Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014

Το Αστέρι Των Μάγων-Ποιό είναι?

 ΜΑΓΩΝ ΑΣΤΗΡ ΕΙΝΑΙ-ΕΣΤΙ=1106=Η ΣΙΩΠΗ=ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ=1182=Ο ΒΩΜΟΣ=Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΣ

Η Βιβλιογραφία για το συγκεκριμένο αστέρι περιλαμβάνει χιλιάδες αναφορές με ποικίλα συμπεράσματα:
 Κομήτης,συζυγία πλανητών, μετεωρίτης, αστεροειδής, εξωγήινο σκάφος, ο πλανήτης Δίας κλπ.
Ας δούμε πρώτα εσωτερικά το συγκεκριμένο αστέρι του Σπηλαίου.Αυτοί που ασχολούνται με τον εσωτερισμό, καταλαβαίνουν το αστέρι ως ενεργοποίηση της ανώτερης συνειδητότητας,σαν λάμψη αστραπής στον ουρανό που δηλώνει την αιφνίδια φώτιση(satori) κατανόηση.Στη μυστική σιγή της ξάστερης,χωρίς σύννεφα,νύχτας,βαθιά στο σπήλαιο του νού,γεννιέται ο Ένας Θεός,το Θείο Βρέφος-Παιδί που έχουμε Όλοι μέσα μας(Happy Bouda),η ανώτερη Συνειδητότητα,αυτή της Μεγάλης Μητέρας  δηλ.o Αληθινός Εαυτός.
Αυτό το αντιλαμβάνονται οι Μύστες,οι Χαλδαίοι Μάγοι που ασχολούνται εντατικά με την διερεύνηση του Εγώ και σπεύδουν να βιώσουν τον παρατηρηθέντα-κατανοημένο Εαυτό.
Αυτά όσον αφορά-περιληπτικά- τη βάση του συμβολισμού του Αστέρα του Χριστουγέννων.
*Έχουμε γράψει πολλάκις για το θέμα σε άλλα άρθρα και υπάρχει αφθονία βιβλιογραφίας στον εσωτερισμό και τη θεολογία γι'αυτό...
Ας κατέβουμε λοιπόν πιο κάτω.Θα περάσουμε τον αστρικό χώρο για τον οποίο θα πούμε ότι ο Αστέρας των Χριστουγέννων συμβολικά ολοκληρώνει,την ενεργοποίηση της ερπετικής δύναμης(κουνταλίνι) που αναπαύεται συμβολικά στο σπήλαιο της Βηθλεέμ δηλ.στο κατώτερο ενεργειακό σπήλαιο του αιθερικού σώματος(σπήλαιο Δράκου στον Ταοϊσμό).
Η βαθμιαία ενεργοποίηση των 7 ή 8 ενεργειακών κέντρων (τσάκρας) οδηγεί στην εμφάνιση τελικά του Αστέρα της Βηθλέεμ ως το ανώτερο ενεργειακό κέντρο του χιλιοπέταλου η μάλλον 666πέταλου κατά την Έλενα Ρέριχ,Σαχασράρα.Οι τρείς βοσκοί που έρχονται στο Σπήλαιο,συμβολίζουν την ενεργοποίηση των τριών ενεργειακών αγωγών ως ίντα-πίγκαλα-σουσούμνα.Τους βλέπουμε αργότερα στους τρείς εσταυρωμένους του Γολγοθά με τους ίντα-πίγκαλα ως τους δύο ληστές και τον κύριο αγωγό,τον κεντρικό,Σουσούμνα,ως τον Ιησού Χριστό.
Αφού ταξιδέψαμε και στον δεύτερο ουρανό,θα κατέβουμε στον φυσικό ουρανό,αυτόν που βλέπουμε με τα μάτια μας.Ουρανός που βρίθει από αστέρια και ουράνια φαινόμενα,έτσι δύσκολα θα γίνει αντιληπτό,τι ήταν το αστέρι της Βηθλεέμ.
Θα υποθέσουμε λοιπόν ότι ήταν ήλιος σαν τον δικό μας ήλιο.Ένα αστέρι από τα χιλιάδες του ουρανού.Κάποια από αυτά έχουν κατοικήσιμους πλανήτες.Και αρκετοί ίσως εκατοντάδες πλανήτες του Γαλαξία μας είναι ανώτεροι πνευματικά και τεχνολογικά από τον δικό μας.Κάποιοι κάτοικοι σε αυτούς τους πλανήτες γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητη η βοήθεια προς τους κατώτερους αναπτυσσόμενους πλανήτες του "τρίτου" κόσμου ,όπως είναι ο δικός μας πλανήτης.Κάποιοι πλανήτες θεωρούν ότι η βοήθεια αυτή πρέπει να είναι τεχνολογική ,και βέβαια,με ανταλλάγματα.Συμπεριφορά που θυμίζει αυτή των αποικιοκρατών του πλανήτη μας.Θα τους ονομάσουμε αυτούς τους πλανήτες μέλη της Σιδηράς Συμμαχίας με κυριότερους εκπροσώπους,τον Ταύρο και τον Λέοντα,ίσως και τον Ζυγό.
Υπάρχουν και οι άλλοι που ανήκουν στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία(ΓΟΜ),ίσως πάνω από 130 τον αριθμό που σκοπό έχουν πρώτιστα,την πνευματική εξέλιξη του πλανήτη και την όσο γίνεται ελάχιστη παρέμβαση στο εσωτερικό των αναπτυσσόμενων πλανητών.Βέβαια κάποιοι από αυτούς τους πλανήτες της ΓΟΜ το παράκαναν στην μη επέμβαση σε σημείο που να αφήσουν να καταστραφούν ολόκληροι πλανήτες με την πλειοψηφία των κατοίκων τους.Όπως έγινε με τον Φαέθοντα και τις τραγικές συνέπειες που είχε αυτή η καταστροφή σε όλο το ηλιακό σύστημα και στην εξέλιξη των πλανητών,μέχρι σήμερα.
Ένας απ'αυτούς είναι στην "ουρά του σκύλου" την Κυνοσούρα,η οποία ονομάστηκε από τον Θαλή τον Μιλήσιο, Φοινίκη,ενώ είναι και γνωστός ο αστερισμός ως το Θηρίον!Ποιός είναι?

