Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014

ΣΑΜΠΑΛΑ & ΑΓΚΑΡΘΑ...Που είναι?

Το παραμύθι μας θα συνεχιστεί,στο άρθρο αυτό με το ταξίδι της φαντασίας μας στις μυθικές Σαμπάλα και Αγκάρθα.Δυό μαγικές χώρες που ξεπροβάλλουν στο παραμυθένιο χώρο του μυαλού μας ανά διαστήματα για να μας οδηγήσουν σε μέρη μακρινά,έξω από την καθημερινό πόνο,την ατέλειωτη μιζέρια του μάταιου τούτου κόσμου.
Θυμίζει ξανά την αναζήτηση του αληθινού Παραδείσου,του αληθινού Θεού,που όπως συνεχώς επαναλαμβάνουμε ,δε βρίσκεται σε κάποιο μακρινό εξωτικό μέρος,αλλά ΕΝΤΟΣ μας.
Είμαστε ήδη ο Θεός.Ο αληθινός Εαυτός μας ,είναι ο Θεός,όπως φώναζε ο Σωκράτης και υπονοούσε ο Όμηρος στην Οδύσσεια.
Επειδή όμως ζούμε και εντός της πυκνής ύλης και ταυτόχρονα στο χώρο του φανταστικού,ας ταξιδέψουμε στις μαγικές αυτές χώρες του θρύλου που ίσως να είναι πιο πραγματικές απ ότι περιμέναμε.
Ψάχνανε λοιπόν οι ερευνητές την Αγκάρθα κάπου στα βάθη της Ασίας κάποιοι και άλλοι στο Βορά στη μυθική Θούλη.Θα έλεγα ότι οι μυθικές περιγραφές ταιριάζουν περισσότερο με τη χώρα του Βορά.Αυτή που ο Όμηρος περιέγραφε σαν χώρα των Κιμμερίων με νύχτα που διαρκεί,μόνο μια ώρα.
Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν τη χώρα τους ως πύλη του Άδη.Οι Εβραίοι αποκαλούσαν τους Κιμμέριους Γομέρ ή Γκομέρ.Λέξη που θυμίζει το Γκοείμ,δηλαδή ένα λαό ξεχωριστό από τον δικό τους που θεωρούταν Ευγενείς.Οι δικοί μας πρόγονοι τους ταύτιζαν με τους Υπερβόρειους και έλεγαν ότι εκεί κατοικούσε ο Απόλλων το χειμώνα,πηγαίνοντας σε άρμα που το οδηγούσαν κύκνοι.
Η θέση στο βορά θυμίζει και την θεωρία για τη Κούφια Γη,με την είσοδο στο Βόρειο Πόλο και την ύπαρξη μιας χώρας στο εσωτερικό της Γης που κατοικείται από ανθρώπινα όντα πολύ πιο εξελιγμένα ,πνευματικά και τεχνολογικά από εμάς.Λένε μάλιστα πως κάποιοι πιλότοι από την Αμερική και από τη Γερμανία κατά τον Β'Π'Πόλεμο την επισκέφτηκαν αυτή τη χώρα.Αλλά και ,αυτό έχει τη σημασία του,ότι τα ΟΥΦΟ που παρατηρούμε στον πλανήτη,προέρχονται και από αυτή την περιοχή.
Επίσης σύμφωνα με την παράδοση αυτή η μυστική χώρα είναι η έδρα της Ιεραρχίας της Λευκής Αδελφότητας,κάτι που ισχυρίζεται και ο δάσκαλος Ο.Μ.Άιβανχοφ σύμφωνα με την καταγεγραμμένη διδασκαλία του.
Αυτή η μυστική Ιεραρχία δεν αφορά άλλο επίπεδο από το φυσικό που ζούμε.
Γιατί όπως γράψαμε η Πνευματική Ιεραρχία στον αστρικό και νοητό χώρο ,έχει ήδη περιγραφεί από πολλούς δασκάλους και Αγίους της Εκκλησίας όπως ο Αγιος Διονύσιος ο Αρεοπάγίτης.
Μιλάμε λοιπόν για Ιεραρχία με τη μορφή φυσικών οντοτήτων σε σώματα που μοιάζουν με τα δικά μας.
