Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

Για τους Σεισμούς στο Ληξούρι το 2014.

'Ενας χρόνος πέρασε μετά την τριάδα σεισμών του Ληξουρίου την 26-1-2014 έως 3-2-2014.
Ο ένας σεισμός αυτός της 3-2-14 χαρακτηρίστηκε για την μεγάλη επιτάχυνση του που έφτασε τα 0.65g,με αποτέλεσμα να σηκώσει κυριολεκτικά το Ληξούρι και να το μετατοπίσει 20 εκατοστά νοτιότερα!
Τα κτίρια στην Κεφαλονιά είναι φτιαγμένα με αντισεισμική μέθοδο μετά τον σεισμό του 1953 και με αντοχή έως τα 0.36g!!!
Τρία ρήγματα ενεργοποιήθηκαν και έσπασαν,όλα πάνω στην μικρή χερσόνησο της Παλικής.
Οι περισσότεροι σεισμοί στην Κεφαλονιά γίνονται ως φυσικό γεγονός,στη θάλασσα του Ιονίου.
Περίεργο,πως 3 ρήγματα σε ένα μικρό κομμάτι στεριά ενεργοποιήθηκαν!
Ήδη πολλοί έγραψαν για την περίπτωση τεχνητού σεισμού.Και μάλιστα το εξειδίκευσαν σε κατά λάθος ενεργοποίηση των ρηγμάτων από από τις έρευνες με σεισμικά κύματα της Νορβηγικής εταιρείας PGS.Η εταιρεία ενεργούσε έρευνες στην περιοχή αυτή με το πλοίος Nordic Express.
Ένα άλλο πλοίο -μια Βρετανική φρεγάτα-αυτή τη φορά ,με το όνομα Somerset την επίμαχη ημερομηνία της 26-1-2014 έπλεε δυτικά της Κεφαλονιάς και συνδέεται σύμφωνα με κάποια μπλόγκς με το σεισμό!Έκανε χρήση όπλου παραγωγής σεισμών?Άν έγινε ,η ακρίβεια θυμίζει προσβολή από τηλεκατευθυνόμενο πύραυλο!Τώρα γιατί διάλεξε το Ληξούρι και όχι κάποιο άλλο νησί,όπως π.χ. τους Παξούς ή τους Αντίπαξους άγνωστο προς ώρας!
Δεν μπόρεσα να βρώ κάπου ,αλλού,να γράφουν για τεχνητό σεισμό στα πλαίσια χρήσης όπλου,ως επί ανορθόδοξου πολέμου.Γιατί τέτοια όπλα ,μάλλον,υπάρχουν τελικά και προκαλούν σεισμούς,καταρρεύσεις ορυχείων,καταιγίδες και τυφώνες και πλημμύρες ή και δασικές πυρκαγιές.
Λογικό άλλωστε οι καπιταλιστές ανταγωνιστές να προσπαθούν να βρούν τα φοβερότερα όπλα για να επικρατήσουν είτε σαν έθνη είτε σαν μεγάλα μονοπώλια-τράστ.
Πάντως κάπου διάβασα για να είμαι δίκαιος ότι ίσως ενεργοποιήθηκε το HAARP για την παραγωγή,του εν λόγω σεισμού!Παρεπιπτόντως το σύστημα αυτό της Αρκτικής υποτίθεται ότι προκαλεί σεισμούς και ακραία καιρικά φαινόμενα.Προσωπικά,πιστεύω,ότι μάλλον χρησιμοποιείται στο σχέδιο αναστροφής της κλιματικής πλανητικής αλλαγής,σε συνδυασμό,με τους αεροψεκασμούς με  ενώσεις βαρέων μετάλλων (chemtails).Επίσης παρατήρησα ότι τους προηγούμενους μήνες δεν υπήρχε έντονη δραστηριότητα chemtrails και μάλλον επιβεβαιώνεται η προσωρινή ίσως διακοπή του "προγράμματος" του HARRP από τον Απρίλη του 2014.Πιθανά κατάλαβαν ότι δε γίνεται να αναστραφεί ,πλέον η θέρμανση του πλανήτη που επιταχύνθηκε από το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
Επίσης μάλλον επικίνδυνα ακραία καιρικά φαινόμενα προκαλούν και εμφάνιση ασθενειών εξαιτίας των βαρέων μετάλλων,παρά αναστροφή του προδιαγεγραμμένου,πλέον,φαινομένου της αλλαγής του πλανητικού κλίματος.
