Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014

Εξωγήινοι από την Τουκάνα?

Πριν λίγες μέρες έδωσε συνέντευξη ο επίστήμονας Boyd Bushman που λέγεται ότι εργάστηκε στην περίεργη περιοχή 51 των ΗΠΑ που σχετίζεται με την έρευνα γύρω από τα ΑΤΙΑ.Στην περιοχή αυτή λέγεται ότι γίνεται η επαφή με τους εξωγήινους από άλλους πλανήτες.
Η συνέντευξη του είναι στα Αμερικάνικα ,έτσι είναι λίγο δύσκολο να δώσω ακριβή στοιχεία..
Οι εξωγήινοι που περιγράφει έχουν ανθρωποειδή μορφή με 5 δάκτυλα στα άκρα,αρτηρίες και φλέβες και θυμίζουν κάπως τον ΕΤ του Στίβεν Σπίλμπεργκ.
Πλην όμως δεν αναφέρεται ο πλανήτης σ-Δράκων ως προέλευση τους.Επίσης φαίνεται ότι μάλλον έχουν καταρριφθεί τα διάστημόπλοια τους από τους Γήινους,ή άλλους συμμάχους εξωγήινους!
Ο B.Bushman αναφέρει τον πλανήτη τους μετο όνομα Quintonia αν μπορώ να καταλάβω καλά.Όνομα το οποίο υπάρχει στις Αγγλοσαξονικές χώρες και έχει λατινική προέλευση από το Quintus .Ο μεγάλος μύστης Νουμάς Πούμπλιος ,ο φωτισμένος ηγέτης της Ρώμης και αναμορφωτής της  ,είχε αυτόν τον τίτλο!Μήπως ήταν αναμορφωτές και των Γήινων οι εξωγήινοι Quintonians?
Ο B.Bushman αναφέρει ότι ο πλανήτης τους απέχει 68 έτη φωτός από τη Γη...
Σε αυτή την απόσταση βρίσκεται ο κ-Τουκάνας(tucana) αστερισμός του Νοτίου Ημισφαιρίου.
Η διάρκεια του ταξιδιού δίνεται από τον Μπούσμαν στα 45 γήινα χρόνια αλλά διορθώνεται στο βίντεο στα 45 λεπτά!!!.
Ο κ-Τουκάνας είναι διπλό ηλιακό σύστημα...
Σε παρόμοια απόσταση,όμως υπάρχει και ο α-Ταύρου(Λαμπαδίας ή Αλντεμπαράν) στις Υάδες,τον οποίο έδινε  ο Ντέιβιντ Άικι ως προέλευση των ερπετοειδών εξωγήινων κατακτητών της Γης!
Πάντως ερπετοειδείς το συγκεκριμένο είδος δεν είναι!(δεν έχει φολίδες).
Μάλλον είναι θηλαστικό και μάλιστα συγγενές του ανθρώπου.
Μοιάζει μάλιστα,αν δεν είναι το ίδιο,με το ανθρωποειδές που βρέθηκε,τη δεκαετία του 90 , στην έρημο Ατακάμα,της Χιλής.Γεγονός που έγινε ταινία-ντοκιαντέρ και μάλλον το απέκρυψαν τελικά,το γεγονός.λέγοντας πως είναι ανθρώπινο έμβρυο με κάποια ασθένεια!!
Έχουμε αναφέρει τον ι-Ταύρου στα 163 έτη φωτός ως κοιτίδα των λευκών εξωγήινων...
Τώρα θα μπορούσε ο συγκεκριμένος επιστήμονας να αλλοιώσει την αλήθεια?
Πιστεύω πως μάλλον είπε την αλήθεια,η οποία θα σιωπηθεί,όπως και δεκάδες παρόμοια γεγονότα...
Δεν συμφέρει σε καμμιά περίπτωση τους "δεσμώτες" μας η επίσημη ανακοίνωση,ότι δεν είμαστε μόνοι και ακόμη χειρότερα ,ότι κατοικούμε σε πλανήτη-φυλακή!
Ο γηραιός επιστήμονας Boyd Bushman απεβίωσε λίγες μέρες μετά την συνέντευξη του στις 7-8-2014.
Φρόντισε να μην πάρει το μυστικό μαζί του ,αλλά να βάλει το λιθαράκι του για την απελευθέρωση των γήινων από τη φυλακή τους....

κωπηλάτης

βλ. http://www.zougla.gr/kosmos/article/ti-krivoun-i-mistikes-ipiresies-gia-tous-eksoginous