Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

Η Συνωμοσιολογία & H Aπόκτηση Των Τριών Συνειδήσεων.

Σε προηγούμενο άρθρο γράψαμε για τους κινδύνους της συνωμοσιολογίαςκαι την πιθανή εμφάνιση μιας γενικής χαοτικής κατάστασης στον πλανήτη εξαιτίας της.Ιδίως εφόσον η συνωμοσιολογία είνια "έντεχνα"κατευθυνόμενη και ο νους των αποδεκτών ανεπαρκής για να φιλτράρει τα αληθινά από τα ψεύτικα.
Αυτό ισχύει και ήδη παρατηρείται το φαινόμενο αυτό σε συνδυασμό με την πληθώρα πληροφοριών που κατακλύζουν το διαδίκτυο και τα ΜΜΕ.
Ο τελικός στόχος είναι η κούραση του μυαλού και η απελπισία που οδηγεί στην απόσυρση και στην αμετοχία τελικά από τα συμβαίνοντα στη χώρα και τον πλανήτη μας.
"Ποιός ξέρει ποιός λέει αλήθεια και ποιός ψέμματα?"
"Γύρευε τι κρύβεται πίσω από αυτό το βίντεο ή το δημοσίευμα?"
"Κάτσε καλύτερα στα αβγά σου,μην βρεις κανένα μπελά"
"Εσύ θα βγάλεις το φίδι από την τρύπα?"
"Άκου-Βλέπε-Σώπα!"
Αν κάποιος ήταν και είναι κυρίαρχος-αφεντικό στον πλανήτη,θα μας ήθελε ακριβώς έτσι.
Πρόβατα,υπάκουα και πρόθυμα να σφαγούν την κατάλληλη ώρα!
Μάλιστα ερευνητής σε παλαιότερο βιβλίο του περιγράφει μια τέτοια κατάσταση στο απώτατο παρελθόν,όπου οι πρωτόγονοι είχαν περιλαίμια με συγκεκριμένο εδώλιο που έδειχνε ότι ανήκαν σε συγκεκριμένο αφεντικό.Ο ερευνητής βέβαια το έκανε ακραίο,αφού έλεγε ότι τα αφεντικά ήταν κατακτητές εξωγήινοι που ¨θυσίαζαν" τους ανθρώπους κατά βούληση!
Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε και την σκηνή με  τον προτεστάντη ιερέα του Μπρέχτ που καθημερινά συλλαμβάνουν κάποια κατηγορία ανθρώπων. Εβραίους,Κουμουνιστές,Ομοφυλόφιλους,Καθολικούς και τελικά Προτεστάντες που ήταν και ο ίδιος!
Αυτός είναι ο στόχος,λοιπόν των κατακτητών του πλανήτη.Γιατί υπό κατοχή είναι όλος σχεδόν ο πλανήτης,με ελάχιστες περιοχές ανεξάρτητες .Σκοπός λοιπόν κάθε κατακτητή είναι η αυστηρή πειθαρχία των υποδούλων.Εφόσον μάλιστα δεν γνωρίζουν τα ¨πρόβατα" ποιός ή ποιοί είναι οι κατακτητές ακριβώς,αλλά μόνο υποψιάζονται κάποια από αυτά,τι ακριβώς συμβαίνει,θα πρέπει να τα κρατήσουν στην άγνοια τους,με κάθε τρόπο και επιπρόσθετα,να τα φοβίσουν ώστε να υπακούουν και να μην διαμαρτύρονται!
Άρα μια βασική οδηγία,θα είναι:
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ.
Στην ουσία όμως η εντολή είναι:ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ
Κλασσική εντολή πειθαρχίας εδώ και αιώνες κατοχής!Θυμάστε,τον Ορφέα,τους Πυθαγόρειους,τον Ζήνων τον Ελεάτη,τον Βούδα,τον Σωκράτη,τον Χριστό,τον Μωάμεθ,τον Τζορντάνο Μπρούνο,τον Γαλιλαίο ,κοκ.
