Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

Ο Άνθρωπος Με Τον Αριθμό Του Θηρίου.Ποιός ειναι?


Ήδη σε παλαιότερα άρθρα μας αναφερθήκαμε στο σύγγραμμα : Αποκάλυψη,του Εβραίου Ευαγγελιστή Ιωάννου και εξηγήσαμε τα εξής:
1]Το Θηρίον δεν είναι παρά αλληγορική εικόνα του αιθερικού-ενεργειακού σώματος του ανθρώπου.Σκοπός του συγγραφέα ήταν να δώσει οδηγίες στους μαθητές ,πως να ενεργοποιούν το σώμα αυτό,αφού το καθαρίσουν πρώτα!Δεν είναι τίποτε άλλο ,παρά τεχνική Ησυχασμού του νου(διαλογισμός) με σκοπό την εύρεση του Εαυτού.
ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΘΗΡΙΟΝ=920=ΟΦΘΑΛΜΟΣ=ΟΩΝ  ή
ΤΟ ΤΕΡΑΣ=976=ΑΛΗΘΗΣ ΝΟΥΣ=ΕΑΥΤΟΣ.
Έχουμε γράψει επανειλημμένα γι'αυτό σε παλαιότερα άρθρα......
Η ανάδυση του Θηρίου είναι η εμφάνισης της ερπετικής δύναμης ,της Κουνταλίνι,κατά την άσκηση διαλογισμού,πάνω στο Θηριο-ενεργειακό σώμα!Στην ουσία η σταδιακή απένδυση της συνείδησης από τα νοητικά κύματα και η τελική Αποκάλυψη-Φώτιση του Ενός-Θεού-Εαυτού.
Συμβολίζεται από τους Ροδόσταυρους του ύστερου Μεσαίωνα με μια Πυραμίδα και ένα Οφθαλμό(ΟΩΝ) στην κορυφή.
ΒΟΥΛΗΣΙΣ=ΕΥΡΕΣΙΣ=920=ΥΠΑΠΑΝΤΗ=ΟΩΝ.
Βεβαίως ήταν και είναι, ανέξοδη,ανώδυνη πηγή πλουτισμού για κάθε τυχοδιώκτη συνωμοσιολόγο και  μάγο ,μέχρι τις μέρες μας!
Έχουμε πλήρη αναφορά στα 7 και 8 ενεργειακά κέντρα (chakras) και στα 4 και 5 στοιχεία της Γης.Αναφορά και στους ενεργειακούς αγωγούς Ιντα-Πίνγκαλα ως οι 2 προφήτες που επί προφητεία τους δεν βρέχει.(προφανώς δεν "σκέψεις" κατά τη διάρκεια Ησυχασμού του νού..)
Επίσης συμβολικά αναφέρεται ο αστρικός κόσμος-δράκος,ο χώρος των παθών, ως αρχαίος Όφις και το Ένδοξο Σώμα του Απόστολου Παύλου,το νοητικό σώμα, ως Νέα Ιερουσαλήμ...Τα έχουμε ήδη εξηγήσει αυτά στο παρελθόν και θεωρούμε ότι σε λίγα χρόνια θα αρχίσει πλέον να γίνεται αποδεκτό από όλους,σε όλον τον πλανήτη.
