Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΤΩΝ ΤΑΥΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.!

Μιας και ξεκινά το καλοκαίρι και το μουντιάλ προχωρά προς την τελική του φάση,θα γίνουμε πιο χαλαροί και θα ρίξουμε μια ματιά στο πως ο λαός μας αντιλήφθη τα ΟΥΦΟ των εξωγήινων Ταύρων και με πιο τρόπο τα περιγράφει στους θρύλους και τις παραδόσεις του.
Βιβλίο πηγή,θα είναι το " ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ" του μεγάλου Λαογράφου Νίκου Πολίτη που πρωτοεκδόθηκε το 1904 και επανεκδόθηκε από τις εκδόσεις "Γράμματα" το 1994.
Η φιλολογική ομάδα που επιμελήθηκε την έκδοση,αναφέρει ,φυσικά,τυχαία από την εισαγωγή τη μαρτυρία για τον Γήταυρο στους βάλτους του βορρά.
Ας δούμε λοιπόν τον θρύλο.:
Σε διάφορες λίμνες της χώρας αναφέρονται,βουητά,βόμβοι,περίεργες κραυγές και ανθρώπινες φωνές ανεξαρτήτως ώρας ενώ αναφέρονται πιο έντονες,όταν πέφτει η στάθμη της λίμνης.
1] Το Μάρτη του 1890 αναφέρεται στη λίμνη Νεζερού κοντά στον Τύρναβο,η θέα ενός θηρίου που μοιάζει με βόδι και βγάζει ανθρώπινες φωνές.Γι'αυτό δεν πλησίαζαν οι χωρικοί κοντά στη Λίμνη.Η εμφάνιση του συνδέθηκε με εμφάνιση επιδημίας και αποδεκάτιση του πληθυσμού.Το θηρίο λεγόταν
Ήταυρος.
2]Στη Ναύπακτο και στον Αστακό παρόμοια εμφάνιση που λέγεται Νήταυρος,
3]Στον βάλτο του Καράβα στη Θεσσαλία άκουγαν το μούγκρισμα του και το συνέδεαν  με τον ερχομό μεγάλου κακού.Ή Θεσσαλία παλιά ήταν λίμνη και ο Ήταυρος σύμφωνα με την τοπική παράδοση,χώρισε με την ουρά του τον Όλυμπο από τον Κίσσαβο που ήταν αδελφωμένα και έφυγε το νερό και έγινε ο κάμπος της Λάρισας και του Τρικάλου!
*Υποννοεί άραγε κάποια γεωτεχνολογική παρέμβση των εξωγήινων Ταύρων?
4]Στην λίμνη Κάρλα ακούγανε μουγκρητά οι ψαράδες  που λέγανε ότι είναι από τον Ήταυρο στο βάθος της Λίμνης.Όταν πηγαίνανε να ερευνήσουν το μέρος ,οι ψαράδες,τα μουγκρητά έπαυαν και ακούγοταν παραπέρα.
*Άραγε το διαστημόπλοιο των Ταύρων έκανε το θόρυβο με τη μηχανή του και έπαυε μόλις πλησίαζαν οι ψαράδες,ενώ μετακινούταν σε άλλο σημείο του βυθού της λίμνης όπου ξαναλειτουργούσαν οι μηχανές?
5]Στις Σέρρες Μακεδονίας,ανεφάνη και ακουγόταν,στο ποτάμι του Αγίου Γεωργίου.Οι χωρικοί το προσομοίωζαν με μια μεγάλη Βατράχα!
*Θυμίζει η Βατράχα το σχήμα του Ιπτάμενου Δίσκου.Για την περιοχή της Αλιστράτης ,γράψαμε ήδη σε προηγούμενο άρθρο και εδείξαμε με φωτογραφίες ότι επισκέφθηκαν την περιοχή εξωγήινοι.Άρα ήταν Ταύροι.Γράψαμε στο συγκεκριμένο άρθρο ότι ήταν από τον Σείριο ή τον Λύκο.Οφείλουμε να αναιρέσουμε την άποψη μας.Τα πολλά κέρατα πάνω στον περίφημο βράχο της Αλιστράτης μας οδηγούν στον ι-Ταύρου! βλ.http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2013/03/blog-post_25.html και http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2013/03/2-oi.html
6]Στη λίμνη Τριχωνίδα, της Αιτωλακαρνανίας,αναφέρει η αθηναική εφημερίδα  "ΑΣΤΥ" την 19-4-1898 τη μαρτυρία χωρικών στη λίμνη για φοβερούς βρυχηθμούς από τη μέση της λίμνης.
