Κυριακή, 3 Αυγούστου 2014

ΟΡΝΙΘΟΣΑΥΡΟΣ-Ο Νόμιμος Κυρίαρχος του Πλανήτη Γη!

Γράψαμε στο άρθρο για τα ερπετά βλ.http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2012/05/2.html ότι ο Ορνιθόσαυρος(Οβιράπτωρ) πιθανά ήταν ήδη εξελιγμένος διανοητικά και είχε τη δυνατότητα να αναπτύξει πολιτισμό.Αυτό πριν 65.000.000 χρόνια και κείθε ,πριν την πτώση των 3 μεγάλων αστεροειδών που σήμαναν το τέλος της κυριαρχίας των Δεινοσαύρων στη Γη.
Ο Οβιράπτορας με 2,5 μέτρα ύψος ,90 κιλά βάρος ,4 δάκτυλα και ανεπτυγμένα φτερά,θα μπορούσε πιθανά να πετάξει,αναπτύσσοντας προοδευτικά τον εγκέφαλο του,ώστε να υποστηρίξει την ικανότητα της πτήσης.Παρόμοια πετούσαν οι Πτεροδάκτυλοι και οι Αρχαιοπτέρυγες.
Αν κάποια στιγμή τα κατάφερε σίγουρα θα ήταν το πρώτο ιπτάμενο νοήμον ζωικό είδος του πλανήτη και αν δεν έπεφταν οι 3 αστεροειδείς πως θα ήταν άραγε σήμερα?
Στα 65εκ.χρόνια θα είχε αναπτύξει σίγουρα ένα θαυμαστό πολιτισμό,που δε θα ήταν τόσο τεχνολογικός,αλλά πνευματικός και πολιτισμικός.Άλλωστε η κατασκευή του ήταν τέτοια που μάλλον θα απέτρεπε τη διαστημική τεχνολογία.Όμως θα ζούσαν ευτυχισμένοι σε ομάδες με τις φωλιές-πόλεις τους στις κορυφές των βουνών,προφυλαγμένες από τους σαρκοφάγους δεινόσαυρους ,όπως ο τυραννόσαυρος,αλλά και ιπτάμενους δεινόσαυρους που εύκολα όμως θα αντιμετωπιζόταν με ομαδική απόκρουση και πιθανή χρήση όπλων από πέτρες(σφεντόνες) ή ξύλο(ακόντια).
Εύκολα θα έβρισκαν τροφή,αφού η Γη ήταν γεμάτη από καρποφόρα δέντρα και έτσι δε θα χρειαζόταν να εφεύρουν εργαλεία ή τεχνικές όπως η Γεωργία.Ενώ και η έλλειψη σημαντικών εχθρών θα τους απέτρεπε να εφεύρουν την μεταλλουργία.
*H μεταλλουργία αποτελεί τον κύριο κλάδο της τεχνολογίας που μετέφερε ο "Προμηθεύς" στα εξελιγμένα θηλαστικά που πήραν τη θέση του αδικοχαμένου,ορνιθόσαυρου.Η τεχνική να 
λαμβάνεις καθαρά μέταλλα από τα ορυκτά και εν συνεχεία η κατασκευή κραμμάτων,δε φαίνεται να συμβαδίζει με την πνευματική αλλά και την αληθινή-ιστορικά εξέλιξη των πρωτόγονων ανθρώπων.
Η κατασκευή πρωτόγονων όπλων για τη γεωργία το ψάρεμα και το κυντήγι σίγουρα ήταν σύμφωνη με την εξέλιξη τους,όχι όμως η μεταλλουργία που μάλλον σήμερα θα έπρεπε να είχε εμφανιστεί και όχι το 10000 π.χ.!Η επέμβαση των εξωγήινων Ταύρων σίγουρα σκοπό είχε την εκμετάλλευση τών ορυκτών του πλανήτη με τη χρήση βέβαια των εργατικών χεριών των πρωτόγονων ανθρώπων.Άφθονη και δωρεάν εργατική δύναμη! Γι'αυτό προχώρησαν σε γενετική παρέμβαση αλλά το πιο λογικό σε "δωρεάν" εκπαίδευση των ανθρώπων παραδίδοντας μαθήματα μεταλλουργίας και πολιτικής!