Κατά άλλους αυτή η Ιεραρχία της Λευκής Αδελφότητας είναι η μυστική κυβέρνηση που εντολοδοτεί και εξουσιάζει τον πλανήτη και βρίσκεται κάπου στην έρημο της Κίνας-Τακλαμακάν στην περιοχή των Τούρκων Ουιγούρων!
Είμαι σίγουρος ότι καμμιά σχέση δεν έχει με τη μυστική κυβέρνηση της Γης η Λευκή Αδελφότητα και επίσης είμαι σίγουρος ότι η Ιεραρχία της Λευκής Αδελφότητας δεν βρίσκεται στον πλανήτη Γη,όπως και η μυστική Αγκάρθα,που είναι όντως η έδρα της,δεν βρίσκεται στον πλανήτη Γη,αλλά σε ένα γειτονικό πλανήτη,που ήδη περιγράψαμε σε προηγούμενο άρθρο.
Ο πλανήτης αυτός είναι μέλος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας,κατοικείται εσωτερικώς γιατί η επιφάνεια του,είναι αφιλόξενη και λέγεται ,Αφροδίτη.
Σε αυτόν κατέφυγαν,μετά τη βύθιση της Ατλαντίδας και η πνευματική ιεραρχία της Λευκής Αδελφότητας ,μαζί με τους λίγους εναπομείναντες αγαθούς και σώφρονες κατοίκους της Γης.
Οι υπόλοιποι,μαύροι και κίτρινοι-Ινδιάνοι παρέμειναν στη Γη και άρχισαν να εκφυλίζονται δίνοντας πλέον την κυριαρχία στον πλανήτη,στη νέα λευκή φυλή που κατερχόταν,ανανεωμένη,από τα δάση του Βορά και σε συνεργασία με τους Αρείους και τους Φαέθοντες που τους υποστήριξαν, τεχνολογικά και κυρίως γενετικά,σύμφωνα με τον Ίωνα του Ευρυπίδη.
Στο εσωτερικό της Αφροδίτης κατοικούσαν ήδη νοήμονα ανθρώπινα όντα,παρόμοια με μας,με μεγαλύτερο βαθμό εξέλιξης,πνευματικής,ηθικής και τεχνολογικής.
Η Αφροδίτη κατά τον Βελικόφσκυ ήταν κομήτης του πλανήτη Δία που εισήλθε κάποια στιγμή στη σημερινή τροχιά ,αφού απέβαλε το στρώμα υδρογονανθράκων του και το έριξε στη Γη.Αυτό είναι το σημερινό πετρέλαιο που αντλείται από το φλοιό του πλανήτη.Ο Αριστοτέλης όμως διαφωνεί και ισχυριζόταν ότι ήταν από την αρχή ο πλανήτης αυτός στην καθορισμένη τροχιά.
Ο Βελικόφσκυ γράφει ότι ο Αριστοτέλης ήταν αμύητος! στα Πυθαγόρεια μυστήρια ,έτσι δε γνώριζε την ιστορία του πλανήτη Αφροδίτη.Όμως και ο Βελικόφσκυ δε γνώριζε ότι ο Αριστοτέλης ήταν ενσαρκωμένος από τον μ-Λαγώο και μετέφερε από την προηγούμενη ζωή του σε αυτό τον πλανήτη,όλες τις γνώσεις που έμαθε εκεί.Και μπροστά σε αυτές τις γνώσεις ,ωχριούν και τα πιο ύψιστα απόκρυφα μυστήρια,είτε πυθαγόρεια,είτε ελευσίνια είτε κάτι άλλο....
Η Αφροδίτη,είναι λίγο μικρότερη από τη Γη και κινείται αριστερόστροφα,με τον Ήλιο να ανατέλλει από τη Δύση και να δύει στην Ανατολή,φαινόμενο που σύμφωνα με την μυθολογία μας ίσχυε και για τον πλανήτη μας,μέχρι την εποχή των Ατρειδών.Ο Ατρέας ήταν γιός του Πέλοπα,και εγγονός του Τάνταλου.Πρόκειται για το εκφυλισμένο αιολικό γένος που ευθύνεται για την καταστροφή της Ατλαντίδας.