Έγινε προσπάθεια να προσεγγίσουν την περιοχή,ένοπλοι,αλλά απέτυχαν να το προσεγγίσουν,εξαιτίας της πυκνής βλάστησης στη περιοχή σύμφωνα με τις μαρτυρίες!
Θηριώδεις φωνές εξέρχοντο από τη λίμνη ήδη προ μηνός.
*μήπως το διαστημόπλοιο των Ταύρων αντιστάθηκε στους ένοπλους χωρικούς που το προσέγγισαν στη μέση της Τριχωνίδας?
7]Παρόμοιες παρατηρήσεις και ακούσματα στη λίμνη Κανδήλα της Πελοποννήσου,στον Αμβρακικό κόλπο,και στις εκβολές του Αχελλώου όπου αναφέρουν σχετικά ,ομάδα Γάλλων Επιστημόνων το 1793 για "ύδρα που κατέφαγε πολλούς ποιμένας και έτρεπε σε φυγή  περίτρομα τα ποίμνια..."
Να υπενθυμίσουμε ότι εκεί πάλαιψε ο Ηρακλής με τον ποταμό Αχελλώο και τον νίκησε!
*δηλώνει ο μύθος μια σύγκρουση εξωγήινων επί της Γης,στην περιοχή των εκβολών του Αχελώου που κατέληξε σε νίκη των "Ηρακλειδών"?Ο Ηρακλής όμως σχετίζεται με το γάλα της Ήρας,δηλαδή τον Γαλαξία!Άραγε ήταν λοιπόν ο Γαλαξιακός Στόλος ή μάλλον μοίρα του που κατεδίωξε του Ταύρους?
Στις εκβολές του Αχελώου είναι οι Εχινάδες νήσοι ποι μαζί με τις τα βορινά νησιά μεταξύ Ακαρνανίας και Λευκάδας λεγόταν Τηλεβοίδες νήσοι και εκεί κατοικούσαν οι Τηλεβόες ή Ταφίοι,με βασιλιά τον Πτερέλαο.Με αυτούς έδωσε μάχη ο πατέρας του Ηρακλή ,Αμφιτρύων και τους νίκησε έξω από τη Θήβα.
Ήταν φοβεροί πειρατές και οι πρώτοι κάτοικοι της Κεφαλονιάς.Έδρα του βασίλειου τους ήταν η ΒΔ Κεφαλονιά κοντά στο σημερινό χωριό Αθέρας.Ας δούμε λίγο τη ρίζα των ονομάτων.
Ο βασιλιάς Πτερέλαος ,δηλώνει λαό-πειρατές που είχε πτερά.Το χωριό Αθέρας έδρα των Τηλεβόων,θυμίζει τον Αιθέρα ,το 5ο στοιχείο και τη πιθανή χρήση του για διαστημικά ταξίδια.Ο Πτερέλαος κατάγεται από τον Ποσειδώνα που είναι ο θεός της θάλασσας,της αστρικής θάλασσας,που ταξιδεύουν τα αστρόπλοια των Ταύρων-Τηλεβόων.Και οι Τηλεβόες,παράγουν βοή από μακρυά,όπως ο Τηλέμαχος ο γιος του Οδυσσέα που μάχεται από μακριά και επισκέπτεται την Πύλο-Πύλη στη Μεσσηνία ,να ρωτήσει τον Νέστορα για τον πατέρα του.Τέλος ο πατέρας του Πτερέλαου και ο γιός του λεγόταν Ταφίος και αριθμολεξικά:
ΤΑΦΙΟΣ=1081=Ι-ΤΑΥΡΟΣ και ο λαός του ΤΑΦΙΟΙ=891=ΟΥΡΑΝΟΣ=Ι-ΤΑΥΡΟΙ.
**συνεχίζουμε.........
8]Εφημερίδα ΕΣΤΙΑ την 13 και 14-12-1894:"'Οτι ο βόμβος της Κωπαίδος καλείται Ήταυρος.ότι κατά μακρά διαστήματα εικοσαετίας και πλέον μετά ξηρασίαν της λίμνης ακούεται εις τα πέριξ αυτής και μέχρι τριώρου περίπου αποστάσεως ο βόμβος ,βαθύς και φρίκην εμποιών εις τους ακούοντας,μάλιστα κατά τας ησύχους νύκτας του θέρους,διαρκών ενίοτε επί πολλάς ημέρας.."
