε ήδη γι'αυτό το αστέρι,στο άρθρο: βλ. http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2012/05/blog-post_15.html
Αυτό το καλοκαίρι συμπληρώνονται 90 χρόνια από την έλευση του Γαλαξιακού στόλου,στο Ηλιακό Σύστημα.
Ο στόλος άρχισε επικοινωνία με διάφορους σταθμούς στη Γη,από την 22-8-1924 .Δύο χρόνια μετά την καταστροφή στη Μ.Ασία και τον εκδιωγμό όλων των γηγενών,Γραικών-Ποντίων-Αρμενίων.Να θυμίσουμε και τη φοινικοποίηση της Τουρκίας με την κατάργηση του αραβικού αλφαβήτου(είχε δρακονιανή καταγωγή) και την εισαγωγή των φοινικίων στην γραπτή τουρκική γλώσσα.Ο σκοπός να φοινικοποιήσουν όλη την παλιά βυζαντινή και οθωμανική αυτοκρατορία,συνεχίζεται ακάθεκτα.Πέντε κράτη κλειδιά,ήδη μεταλλάχθηκαν σε λευκά-ιωνικά.Το Ισραήλ,η Ελλάδα,η Κύπρος και λιγότερο ο Λίβανος και η Τουρκία.
Tο 1929 ξέσπασε η μεγάλη καπιταλιστική κρίση που οδήγησε στην άνοδο του ναζισμού και την επικράτηση των Αρείων-Ταύρων στη Γερμανία.Σύντομα ξέσπασε ο Β'Π'Πόλεμος με τη χρήση μαύρης μαγείας και του μάγου Άλιστερ Κρόουλυ.
Οι Ταύροι βιαζόταν πια,να δημιουργήσουν τετελεσμένα ,ακόμη και με τη χρήση πυρηνικών και τη μόλυνση του περιβάλλοντος ώστε να τα αποδεχθεί η ΓΟΜ.
Ευτυχώς νίκησε η συμμαχία του Εωσφόρου (πλανήτη Αφροδίτη)!
Έτσι η αποστολή ραδιομηνυμάτων στη Γη σε ανεξάρτητους σταθμούς συνεχίστηκε έως ,και τον Φεβρουάριο του 1970.Μετά σίγησε,φαινομενικά,γιατί μάλλον πείσθηκε η ΓΟΜ για την ειρήνευση στον πλανήτη και τον δρόμο προς την πνευματική εξέλιξη και αποχώρησαν ή οι Ταύροι απέκρυπταν τα μηνύματα,με απευθείας παρεμβολές στους αναεξάρτητους-πομπούς δέκτες.

O ε-Βοώτης είναι ένα διπλό αστρικό σύστημα με ένα ερυθρό γίγαντα και ένα αστέρι που οδεύει προς λευκό νάνο.Απέχει 203 έτη φωτός από τη Γη.Πιθανά είναι η έδρα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας (ΓΟΜ) και δεν ήρθε ο στόλος της εδώ στη Γη,επειδή δεν μπορούν πιά να κατοικήσουν οι Βοωτίδες σε αυτό το αστρικό σύστημα,αλλά γιατί διετάχθη από την γενική συνέλευση της Γ.Ομοσπονδίας(ΓΟΜ).
Ο στόλος προφανώς δεν αποτελείται από Βοωτίδες ,μόνο,αλλά από όλους τους πλανήτες που είναι μέλη της ΓΟΜ.
'Εχουμε λοιπόν και την απάντηση στο αίνιγμα του Οφιούχου.
Ο Βοώτης,είναι ο Οφιούχος ή ο Ασκληπιός ή ο Αρχάγγελος Μιχαήλ
Θα μπορούσαμε να τον ταυτίσουμε και με τον Οδυσσέα που με τις ενωμένες δυνάμεις των Ελλήνων νίκησε την ΤΡΟΙΑ (ι-ΤΟΡΑ).  

ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΕΣΤΙ=1500=ΑΣΤΗΡ Ε-ΒΟΩΤΗΣ=ΦΩΣ


Είναι ο Ποιμήν-Βοσκός των Βοδιών του Γαλαξία δηλαδή των πλανητών της ΓΟΜ.
Θα επισημάνουμε ότι μιλάμε για εξελιγμένους,πρωτίστως,πνευματικά και ηθικά,πλανήτες και δευτερευόντως τεχνολογικά.Αυτό σημαίνει εμμονή στην εγκαρτέρηση,την υπομονή,τη διαλλακτικότητα,την ευσπλαχνία και ότι περιλαμβάνεται στις αρετές της θρησκείας και φιλοσοφίας.
Δεν κάνουν ποτέ επίθεση ,παρά μόνο άμυνα.Μόνο αν ξεπεραστεί το Μέτρο,επεμβαίνουν με αντεπίθεση και σταματούν πάντα όταν πρέπει,με τις λιγότερες απώλειες και για τις 2 πλευρές ,ώστε να μην γεννάται karma..Σκοπός τους η εκπαίδευση και η αναμόρφωση και όχι η τιμωρία.
Αυτό για να καταλάβουμε καλύτερα την "περίεργα υποχωρητική" και "ΑΡΓΗ" συμπεριφορά τους απέναντι στα γεγονότα του πλανήτη Γη.Απλά έτσι μοιάζει σε μας τους πρωτόγονους Γήινους που θέλουμε,δράση,πόλεμο,εκδίκηση,τιμωρία κλπ ιδέες καταστροφής!

*Πριν συνεχίσουμε να αναφέρουμε ότι πρώτος ο στρατηγός Γ.Καλογεράκης αναφέρθηκε στην ύπαρξη του Γαλαξιακού Στόλου στο έργο του"Η Επιστροφή Των Θεών" το 2000.
Προφανώς είχε πρόσβαση σε απόρρητες πληροφορίες αφού ήταν στρατηγός,και η αναφορά στο έργο του,είναι ακριβώς αντίθετη,από αυτή που παρουσιάζουμε εμείς.Πιθανά είναι μια τακτική συγκάλυψης και μετρημένης παρουσίασης,όπως έκανε και ο Απ.Ιωάννης με το έργο του Αποκάλυψη.