Επίσης πως καταδιώχθηκαν λαόί και ομάδες που έφεραν την γνώση ή ερευνούσαν,όπως οι Εβραίοι,οι Γνωστικοί,οι Νεοπλατωνικοί,οι Αλχημιστές και οι Ροδόσταυροι και οι Κουμουνιστές.
Το περίεργο πως σήμερα λαοί που άλλοτε καταδιώχθηκαν προπαγανδίζουν την αποχή από την συνωμοσιολογία!!!Εκτός και αν δεν υπάρχουν πια αυτοί οι λαοί,παρά μόνο άλλοι στη θέση τους!
Όπως π.χ.οι Μακεδόνες που κάποτε υπήρχαν και σήμερα δεν υπάρχουν παρά μόνο Έλληνες και Σλάβοι που τσακώνονται για την κληρονομιά τους.
Στο μπλόγκ αυτό δείξαμε ότι ο πλανήτης Γη,έχει υποστεί αλλο πλανητική εισβολή και κατοχή,εδώ και αιώνες ή μάλλον χιλιετηρίδες.Ο διαλεκτικός επιστημονικός σοσιαλισμός και η πάλη των τάξεων δεν αρκεί για δικαιολογήσει ιστορικά γεγονότα αλλά και τη σύγχρονη,πολιτική -οικονομική κατάσταση του πλανήτη.
Ο κάθε πολίτης του πλανήτη δεν αρκεί να αποκτήσει ταξική μόνο συνείδηση.
Να ξέρει δηλαδή που ανήκει οικονομικά.Είναι άνεργος?Είναι εργαζόμενος?Είναι μικρομεσαίος? Είναι κεφαλαιούχος?
Θα πρέπει να γνωρίζει ακόμη και πριν την ταξική του κατάσταση,την πνευματική του στάθμη.
Που ακριβώς βρίσκεται πνευματικά?Ποιός είναι και γιατί είναι έτσι όπως είναι σε αυτό τον χώρο και χρόνο.Να αποκτήσει Πνευματική Συνείδηση.Κάτι που είναι αγώνας όχι μόνο μιάς αλλά,αρκετών ζωών,άσχετα αν θέλουν να μας πείσουν οι αιρέσεις του Ιουδαϊσμού πως υπάρχει μόνο μια ζωή και μετά από αυτή η Κόλαση ή ο Παράδεισος.
Δάσκαλοι υπάρχουν για τον αγώνα αυτό.Ευτυχώς υπάρχουν βιβλία και πρόσβαση στη γνώση στο διαδίκτυο ακόμη.Εκεί μπορεί ο καθένας να βρεί αυτό που του ταιριάζει πνευματικά.Να βρεί εκεί τον Δάσκαλο του που θα τον συναντήσει μετά ενορατικά και θα τον διδάξει για πολλά χρόνια,ίσως και ζωές.Έτσι θα γίνει Πνευματικό Ον,Άνθρωπος αληθινός όπως ακριβώς στο φυσικό επίπεδο θα γνωρίζει σε ποιά οικονομική τάξη ανήκει.
Και τέλος,οφείλει αφού αποκτήσει ρίζες πνευματικές,να αποκτήσει συμπαντική συνείδηση.Να μάθει ότι υπάρχουν και άλλοι πλανήτες σαν αυτόν,πιο ανεπτυγμένοι,αλλά και λιγότερο ανεπτυγμένοι από αυτόν που κατοικεί.Να μάθει τις σχέσεις μεταξύ των κατοίκων των πλανητών,τι επίδραση έχουν στον δικό μας πλανήτη και να προσπαθήσει,όσο και αν φαίνεται,περίεργο,να συνάψει επαφή,με κάποιους από αυτούς τους πλανήτες.
Όσο τρελό και αν ακούγεται!Γιατί η ιστορία του πλανήτη δεν γράφτηκε μόνο από τους κατοίκους της αλλά και από τους κατοίκους άλλων πλανητών.
Όπως ακριβώς η ιστορία του Μεξικού π.χ. δε γράφτηκε μόνο από τους Αζντέκους και τους Μάγιας αλλά και τους ξένους Ισπανούς.