2]Ο Αριθμός 666 που γράφεται ως Χξς γράψαμε ότι πιθανά να αντιστοιχεί στο 860 (Χ+Ξ+Σ) που δίνει το ΙΩΝ=860=ΣΚΟΤΟΣ.Γιατί ήδη έχουμε γράψει κατά κόρον ότι η Αποκάλυψη είναι έργο,Εβραϊκής Αδελφότητας,κλάδου πιθανά της Λευκής Αδελφότητας, και οι Προαιώνιοι Εχθροί τους ήταν και είναι οι Φοίνικες-Ίωνες.Έτσι ,όταν επικράτησε το Φοινικικό-Ιωνικό ιερατείο ,αντικαταστάθηκε το 860 με το 666 (το ΣΤ στη θέση του S) και παραπέμπει στον Γηγενή-Θετταλό μύστη και ιεροφάντη,τον Τιτάνα ΙΑΠΕΤΟ(Σ)=666.Επίσης είδαμε ότι αποτελεί το 666 ιερό αριθμό των Βουδιστών οι οποίοι κυνηγήθηκαν από τους Άριους Βραχμάνους της Ινδίας και εξαφανίσθηκε,σχεδόν η θρησκεία αυτή από την Ινδία.Φρόντισαν επίσης οι Φοίνικες-Ίωνες με την εφεύρεση του Ισλάμ να εξαφανίσουν τον Βουδισμό και από το Αφγανιστάν και την Ινδονησία που επί Ασόκα ήταν κυρίαρχη θρησκεία.Παρόμοια εξαφάνισαν τον Ιουδαϊσμό από την Αραβία και όλη σχεδόν τη Μέση Ανατολή,ενώ τους Εβραίους τους μετέτρεψαν,σχεδόν σε Φοίνικες!
Κατι παρόμοιο και με εμάς τους Γραικούς και τη γηγενή πατρώα θρησκεία μας.
Σε γενικές γραμμές με οχήματα τον ακραίο Χριστιανισμό και το ακραίο Ισλάμ,κυνήγησαν τους γηγενείς λαούς και την αρχαία θρησκεία τους αντικαθιστώντας τη με τη λατρεία του Σταυρού και του Ξίφους(αμφότερα αρσενικά,επιθετικά σύμβολα κυριαρχίας σε αντίθεση με το Ιερό Δισκοπότηρο και την Ημισέληνο με την Αφροδίτη).
3]Το 666 λοιπόν είναι αριθμός εχθρικός για το ιερατείο της Αρίας-Λευκής φυλής,αντιθετα π.χ. με το 11 και γενικά το 1-ΕΝ ,όπως εξηγήσαμε,επίσης στο προηγούμενο άρθρο.Το 11 συμβολίζει τις  2 στήλες(Γιν-Γιανγκ) του Ναού του Σολωμόντα που έφτιαξε ο Φοίνιξ αρχιτέκτων Χιράμ.Ο Χιράμ εκτελέσθηκε από το γηγενές αιολικό,δωρικό και μεταμεληθέν ιωνικό ιερατείο λόγω της στυγνής καταπίεσης στους εργάτες του Ναού.Έκτοτε και ο αιώνιος πόλεμος Φοινίκων και Γηγενών.

Θα συμπληρώσουμε ,λοιπόν,τώρα,ότι η Αποκάλυψη,ΑΡΧΙΚΑ,ως έργο της Λευκής Αδελφότητας,δίνει κωδικοποιημένα,οδηγίες στα μέλη της για να αναγνωρίσουν τόσο το Θηρίο ως το ενεργειακό ανθρώπινο σώμα και τον Εαυτό,αλλά και τους μεγάλους Δασκάλους της που εμφανίστηκαν ή θα εμφανιστούν στο μέλλον με τον κωδικό 666 του Γηγενούς Ιερατείου ή με τον κωδικό 860 του Φοινικικού. Επίσης αναφέρει συγκαλυμμένα και τον Ψευδοπροφήτη που μάλλον αντιστοιχεί σε κάποιον ή κάποια μέλη της Λευκής Αδελφότητας με μαγικές υπερφυσικές δυνάμεις που θα έρχονται στον κόσμο ,από ζωή σε ζωή με σκοπό να βοηθάνε το έργο της Λευκής Αδελφότητας του Πλανήτη Γη..Αυτή η οντότητα ή οντότητες,που θυμίζει τον προφήτη Ηλία,θα φαίνεται να νικιέται,μάλλον εύκολα από τους Φοίνικες σε κάθε ζωή που ενσαρκώνεται,αλλά θα επιτυγχάνει αργά-σταδιακά, αποφασιστικά πλήγματα, στη μαύρη στοά,σε κάθε του επαναγέννηση,ώστε μετά από αιώνες ή χιλιετίες να τους νικήσει και να τους υποτάξει (μεταμορφώνοντας τους σε αρνιά!-opus magnum).
