Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014

Οι Τρείς Αναστάσεις του Χριστού.(Η Δεύτερη Ανάσταση)

Ας συνεχίσουμε με τη δεύτερη Ανάσταση ,στον αστρικό ή ενεργειακό χώρο.
Αυτή διδάχτηκε από τον Γαλιλαίο στους μαθητές του και έγινε πράξη από τον ίδιο με κίνητρο αποκλειστικά την αγάπη προς αυτούς και την ευσπλαχνία του.Ήθελε να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει ουσιαστικά θάνατος,ακόμη και για όσους δε μπορούσαν να βιώσουν την πρώτη Ανάσταση.
Έτσι αναστήθηκε με νέο ένδοξο σώμα στο ενεργειακό πεδίο,που έγινε αντιληπτό ως Άγιον Φως αρχικά στον τάφο του,ενώ αργότερα συμπυκνωνόταν στο νέο σώμα της Ανάστασης.
Κατά τη διάρκεια της συμπύκνωσης αυτής του Αγίου Φωτός απέτρεψε τις μαθήτριες του να τον αγγίξουν (μη μου άπτου) αφού ήταν επικίνδυνο γι'αυτές λόγω της ραδιένεργειας που εξέπεμπε μέχρι να στερεοποιηθεί.Το φαινόμενο καταγράφηκε στην Ιερά Σινδόνη του που φυλάσσεται στο Τορίνο από τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και την οποία προσπάθησε η Μαύρη Στοά να την κάψει δύο φορές όπως ήδη γράψαμε.
Επίσης να επαναλάβουμε ότι οι Ναίτες διέδωσαν τη φήμη ότι ο σταυρωμένος στην Ιερά Σινδόνη,ήταν ο Ζακ Ντε Μολέ,ο μέγας Μάγιστρος και αρχηγός του τάγματος των Ναιτών,που κάηκε από τον Φίλιππο της Γαλλίας,ο οποίος διέλυσε και το τάγμα.
Αν το έκανε,ίσως να ήταν αποτέλεσμα τελετής μαύρης μαγείας,όπου ντύθηκε σαν τον βασανισμένο Χριστό,χρησιμοποίησε αίμα και με μαγικές επικλήσεις κατάφερε να εκτυπωθεί το δήθεν βασανισμένο σώμα του πάνω στην Ιερά Σινδόνη.Ακούγεται όχι απλά ανατριχιαστικό αλλά προκαλεί φρίκη.Προσωπικά δεν πιστεύω ότι προχώρησε σε αυτή την μαύρη τελετή,αλλά ότι η Ιερά Σινδόνη φέρει το είδωλο της ραδιενεργούς ακτινοβολίας που προέκυψε κατά τη συμπύκνωση του Αγίου Φωτός του Εσταυρωμένου Γαλιλαίου.
Όταν συμπυκνώθηκε το Άγιο Φως σε κανονικό αιθερικό-αστρικό σώμα τότε εμφανίστηκε πολλές φορές κατά τα Ευαγγέλια και τον Απ.Παύλο σε πολλούς μαθητές του σε όλη την Ιουδαία.
Βεβαίως δεν έφαγε ψάρι και μέλι αφού το παλαιό σώμα παρήλθε και δεν πρόκειται για καμιά Ανάσταση τύπου "ζόμπι" όπως γίνεται με την Μαύρη Μαγεία στην Αιτή.
Μια χώρα που πληρώνει ακόμη αυτές τις δαιμονικές μάυρες πρακτικές με σεισμούς,πείνα και επιδημίες.
Το βασανισμένο σώμα του Γαλιλαίου αφού εξέπεμψε το Άγιο Φως της Ανάστασης το οποίο ήταν αυτό που συμπυκνώθηκε σε ένδοξο σώμα,ακολούθησε τη φυσική του πορεία,όπως όλα τα σώματα.
Δεν μεταμορφώθηκε δηλαδή το ίδιο σε Άγιο Φως.Άλλωστε το είχε εγκαταλείψει το Πνεύμα όπως περιγράφεται στο Κατά Μάρκον στον κήπο της Γεθσημανής κατά τη σύλληψη του Χριστού.