Ήταν Πελασγοί-Ινδιάνοι και κατοικούσαν στις Μυκήνες που ίσως ήταν ΜΟΥ-ΚΙΝΑ, δηλ.στην ήπειρο Μου στα ανατολικά της Κίνας στη μέση του Ειρηνικού ωκεανού.Αυτή ήταν και η αληθινή Ατλαντίδα.
Η μεγάλη νησιωτική χώρα ανάμεσα στην Αμερική και στην Ασία.Η χώρα που κυριαρχούσε σχεδόν σε όλες τις θάλασσες ,τα παράκτια και τα νησιά του πλανήτη.
Οι περίφημοι Πελασγοί με τη Γραμμική Α και Β που μοιάζει με τη σημερινή Κινέζικη και Γιαπωνέζικη γραφή.
Ο Ατρέας λοιπόν κατάφερε σύμφωνα με το μύθο να αλλάξει την κατεύθυνση του Ήλιου με τη βοήθεια του Ερμή και να πάρει την εξουσία από τον αδελφό του Θυέστη στις Μυκήνες.
Κάτι που οδήγησε σε κατάρες,αιμομιξίες,κανιβαλισμούς(θυέστεια δείπνα )και άλλες τεχνικές μαύρης μαγείας που οδήγησαν μαζί με την περίφημη ανατολή του Ήλιου από τη Δύση (δηλαδή οι νησιώτες Πελασγοί της Ταιτής είδαν τον Ήλιο να βγαίνει από τη μεριά της Αμερικής και όχι της Κίνας....) στο τέλος της Ατλαντίδας.
Οι συνέπειες ,γνωστές,με εκτεταμένη ρήξη του φλοιού της Γης ,ηφαιστεικές εκρήξεις και τσουνάμι που καταβύθισαν το μεγαλύτερο μέρος της Μου-Ατλαντίδας και οδήγησαν χιλιάδες λαού σε μετακινήσεις και επιδρομές που έμειναν στην ιστορία με την εμφάνιση των "Λαών των Θαλασσών".
Στην Αφροδίτη,λοιπόν κατέφυγε και η Λευκή Αδελφότητα και αυτή είναι η Αγκάρθα.Από εκεί βοηθά και προστατεύει τους κατοίκους της Γης,από τον αδίστακτο εξωγήινο λαό των Ταύρων που καταδυναστεύει τον υπόδουλο πλανήτη μας .
Δεν υπάρχει λοιπόν μυστική κυβέρνηση στη Γη?Μυστική μάλλον όχι,αφού είναι λιγο-πολύ γνωστοί οι κυρίαρχοι στον Πλανήτη,ταυτισμένοι με τα μεγάλα χρηματοοικονομικά τράστ,τις βιομηχανίες όπλων,τις βιομηχανίες πετρελαιοειδών και άλλες μικρότερες,παρακλάδια των πρώτων.
Σε λίγο δε θα είναι μυστικοί και οι συνεργάτες τους εκτός Γης,αφού ήδη έχει διαρρεύσει το "μυστικό" της κατάκτησης της Γης από εξωγήινους.
Που όμως θα μπορούσαν να βρίσκονται αυτοί οι εξωγήινοι,εντολοδότες?
Σίγουρα και στη Γη.Όμως έχουν φροντίσει να αφήσουν επόπτες,σε ένα μυστικό φρούριο  των Ταύρων που ταιριάζει με τη μυστική πολιτεία της Σαμπάλα.
ΣΑΜΠΑΛΑ=353=ΕΡΜΗΣ και ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΡΜΗΣ=1030=ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΠΤΗΣ ΓΗΣ και
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΡΜΗΣ ΕΙΝΑΙ=1106=ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ!Δηλαδή ο περίφημος παντεπόπτης οφθαλμός που κυριαρχεί παντού στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα τους.
Η Σαμπάλα λοιπόν,δεν βρίσκεται και αυτή στην Ασία ,εκεί στην έρημο που την έψαχνε ο μεγάλος μύστης Ρέριχ.
