Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

Οι 16 πολεμιστές του Ερντογαν και οι πρόγονοι του Ετρούτσκοι!

Η εικόνα του περήφανου ηγέτη της Τουρκίας με τους 16 πολεμιστές,μέσα στο μεγαλοπρεπές Λευκό Παλάτι,έρχεται σε σαφή αντίθεση με τον σαστισμένο,ταπεινό πρόεδρο των Παλαιστινίων,μιας χώρας φτωχής που δεν έχει ακόμη καν,αναγνωριστεί σαν χώρα.
Πραγματικά περίεργο!Αποτελεί άραγε κάποια πράξη Λευκής Μαγείας?Η συνάντηση των δύο ηγετών ,του μικρού Αμπάς και του Μεγάλου Ερντογάν,θυμίζει,ένωση αντιθέτων στο opus magnum της Αλχημείας.Σύμβολα της ενώσεως των αντιθέτων,είναι το Γιν-Γιανγκ,ο Σταυρός,η Ασπίδα του Δαβίδ κ.α.
Είναι άραγε γνώστης και μύστης ο Τούρκος Πρόεδρος και το δηλώνει πλέον ανοιχτά?
Θυμίζουμε παλαιότερη δήλωση του για τον Όλυμπο στην Λυκία,όπου πετιούνται φωτιές,στο σημείο που ο Βελερεφόντης νίκησε τη Χίμαιρα βλ.
http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2012/08/blog-post_20.html
Η χρήση του αριθμού 16 παραπέμπει στον ιερό αριθμό των Ετρούτσκων και σίγουρα γνωρίζει ότι είναι απόγονος των Ετρούτσκων!Προσωπικά θα έλεγα ότι θα μπορούσε να είναι μετενσάρκωση του τελευταίου βασιλιά των Ετρούτσκων,του Ταρκύνιου του Υπερήφανου(534-510 π.χ.) που χαρακτηρίστηκε για την σκληρότητα του.Οι Ταρκύνιοι ανάγονται στην παλιά τυρρηνική οικογένεια των Ταρχού.
Οι Ετρούτσκοι ήταν πανάρχαιος αυτόχθονας λαός της Μεσογείου,πρόγονοι των Λυδών.Η γενέτειρα της ήταν η περιοχή της Λυδίας γι'αυτό και η Τροία είχε μεγάλη σημασία γι'αυτούς.
Οι Χετταίοι στο βάθος της Μ.Ασίας και οι Αχαιοί στην Ελλάδα,συγγενές φύλο των Χετταίων,αμφότεροι Αρίας καταγωγής,ήταν εχθροί τους.Οι Ετρούτσκοι ήταν Πελασγικό-Ινδιάνικο φύλο,κίτρινης φυλής,συγγενές των Μογγόλων της Άπω Ασίας.Ο πρόγονος τους ήταν ο Άτυς ο γιος του Μάνη.Προφανώς ο νεώτερος Μάνης-Μανιχαίος ήταν απόγονος των Ετρούτσκων!
Ο Άτυς συμπίπτει ονομαστικά με τον θεό Άτυ των Φρυγών και τη σχέση του με τη Θεά-Μεγάλη Μητέρα,την Κυβέλη.ΑΤΥΣ=901=ΙΑΚΧΟΣ.Φαίνεται και αριθμολεξικά η σχέση με τον γηγενή θεό Ίακχο-Ιεχωβά-Διόνυσο.Ό Άτυς είχε δύο γιούς ,τον Τυρρηνό και τον Λυδό.Τυρρηνοί ήταν η άλλη ονομασία των Ετρούτσκων.Ο Γιός του Λυδού βασιλιά Κροίσου λεγόταν Άτυς και θυμόμαστε τη σχέση του με το μαντείο των Δελφών και τον Σόλωνα.Τον σταύρωσαν τελικά οι Πέρσες.
Οι Τυρρηνοί κατοικούσαν στην Ετρουρία της Ιταλίας,δηλαδή στη δυτική και βόρειοδυτική πλευρά και ανέπτυξαν τον γνωστό ετρουτσκικό πολιτισμό.Οι φιγούρες στις σαρκοφάγους τους έχουν σαφώς μογγολικά χαρακτηριστικά,έτσι δεν μπορεί να υπάρχει αμφισβήτηση για την γηγενή-πελασγική προέλευση τους.Γνωστοί οι Τυρρηνοί Πειρατές και επίσης το πως νικήθηκαν από τους ΑιολείςΚυμαίους στη στεριά το 524 π.χ.και στη θάλασσα το 474 π.χ. από τους Δωριείς Συρακούσιους του Ιέρωνα.
Οι Τυρρηνοί χρησιμοποιούσαν απάνθρωπα βασανιστήρια,όπως το να δένουν πλάτη με πλάτη ένα ζωντανό αιχμάλωτο με ένα νεκρό και να τον αφήνουν να υποφέρει μέχρι να πεθάνει και αυτός.
Η θρησκεία τους έδινε μεγάλη σημασία στην μοίρα-ειμαρμένη,όπως και οι σημερινοί Τούρκοι δίνουν σημασία στο πεπρωμένο-κισμέτ!Οι Ετρούτσκοι ήταν ιδιαίτερα προληπτικός λαός και φαίνεται να έχει μεταδοθεί αυτό και στους σημερινούς απογόνους τους του Τούρκους.
Η γλώσσα των Ετρούτσκων είναι μη αρίας καταγωγής,ενώ δεν έχουν γίνει έρευνες αν σχετίζεται με την σημερινή Τουρκική ή άλλες μογγολικές-αλταϊκές γλώσσες.
Πάντως τα ονόματα κάποιων θεών των Ετρούτσκων,θυμίζουν Τουρκικά ονόματα π.χ.
Αιτά(Άδης)-Απλού(Απόλλων)-Ατούνς(Άδωνις)-Καρούν(Χάρος)-Κουλσού,Αλπάν(Δαιμονικές Θεότητες)-Τουράν(θεός Ουρανός)-Ούνι(η Θεά Ήρα-Γιούνο στα ρωμαϊκά).
 Η άποψη ότι οι Τούρκοι είναι κατά 90% γηγενής λαός της Μ.Ασίας,προφανώς είναι αληθής.
Μόνο μια ορδή Σελτζούκων Μογγόλων-συγγενήςτων Ετρούτσκων-Λυδών- ήρθε στην περιοχή,η οποία όμως ήταν νέα-επιθετική φυλή και κατάφερε να θέσει υπό τον έλεγχο της όλη τη Μ.Ασία,αφού το Βυζάντιο,τότε παρέπαιε.Άλλες φυλές όπως των λευκών Χετταίων,εξαφανίσθηκαν ή μετανάστευσαν δυτικά όπως οι επίσης λευκοί Παφλαγόνες.Στη θέση των Χετταίων αναπτύχθηκε η γηγενής μελανή φυλή των Καππαδόκων και στη θέση των Παφλαγόνων η επίσης μελανή-γηγενής των Ποντίων και πιο ανατολικά των Αρμενίων.Γηγενείς φυλές των Καρών επίσης επανέκαμψαν στα νότια ,ενώ παρέμειναν και λευκές φυλές όπως των Λυκίων.Στην Δυτική και Βορειοδυτική Τουρκία,την πλειοψηφία την είχε η Ετρουτσκική-Λυδική φυλή που αποτελεί ,σήμερα το όχημα του Τουρκικού γένους και σαφώς,αυτό το γνωρίζει και μάλλον το επιδείκνύει ο Τούρκος ηγέτης.