Επίσης στην Αποκάλυψη αναφέρεται ο μεγάλος Μάγος των Φοινίκων-Ιώνων ως ο Απολλώ ή Απολλώνιος Τυανεύς που αντικατέστησε τον Γαλιλαίο ή μάλλον ήταν και είναι ο αληθινός Iησούς Χριστός των Φοινίκων ,όπως ήδη εξηγήσαμε σε άλλο άρθρο.
Αφού,λοιπόν,εξηγήσαμε αρκετά,θα προχωρήσουμε στην αποκάλυψη του ανθρώπου που το όνομα του είναι ο αριθμός του Θηρίου,δηλαδή το 666 αλλά αν θέλετε και το φοινικικό 860...
Βέβαια πολλοί άνθρωποι εμφανίστηκαν με όνομα που σχηματίζει το 666 ,χωρίς όμως να είναι το "Θηρίο"!Π.Χ.ο προτελευταίος Πάπας που λεγόταν ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ=666.
Απεχώρησε,χωρίς να συμβεί κάτι το "περίεργο" και ούτε θα εμφανιστεί πλην των συνεχών τοπικών πολέμων και την τελική παγκόσμια επικράτηση της Αρίας Λευκής φυλής με τη μορφή της Παγκόσμιας Ολιγαρχικής Τυραννίας.
Αλλά ας δούμε το όνομα Βενέδικτος.Ήταν το όνομα αυτού που εμφανίστηκε και ήταν το "Θηρίο" και ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ=666 μαζί!
Δυστυχώς ως συνήθως γίνεται στον μάταιο αυτό κόσμο,συμβαίνουν τα γεγονότα και αντιλαμβανόμαστε μετά από χρόνια την εσωτερική τους σημασία.Το ίδιο έγινε και με τη γέννηση του Γαλιλαίου στην Ιουδαία,που έγινε αντιληπτή η αξία του μετά από χρόνια....Ή την πρόσφατη έλευση του 2012 ,που,μάλλον κωδικοποιεί την αρχή του πνευματικού θανάτου του πλανήτη Γη!
Την 24-11-1632 γεννιέται στο Άμστερνταμ ο Βαρούχ Σπινόζα ο Ολλανδός φιλόσοφος ,Εβραικής καταγωγής(γηγενούς Σεφαρδείμ).
Το όνομα "Βαρούχ" σημαίνει ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ=881=ΙΩΝ(860) ΕΣΤΙ.
Μια πρώτη προσέγγιση στο "Θηρίον".
Στα λατινικά λεγόταν ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ=666.
Η γηγενής γραφή του "Θηρίου"!Έχουμε λοιπόν να συμπίπτουν στο όνομα του και η Εβραική και η Ιωνική γραφή του αριθμού του Θηρίου!
Θα δούμε και μια τρίτη μορφή που αποδίδεται στον μεγάλο αυτό φιλόσοφο ως η ιδιότητα:ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ=666.
Και εξηγούμε:Στη βιογραφία του διαβάζουμε για τη ρήξη του με την Εβραϊκή κοινότητα του Άμστερνταμ,λόγω της κριτικής του στην καταγωγή της Βίβλου.Στην ουσία εξέφρασε ,την άποψη,ότι δεν ήταν η Παλαιά Διαθήκη συγγραφή του Μωυσή αλλά των Φοινίκων.
 Αλλά δεν ήταν αυτή η αιτία που κηρύχθηκε Αποστάτης.Ήταν η θεωρία του ότι :
"Η Φύση είναι ο Θεός" ή Deus Sive Natura.
Έτσι όταν ζητήθηκαν εξηγήσεις από τη Συναγωγή ,αυτός απάντησε ότι ο Θεός έχει Σώμα.
Ορθά βέβαια,σύμφωνα με την υλιστική θεωρία του,αφού η Φύση είναι σώμα.