Άν και του εμφανίσθηκε ένα κοσμοσκάφος,για να του στρέψει το μυαλό προς την αληθινή Σαμπάλα.
Δε φαίνεται όμως να το αντιλήφθηκε ή πάντως δεν απεκάλυψε κάτι που μπορεί να έμαθε!
Αν γνώριζε Ελληνικά ίσως το
 ΕΡΗΜΟΣ=Ο ΕΡΜΗΣ
,να τον οδηγούσε στην αληθινή Σαμπάλα!
Στα βάθη της Ασίας,την έψαχναν και οι νεστοριανοί μοναχοί και καλλιεργούσαν το μύθο του βασιλιά Ιωάννη που θα εκχριστιανίσει όλη την Ασία!
Είναι ένα σχέδιο των εξωγήινων Ταύρων για την πλήρη κατάληψη του πλανήτη και συγκεκριμένα της Ανατολής που αντιστέκεται,με τη βοήθεια της Αφροδίτης στην επέλαση των Ταύρων.Άλλωστε η δωρική ημισέληνος με το αστέρι της Αφροδίτης-Εωσφόρου,ιερό σύμβολο της Δωρικής θεάς των Μεγαρέων-Εκάτης,δεν αποτελεί μόνο σύμβολο του Ισλάμ,αλλά με άλλη μορφή και του Βουδισμού και κλάδου της Ινδουιστικής Θρησκείας.
Έχουμε λοιπόν την περίφημη σύγκρουση της Αγκάρθα με τη Σαμπάλα.
Αμφότερες εκτός Γης.Ο πλανήτης Αφροδίτη με τον πλανήτη Ερμή,το φρούριο των Ταύρων.
Άλλωστε σύμφωνα με τους Ιχνευτές του Σοφοκλή,ο Ερμής μόλις γεννήθηκε πήρε τα βόδια-ταύρους του Απόλλωνα και τα έκρυψε σε σπήλαιο κοντά στην Πύλο-Πύλη.
Και Απόλλων είναι η άλλη ονομασία,η παλαιότερη του πλανήτη Ερμή.Που μάλλον άλλαξε όταν τον κατέλαβαν οι Ταύροι και τον μετέτρεψαν σε αληθινό πλανήτη-φρούριο ,δίπλα στον Ήλιο.
Για τον πλανήτη Ερμή ,οι επιστήμονες λένε ότι είναι ο πιο παράξενος του ηλιακού συστήματος.Όλη η επιφάνεια έχει πολυάριθμα,ρηχά κοιλώματα,τα οποία περιέχουν οργανικά χημικά στοιχεία και δε φαίνεται να προέρχονται από μετεωρίτες.Υποθέτω πως είναι κατασκευές των Ταύρων για συλλογή της Ηλιακής ενέργειας και χρήση της στο εσωτερικό του πλανήτη.Από τα κοιλώματα ,μάλλον αποβάλλονται τα άχρηστα υλικά τους,ενώ όλη η επιφάνεια πρέπει να διαθέτει μηχανικά αμορτισέρ για την απορρόφηση της ενέργειας από τις προσκρούσεις και ίσως τη συλλογή της για χρήση στο εσωτερικό.Αίνιγμα είναι και ο εσωτερικός μεταλλικός του πυρήνας από νικέλιο και σίδηρο με ασθενές σχετικά μαγνητικό πεδίο.Άραγε είναι κάποια τεχνητή πηγή κεντρικής ενέργειας ή μάλλον ένα είδος πυκνωτή που αποθηκεύεται η ενέργεια που συλλέγουν οι Ταύροι από το εξωτερικό του πλανήτη?Ένα άλλο χαρακτηριστικό του,είναι το λεκανοπέδιο των θερμίδων στην επιφάνεια του με διάμετρο 1400 χιλιόμετρα αποτέλεσμα σύγκρουσης με ένα μεγάλο αστεροειδή.Να ήταν στην ίδια ομάδα με τους αστεροειδείς που χτύπησαν τη Γη προ 65.000.000 χρόνια ,με την καταστροφή του Φαέθοντα?Πιθανόν.Όπως πιθανά θα υπάρχουν ανοίγματα στην επιφάνεια για την έξοδο και είσοδο διαστημοπλοίων..