Η μεγαλειώδης εμφάνιση,βέβαια,θα ταίριαζε και με την τάση των προγόνων του Ετρούτσκων για μεγαλοπρέπεια και τρυφηλότητα,όπως φαίνεται από τα μνημεία του πολιτισμού τους,τα αγγεία και τις σαρκοφάγους!
Τελειώνοντας,δε θα γράψουμε ότι τον ψέκασαν οι Αμερικανοί,όπως γράφεται στο διαδίκτυο,αλλά ότι βρίσκεται σαφώς υπό την επήρρεια του Ασύνειδου,όπως θα το περιέγραφε ο Καρλ-Γιούνγκ.
Πιθανά να το είχε εντοπίσει αυτό,ο επίσης μύστης απερχόμενος πρόεδρος κος Αμπντουλάχ Γκιούλ,και προσπάθησε να αλλάξει ή να ισορροπήσει την κατάσταση στην χώρα του,χωρίς επιτυχία.
Ο σκληρός,αιμοσταγής Τυρρηνός κυβερνήτης Ταρκύνιος(Ταρχού) ο Υπερήφανος,ανατράπηκε το 510 π.χ. από επαναστάτες συγκλητικούς .Αφορμή ο βιασμός της ευγενούς Λουκρητίας από τον γιό του Ταρκύνιου τον Σέξτο.Το συμβάν  αποτέλεσε και θέμα ποιήματος του Σαίξπηρ.
Οι Ταρκύνιοι(Ταρχού) εκδιώχθηκαν από τη Ρώμη και η μοναρχία καταργήθηκε.

κωπηλάτης