Η ΦΟΙΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙ = 773= ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ!
Δηλαδή ο αστερισμός που καταφεύγει ο Θεός Απόλλων ή Εωσφόρος με τους Κύκνους του για να ξεχειμωνιάσει.Άρα αστερισμός του χειμώνα.
Η Φοινίκη ως αστερισμός κατευθύνει τα πλοία των ξανθών Φοινίκων στον περίπλου της Γης και είναι ο
 ΠΟΛΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ=595=ΣΕΙΡΙΟΣ! Αυτός είναι ο αληθινός Σείριος.Ο α' της Μικρής Άρκτου.
Λέγεται και Stella Maris(αστέρας της Θάλασσας) και ο Άγιος Ιερώνυμος απέδιδε τον τίτλο στη Θεοτόκο. Όχι άδικα αφού ΦΟΙΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ=744=ΘΕΟΤΟΚΟΣ.Ιερό δοχείο-Γκράαλ δηλαδή που δέχεται και ανέχεται τα πάντα αλλά δεν επεμβαίνει δυστυχώς,όπως έκαναν και οι Ολύμπιοι Θεοί κατά τον Ευριπίδη.Έμεναν αμέτοχοι των ανθρωπίνων πραγμάτων όπως δηλώνει στον Ηρακλή Μαινόμενο.Σωστό αυτό.Στη Σαμσάρα του Βουδισμού κατέχουν μία από τις θέσεις του τροχού της,μαζί με τους τιτάνες ,τα ζώα,τα φαντάσματα,τους ανθρώπους και παραμένουν εντός της,χωρίς να κερδίζουν την απελευθέρωση!Μάλιστα ζηλεύουν τους ανθρώπους γιατί ο άνθρωπος μπορεί να κατανοήσει και να βιώσει τον Εαυτό και έτσι να απελευθερωθεί,ενώ αυτοί,στη "μακαριότητα" τους έχουν προσκολληθεί,σαν γήινοι πλούσιοι άνθρωποι-βασιλιάδες!
Έχουμε βρεί λοιπόν και την κατοικία τους.Τον Όλυμπο τους:
ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟΣ ΕΣΤΙ=890=ΟΛΥΜΠΟΣ
Οι κάτοικοι λοιπόν αυτού του πλανήτη,οι Φοίνικες, με τον υψηλό πολιτισμό,είναι μέλη της ΓΟΜ ,στην ουσία όμως είναι σύμμαχοι των Ταύρων αφού διευκολύνουν με την "ουδετερότητα" τους το καταστροφικό έργο τους.
Όμως ο Γαλιλαίος ενσαρκώθηκε για να σώσει τους ανθρώπους της Γης.Ευσπλαγχνίστηκε και θυσιάστηκε γι'αυτούς παίρνοντας το κάρμα τους πάνω του και εξαυλώνοντας το!
Άρα η Φοινίκη-Πολικός Αστέρας δεν είναι το αστέρι των Μάγων.
Το αστέρι αυτό είναι ίσως αυτό που μεσουρανούσε(ζενίθ) τον ουρανό της Βηθλεέμ την 25-Δεκέμβρη του έτους 4π.χ. ή του 0μ.χ. ή κάποιου ανάμεσα τους.
Αυτό εντόπισαν οι Μάγοι της Περσίας,οι ιερείς του Ζωροάστρη και κατάλαβαν ότι ο Θεός τους ενσαρκώνεται ξανά στη Γη,όπως πριν 4 ή 5000 χρόνια.Αφού τότε ήταν ο Θεός του Πυρός ο
ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ=986=ΧΡΙΣΤΟΣ.Και ΠΥΡ=580=Ο ΚΡΟΝΟΣ ο γιός του Πατέρα Ουρανού.
Μια θεία οντότητα που ίσως ζούσε σε εκείνο το αστέρι που παρατηρούσαν στη Βηθλεέμ και ενσαρκωνόταν για άλλη μία φορά,αυτή τη φορά η τελευταία.Ποιό το αστέρι λοιπόν?
ΑΣΤΗΡ ΓΑΛΙΛΑΙΟΥ ΕΣΤΙ=Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΣΤΙ=691=ΑΡΚΤΟΣ