Η συνωμοσιολογία θα προσφέρει βοήθεια στα παραπάνω.Με την ανάπτυξη της πνευματικής συνείδησης και την απόκτηση επιστημονικής πείρας στην έρευνα αλλά και τη βοήθεια των Δασκάλων και των κατοίκων των άλλων πλανητών,μπορεί ο καθένας μας μετά από χρόνια ή και πιο νωρίς να ξεχωρίζει το στάρι από την αγριάδα ή το θηλυκό από το αρσενικό σπουργίτι!
Έτσι θα είναι χρήσιμη τελικά η συνωμοσιολογία.Και χρήσιμο θα είναι να είμαστε πάντα πονηροί σαν τον Οδυσσέα και να στέκουμε σε κάθε τι που μας σερβίρουν ,με επιφύλαξη μεγάλη.Ότι είναι αληθινό τελικά έρχεται στο φώς.Δε μπορούν να το κρύψουν,ότι και να κάνουν.Όσες βιβλιοθήκες και αν κάψουν.Όσες χιλιάδες γνώσεις και αν φορτώσουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο για να τον αποπροσανατολίσουν.Ο Μεγάλος Μητρικός Υπολογιστής,καταγράφει τα Πάντα στα Αρχεία του και περιμένει,αυτόν που θα αποκτήσει τους κωδικούς,να τα μελετήσει και βρεί την Αλήθεια.
Είναι κάτι που έχουν βεβαιώσει μεγάλοι Μύστες του παρελθόντος και ένας από αυτούς ήταν και ο Ρούντολφ Στάινερ.Αυτός κατάφερε με την Ενόραση που είχε καλλιεργήσει σε προηγούμενες ζωές να εισέλθει σε αυτά τα Αρχεία,τα Ακασικά τα λεγόμενα και να αντλήσει πλήθος πληροφοριών που κάποιες από αυτές παρουσίασε συγκαλυμμένες,στα έργα του.
Γιαυτό κυνηγήθηκε και κάηκε το κτίριο της σχολής του από τη μαύρη στοά.Δεν το άντεξε βέβαια και πέθανε μετά από αυτό.
Παρόμοια ο Βίλχελμ Ράιχ που είχε αποκτήσει και τις τρείς συνειδήσεις,ταξική,πνευματική και συμπαντική και τελικά απεβίωσε και αυτός στις φυλακές των ΗΠΑ,κυνηγημένος.
Αυτό είναι το τίμημα ,όμως κάθε ερευνητή που θα σπιλωθεί τελικά με το χαρακτηρισμό γραφικός ή τρελλός(κατ'ουσίαν ψυχωτικός) που σήμερα τείνει να γίνει ταυτόσημο με το "συνωμοσιολόγος" .
Θα πρέπει να σταματήσουμε?Όσο έχουμε τη δύναμη και την αντοχή όχι.Όταν κάτι υπερβαίνει τις δυνάμεις μας εκεί θα πρέπει να σταματάμε.Θα πρέπει να πούμε:"παραδίνομαι".
Δεν είναι ντροπή και δειλία.Απλά ελιγμός,μέχρι την επόμενη στιγμή που θα είμαστε ξανά έτοιμοι να πολεμήσουμε.Και αυτό δεν αφορά μόνο μια ζωή,αλλά πολλές και σκοπός είναι με την απόκτηση των τριών συνειδήσεων να διατηρήσουμε την μνήμη και τις ικανότητες μας από ζωή σε ζωή,ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και τελικά να νικήσουμε.Και αυτό θα γίνει με απαραίτητη προϋπόθεση,την παράδοση του μικρού εγώ μας στο Όλον και την προτεραιότητα στο Μητρικό Μεγάλο Εγώ,το Εγώ όλων μας,να αποφασίζει αυτό για την πορεία και το στόχο μας.Κάτι σαν Αυτόματος Πιλότος και ας κατηγορούν και αυτό!
Αυτό θα μας καταξιώσει τελικά ,επιβραβεύοντας μας με το βραβείο της αιωνιότητας και της ευδαιμονίας,ως συνεχείς αιώνιες,ευδαίμονες υπάρξεις σε ταύτιση με την
Μία-Αιώνια-Ευδαίμονα-'Υπαρξη.

κωπηλάτης