Βέβαια κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να γίνει στους ορνιθόσαυρους που έχαιραν της προστασίας των λοιπών πλανητών της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας,αφού η Γη εξελισσόταν ομαλά ως πλανήτης μαζί με τη βιόσφαιρα της.
Σίγουρα η πνευματικότητα των ορνιθόσαυρων θα ήταν υψηλή και θα επέτρεπε τη νοητική επικοινωνία με κάθε ον του πλανήτη,ζώον στη γη τον αέρα και τη θάλασσα αλλά και με όντα απ'άλλους πλανήτες με τα οποία ίσως συνειδητά να αντάλλασσαν θέση,μεταφέροντας το δικό τους "εγώ" στη θέση του "εγώ" των άλλων φιλικών πλασμάτων.Αυτή είναι μια τεχνική που πιθανά τη γνώριζαν οι ιερείς του μαντείου των Δελφών και ίσως της Ελευσίνας.Γι'αυτό και είχε σημασία ο αστερισμός του Νότιου Ιχθύ (Φομαλώ) στα προεόρτια των Ελευσινίων Μυστηρίων αλλά και αυτών της Ίσιδας στην Αίγυπτο.
Σύγχρονος συγγραφέας αναφέρει για τον Σείριο ότι κατοικείται ένας πλανήτης του από θαλάσσια νοήμονα όντα που έχουν έρθει σε επαφή με τη Γη και ενδιαφέρονται κυρίως για τον πληθυσμό των Δελφινιών!.Ίσως δεν είναι τυχαίο που ονομάστηκε το μαντείο του θεού Απόλλωνα- Δελφοί,όμως πιστεύω ότι το γεγονός αυτό δεν αφορά τον Σείριο,δηλαδή τον Μεγάλο Κύνα,αλλά το Νότιο Ιχθύ ή τον αστερισμό του Δελφινιού.Ο Σείριος έχει 3 ήλιους και είναι μεγάλη η ποσότητα της ακτινοβολίας για να υπάρξει ζωή σε κάποιο πλανήτη του.Και αν υπάρχει ,θα έχει άλλη μορφή από τη γνωστή και αφορά τις πύρινες υπάρξεις που περιγράφει ο Ρ.Στάινερ.
Έτσι λοιπόν ο πλανήτης Γη θα ήταν σήμερα ένας αληθινός παράδεισος.Και περιγράφεται αυτό στον Πολιτικό του Πλάτωνα ,ως εποχή του Κρόνου και ίσως τελικά να έφτασε σε ένα τέτοιο πρώιμο στάδιο εκείνο το γένος των Ορνιθόσαυρων που ορθά ο Πλάτων τους περιγράφει να γεννιούνται από τη Γη,αφού τα αυγά τους τα έθαβαν στο χώμα και τα επώαζαν μέχρι να βγούν οι νεοσσοί.
Όμως όπως λέει ο Πλάτων αυτή η χρυσή εποχή ,έλαβε τέλος,όταν άλλαξε η ροή του χρόνου και ο Ήλιος ανέτειλε από τη Δύση.Κάποιο λοιπόν σημαντικό κοσμικό γεγονός έλαβε χώρα που οδήγησε στο τέλος του γήινου παραδείσου.Και αυτό δεν οφείλεται στη Φύση,αλλά μάλλον στην ανθρώπινη ματαιοδοξία.Ματαιοδοξία κάποιων ανθρώπων (θηλαστικών) που κατοικούσαν στον 5ο πλανήτη του Ηλιακού συστήματος,του Φαέθοντα που ήδη είχε αποικίσει τον Άρη και τη Σελήνη,ενώ εποφθαλμιούσε τη Γη για την εξόρυξη ορυκτών.Όμως μάλλον δε μπορούσε "να βάλει χέρι" αφού η Γη ήταν υπό την προστασία της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας ως παρθένος εξελισσόμενος πλανήτης που δεν είχε υποστεί κάποια έξωθεν παρέμβαση.Ο γειτονικός πλανήτης Αφροδίτη πιθανά ήταν σε ανώτερο βαθμό εξέλιξης από τη Γη,δηλαδή ο πληθυσμός που κατοικούσε και κατοικεί και σήμερα στο εσωτερικό του.
