Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

Για το "Ατύχημα" στο Los Llanos!

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση της τελευταίας μου ανάρτησης πληροφορήθηκα για το δυστύχημα-όχι ατύχημα-στο Λος Λάνος της Ισπανίας.Δεν το θεωρώ ατύχημα!Ούτε είναι "μπακατέλες" τα F-16.
Ένα αεροπλάνο σύγχρονο σηκώνεται και σαν τηλεκατευθυνόμενο παιγνίδι οδηγείται ακριβώς πάνω στα παρακαρισμένα ,γεμάτα πιλότους,αεροπλάνα.Σκοτώθηκαν οι 2 Έλληνες,ο ένας Ηλείος και οι 9 Γάλλοι και 19 τραυματίες Γάλλοι και Ιταλοί.Όχι δεν είναι τυχαίο,όπως δεν είναι τυχαίες οι εθνικότητες των πιλότων.Μπορείτε εύκολα να βγάλετε τα συμπεράσματα σας.
Μόλις ορκίστηκε ο νέος  πρωθυπουργός της χώρας,ο αριστερός και άθεος Τσίπρας!
Περιέργως ΤΣΙΠΡΑΣ=891=ΟΥΡΑΝΟΣ (Ο πρώτος θεός των προγόνωνμας).
Και όπως διάβασα από συμπορεύτρια SHARP EAST ως ΚΟΦΤΕΡΗ ΑΝΑΤΟΛΗ που θα φοβηθούν οι Φράγκοι από προφητεία του Αγίου Παίσιου.Και στα ελληνικά ΣΑΡΠΙΣΤ είναι το καρκινικό του ΤΣΙΠΡΑΣ.Περίεργο ε?Πάντως εδώ οι Φράγκοι δεν είναι οι Γάλλοι,ούτε οι Ιταλοί.
Οι Γάλλοι υπέστησαν και άλλο "ατύχημα""τρομοκρατικό" αυτή τη φορά προ ημερών από "τρομοκράτες" που ίσως αμοίβονταν με μπλοκάκι από μυστική ή μυστικές υπηρεσίες!
Τίποτε δεν είναι τυχαίο!
Για μένα το ατύχημα στο ΛΟΣ ΛΑΝΟΣ δεν ήταν ατύχημα.Ήταν χτύπημα επιθετικό,ίσως και άσκηση των καταστροφικών όπλων της μαύρης στοάς.Πλέον είναι αδίστακτοι,ξεπερνούν τα όρια ,χρησιμοποιώντας ότι απαίσιο και καταστροφικό κατέχουν.
Πιθανά κάποιοι ξέρουν ότι κάποιοι άλλοι τα κατέχουν και ότι δε διστάζουν πλέον να τα χρησιμοποιήσουν.
Αν η υπόθεση είναι κατελάχιστον αληθινή,τότε δυστυχώς έχουμε εισέλθει σε μέρες που μοιάζουν με το μεγάλο ατλαντικό πόλεμο που αναφέρει ο Κριτίας.Ή απλά εισερχόμαστε σε μια καταστροφική φάση του πολέμου Όλου εναντίον Όλων που προέβλεψε ο Ρ.Στάινερ....

κωπηλάτης

Υ.Γ. Με πληροφόρησε φίλη ότι το Ελληνικό F-16 ανήκε στην 111 πτέρυγα μάχηςτης Νέας Αγχιάλου.
Οι νεκροί ήταν 11(2 Έλληνες και 2 Γάλλοι) και 22 τραυματίες από τους οποίους 11 Ιταλοί.
Ο Ήλειος γεννήθηκε το 1983....Για την χρονιά αυτή έχει γράψει ο συγχωρεμένος δάσκαλος κοςΙ.Φουράκης σχετικά άρθρα με αναφορά σε παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες!
Το Λος Γιάνος ανήκει στην περιοχή της Μούρθια με την ομώνυμη πόλη που δέχτηκε σεισμό 5,3R και 4 νεκρούς την 11-5-2011!
Όπως βλέπετε ο αριθμός 11 αφθονεί!