Γράψαμε πως πλέον η Γη οδεύει προς το στοιχείο του ΠΥΡός με αύξηση της ερημοποίησης,λιώσιμο των πάγων,αρχικά με πλημμύρες ακτών και κατόπιν, μετά χρόνια,με μείωση της επιφάνειας των ωκεανών και αύξηση της στεριάς παντού στον πλανήτη που θα είναι ολοένα και πιο ερημική,μέχρι να εξαφανιστούν τελικά οι ωκεανοί και να επέλθει πλήρης ερήμωση!
Εκτός των παραπάνω,υπάρχει και μια άλλη εκδοχή.Η χρήση μαύρης μαγείας.
Γιατί και αυτή είναι όπλο ανορθόδοξου πολέμου και μάλιστα το σημαντικότερο,όσο και αν ακούγεται πλέον "κουφό".
Ο Ρ.Στάινερ είχε εντοπίσει ενορατικά,μια ζώνη στο υπέδαφος της Γης,εκεί που τελειώνει ο στερεός φλοιός και αρχίζει ο εξωτερικός μανδύας,ως φορέα καταχθόνιων,καταστροφικών οντοτήτων.
Προφανώς συνδέεται με το μύθο των καλικάντζαρων,αν και δείξαμε ότι οι καλικάντζαροι μάλλον τον πλανήτη Ερμή,αφορούν ως το βασίλειο της Σαμπάλα,κοντά στον Ήλιο!
Ο Στάινερ θεωρούσε την υποχθόνια αυτή ζώνη,ως αιτία καταστροφικών γεγονότων στην επιφάνεια του πλανήτη,συμπεριλαμβανομένων και των σεισμών.
Κατοικούν άραγε κακοποιοί "γνώμονες"όπως λέγονται τα ξωτικά του στοιχείου Γη?
Μπορούν να ενεργοποιήσουν τα ρήγματα των τεκτονικών πλακών και να δημιουργήσουν σεισμούς?
Τα υπόγεια σπήλαια των Δράκων,μήπως αντιστοιχούν σε περιοχές,τέτοιες που μπορούν να εκλύσουν την καταστροφική οργονική ενέργεια στην επιφάνεια του πλανήτη.Είναι αυτά τα οργονικά-τελούρεια ρεύματα καθοδηγήσιμα μέσω τελετών μαύρης μαγείας?
Και εννοώ με συγκεκριμένες τελετές,προφέροντας συγκεκριμένες λέξεις-mantra και εκτελώντας συγκεκριμένες χειρονομίες-mudra και θυσίες πιθανά έμβιων όντων,αποσπώντας την οργονική-αιθερική τους ενέργεια και κατευθύνοντας της από τα συγκεκριμένα δρακοσπήλαια  προς το υπέδαφος της Γης,για να ενεργοποιηθούν τα τεκτονικά ρήγματα!!Μοιάζουν παραμύθια,αλλά δυστυχώς δεν είναι.
Οι δρακοσπηλιές αλλά και οι δρακολίμνες  πιστεύω ότι παίζουν σημαντικό ρόλο στην διέγερση των κακοποιών πνευμάτων-στοιχειακών και το επακόλουθο καταστροφικό τους έργο!
Θα αναφέρω ενδεικτικά δύο δρακολίμνες στην Ελλάδα.Μιά στην Γκαμήλα της Ηπείρου πάνω από το Ζαγόρι και μια άλλη που τη θεωρώ σχετίσιμη με τον επίμαχο σεισμό στην Πίνδο κοντά στο χωριό Χαλίκι των Τρικάλων.Σε αυτό το χωριό έκανε και σχετική προφητεία ο Κοσμάς Αιτωλός για μελλοντικό παγκόσμιο πόλεμο.
Μια δρακοσπηλιά που ίσως να αποτέλεσε και το σημείο τελετής και ενεργοποίησης των ρηγμάτων στο Ληξούρι την επίμαχη χρονική στιγμή θα μπορούσε να είναι αυτό ,στη νήσο Μαγιόρκα των Βαλεαρίδων ,στα νοτιοανατολικά του νησιού!