Ο Φαέθων,από λάθος ή απερίσκεπτη χρήση επικίνδυνης ενέργειας εξερράγη.Μεταμορφώθηκε σε βράχους αστεροειδών και 3 από αυτούς χτύπησαν τη Γη.Που υπέστη ,λοιπόν,έξωθεν επέμβαση.
Το γένος των ερπετών δε μπόρεσε να επιβιώσει στον πλανητικό χειμώνα που ακολούθησε.
Ακόμη και οι ορνιθόσαυροι πέθαναν οι περισσότεροι.Κάποιοι λίγοι ίσως να μεταφέρθηκαν σε φιλόξενους πλανήτες από τον Γαλαξιακό Στόλο.Τα μικρά θηλαστικά επιβίωσαν και ένα από αυτό ο Λεμούριος θα εξελιχθεί τελικά σε αυστραλοπίθηκο και μετά σε άνθρωπο τον όρθιο.
Στη θάλασσα τα μεγάλα ερπετά επίσης πέθαναν και άρχισαν να επικρατούν και εκεί τα θηλαστικά ,όπως οι φώκιες,τα δελφίνια και οι φάλαινες.Οι καρχαρίες και τα σελάχια μείναν ως υπολείμματα των αρχέγονων χονδριχθύων.
Το γεγονός λοιπόν της εξόντωσης των ερπετών επέφερε και την αλλαγή στρατηγικής απέναντι στον πλανήτη Γη.Αφού πλέον υπέστη ανακοπή της φυσιολογικής εξέλιξης και προσφέρθηκαν οι Ταύροι να "βοηθήσουν¨τους νέους κατοίκους και κυρίαρχους του πλανήτη να εξελιχθούν ομαλά!!!
Το αν τα κατάφεραν το γνωρίζουμε ήδη και το περιγράψαμε σε άλλα άρθρα.
Η Γη ,δεν είναι πλέον παρά ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης ψυχών που έχουν υποστεί "αμαρτίες" ίσως χωρίς να πολυευθύνονται και οι ίδιες.Ενώ οι άνθρωποι ,όπως πολλοί ισχυρίζονται,μάλλον αποτελούν προιόν μετάλαξης από γενετική και εκπαιδευτική παρέμβαση και γι'αυτό αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη επιφύλαξη από τους άλλους πλανήτες της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.Μοιάζει σαν να είναι κτήμα το ανθρώπινο γένος των εξωγήινων "Ταύρων" και έτσι επιθυμούν οι "κύριοι" και "πατέρες" μας,να αντιμετωπίζονται.Άλλωστε η Γη είναι φυλακή,αναμορφωτήριο-ψυχών και η αρχή θα έλεγα της απαελευθέρωσης μας και της πνευματικής εξέλιξης μας.ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΕΣΤΙ=709=ΑΡΧΗ.
Εφόσον τα καταφέρουμε εδώ κάτω,σύμφωνα με τις διδαχές των μεγάλων δασκάλων όπως του Βούδα,του Γαλιλαίου,του Λάο Τσε κ.α.θα ξεφύγουμε για πάντα από αυτή τη φυλακή και θα επαναγεννηθούμε σε άλλα "loka" σε άλλους πλανήτες,πιο εξελιγμένους πνευματικά και ηθικά και θα συνεχίσει σε αυτούς η εξέλιξη μας μέχρι την τελική απελευθέρωση μας και τη διάλυση μας στο Όλον.

Καλό Δεκαπενταύγουστο

κωπηλάτης