Όμως ποιοι κατοικούν στον Ερμή?Είπαμε ότι κατέχεται από τους Ταύρους ,οι οποίοι τον διαμόρφωσαν μάλλον σε διαστημικό οχυρό.Άρα δεν κατοικούν αυτόχθονες γιατί δεν υπήρχαν ποτέ,αλλά ούτε και αρκετοί Ταύροι.Ίσως λίγοι για να επιβλέπουν από κοντά την κατάσταση.Περισσότεροι Ταύροι κατοικούν στη Γη,παρά στον Ερμή.
Ας θυμηθούμε τώρα μια λαϊκή ελληνική παράδοση για το 12ήμερο των Χριστουγέννων.
Μιλάμε για τους καλικάντζαρους  ή καλικάνθαρους όπως ήταν γνωστοί ακόμη και στην αλεξανδρινή εποχή.
Οι καλικάντζαροι κατοικούν στο εσωτερικό της Γης και πριονίζουν το δέντρο που την συγκρατεί.Λίγο πριν το κόψουν,την παραμονή των Χριστουγέννων τους επιτρέπεται η άνοδος στην επιφάνεια της Γης,όπου πειράζουν,σκανδαλίζουν,παρενοχλούν με κάθε τρόπο τους ανθρώπους.Αυτό μέχρι του Αγιασμού τις 5 Γενάρη όπου ο παπάς με την αγιαστούρα τους τους διώχνει ξανά πίσω στο εσωτερικό της Γης.Εκεί αντικρίζουν τον κορμό του δέντρου της Γης,ξανά ακέραιο και αναγκάζονται να αρχίσουν από την αρχή το πριόνισμα.Θυμίζει τα βασανιστήρια του Τάνταλου,του Σίσυφου αλλά και τον πίθο των Δαναίδων!
Μια παρόμοια περιγραφή δίνει ο όσιος Ανδρέας ο Σαλός για τα βδελυρά έθνη που θα εμφανιστούν στο τέλος των ημερών.Τα περιγράφει δυσώδη να τρώνε ζωντανούς τους ανθρώπους να ρουφούν το αίμα τους κ.α.Γενικά οι καλικάντζαροι είναι νάνοι με την κλασική μορφή του σατανά-ξωτικού που επιβουλεύεται το ανθρώπινο γένος.
Και εδώ τόσο με τη λαϊκή παράδοση όσο και με τον όσιο Ανδρέα έχουμε την απεικόνιση των λεγόμενων Γκρίζων.Των γενετικών προϊόντων-υβριδίων της υψηλής επιστήμης των εξωγήινων Ταύρων.Τα όντα αυτά είναι προγραμματισμένα να ενοχλούν και να βασανίζουν στην κυριολεξία το ανθρώπινο γένος.Είτε ψυχολογικά είτε σωματικά.Έτσι προκαλούν τα περίεργα φαινόμενα κινήσεως αντικειμένων (poltergeist),ζημιές σε σπίτια, αυτοκίνητα, ακρωτηριασμούς ζώων,προσωρινές απαγωγές ανθρώπων και κυρίως επιδρούν στην ψυχολογία,τον συναισθηματισμό και τη σκέψη του ανθρώπου.
Αναφέρονται περιστατικά όπου ολόκληροι οικισμοί στην Αμερική αναγκάστηκαν να εκπατριστούν από τη γη τους εξαιτίας των παρενοχλήσεων των καλικάντζαρων του Ερμή!
Τα περίφημα αγρογλυφικά,δηλ.συμμετρικοί σχηματισμοί στους αγρούς σε διάφορα μέρη του πλανήτη,είναι δικά τους ραδιουργήματα,με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της έρευνας του ανθρώπου για το τι είδους όντα είναι οι εξωγήινοι που ελέγχουν τη Γη.Ο Στίβεν Χόκινς ορθά ανέφερε ότι θα είναι καλύτερα για τους ανθρώπους να αποφύγουν την επαφή μαζί τους.