Ο Κόσμος Όλος είναι πλέον το αστέρι του,μετά την Ανάσταση του όταν έγινε Θρόνος σύμφωνα με τον Απόστολο Παύλο.Όμως ίσως ζούσε ως φωτεινή θεία οντότητα σε ένα πλανήτη της Άρκτου.
Και Άρκτο οι αρχαίοι Έλληνες ονομάτιζαν τη Μεγάλη Άρκτο ή και Καλλιστώ ή Κάλλιστη.Ίσως να είναι και το όνομα του πλανήτη αυτό που έζησε εκεί ο Γαλιλαίος.
Όμως ποιο απ όλα τα αστέρια της Μ.Άρκτου είναι?Τα σημαντικότερα,τα εμφανέστερα, είναι 7 και ο αριθμός αυτός έχει σφραγίσει όλες τις Θρησκείες και τις εσωτερικές ομάδες.Τα μυστήρια είναι 7,τα τσάκρας 7,τα χρώματα του ουράνιου τόξου,οι μουσικές νότες,οι μέρες της εβδομάδας και ο αριθμός των πλανητών στην αρχαία εποχή!
ΑΣΤΗΡ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΒΗΘΛΕΕΜ=1013=ΑΣΤΗΡ Ζ-ΑΡΚΤΟΥ
Ο ΑΣΤΗΡ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ=785=Ζ-ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΚΤΟΣ
  O αστέρας αυτός είναι ο Μιζάρ με τον γειτονικό του Αλκόρ τη Δοκιμή που τον λένε έτσι γιατί διακρίνεται δύσκολα από αυτούς που δεν έχουν καλή όραση.Υπάρχει και ένας τρίτος αστέρας κοντά με διπλό ηλιακό σύστημα και επίσης οι Μιζάρ και Αλκόρ είναι διπλοί αστέρες.Οπότε έχουμε μια ομάδα έξι αστέρων στην ουσία.Όπως οι τρείς βοσκοί και οι τρείς μάγοι που ακολουθούν μετά,για να προσκυνήσουν το Βρέφος.
To Θείο Βρέφος τώρα είναι ενσάρκωση κάποιου κατοίκου ,ενός πλανήτη σε αυτό το σύστημα αστέρων?Να λέγεται άραγε Κάλλιστη ο πλανήτης αυτός?
Το σύστημα αυτό με τους έξι ήλιους είναι λουσμένο στο φως,και είναι τόση η ακτινοβολία που ζωή όπως τη γνωρίζουμε εδώ στη Γη,δε θα μπορούσε,μάλλον να υπάρχει.Ίσως σαν όντα με φωτεινά σώματα,τετελειωμένα ,που διάγουν βίο μακάρων.Ίσως ένα από αυτά τα όντα να κατήλθε στη Γη για να σώσει την ανθρωπότητα.
Όμως ο Γαλιλαίος θα μπορούσε να ήταν το πνεύμα ενός ήλιου από τους έξι,αυτού του αστρικού συστήματος.Αν θυμηθούμε τη διδασκαλία του Διονυσίου του Αρεοπαγίτου ο Χριστός θα έπρεπε να ήταν Εξουσία,αν ήταν ήλιος.Πολλοί ισχυρίζονται ότι ο Χριστιανισμός δεν είναι παρά μια παραλλαγή Ηλιακής Θρησκείας,με την πορεία του Ήλιου στον ουρανό να σηματοδοτεί το Σταυρό και η 25η Δεκέμβρη να σηματοδοτεί την αύξηση της ημέρας,δηλ.του ηλιακού φωτός,λίγες μέρες μετά τη μεγαλύτερη νύχτα του ΄έτους(22η Δεκεμβρίου ως χειμερινό ηλιοστάσιο).Ηλιούγεννα δηλαδή αντί Χριστούγεννα όπως εύχονται οι Έλληνες Εθνικοί.Όμως ο Απόστολος Παύλος αναφερόταν στον Ιησού ως Κύριο και γράψαμε ήδη στο σχετικό άρθρο:  http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2014/08/blog-post_20.html ότι Κυριότητες είναι οι Γαλαξίες.
Άρα κάποιος Γαλαξίας ή μάλλον το πνεύμα ενός Γαλαξία ήταν ο Χριστός.Και στην περιοχή της Μ.Άρκτου υπάρχουν αρκετοί Γαλαξίες.
Γιατί όμως να είναι κάποιος άλλος Γαλαξίας και όχι ο δικός μας Γαλαξίας?