Το 1970 ήταν λοιπόν ,όπως γράψαμε,η τελευταία χρονιά αποστολής μηνυμάτων του Γαλαξιακού Στόλου στη Γη.Ένα έτος μετά,το 1969,από την προσελήνωση του Απόλλων 11(αριθμός των Ταύρων) στη Σελήνη.Έγινε κάποιου είδους διαπραγμάτευση?Αποχώρησε ο στόλος της ΓΟΜ,αφού πείσθηκε για την εξομάλυνση της κατάστασης στον πλανήτη?
Σίγουρα από τούδε και εξής χτυπιέται το κίνημα των λουλουδιών.Ρίχνουν τα ναρκωτικά όπως το LSD και μετά το AIDS,ενώ ξεκινούν τον πόλεμο στο Βιετνάμ.Χώρα κομμουνιστική,βουδιστική και με παράδοση από τους Δράκους.Συκοφαντούν την Αφροδίτη που ήδη αποκαλούν από χρόνια Εωσφόρο και την ταυτίζουν με το Διάβολο.Επιτίθενται στο νησί της στην Κύπρο με πρωτεργάτη,τον μεγάλο "μάγο της πολιτικής" τον ίδιο που ευθύνεται για τη γενοκτονία του λαού των Χμερ στην Καμπότζη . Αφού συκοφάντησαν τους Δρακονιανούς με ταινίες και πλήθος συνωμοσιολογικών προιόντων για ερπετά,συκοφαντούν και τους Αφροδιτιανούς ως
 Men in Black  με απαγωγές γήινων κλπ.
Παρουσιάζουν τους Βοωτίδες ως αποστάτες και σατανάδες της Λίλιθ ,και βάζουν ένα πρόεδρο στις ΗΠΑ που έχει το όνομα Βους να μιλά για "εντολές πέρα από τα άστρα" και να επιτίθεται στο Ιράκ και το Αφγανιστάν,ώστε να σπάσει τυχόν δημιουργηθέν τόξο Ελλάδας-Ιράν-Κίνας.Εγκλωβίζουν την Ελλάδα στην φοινικική Ευρώπη με το χρυσό μοσχάρι και διασπούν τυχόν συμμαχία με Τουρκία και Αίγυπτο (το γνωστό πραξικόπημα που ανέτρεψε τον Μόρσι).Φροντίζουν να γλυκάνουν τη Ρωσία με την παραχώρηση μέρους της Ουκρανίας,ώστε να μην πισωγυρίσει στην πλευρά της ΓΟΜ!
Σε κάθε περίπτωση οι Ταύροι δημιουργούν τετελεσμένα όπως έγραφε ο στρατηγός Καλογεράκης για να αποδεχτεί η ΓΟΜ την κατάσταση και να συμβιβαστεί.
Τι απέγινε λοιπόν?
Τον Δεκέμβρη 2010 η εφημερίδα Πράβδα της Ρωσίας αναφέρει την ύπαρξη 3 μεγάλων αντικειμένων στα όρια του ηλιακού συστήματος.Όταν το πρωτοδιάβασα υπέθεσα ότι στέλνει η ΓΟΜ μεταγωγικά για εκκένωση του πλανήτη Γη από τους ανθρώπους που μένουν πιστοί σε αυτή(οι καλούμενοι σφραγισμένοι με το 666 στην Αποκάλυψη) και τη μεταφορά τους στην Αφροδίτη ή άλλους πλανήτες της ΓΟΜ.Τα διαστημόπλοια φαίνεται να παραμένουν στην περιοχή του Πλούτωνα.Πράγμα που σημαίνει ότι οι διαπραγματεύσεις με τους Ταύρους συνεχίζονται ως σήμερα.Προσωπικά πιστεύω ότι η απόφαση θα είναι η Γη να παραμείνει στη σφαίρα επιρροής των Ταύρων με εποπτεία από τη ΓΟΜ,και προστασία των πιστών γήινων (σφραγισμένω- 666) προς αυτή.Την τοπική προστασία,αναλαμβάνει η Αφροδίτη-Εωσφόρος,ως γειτονικός πλανήτης και μέλος της ΓΟΜ.
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΕΣΤΙ=1001=Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Οι λεγόμενοι "σφραγισμένοι" (στην Αποκάλυψη αριθμούνται σε 144000 από κάθε φυλή του Ισραήλ,και το 144 το είδαμε ήδη στον Μ-Λαγώο...) της ΓΟΜ θα μπορούν να έχουν ένα εγγυημένο ατομικό και οικογενειακό εισόδημα,οικία,και μέσο μεταφοράς και θα έχουν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να σκέπτονται,να μιλούν,να γράφουν και να κινούνται όπως,και όπου,θέλουν στον πλανήτη Γη, χωρίς να εμποδίζονται,να εκφοβίζονται,να παρενοχλούνται και να παρακολουθούνται, τουλάχιστον ξεδιάντροπα!
Θα διάγουν,ειρηνικώς, τον βίο τους στον πλανήτη Γη και θα αποχωρήσουν χωρίς να
επανεσαρκωθούν ποτέ ξανά σε ανθρώπινα όντα πάνω στον πλανήτη Γη.
Οι υπόλοιποι πιστοί στους Ταύρους γήινοι θα ακολουθήσουν την πορεία που ήδη τους επιβάλλεται με συγκεκριμένο τρόπο,σκέψης,ομιλίας και δράσης,χωρίς να έχουν περιθώρια παρέκκλισης από την κοινή μαζική πορεία.Το σύστημα ζωής στον Ταύρο και τη μελλοντική Γη έχει ήδη περιγραφεί!
Ο Άρης με τις υπόγειες πόλεις του θα παραμείνει στην επιρροή των Ταύρων όπως χιλιάδες χρόνια τώρα και το 2240 μ.χ. όπως λέει η "Κοιλάδα των Ρόδων" θα φτιάξουν στην επιφάνεια του την πρώτη αποικία τους η Γήινοι.Το 4000 μ.χ. περίπου θα φτιάξουν την πρώτη εξωηλιακή αποικία στον Εγγύς Α-Κενταύρου για να ρουφήξουν το αίμα των εκεί ιθαγενών...Η Σελήνη θα αποτελεί απαγορευμένη περιοχή γι'αυτούς,όπως και ο προστάτης των "σφραγισμένων" γήινων, πλανήτης Αφροδίτη,μέλος της ΓΟΜ,που θα μπορεί να απαντά πλέον με όπλα σε επίθεση, των Ταύρων και των Γήινων.Ήδη έχει\εφοδιάσει με φίλτρα προστασίας τα σκάφη των Δρακονιανών ,και των αντικαθεστωτικών Λαγώων,ώστε να μην εντοπίζονται από τους Ταύρους και τους Γήινους.