Τώρα ποιοί το ενεργοποίησαν?Σίγουρα η Μαύρη Στοά.Θα μπορούσε άραγε να επιφέρει γενικευμένη διέγερση του Ιονίου Τόξου και διάρρηξη δεκάδων ρηγμάτων από την Αδριατική μέχρι την Κύπρο?
Τελικά δεν έγινε,παρά μόνο τοπική ρήξη,τριών ρηγμάτων και εκτεταμένες υλικές ζημιές χωρίς απολύτως κανένα ανθρώπινο θύμα!Και εδώ είναι το θαύμα.
Έβαλε άραγε κάποιος το χέρι του?Μήπως η Λευκή Αδελφότητα ανέμενε το γεγονός και έλαβε αντίμετρα,όσα μπορούσε ,τέλος πάντων?
Ας δούμε όμως και μια σχετική φήμη που κυκλοφόρησε στην περιοχή του Πύργου που διαμένω!
Λένε ότι το προηγούμενο καρναβάλι του 2013 οι Ληξουριώτες έντυσαν κάποιον Χριστό και τον περιέφεραν στην καρναβαλική παράτα,γελοιοποιώντας τον!
Kάτι που ήδη είχαν κάνει προ ετών οι Monty Python στο Life of Brian.
Το αποτέλεσμα ήταν να "τσαντιστεί" ο Χριστός και να θέλει να "παιδεύσει"-τιμωρήσει τους ασεβείς Ληξουριώτες τους πιστούς του αφορισμένου-άθεου Ανδρέα-Λασκαράτου που το άγαλμα του προσκυνούν κάθε μέρα στο λιμάνι του Ληξουριού!
"Ουκ έσσονται Θεοί έτεροι πλην εμού"Τι δουλειά έχει λοιπόν ο αφορισμένος Λασκαράτος?
Και γιατί κοροϊδέυσατε τον Ιησού-Χριστό?
Ποιόν Ιησού-Χριστό όμως?Γιατί αν ήταν ο Εμμανουήλ-Γαλιλαίος,το παιδί που στάυρωσαν πριν 2000 χρόνια ακριβώς!,το 14 μ.χ. και ίσως τον Γενάρη,εκείνης της εποχής στην Παλαιστίνη,τότε εκείνο το παιδί-Θεός,μάλλον θα γέλαγε καλόκαρδα και ίσως και να ευλογούσε τους αγαπημένους του Ληξουριώτες για το Θέατρο που αναπαρήστανε το Πάθος του!
Αλλά δεν ήταν εκείνο το Παιδί-Θεός.
Ήταν ο Ιησούς-Χριστός ή Απολλώνιος Τυανέας.Ο Μέγας Μάγος των Φοινίκων.Ο αρχηγός της Μαύρης Στοάς!Αυτόν κοροίδεψαν οι"άθλιοι" Ληξουριώτες!
βλ.http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2014/06/blog-post_7.html
Και η Μαύρη Στοά δεν δέχεται προσβολή,πόσο μάλλον του αρχηγού τους.Του μεγαλύτερου μάγου όλων των εποχών.Μάγου-όχι Μάγισσας- γιατί υπάρχει Μάγισσα πιο δυνατή από αυτόν και δεν ανήκει σε αυτή τη Στοά.Αλλά μιλήσαμε αλλού γι'αυτήν και δεν είναι της παρούσης!
Εκδικήθηκαν λοιπόν οι μαύροι μάγοι,στο όνομα του αρχηγού τους,του Απολλώνιου-Τυανέως του Χετταίου Μπαλινά ή του Θώθ του Αιγύπτιου!
Και χτύπησαν το ασεβές Ληξούρι,που ισοπεδώθηκε σχεδόν,όπως σε ένα πόλεμο.
Και οι πληγές μένουν ακόμη και σήμερα.Όμως δεν σκοτώθηκε κανείς.Αυτό είναι το σημαντικό σε τέτοιο σφοδρό σεισμό.
Είμαι σίγουρος ότι η Λευκή Αδελφότητα,το ανέμενε!Έλαβε τα μέτρα της και μετρίασε όσο μπορούσε το καταστρεπτικό αποτέλεσμα,ενώ συγκεκριμένη αγαθοποιός οντότητα που πιστεύω ότι ήταν ο Μάγνητας Θεραπευτής Άγιος Χαράλαμπος προστάτεψε το έμψυχο δυναμικό του Ληξουριού,στο οποίο,είναι και πολιούχος Άγιος.