Εκεί περιγράφεται ένας γυμνός νεαρός ντυμένος κατάσαρκα με λευκό σεντόνι που διαφεύγει του όλου σκηνικού,αφήνοντας το σεντόνι στα χέρια των μαθητών του Χριστού.Ο νεαρός συμβολίζει ακριβώς το πνεύμα που διαφεύγει,δεν συλλαμβάνεται αφήνοντας μόνο το αιθερικό σώμα -σεντόνι που είναι αυτό που θα γίνει Άγιον Φως και μετά Νέο Ένδοξο Σώμα της Ανάστασης.
Ο Ρούντολφ Στάινερ,γράφει ότι ο σεισμός που περιγράφεται στα Ευαγγέλια πριν την Ανάσταση που οδήγησε στην κύλιση της θύρας του τάφου,είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός χάσματος στον τάφο που απορρόφησε στα έγκατα της Γης ,το φυσικό σώμα του Χριστού.
Μάλλον υπερβολικό ακούγεται.Πιο λογικό να παρέμεινε εκεί ή να μεταφέρθηκε το λείψανο του Γαλιλαίου σε άλλη θέση όπου αποσυντέθηκε φυσιολογικά όπως όλα τα ανθρώπινα σώματα.
Υπάρχει ιστορική μαρτυρία ότι ο Ιουλιανός ο Παραβάτης διάνοιξε αυτόν τον τάφο τον Αύγουστο του 362 μ.χ. και έκαψε τον σκελετό του,τον οποίος σκόρπισε μετά σε διάφορα μέρη.Το γεγονός έγινε ως αντίποινα στο κάψιμο του ναού του θεού Απόλλωνος στην Αντιόχεια.
Αν έγινε αυτό ήταν μεγάλο πολιτικό λάθος,αφού έδωσε στη μαύρη στοά την ευκαιρία να διασπείρει κάθε λογής φήμη για την Ανάσταση του Χριστού και εύκολα η σύγχυση που ακολούθησε να χρησιμοποιηθεί ως όργανο χειραγώγησης του αμόρφωτου πλήθους.
Αυτό όμως πρέπει να είναι και το πιο πιθανό.Άλλωστε το ίδιο έγινε και με τον Βούδα στην Ανατολή.Όπου κάηκε το σώμα του και μοιράστηκαν τα λείψανα του σε διάφορα μέρη.
Ο Δάσκαλος Γαλιλαίος δεν ήθελε σε καμιά περίπτωση να κατευθύνει τους μαθητές του σε πρακτικές μαύρης μαγείας,αλλά δίδαξε τι ακριβώς μπορεί να γίνει στη Φύση,κατά την πνευματική εξέλιξη κάθε ανθρώπου.
Έτσι έχουμε και τη δεύτερη Ανάσταση που γιορτάζεται στην Εκκλησία μας το βράδυ του Μ.Σαββάτου με το "Δεύτε Λάβετε Φως" και την επανάληψη κάθε χρόνο,της εκπομπής του Αγίου Φωτός στον Πανάγιο Τάφο.
Και ας το κατηγορούσε ο Αδαμάντιος Κοραής ότι ήταν τέχνασμα με φώσφορο από τον Πατριάρχη.Μάλλον ο αφορισμένος από την Εκκλησία ,διαφωτιστής Κοραής,δεν προχώρησε σε πιο επισταμένη έρευνα και κατέληξε σε άποψη χυδαίου υλισμού που διαφεύγει μιας εσωτερικής, αξιοθαύμαστης αλλά καθόλα φυσικής πραγματικότητας που κατάφερε να συλλάβει τελικά ο κυνηγημένος από τη Μαύρη Στοά,μεγάλος δάσκαλος Ρούντολφ Στάινερ.
Το αναστηθέν ένδοξο σώμα του Γαλιλαίου,τελικά θα ενωθεί κατά την Ανάληψη του με το αιθερικό ενεργειακό σώμα του Πλανήτη Γη,και θα παραμείνει με αυτό έως τον πνευματικό θάνατο του πλανήτη για τον οποίο θα γράψουμε σε προσεχές άρθρο.

συνεχίζεται.....

κωπηλάτης