   Ο στόλος της ΓΟΜ θα αποχωρήσει με παραμονή, μικρής  οχυρωμένης , μονάδας  στο δορυφόρο του Κρόνου ,Ιαπετό,(είναι τεχνητό οχυρό),καθώς και στα όρια του Ηλιακού συστήματος,ίσως στον καφέ νάνο που περιφέρεται γύρω από τον Ήλιο κάθε 8000 χρόνια και αποκαλούν Νιμπίρου.Θεωρώ ότι η Γη αποτελεί πια ,φυλακή, ένα είδος πεδίου αποπληρωμής karma ατομικού και ομαδικού και οι Ταύροι θα παραμείνουν εδώ μέχρι το τέλος του πλανήτη,όπως και ο Γαλιλαίος (Χριστός).
Γιάυτό και έδωσα σημασία στην αριθμολεξική σχέση :
Ι-ΤΑΥΡΟΣ=1081=ΑΣΤΗΡ ΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ!Όμως θα μείνει για πάντα ανίκητος ο Ταύρος?Σύμφωνα με τη μυθολογία ένας λύκος νικά τον Ταύρο στο Πελασγικο Άργος όταν μπαίνουν οι Δαναοί-Υκσώς για να καταλάβουν την πόλη.Είναι σημείο ότι κάποτε θα ηττηθούν και αυτοί.Οι Τιτάνες σκοτώνουν μεταμφιεσμένες σε λευκές γυναίκες (έχει σημασία η μεταμφίεση) τον Ταύρο-Ζαγρέα. Παρόμοια ο Θησεύς αφού νικήσει διάφορους ληστές στο δρόμο για την Αθήνα,στο τέλος νικά τον Μινώταυρο,στον Λαβύρινθο και απελευθερώνει την Αριάδνη..

Και ο θεός των Περσών Μίθρας σκοτώνει,τον ταύρο και απελευθερώνει τη ζωτική δύναμη.
Είς μνήμη αυτού του γεγονότος τελούταν τα Ταυροπόλια,μέχρι που τα κατάργησε ο Παίονας αυτοκράτωρ,Μέγας Κωνσταντίνο που έθεσε τον Χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία.Ας δούμε μερικές αριθμολεξικές σχέσεις:

ΤΙΤΑΝΕΣ =866=ΕΙΝΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ και
  Ε-ΛΥΚΟΣ ΕΣΤΙ-746=ΕΞΟΥΣΙΑ=ΧΑΡΑΓΜΑ (το 666 σφραγίζει τους εχθρούς των Ταύρων)=ΜΥΣΤΙΚΟΣ (σωστά,ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί,γι'αυτό και λαναθασμένα,γράψαμε εναντίον του σε άλλα άρθρα,τα οποία τα αφήνουμε ,ως έχει,στην κρίση του αναγνώστη!
βλ... http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2012/09/blog-post_1711.html)
Ο Ε-ΛΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙ=892=ΑΤΛΑΝΤΙΣ (η ουράνια Ατλαντίδα που έψαχνε ο Θ.Αξιώτης)=
=Ο ΘΗΣΕΥΣ(που σκοτώνει τον Μινώταυρο). 
Ο Ε-ΛΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ=871=ΧΑΟΣ(ο αρχέγονος θεός)=ΣΚΟΤΑΙΟΣ(σκοτεινός)=ΦΑΡΟΣ(αλλά και φωτεινός οδηγός)=Ο ΑΣΤΗΡ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΕΣΤΙ(το μυστήριο του χαμένου Σείριου)
Ε-ΛΥΚΟΥ=925=ΠΡΟΤΕΡΟΣ=ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ (είναι πραγματικά κρυφός)
Ε-ΛΥΚΟΥ ΕΣΤΙ=946=ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ και 
ΑΣΤΗΡ Ε-ΛΥΚΟΣ=840=ΞΙΦΟΣ(με το οποίο  σκοτώνει ο Μίθρας τον Ταύρο),ο οποίος Μίθρας: ΘΕΟΣ ΜΙΘΡΑΣ ΕΙΝΑΙ=720=ΛΥΚΟΣ και
Ε-ΛΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ=1001=Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ αλλά και Ε-ΛΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ=801=ΑΩ=ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ(το ιερό πουλί της Αφροδίτης,και έχουμε έτσι την σύνδεση του ε-Λύκου με τον γειτονικό μας πλανήτη Αφροδίτη)
ΑΣΤΗΡ Ε-ΛΥΚΟΣ=840=ΛΥΣΙΣ και ΑΣΤΗΡ Ε-ΛΥΚΟΣ ΕΣΤΙ=861=ΑΠΟΦΙΣ(το φίδι που ρίχνει ο αρχάγγελος Μιχαήλ στη Γη,και είναι το φίδι του Οφιούχου και του Ασκληπιού,και στην ουσία ο πλανήτης Αφροδίτης-φίδι των Μάγιας,που μας προστατεύει....)
επίσης...ΑΣΤΗΡ Ε-ΛΥΚΟΣ ΕΣΤΙ=861=ΑΙΩΝ=ΣΕΡΑΦΕΙΜ (η πιο εξελιγμένη ψυχή που βρίσκεται,κοντά στον θεό,όπως ο θεός Απόλλων-Λούσιφερ που γράψαμε σχετικά,αλλά υπάρχει και σχετικός πλανήτης γι'αυτό που θα γράψουμε σε άλλο άρθρο...)
ΑΣΤΗΡ Ε-ΛΥΚΟΥ ΕΣΤΙ=1061=Ο ΦΥΛΑΞ=ΙΑΣΩΝ=ΑΠΟΛΛΩΝ(αρχίζουμε και ακουμπάμε πλέον,εσωτερικά τον ε-Λύκου....) και 
ΑΣΤΗΡ Ε-ΛΥΚΟΥ=1040=ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ=Ο ΟΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ=ΣΟΦΟΣ και 
Ο ΑΣΤΗΡ Ε-ΛΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ=986=ΧΡΙΣΤΟΣ.