Αλλά ας δούμε μιας και τα λέμε όλα,ποιές χώρες θα μπορούσαν να "κρύβονται" πίσω από τον  σφοδρότατο αυτό σεισμό.
Γράψανε ήδη άλα μπλόγκ για τη Νορβηγία όσον αναφορά τη σχετική σεισμολογική εταιρεία της και για τη Βρετανία με την φρεγάτα Somerset.
Tην ημέρα του πρώτου σεισμού ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας ήταν στις Βρυξέλλες και συναντούσε την επομένη τον πρόεδρο της Ρωσίας!Μετά από τη συνάντηση αυτή έσπευσε απευθείας αεροπορικώς στην Κεφαλονιά!
Η Νορβηγική Εταιρεία PGS έχει ήδη γραφεία στη Μόσχα και μετέχει σε έρευνες στην Κασπία και στην Αρκτική Θάλασσα!Και οι τρείς είναι χώρες του Βορρά με εξειδίκευση στις πετρελαϊκές έρευνες,και οι δύο απ'αυτές με εξειδίκευση στην οπλική τεχνολογία και με μεγάλη παράδοση στην κατασκοπεία και τις μυστικές υπηρεσίες!
Σε άλλο μπλόγκ μου,"φίλος" μου σχολίασε ότι Εβραϊκός δαίμονας που καλείται dibbuk θα μπορούσε να ευθύνεται για το σεισμό στο Ληξούρι!
Θα του απαντήσω ότι από μικρός θυμάμαι που έλεγε ο πατέρας μου ότι το πρώτο καράβι που πρόσφερε βοήθεια στον σεισμό του 1953 στην Κεφαλονιά ήταν ένα Εβραϊκό Αντιτορπιλικό.
Ακολούθησαν Γαλλικά καράβια και άλλα μετά.Μάλιστα οι Κεφαλονίτες θυμούνται ακόμη και σήμερα την βοήθεια των Εβραίων στον σεισμοπαθή πληθυσμό!
Θα απαντήσουν βέβαια κάποιοι συνωμοσιολόγοι ότι κατείχαν από τότε οι Εβραίοι την τεχνική παραγωγής σεισμών και αφού προκάλεσαν το σεισμό του 1953,μετά έσπευσαν για βοήθεια!!!
Όπως και το 2014 που έσπευσαν οι Ρότσιλντ για συμπαράσταση μετά τον σεισμό!
Η απάντηση βεβαίως είναι:Τραγικές αστειότητες με τον πόνο των Ληξουριωτών.
Ακόμη και σήμερα τα σπίτια μένουν χωρίς στέγες.Η εμπορική υποδομή μετά βίας ξεκινά να επανέρχεται και χρηματική βοήθεια έχει δοθεί εκλεκτικά μόνο σε 400 οικογένειες!
Αλλά την αλήθεια για τον σεισμό αυτό ίσως να μην την μάθουμε ποτέ!Όπως δεν μάθαμε για τους σεισμούς στην Νικομήδεια της Τουρκίας και στην Πάρνηθα της Αθήνας το 1999!
Για τη Φουκουσίμα το 2011,και τις δεκάδες πτώσεις ορυχείων σε όλο τον πλανήτη,ιδίως σε μεγάλες δυνάμεις,όπως ΗΠΑ,Κίνα,Ρωσία,Τουρκία....
Θα τελειώσω δηλώνοντας ότι είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ο σεισμός στο Ληξούρι ήταν εχθρική πολεμική πράξη της Μαύρης Στοάς με συγκεκριμένη τεχνική μαύρης μαγείας.
Δεν ήταν παρά μια μάχη στον αιώνιο πόλεμο.Μάχη που δεν οδήγησε στην ήττα σε αυτόν τον πόλεμο.
Ο πόλεμος συνεχίζεται και στα τρία πεδία.Και οι μάχες θα συνεχιστούν.Πολλές από αυτές θα είναι οδυνηρές ήττες για τη Λευκή Αδελφότητα,όμως όσο υπάρχει σε αυτό τον πλανήτη έστω και ελάχιστες μονάδες της,αριθμημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού,δεν θα σταματήσει να αμύνεται και να βοηθά στην ανακούφιση του βασανισμένου πλανητικού πληθυσμού!

κωπηλάτης