Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

Κομήτης67P-Διαστημικός Σταθμός?

Το ρομπότ Φιλαι προσεδαφίστηκε σαν φίλος στον κομήτη 67P την 12-11-2014 μια μέρα μετά την 11-11-2014 που δίνει άθροισμα 11.Ο κομήτης φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά το 1969 από την Ιβάνοβα Γκερασιμέκο την 11-9-1969 ενώ παρατηρήθηκε πρώτη φορά από το τηλεσκόπιο Χαμπλ την
11-3-2003.Λογικά θα έπρεπε να προσεδαφιστεί το ρομπότ την 11-11-2014,όμως κάτι δεν πήγε καλά και καθυστέρησε μια μέρα,ενώ και η προσεδάφιση ήταν ατελής αφού δεν έπιασαν τα άγκιστρα και το ένα πόδι του ρομπότ,κρεμόταν στο κενό πλάι σε ένα γκρεμό.
Ο κομήτης έχει περίεργο σχήμα ,διπλοφυές,με δύο διακριτά μέρη που ενώνονται με ένα ισθμό.
Κάτι θυμίζει από διφυή Μινώταυρο ή τον Μπαφομέτ.Και το 67p ,το όνομα του ,μας κατευθύνει προς τον Λαμπαδία του Ταύρου στα 67 έτη φωτός μακριά από τη Γη.Κάπου εκεί κοντά είναι και η μητρόπολη των κατακτητών της Γης,στον ι-Ταύρου.
Απαραίτητη η μουσική υπόκρουση από τον πατριώτη μας Βαγγέλη,ο οποίος συνέθεσε και ανάλογη μουσική για την προσεδάφιση στον Άρη(Μυθωδία) το 2001 με μαγικό κλειδί ξανά τον αριθμό 11.
Τότε τους καλόπιαναν με τη μουσική για να τους επιτρέψουν να ακουμπήσουν στον Άρη,μιας και τον χρειάζονται για να φτιάξουν εκεί την αποικία τους σε καμμιά 50ριά χρόνια.Άλλωστε σε λίγους αιώνες το έδαφος της Γης δε θα είναι κατοικήσιμο για τον άνθρωπο και θα αναγκαστούν να ζούν οι λίγοι εναπομείναντες στην Στρατόσφαιρα και σε γειτονικούς πλανήτες.
Τώρα η επαφή στον "κομήτη" 67P τι σκοπό να έχει?Θα φτιάξουν και εκεί αποικία,υποβοηθούμενοι από τους Ταύρους?Πολύ πιθανό μιας και ο κομήτης,μάλλον τεχνητός δορυφόροςή διαστημικός σταθμός μοιάζει!
Τώρα τι δεν πήγε καλά αφού οι Γήινοι ήρθαν με το ρομπότ Φίλαι σαν Φίλοι στον σταθμό των Ταύρων,εικασία θα είναι,όπως και το άρθρο.Δεν έχουμε αυταπάτες.Δεν κατέχουμε τις πληροφορίες τους.Είμαστε ιχνηλάτες όπως και πολλοί άλλοι στην μπλογκόσφαιρα.Ιχνηλάτες που μας αφήνουν ,ακόμη,να γράφουμε,ελεύθερα!!!Γιατί άραγε?Μήπως κάποιοι "έξωθεν" του πλανήτη και όχι οι Ταύροι,τους "εποπτεύουν" ώστε να μην το παρακάνουν με τα βασανιστήρια στους φυλακόβιους της Γης?Ίσως να είναι οι ίδιοι που "έσπρωξαν" στην άκρη του γκρεμού πάνω στον κομήτη 67P το φίλιο ρομπότ των Γήινων-Φοινίκων.Και αν αναρωτιέστε ποιοι είναι,γράψαμε ήδη γι'αυτούς σε παλαιότερα άρθρα!

κωπηλάτης
 Υ.Γ. Κάποια στιγμή ίσως θα μπορέσουμε να γράψουμε,πιο αναλυτικά,για αυτό τον "ιερό" αριθμό των Ταύρων,δηλαδή το 1-ενα.Ελπίζω να γίνει σύντομα!