Η εφημερίδα συνεχίζει και αναφέρει ότι το 1857 ή 1858 λόγω αγνώστου αιτίας,επήλθε τελεία αποξήρανση της λίμνης και ακουγόταν ο βόμβος για πολλές ημέρες μέχρι τα πρωτοβρόχια του φθινοπώρου.Το φαινόμενο επαναλήφθηκε μετά από πολλά έτη αλλά κράτησε λίγες μέρες.
Το φαινόμενο του βόμβου απέδιδαν οι ντόπιοι  στις ψυχές των πεθαμένων και πίστευαν ότι είναι προάγγελος συμφορών (όπως και σε άλλες λίμνες που εμφανίστηκε).Οι γέροντες μαρτυρούν κατά την εφημερίδα "ΕΣΤΙΑ" ότι ο βόμβος ακούστηκε κατά την επανάσταση του 1821,κατά την επιδημία χολέρας το 1854 και κατά την Κρητική Επανάσταση το 1866-1869.
*Προφανώς ο βόμβος δεν οφείλεται στις ψυχές των πεθαμένων ούτε σε φαινόμενα-ριπές του ασύνειδου που ανέλυε ο ψυχίατρος Καρλ Γιούνγκ.Άν ο Κ.Γιούνγκ σκεφτόταν πιο απλά και λογικά,δηλαδή ότι δεν είμαστε μόνοι στο Σύμπαν αλλά υπάρχουν άλλοι εξωγήινοι πολιτισμοί,πιο προηγμένοι τεχνολογικά από εμάς ίσως να εξηγούσε διαφορετικά την εμφάνιση των ΑΤΙΑ στο σχετικό του έργο"Ιπτάμενοι Δίσκοι.Ένας Σύγχρονος Μύθος.Παρόν και Μέλλον".

Αλλά ας δούμε τα σχετικά με τη λίμνη Κωπαίδα.Πρώτα απόλα ΚΩΠΑΙΣ=1111=ΙΩΤΑ.Και το ιώτα είναι το ιερό γράμμα των Ταύρων.Στα ΝΔ (έτσι αναφέρει η εγκυκλπαίδεια Π.Λ.Μπριτάνικα,ενώ στο χάρτη φαίνεται ΒΑ),της λίμνης υπήρχε στην αρχαιότητα αρχαία πόλη η ΚΩΠΑΙ=911.
Ήταν μια από τις 11 βοιωτικές επαρχίες.Όπως παρατηρείται,εμφανίζεται συχνά το 11.Αλλά και η ΒΟΙΩΤΙΑ φέρει τη ρίζα του Βοδιού-Ταύρου μέσα της.Μην ξεχνάμε ότι η Θήβα και η γύρω περιοχή των Γραικών και Λελέγων καταχτήθηκαν από τους Φοίνικες του Κάδμου και οι Φοίνικες λάτρευαν στην Παλαιά Διαθήκη το χρυσό μοσχάρι του Βάαλ για το οποίο έσπασε τις εντολές ο Μωυσής.
Σχετικά με τη λίμνη Κωπαίδα να πούμε ότι ήταν περίπου 200.000 στρέμματα με μέγιστο βάθος 3 μέτρα.
Όταν αποξηράνθηκε το 1880 αποκαλύφθηκε παχύ στρώμα τύρφης στον πυθμένα της ,δηλ.οργανική ουσία  από φυτικές ύλες? το οπόιο αυτοαναφλέχθηκε και οδήγησε τον πυθμένα σε παραπέρα καθίζηση 4 μέτρων!Το πρόβλημα επίλυσε αργότερα μια Αγγλική εταιρεία...Η πρώτη προσπάθει αποξήρανσης έγινες τον 14ο-13ο αιώνα π.χ. από τους Μινύες.Ο λαός αυτός έπεται των Φοινίκων του Κάδμου και συμπίπτει χρονικά  με την κάθοδο των Δωριέων και των συμμάχων τους Αιολέων που ανακαταλαμβάνουν τα ελλαδικά εδάφη από τους Δαναούς και τους Φοίνικες μετά την πτώση της Τροίας.Η Βοιωτία θα αποτελεί εφεξής αιολική περιοχή,σύμμαχος των Σπαρτιατών και αντίπαλος των Ιώνων της Αθήνας.Οι Μινύες θα πρωτοστατήσουν στην Αργοναυτική εκστρατεία των ενωμένων ελληνικών φυλών.