*Πριν κλείσουμε να αναφέρουμε ότι ο όρος ΣΙΩΝ αναφέρθηκε για τους αστέρες
Σ-ΔΡΑΚΩΝ=1175=ΑΣΤΗΡ ΣΙΩΝ
Ι-ΤΑΥΡΟΣ=1081=ΣΙΩΝ ΕΣΤΙ και σχετίζεται επίσης με:
Μ-ΛΑΓΩΟΣ=1144=Η ΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΑΣΤΗΡ=1116= ΑΣΤΗΡ Ε-ΛΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ=ΝΕΑ ΣΙΩΝ
*Δεν πρόκειται για κάποιο σιωνιστικό μαγικό κόλπο...
Ο όρος ΣΙΩΝ  δεν αφορά τα γνωστά περί "σιωνισμού" και άλλα απόκρυφα.Είναι ευγενής όρος που προήλθε από τη ΖΩΗ-ΕΝ ΖΩΗ-ΖΩΝ και ΟΩΝ.Αφορούσε την πρώτη γηγενή -πιθανά πελασγική-ονομασία τηςπνευματικής  Ιερουσαλήμ,ως μαντείο, στα προαρχαία αιγηικά χρόνια. Στην παρούσα αποδίδεται σε εκείνους τους πλανήτες που έχουν ΖΩΗ και μάλιστα Ζ-ΟΩΝ(ζεύξις με τον Εαυτό-ΟΩΝ)δηλαδή ανεπτυγμένη πνευματική ζωή.Γι'αυτό συναντούμε τον όρο αυτό μέχρι τώρα και στους 5 πλανήτες που εξετάζουμε.Μια ταιριαστή αριθμολεξική σχέση είναι:

ΑΣΤΗΡ-ΜΑΝΤΕΙΟΝ,ΜΕΓΙΣΤΟΝ,ΙΕΡΟΝ=1060=ΣΙΩΝ
ΣΙΩΝ ΕΣΤΙ=1081=Η ΑΒΥΣΣΟΣ (δηλ. ο θείος γνόφος,το άρρητον κενόν)
Η ζωή των πλανητών φαίνεται να ακολουθεί μια πνευματική εξελικτική πορεία με κυματοειδή μορφή.Έτσι από υψηλή πνευματικότητα κατέρχεται σε ηθκή κατάπτωση,ενώ δυστυχώς η τεχνολογία,δεν ακολουθεί,την ίδια καμπύλη,αλλά έχει μορφή υπερβολής,δηλαδή εξελίσσεται συνεχώς προς τα άνω!
Ακόμη και ο ι-Ταύρος είχε υψηλή πνευματική ζωή που εκφυλίστηκε,και έτσι έγινε Μαύρο Μαντείο,
Ο ΑΛΗΘΗΣ Ο ΙΟΥΔΑΣ=1081=Ι-ΤΑΥΡΟΣ
ενώ η Αφροδίτη(και όχι μόνο...) φιλοξενεί το νέο πνευματικό πολιτισμό στο ηλιακό μας σύστημα,ως Νέα Σιών,του οποίου είναι ο ένας αντιπρόσωπος,γιατί υπάρχει και έτερος που είναι και ο τοπικός επόπτης,και θα αποκαλύψουμε σε επόμενο άρθρο.....