Και συμφωνώ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.Είναι ατυχία να πέσουν θύμα των κακοποιών αυτών όντων που οι Ταύροι έβαλαν στον Ερμή για να εποπτεύουν και να παρενοχλούν ή μάλλον να βασανίζουν την ανθρωπότητα.Σκοπός τους ήταν και είναι η πλήρη καθυπόταξη του πλανήτη,αλλά ήδη περιγράψαμε τον προστατευτικό ρόλο του Γαλαξιακού στόλου και του γειτονικού μας πλανήτη.Της Αφροδίτης που και αυτή πέρασε στη λαϊκή παράδοση μας ως η προστάτις Παναγιά και η Υπέρμαχος Στρατηγός που αποκρούει του βόρειους εχθρούς που απειλούν την Πόλη.
Τα διαστημόπλοια των Γκρίζων είναι οι κλασικοί ιπτάμενοι δίσκοι ή παρόμοια με νάνους εξωγήινους που έχουν μεγάλο κεφάλι και μαύρα μεγάλα μάτια.Είναι κατεξοχήν εχθροί των παιδιών-δρακόντων που μοιάζουν με τον ΕΤ τον εξωγήινο και ήδη περιγράψαμε σε προηγούμενο άρθρο.Επίσης ο στόλος τους συμμετείχε στην κατάληψη του μ-Λαγωου και πρωταγωνιστεί στις μέρες μας στην κατάληψη του πλανήτη.Ο κατεξοχήν στόχος τους είναι να διαστρέψουν τη σκέψη των ανθρώπων ώστε να τους δεχτούν σαν σωτήρες και να πεισθεί η Γαλαξιακή Ομοσπονδία ότι ο πλανήτης Γη πρεπει να τεθεί υπό τον πλήρη έλεγχο τους.Αυτό θα σημάνει και το τέλος του ανθρώπου ως είδος ,όπως το γνωρίζαμε.Η γενετική παρέμβαση που θα υποστεί θα είναι ολέθρια και στην ουσία δε θα υπάρχει πια το είδος homo sapiens sapiens,παρά μόνο στην ιστορία του Γαλαξία!
Προσωπικά πιστεύω ότι τελικά θα τα καταφέρουν.Και αυτό θα φανεί στα επόμενα χρόνια.Αλλά γι αυτό θα γράψω σχετικά και σε επόμενο άρθρο.Στην παρούσα γράψαμε ότι υπάρχει ένα είδος ανακωχής με την προστασία των"σφραγισμένων" γήινων από το Γαλαξιακό στόλο και αυτό μέχρι να εξαντληθεί η φυσική ζωή τους πάνω στον πλανήτη.Οι "σφραγισμένοι" δε θα επανεσαρκωθούν ποτέ ξανά σε ανθρώπινο όν στον πλανήτη,γιατί δε θα υπάρχει το ανθρώπινο ον όπως το ξέρουμε.Αλλά και η εκούσια θυσία κάποιου "μποτισάτβα" όπως ο Βούδας ή ο Γαλιλαίος δε θα έχει κανένα νόημα.
Παρόλα αυτά και ο Ρ.Στάινερ και η βουδιστική εσχατολογία μιλά για κάποιο ον-μετρέγια με το μέγεθος (σωματικό) νάνου που θα ενσαρκωθεί κάπου το 4000 μ.χ. με σκοπό να γλιτώσει το βασανισμένο νέο "ανθρώπινο" είδος.Δε θα τα καταφέρει και θα εξουδετερωθεί από τους Ταύρους ως κοινωνικά απροσάρμοστο και αποτυχημένο ον.
Οι καλικάντζαροι -γκρίζοι λοιπόν θα συνεχίσουν παρά την προσωρινή ανακωχή να συνεχίζουν να ξεγελούν και να παρενοχλούν τους ανθρώπους μέχρι την τελική κοπή του δέντρου που στηρίζει τη Γη.Εκείνη τη στιγμή ο παπάς -Γαλαξιακή Ομοσπονδία με την αγιαστούρα του-Γαλαξιακό Στόλο δε θα μπορεί να κάνει απολύτως τίποτε και ο πλανήτης θα χαθεί για πάντα σε ένα αιώνιο πνευματικό και παρελκόμενο σωματικό θάνατο.....

κωπηλάτης