ΠΝΕΥΜΑ ΓΑΛΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ = 958= Ο ΙΗΣΟΥΣ.

Οι ροδόσταυροι και οι αλχημιστές του μεσαίωνα,το γνώριζαν αυτό και ήξεραν επίσης ότι στο κέντρο του Γαλαξία υπάρχει ένας"μαύρος ήλιος".Δηλαδή μια μαύρη τρύπα!Και την απεικόνιζαν συνεχώς στα έργα τους.Ήταν το πνεύμα του Γαλαξία μας,ο Ιησούς,που κατοικούσε στο κέντρο του Γαλαξία,προς τον αστερισμό του Τοξότη.
Το ζώδιο του Τοξότη τελειώνει την 21η Δεκέμβρη και μετά αρχίζει ο αστερισμός του Αιγόκερου.Και ο τροπικός του Αιγόκερου είναι η πύλη των Θεών.Άρα από το κέντρο του Γαλαξία,στον Τοξότη γεννήθηκε ένας Θεός που ενσαρκώθηκε δια της πύλης των Θεών,στον Αιγόκερω,πάνω στον πλανήτη Γη στο χωριό ΒΗΘΛΕΕΜ=99=ΠΗΓΗ=ΝΗΜΑ=ΑΜΗΝ.
Έτσι λοιπόν η Οντότητα που γεννήθηκε την 25η Δεκέμβρη του 0μ.χ. στη Βηθλεέμ ήταν το ίδιο το πνεύμα του Γαλαξία μας,το οποίο το γελoιοποιήσαμε,το κυνηγήσαμε,το  βασανίσαμε σαν άνθρωπο και το σταυρώσαμε,ενώ αυτό πήρε όλες τις αμαρτίες μας πάνω του!
Μετά την ανάσταση του ο Ιησούς σύμφωνα με τον Απόστολο Παύλο έγινε Θρόνος και έθεσε όλες τις υπόλοιπες Θείες Οντότητες δηλ.αγγέλους,αρχαγγέλους,αρχές,εξουσίες,δυνάμεις,κυριότητες,υπό της δικής του εξουσίας και δύναμης.Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι έγινε το ίδιο το Σύμπαν.
Άλλωστε το ζώδιο του Αιγόκερου που γεννιέται ο Ιησούς είναι σύμβολο του Μέγα Πάνα ή Αιγιπάνα δηλ.του Σύμπαντος όλου.
Έτσι ο Χριστός γίνεται πλέον Το Πνεύμα του Σύμπαντος για την ακρίβεια.
Και επειδή ο Ιησούς αναστήθηκε και σαν άνθρωπος,όπως γράψαμε,παραμένει πάνω στη Γη,μαζί μας ,μέχρι του τέλους του κόσμου.Δηλαδή το Πνεύμα του Σύμπαντος βρίσκεται αυτή τη στιγμή,ενσαρκωμένο σε γήινο άνθρωπο,κάπου σε κάποιο Ιερό Μέρος,στον πλανήτη,μαζί μας,έως του τέλους του πλανήτη αλλά στην ουσία θα συνεχίσει να βρίσκεται και μετά μαζί μας,μέχρι το τέλος του Σύμπαντος.
Ίσως γι'αυτό αυτό,ετούτος ο πλανήτης να δέχεται τόσες επισκέψεις,από τους κατοίκους άλλων πλανητών!
Το αστέρι της Βηθλεέμ,ως σημείον Γέννησης του Χριστού,θα υποθέσουμε,ότι ήταν ο ζήτα της Μεγάλης Άρκτου,χωρίς να είμαστε βέβαιοι,είμαστε όμως βέβαιοι,χωρίς λογικές αποδείξεις,ότι αυτός που γιορτάζουμε τη γέννηση του σε λίγες μέρες,ήταν το Πνεύμα του Γαλαξία μας και είναι ,πια,το Πνεύμα του Σύμπαντος όλου.

Καλά Χριστούγεννα

κωπηλάτης