Έτσι λοιπόν αφορίστηκε από την Εβραϊκή Συναγωγή και παραπέμπουμε τον αφορισμό του,από την Wikipedia:

"Στις 27 Ιουλίου 1656 η συνέλευση της Ταλμούδ Τορά του Άμστερνταμ εξέδωσε ένα χερέμ (ένα είδος απαγόρευσης, απομόνωσης, εξοστρακισμού, απέλασης ή αφορισμού) εναντίον του 23χρονου Σπινόζα. Ακολουθεί η μετάφραση του επίσημου πρακτικού της μομφής :

 Οι Αρχοντες της μα'αμάντ (συνέλευση γερόντων) γνωρίζοντας από καιρό τις κακές ιδέες και πράξεις του Μπαρούχ ντε Εσπινόζα, προσπάθησαν με διάφορα μέσα και υποσχέσεις να τον επαναφέρουν από τον κακό του δρόμο. Αλλά αφού απέτυχαν να τον κάνουν να διορθώσει την ασεβή του πορεία, αντίθετα, λαμβάνοντας καθημερινά όλο και σοβαρότερες πληροφορίες για τις βδελυρές αιρέσεις που εφάρμοζε και δίδασκε και για τις αποτρόπαιες πράξεις του και έχοντας για αυτό πολλούς αξιόπιστους μάρτυρες, πείστηκαν για την αλήθεια της υπόθεσης και, αφού όλα αυτά εξετάστηκαν, αποφάσισαν ότι ο αναφερόμενος Εσπινόζα πρέπει να αφορισθεί και να αποβληθεί από το λαό του Ισραήλ. Με την απόφαση των αγγέλων και την εντολή των αγίων αφορίζουμε, αποβάλλουμε, καταριόμαστε και αναθεματίζουμε το Βαρόυχ ντε Εσπινόζα με τη συγκατάθεση του Θεού. Ευλογημένος να είναι Εκείνος και με τη συγκατάθεση όλης της Ιεράς Συνόδου, μπροστά σε αυτούς τους ιερούς Παπύρους, με τις 613 εντολές που είναι γραμμένες σ' αυτούς, με τον αφορισμο, με τον οποίο ο Ιησούς του Ναυή κατέλαβε την Ιεριχώ, με την κατάρα με την οποία ο Ελισαίος καταράστηκε τους νέους και με όλες τις κατάρες, που είναι γραμμένες στο Βιβλίο του Νόμου. Καταραμένος να είναι τη μέρα και καταραμένος να είναι τη νύχτα, καταραμένος να είναι όταν πλαγιάζει και καταραμένος να είναι όταν σηκώνεται, καταραμένος να είναι όταν βγαίνει και καταραμένος να είναι όταν μπαίνει. Ο Κύριος δεν θα τον λυπηθεί, o θυμός και η οργή του Κυρίου θα επιπέσει επ' αυτού και θα του φέρει όλες τις κατάρες, που είναι γραμμένες σε αυτό το βιβλίο, και ο Κύριος θα εξαλείψει το όνομά του κάτω από τον ουρανό και ο Κύριος θα τον απομακρύνει με τον τραυματισμό του από όλες τις φυλές του Ισραήλ με όλες τις κατάρες της διαθήκης, που είναι γραμμένες στο Βιβλίο του Νόμου. Αλλά εσείς που προσκολλάσθε παρά τω Κυρίω τω Θεώ είσθε όλοι ζωντανοί την ημέρα εκείνη. Διατάζουμε κανείς να μην επικοινωνεί με αυτόν προφορικά ή γραπτά, να μην του δείχνει καμμία εύνοια, να μη μένει μαζί του κάτω από την ίδια στέγη ή σε απόσταση τεσσάρων αρσίν από αυτόν και να μη διαβάζει οτιδήποτε γραμμένο από αυτόν.