Όσο για τον Μ-Λαγώο απελευθερώνεται με την επέμβαση του ε-Λύκου που περιγράψαμε παραπάνω ,από τα δεσμά του ι-Ταύρου (όπως ο Θησεύς-ε-Λύκος ελευθερώνει την Αριάδνη κόρη δηλ.αποικία του Μίνωα-Ταύρου,και τους άλλους σκλαβωμένους πλανήτες,νέους και νέες Αθηναίες) και γίνεται μέλος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.
Η Κρήτη που έλαβε χώρα η νίκη του Θησέα επί του Μινώταυρου αντιστοιχεί σε ποιόν αστέρα?
Τον είδαμε στο άρθρο για την συντριβή του Φαέθοντα,στον Ηριδανό ποταμό,και όντως :
Η ΚΡΗΤΗ=444=Α-ΗΡΙΔΑΝΟΣ=ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ και ΗΡΙΔΑΝΟΣ=443=Ο ΛΟΓΟΣ.
Eπίσης ΗΡΙΔΑΝΟΣ=ΙΟΡΔΑΝΗΣ ,ο ποταμός που βαπτίστηκε ο Ιησούς..
Όμως ο παλιός α-Ηριδανός με το αραβικό όνομα Αχερνάρ ήταν ο θ-Ηριδανός,το τέρμα του ποταμού.Σήμερα το τέρμα του ποταμού είναι ο α-Ηριδανού στα 144 έτη φωτός ,(η κορυφαία γωνία
 του αετώματος του Παρθενώνα,που παραπέμπει στον Μ-Λαγώο) ,μακριά από τη Γη και ο θ μετονομάστηκε σε Ακαμάρ.Στη σειρά Σταρ-Τρεκ,ο πλανήτης Βόλκαν του Mr Σπόκ,φαίνεται να είναι στον 40 Ηριδανό Α.Ο Θ.Αξιώτης αναφέρει ως κατοικήσιμο πλανήτη τον ε-Ηριδανού στα 10,8 έτη φωτός και τον 82-Ηριδανού στα 20,9 έτη φωτός.
Καταλήγω,τελικά, στον
 α-Ηριδανού=644=ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (Μανώλης) , στο τέρμα του ποταμού,ανάμεσα στον Φοίνικα και την Ύδρα.Εκεί νικήθηκαν οι ενωμένες δυνάμεις Ταύρων,Σωθιανών-Σειρίων,Αρείων,Φαεθόντειων κλπ. από το στόλο της ΓΟΜ και απελευθερώθηκε μια σειρά πλανητών ,ανάμεσα στους οποίους και ο Μ-Λαγώος.
Η ΑΛΗΘΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗ ΕΣΤΙ=459=ΑΣΤΗΡ Μ-ΛΑΓΟΣ
Ο Αριστοτέλης έστω και μετά θάνατο ,μπορεί να χαρεί και να αναπαυθεί εν ειρήνη!"
Και για το Θεό Ουρανό που μας αποκάλυψε τα μυστικά ετούτα,μια τελευταία αφιέρωση σε αυτόν ως:

"Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΣΤΙ =982=ΑΡΧΗΓΟΣ=ΑΡΧΑΙΟΣ=ΜΕΓΑΣ ΕΠΟΠΤΗΣ"

ΤΕΛΟΣ
Εδώ τελειώνει το παραμύθι μας.Ελπίζω να μην σας κούρασα και να το βρήκατε διασκεδαστικό.
Συνεχίζουμε μαζί και το καλοκαίρι.

κωπηλάτης