Άραγε οι Αιολείς-Μινύες προσπαθούσαν για αγροτικούς λόγους να αποξηράνουν τη λίμνη?Ήθελαν να καταπολεμήσουν την ελονοσία από τα κουνούπια?Ή μήπως μαζί με τα προηγούμενα ήθελα να καταστρέψουν την υπολίμνια βάση των εξωγήινων Ταύρων και των συμμάχων τους Αρείων και Φαεθόντιων?
Θα συνεχίσουμε αναφέροντας ότι παρόμοιοι βόμβοι και παρατηρήσεις θηρίων αναφέρονται και σε άλλες χώρες όπως στην Κορσική στη Χρυσή Λίμνη.Πάλι το φαινόμενο εκεί συνδέεται με επικείμενες συμφορές.Επίσης σε Κέλτικες και Γερμανικές λίμνες.
Θα προσθέσω και τις λίμνες στα σύνορα Καναδά-ΗΠΑ για τις οποίες είχε κυκλοφορήσει και σχετικό βιβλίο("Αναζητώντας το μυστήριο των μεγάλων λιμνών") το οποίο είναι εξαντλημένο,πια,όπου αναφέρεται σε εξαφανίσεις πλοίων και αεροπλάνων,στην περιοχή αυτή οι οποίες αποδόθηκαν σε εξωγήινους.Παρόμοια δηλαδή όπως στο τρίγωνο των Βερμούδων.
*Είναι μάλλον γενικός κανόνας,οι απαγωγές και εξαφανίσεις αλλά και οι επιδημίες και κάθε είδους συμφορά,από τα πανάρχαια χρόνια,να σχετίζεται με τους εξωγήινους Ταύρους και τους υποτακτικούς τους Γκρίζους για τους οποίος θα επανέλθουμε σε προσεχές άρθρο....

Eπιπρόσθετα θα αναφέρω τη λίμνη Λοχ Νες και το σχετικό τέρας,που ίσως τελικά να ήταν διαστημόπλοιο των Ταύρων, αλλά και την ταινία Προμηθεύς του Ρίντλευ Σκοτ που εμφανίζει τον λευκό-ψηλό εξωγήινο Ταύρο, να κατέρχεται στην περιοχή της Σκωτίας σε κάποια λίμνη και να μεταφέρει το DNA του στον γήινο πληθυσμό.
Ήταν και είναι άραγε όλα αυτά τα τέρατα και οι βόμβοι στις λίμνες ενδείξεις βάσεων των εξωγήινων που έχουν εποικίσει τη Γη?Ας δούμε όμως τι λέει σχετικά και ο ενσαρκωμένος επιστήμων του Μ-Λαγώου,ο φιλόσοφος Αριστοτέλης στα "Προβλήματα" του:
"..στα έλη και τους ποταμούς παράγονται οι "βούμυκοι" που μυθολογούν ότι είναι ιεροί ταύροι του θεού.Υπάρχει εκεί " ψόφος" όμοιος με φωνή ταύρου,ώστε οι βοές να μοιάζουν με ταύρους που μουγκρίζουν.." .
Εξηγεί παρακάτω ο Αριστοτέλης ότι ο "βούμυκος" παράγεται στους βάλτους και στις εκβολές των ποταμών από την κίνηση του αέρα που περνά από ένα στενό χώρο σε ένα πλατύτερο!
Και αν πιστέψουμε τα λεγόμενα του δικηγόρου Λευκοφρύδη,για τις διαστημικές,τεχνολογικές γνώσεις του Αριστοτέλη,τότε ο εδώ ο φιλόσοφος περιγραφεί την έξοδο αερίων από τη μηχανή του κοσμοσκάφους προς τον ατμοσφαιρικό αέρα.Η τριπλή ,δε,αναφορά του Αριστοτέλη στον Ταύρο,μας οδηγεί στον ι-Ταύρου,αυτόν τον καταστροφικό αστέρα, που υποδούλωσε τον πλανήτη του!

κωπηλάτης