O Σπινόζα ήταν ο φιλόσοφος του Πανθεισμού,αυτός που μετέφερε στην ουσία,τη θρησκεία της Βεδάντα ή Αντβάιντα από την Ασία στη Δύση.Δε γνωρίζουμε βέβαια τι ρόλο μπορεί να έπαιξαν οι Ολλανδοί έμποροι,οι οποίοι κυριαρχούσαν τότε στην Άπω Ανατολή και ειδικότερα στην Ινδία και την Ινδονησία,χώρες που επικρατούσε η Βεδάντα και ο Βουδισμός.Θρησκείες που αμφότερες πρεσβεύουν τον Θεό-Εαυτό ως "Πανταχού Παρών και Τα Πάντα Πληρών".Σε κάθε περίπτωση ήταν ο πρώτος που δίδαξε τη Βεδάντα με τη μορφή της Ευρωπαϊκής Φιλοσοφίας και ο πρωτοπόρος ίσως στην Ευρώπη της μελλοντικής Παγκόσμιας Θρησκείας.Παγκόσμια Θρησκεία βέβαια που είχε ήδη κηρύξει ο Όμηρος χιλιάδες χρόνια πρίν στην Ελλάδα με τον Οδυσσέα να καλείται "Ούτις" στον Πολύφημο και τον Σωκράτη ,αργότερα στην Αθήνα να διδάσκει τον Εαυτό ,τον Πλάτωνα Ταγαθόν,τον Αριστοτέλη την Εντελέχεια (Εν Εαυτώ Τέλος Έχειν),όπως και στον ίδιο χώρο κάποιους αιώνες μετά να διδάσκει ξανά τον Εαυτό-Θεό ο Απόστολος Παύλος.
Άλλωστε ο μαθητής του Απόστολου Παύλου ,Διονύσιος Αρεοπαγίτης ήταν μάλλον ο πρώτος που δίδαξε στην Ευρώπη τον Άγνωστο Θεό-Εαυτό ,στο Παρίσι της Γαλλίας.
Σε κάθε περίπτωση ο Σπινόζα ήταν πρωτοπόρος στην εποχή του και υπέστη τις ανάλογες διώξεις.
Άν ήταν σε κάποια καθολική χώρα όπως την Ισπανία ,σίγουρα θα καιγόταν στην πυρά.Άλλωστε αυτή την εποχή ο Γαλιλαίος εξέφρασε την άποψη ότι η Γη είναι σφαιρική και γυρίζει γύρω από τον εαυτό της,θεωρία που αναγκάστηκε να αποσύρει λόγω της Ιεράς Εξέτασης.
Ο Σπινόζα θα πεθάνει το 1677 σε ηλικία 45 ετών από επαγγελματική νόσο των πνευμόνων,λόγω της υαλόσκονης που είσπνεε στη δουλειά του(κατασκευαστής φακών).
Έφερε πρώτος με τη μορφή της φιλοσοφίας,στηριγμένη σε λογικά επιχειρήματα,την μελλοντική πλανητική θρησκεία ,τη θρησκεία της διαστημικής εποχής,αφού στην τηλεοπτική σειρά και στο πρώτο μάλιστα επεισόδιο του Σταρ-Τρεκ,ο πρωταγωνιστής διαβάζει Σπινόζα,ενώ υπάρχει υπαινιγμός,ότι ο κάπτεν Κερκ,τον έχει διδαχτεί στην Ακαδημία Αστροπλοίας.
Θα τελειώσουμε με την αναφορά της Κας Ε.Π.Μπλαβάτσκυ για τη Θεότητα του Σπινόζα:

"Ως προς τη Θεότητα του Σπινόζα -natura naturans- ,που γίνεται αντιληπτή ως προς τα χαρακτηριστικά της απλή και μοναδική, και την ίδια Θεότητα - ως natura naturata, όπως γίνεται αντιληπτή στην ατέλειωτη σειρά τρόπων ή αλληλεξαρτήσεων, των άμεσων αποτελεσμάτων που απορρέουν από τις ιδιότητες των εν λόγω χαρακτηριστικών, είναι καθαρά και ξάστερα η Θεότητα της Βεντάντα".

κωπηλάτης